Jamesc Δημ. January 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2016 stepcounter live Fitbit σου μετράει τα παντα Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastorakos84 Δημ. January 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2016 Καμιά εφαρμογή που να καταγράφει πόσο χρόνο μίλησες, πόσα sms έστειλες και πόσα δεδομένα έχουν χρησιμοποιηθεί? Παράθεση 1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus 2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. January 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2016 Ενημέρωση για το store. Εγώ είδα το store στα update βγήκα και ξαναμπηκα στο store και το είχε κάνει αναβάθμιση αλλά αυτό που δεν μπορείς να δείς ποιες εφαρμογές έχουν γίνει Update .... αλλά και εμένα μου φένετε ποιο γρήγορο Μήπως τώρα φαίνεται και το πότε έχει ενημερωθεί η κάθε εφαρμογή; Έχω κάνει roll back στην 8.1 εγώ. Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. January 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2016 Μήπως τώρα φαίνεται και το πότε έχει ενημερωθεί η κάθε εφαρμογή; Έχω κάνει roll back στην 8.1 εγώ. Ακόμα όχι ελπίζω να το βάλουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demis1980 Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 εφαρμογη για μεταφορα sms απο android σε win; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. January 28, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 H συζήτηση που αφορούσε τις απορίες για τα Windows Tablets μεταφέρθηκε στο ανάλογο θέμα: [Windows Tablets] Γενικές Απορίες και Προβλήματα Συνεχίζουμε on topic :) Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 Ψάχνω για ενα κάλο pasword manager στο android ξέρω άλλα στο wp είναι μυστήριο Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cna Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 Password padlock. Συγχρονίζει και με το onedrive για να τα έχεις διαθέσιμα στον υπολογιστή και είναι και δωρεάν. Επίσης έχει χωριστές κατηγορίες για τραπεζικούς λογαριασμούς/κάρτες κ.λπ. Με έχει βολέψει αφάνταστα... Παράθεση 1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763 2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bep1995 Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 Καλησπέρα επειδή δεν υπάρχει στα WM10 το αντίστοιχο app του whats' up, όχι το messenger το άλλο της cosmote που σου λέει πόσα λεπτά, sms ή MB/GB σου έχουν μείνει από το όποιο πακέτο, το οποίο υπάρχει σε android και iOS, αλλά εμάς μας έχουν γραμμένους αλλά τέλοσπαντον, υπάρχει στο web αυτή η υπηρεσία ;; Αν ναι μπορείτε να μου δώσετε ένα link ;; Χεριάζετε μήπως εγγραφή στο site της cosmote ή στο site του whats' up ;; Ευχαριστώ !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 Καλησπέρα επειδή δεν υπάρχει στα WM10 το αντίστοιχο app του whats' up, όχι το messenger το άλλο της cosmote που σου λέει πόσα λεπτά, sms ή MB/GB σου έχουν μείνει από το όποιο πακέτο, το οποίο υπάρχει σε android και iOS, αλλά εμάς μας έχουν γραμμένους αλλά τέλοσπαντον, υπάρχει στο web αυτή η υπηρεσία ;; Αν ναι μπορείτε να μου δώσετε ένα link ;; Χεριάζετε μήπως εγγραφή στο site της cosmote ή στο site του whats' up ;; Ευχαριστώ !! M.whatsup.gr. Έχει ό,τι και το app αλλά χωρίς να παίρνεις όλες τις προσφορές - δώρα αυτού (πχ δεν υπάρχει το δώρο των 2Gb που τρέχει αυτές τις μέρες) Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bep1995 Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 Και που πατάς; Εκεί που λέει sms check ;; Μόνο αυτός ο τρόπος υπάρχει ;; Εγώ νόμιζα θα είχε κάτι σαν εγγραφή και θα τα βλέπεις από τον browser, όχι να στέλνεις sms... Ευχαριστώ πάντως για την άμεση απάντηση σου.. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 Και που πατάς; Εκεί που λέει sms check ;; Μόνο αυτός ο τρόπος υπάρχει ;; Εγώ νόμιζα θα είχε κάτι σαν εγγραφή και θα τα βλέπεις από τον browser, όχι να στέλνεις sms... Ευχαριστώ πάντως για την άμεση απάντηση σου.. ;) SMS στέλνεις όταν μπαίνεις στη σελίδα μέσω WiFi, για άμεσα αποτελέσματα θέλει σύνδεση με data. Και η εφαρμογή σε Android/iOS χρησιμοποιεί τα μηνύματα σε καθεστώς WiFi απλά γίνεται στο background και αυτόματα, όχι με εισαγωγή κωδικού όπως στη σελίδα. Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bep1995 Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 (edited) όχι με εισαγωγή κωδικού όπως στη σελίδα. Όλα καλά, αλλά αυτό δεν το έπιασα... Πρέπει να κάνεις account στο site του what's up ;; Αλλιώς ποιον κωδικό εννοείς ; ΥΓ. Το έψαξα λίγο και δεν βρήκα επιλογή για account... ΥΓ. Επειδή είμαι αποκλειστικά με WiFi, μάλλον θα αρκεστώ στο sms.... Edited January 28, 2016 by bep1995 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 Όλα καλά, αλλά αυτό δεν το έπιασα... Πρέπει να κάνεις account στο site του what's up ;; Αλλιώς ποιον κωδικό εννοείς ; Νομίζω ότι όταν είσαι συνδεδεμένος σε WiFi σου ζητάει τηλέφωνο και σου στέλνει κωδικό για να δεις τα στοιχεία σου (υπόλοιπο, reload it etc). Θυμάμαι ότι μου ζήτησε όταν το είχα σε WiFi και πήγα να στείλω τα δωρεάν Mb της ανανέωσης. Όχι, δεν γίνονται λογαριασμοί κτλ. Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bep1995 Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Λόγο του ότι δεν έχω data, δεν μπορώ να δω τι επιλογές υπάρχουν, πάντως με WiFi δεν μου ζητάει κανέναν κωδικό, δεν υπάρχει πουθενά κάτι τέτοιο η τουλάχιστον δεν το βρήκα εγώ. Πατώντας στο my what's up στο link που μου έγραψες δεν κάνει τίποτα, ξαναφορτώνει την ίδια σελίδα. Το μόνο που βρήκα είναι να στείλεις ΥΠ/YP στο 1314 για να σου έρθει μήνυμα με το υπόλοιπο που έχεις σε λεπτά, sms, mb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulis13 Δημ. January 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2016 Το project σταμάτησε λόγω νομικών και άλλων προβλημάτων. Το σύστημα είναι τόσο κλειστό που δεν απαιτείται πρόγραμμα antivirus. Δεν μπορείς να εγκαταστήσεις εφαρμογές εκτός store (εντός του store ελέγχονται διεξοδικά από την MS) κι επιπλέον οι εφαρμογές τρέχουν σε "sandbox" οπότε δεν μπορούν να παρέμβουν στο λειτουργικό... κι αν παραδειγμα μπω σε ενα σαιτ με ιους δεν θα κολλησω ιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. January 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2016 κι αν παραδειγμα μπω σε ενα σαιτ με ιους δεν θα κολλησω ιο? Οχι. Για να εγκατασταθει ενα προγραμμα τσεκαρει την ψηφιακη του υπογραφη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ector7 Δημ. January 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2016 (edited) κι αν παραδειγμα μπω σε ενα σαιτ με ιους δεν θα κολλησω ιο? Ο λογος που τα εχουν ονομασει ιους αυτα τα προγραμματα και οχι "παρασιτα" ή κατι αλλο,ειναι για λειτουργουν οπως 90+% των πραγματικων ιων στο περιβαλλον,δλδ ειναι εξειδικευμενα ανα ειδος οργανισμου και στην τεχνολογια ανα λογισμικο. Ο ιος που ειναι γραμμενος για windows desktop δεν κτυπα τα windows phone,γιατι ουσιαστικα δεν ειναι το ιδιο λογισμικο εστω και αν μοιραζονται τον ιδιο πυρινα δε λειτουργου και δεν αναγνωριζονται ως το ιδιο λογισμικο για να τρεξει ο ιος.Το ιδιο και με το android,αν ο ιος ειναι γραμμενος ειδικα για το android(mobile linux) δε σημαινει οτι μπορει να κτυπησει και το desktop linux εστω και αν μοιραζονται τον ιδιο πυρινα,λειτουργουν διαφορετικα. Υ.Γ.Στην φυση,οι ιοι,λειτουργουν περισσοτερο ανα οικογένεια και οχι ακριβως ανα ειδος.Δλδ ενας ανθρωπος μπορει να κολλησει εναν ιο ,εναν πιθηκο,αλλα δε μπορει να κολλησει ενα σκυλο ή μια γατα.Η γατα μπορει να κολλησει ενα τιγρη ή ενα λιονταρι κ.π.λ.! Edited January 30, 2016 by ector7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yianniCrete Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 (edited) Πείτε μια καλή και απλή εφαρμογή lens για panorama βρε παιδιά. Α και για QR codes αναζήτηση Edited February 1, 2016 by niotheros Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cna Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Η Lumia panorama δεν σου κάνει; Όσο για QR Neoreader ίσως.. Παράθεση 1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763 2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Η Lumia panorama δεν σου κάνει; Όσο για QR Neoreader ίσως.. Το panorama δεν είναι διαθέσιμο για lumia 950 και xl Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. February 1, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Στην Windows Camera έχει μέσα το Panorama... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomco1984 Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Υπάρχει καμία αντίστοιχη εφαρμογή όπως το Greek WPA finder του android? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Υπάρχει καμία αντίστοιχη εφαρμογή όπως το Greek WPA finder του android? Mεγαλη κουβεντα αυτη....με ενδιαφερει πολυ η απαντηση της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Στην Windows Camera έχει μέσα το Panorama... Που είναι γιατί δεν το βρίσκω φιλε μου?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts