minovg Δημοσιεύτηκε December 27, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 27, 2004 Καλησπέρα παιδιά! Ανοίγω ένα νέο θέμα με κεντρικό τίτλο το αν υπάρχουν μαγαζιά στην Αθήνα που να σου γεμίζουν μελάνια από τον εκτυπωτή σου. Τα γνήσια μελάνια είναι πανάκριβα και δεν βλέπω να πολυσυμφέρει να αγοράζουμε συνέχεια. Πήρα ολόκληρο πολυμηχάνημα με 79 ευρώ και έδωσα πρόσφατα 60 ευρώ σε μελάνια (μαύρο+έγχρωμο). Έλεος. Όσο φτηνά είναι τα μηχανήματα τόσο μας τα παίρνουν από τα μελάνια. Είναι και αυτό μια πολιτική της κάθε εταιρείας. Φτηνά μηνχανήματα αλλά ακριβά μελάνια. Λοιπόν έχω ακούσει ότι κάπου τα γεμίζουν. Όποιος ξέρει ας μας ενημερώσει και αν μας συμφέρει γενικά και τιμές κλπ. :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. December 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2004 Stin Kypro exoume kamposa.. sigoura tha exei kai stin Athina Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. December 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2004 http://www.sitemaker.gr/inkstock/ Για δες και στο παρακάτω θεμα,έχει ξανασυζητηθεί κάτι σχετικό ;) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?threadid=5170 Παράθεση http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terorist_arseni Δημ. December 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2004 Den xero an brei kaneis kai kena magazi Thessaloniki konta na mou steilei PM. Thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zalaros Δημ. December 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2004 Ξέρω ένα μαγαζί στην Κασσάνδρου (15 αν θυμάμαι καλά) που ονομάζεται Ίριδα. Μόλις βρω την καρτούλα θα ποστάρω και λεπτομέρειες όπως τηλ. κτλ. Έχω γεμίσει πάρα πολλές φορές μελάνια εκεί πέρα. Παράθεση Απλώς... FAZER FZ6-S '04 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terorist_arseni Δημ. December 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2004 Ok thank you zalaros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexx Δημ. December 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2004 http://www.cartridgeworld.gr/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seeker Δημ. December 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2004 Γιατί δεν δοκιμάζετε να τα γεμίσετε μόνοι σας? Εγώ αυτό κάνω. Παράθεση Ψάχνετε πληροφορίες για το Linux? Τότε επισκεφθείτε το LinuxOS Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ahill2 Δημ. December 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2004 Στη Στουρνάρη υπάρχει εγγυημένα πράγματα ;) . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. December 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος seeker (27 Δεκ. 2004 , 18:53) Γιατί δεν δοκιμάζετε να τα γεμίσετε μόνοι σας? Εγώ αυτό κάνω. πως ; Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. December 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2004 Έχει ένα γωνιακό κατάστημα στην Καλλιθέα στην οδό Δαβάκη, στο ύψος του Πλαισίου που κάνει αυτή τη δουλειά. Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seeker Δημ. December 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ALR (28 Δεκ. 2004 , 00:47) πως ; http://www.inktec.com/ Σε μερικά μαγαζιά στην Ελλάδα πωλούνται πακέτα της ενλόγω εταιρείας. Παράθεση Ψάχνετε πληροφορίες για το Linux? Τότε επισκεφθείτε το LinuxOS Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. December 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2004 ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ RECYCLEINK ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ. ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ. ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΙΣ ΜΕΛΑΝΕΣ. ΟΧΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ Τ Α ΧΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΑ. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΚΡΑΤΑΤΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΜΕΛΑΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΝΑΓΩΜΟΣΗ ΣΕ ΕΙΔΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΔΙΝΩΝΤΑΣ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΓΛΥΤΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ EURO. Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh Δημ. December 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2004 mporeis na pareis kati san eneseis... apo melania... stin stournari an rotiseis tha breis sigoyra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. December 29, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2004 Έγινε, ευχαριστώ πολύ όλους σας παιδιά! Δυστυχώς όμως μόλισ πριν λίγες μέρες αγόρασα καινούρια μελάνια, οπότε για την επόμενη φορά πάει! Πάντως είναι κρίμα να δίνεις κάθε φορά 30 ευρώ για μελάνι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimlou Δημ. January 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2005 Νομίζω οτι υπάρχει και στην Πάτρα τέτοιο μαγαζι...!!!! :p Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/dimlou/22620/265402/0/logo_aekfanclub.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. January 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2005 Στον Πειραιά απέναντι απο το γηροκομείο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porfuros Δημ. January 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος George_Kont (29 Δεκ. 2004 , 00:52) ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ RECYCLEINK ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ. ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ. ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΙΣ ΜΕΛΑΝΕΣ. ΟΧΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ Τ Α ΧΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΑ. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΚΡΑΤΑΤΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΜΕΛΑΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΝΑΓΩΜΟΣΗ ΣΕ ΕΙΔΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΔΙΝΩΝΤΑΣ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΓΛΥΤΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ EURO. Μπορείς να μου γράψεις την διεύθυνση?? Παράθεση Αγαπώ... άρα υπάρχω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. January 3, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2005 Το επόμενο ερώτημα είναι πόσο κοστίζει το "γέμισμα" και αν συμφέρει όχι μόνο οικονομικά αλλά και απο πλευράς ποιότητας και απόδοσης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkar72 Δημ. January 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2005 Ναι ρε παιδια, τελικα ποσο κερδιζεις απο το γεμισμα αντι να αγορασεις κανονικα μελανια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος minovg (27 Δεκ. 2004 , 13:51) Καλησπέρα παιδιά! Ανοίγω ένα νέο θέμα με κεντρικό τίτλο το αν υπάρχουν μαγαζιά στην Αθήνα που να σου γεμίζουν μελάνια από τον εκτυπωτή σου. Τα γνήσια μελάνια είναι πανάκριβα και δεν βλέπω να πολυσυμφέρει να αγοράζουμε συνέχεια. Πήρα ολόκληρο πολυμηχάνημα με 79 ευρώ και έδωσα πρόσφατα 60 ευρώ σε μελάνια (μαύρο+έγχρωμο). Έλεος. Όσο φτηνά είναι τα μηχανήματα τόσο μας τα παίρνουν από τα μελάνια. Είναι και αυτό μια πολιτική της κάθε εταιρείας. Φτηνά μηνχανήματα αλλά ακριβά μελάνια. Λοιπόν έχω ακούσει ότι κάπου τα γεμίζουν. Όποιος ξέρει ας μας ενημερώσει και αν μας συμφέρει γενικά και τιμές κλπ. :worry: 60 ευρώ..? Εγώ για Hp οriginal έδωσα 16 ευρώ για μαύρο και 23 ευρώ για 3χρωμο , σύνολο 39 ευρώ. Διαρκούν ικανοποιητικά (το μαύρο βγάζει 400 σελ) και το σημαντικό για μένα είναι ότι με κάθε αλλαγή τους αλλάζει και η κεφαλή τους. Ενα σημαντικό μείον είναι ότι το refilling μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στον εκτυπωτή και βέβαια σε περίπτωση ζημιάς bye bye εγγύηση! Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. January 3, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος elteo ( 3 Ιαν. 2005 , 20:39) 60 ευρώ..? Εγώ για Hp οriginal έδωσα 16 ευρώ για μαύρο και 23 ευρώ για 3χρωμο , σύνολο 39 ευρώ. Διαρκούν ικανοποιητικά (το μαύρο βγάζει 400 σελ) και το σημαντικό για μένα είναι ότι με κάθε αλλαγή τους αλλάζει και η κεφαλή τους. Ενα σημαντικό μείον είναι ότι το refilling μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στον εκτυπωτή και βέβαια σε περίπτωση ζημιάς bye bye εγγύηση! Για την ακρίβεια φίλε 31.15 για το έγχρωμο και 28.20 για το μαύρο. :eek: Πήρα όμως τις συσκευασίες με τη διπλάσια ποσότητα. Ε, δε συμφέρει συνέχεια γνήσια. Δε το συζητώ. :worry: Lexmark πολυμηχάνημα έχω και το κάνω αρκετή χρήση λόγω covers cd,dvd κλπ... Οπότε οδηγούμαι προς refilling, μαγαζιά Στουρνάρη που συνέστησαν οι φίλοι παραπάνω... :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cypherth Δημ. March 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2005 se poio simeio stin athina kentrika mporo na gemiso melania ektipoti? poies markes sinithos gemizoun kai poies oxi? moderator's note: το post μεταφέρθηκε από άλλο thread Παράθεση cypherth Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. March 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2005 Σε πολλά υποθέτω, δοκίμασε σε ένα μαγαζί στη Μπενάκη (νομίζω στο 14). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. March 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2005 Ρίχτε μια ματιά εδώ http://www.inkline.gr Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts