dimxr Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Πότε έφυγε η παραγγελία σου απο OnePlus? Τη Δευτέρα στις 23 Νοεμβρίου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 καλημερα παιδια το Ε1001 ειναι ευρωπαικη εκδοση? Τελικα ειναι το κινεζικο.. Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimxr Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 καλημερα παιδια το Ε1001 ειναι ευρωπαικη εκδοση? Τελικα ειναι το κινεζικο.. E1001 China E1003 Europe E1005 USA Departed Facility in ATHENS - GREECE ATHENS - GREECE 10:46 Σαλόνικα είμαι... Παίζει να έρθει σήμερα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afrodith2 Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 E1001 China E1003 Europe E1005 USA Departed Facility in ATHENS - GREECE ATHENS - GREECE 10:46 Σαλόνικα είμαι... Παίζει να έρθει σήμερα; πως φαινεται αυτό; Φαίνεται έξω από την συσκευασία ΠΡΙΝ το ανοίξω; Παράθεση Nokia 3210 - Nokia 8310 - Sony Ericsson K750i - Huawei Ideos X5 U8800 - Neo N003 - Umi X2 - Asus Zenfone 2 464 - OnePlus X - Oneplus 6 8/256 & Oneplus Nord:O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimxr Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Όταν έκανες την παραγγελία ουσιαστικά το έθετες εσύ... Εφόσον έβαλες Ελλάδα την περιοχή σου, έρχεται το E1003 Europe... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afrodith2 Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Όταν έκανες την παραγγελία ουσιαστικά το έθετες εσύ... Εφόσον έβαλες Ελλάδα την περιοχή σου, έρχεται το E1003 Europe... Μπορώ κάπως να το τσεκάρω; Στο προφιλ μου στην oneplus δεν φαινεται κατι τετοιο :) Συγγνωμη αν σε πρηζω. Παράθεση Nokia 3210 - Nokia 8310 - Sony Ericsson K750i - Huawei Ideos X5 U8800 - Neo N003 - Umi X2 - Asus Zenfone 2 464 - OnePlus X - Oneplus 6 8/256 & Oneplus Nord:O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimxr Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 (edited) Όταν έκανες την παραγγελία ουσιαστικά το έθετες εσύ... Εφόσον έβαλες Ελλάδα την περιοχή σου, έρχεται το E1003 Europe... Πήγαινε στο site της Oneplus, My account, My orders, σε μένα γράφει OnePlus X Onyx (EU) Edited November 27, 2015 by dimxr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afrodith2 Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Πήγαινε στο site της Oneplus, My account, My orders, σε μένα γράφει OnePlus X Onyx (EU) Σε ευχαριστώ πολύ :) OnePlus X Onyx (UK) Είμαι Αγγλία :) Παράθεση Nokia 3210 - Nokia 8310 - Sony Ericsson K750i - Huawei Ideos X5 U8800 - Neo N003 - Umi X2 - Asus Zenfone 2 464 - OnePlus X - Oneplus 6 8/256 & Oneplus Nord:O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 καλησπέρα βρισκω το Oneplus X onyx έκδοση 4G LTE OneplusX (E1001). Είναι από ότι κατάλαβα η κινέζικη έκδοση. Ποιος γνωρίζει αν θα έχω όποιο θέμα διότι δεν είναι η E1003 Europe ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ro33ck Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 καλησπέρα βρισκω το Oneplus X onyx έκδοση 4G LTE OneplusX (E1001). Είναι από ότι κατάλαβα η κινέζικη έκδοση. Ποιος γνωρίζει αν θα έχω όποιο θέμα διότι δεν είναι η E1003 Europe ? Αν το πάρεις από κινέζικο site θα έχεις ένα χρόνο εγγύηση και δεν θα έχεις την 800 lte 4g που χρησιμοποιεί προς το παρόν η wind. Παράθεση iphone 7 iOS 12.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g9efthymios Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 Καλημέρα! Σκέφτομαι κι εγώ να το αγοράσω για την κοπέλα μου από το επίσημο αγγλικό site (200 λίρες) της OnePlus (είμαστε κι εμείς στην Αγγλία). Θα λειτουργεί κανονικά το 4G άραγε; Τόσο στον αγγλικό όσο και το κυπριακό αριθμό; :blink: Γενικά αξίζει το τηλέφωνο; Την ενδιαφέρει κυρίως η μπαταρία και κάμερα. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 Επιτέλους ενα one plus πού μου αρέσει. Το τηλέφωνο είναι απλά χάρμα οφθαλμών. Ποιότητα κατασκευής υπέροχη. Οθόνη άψογη. Μέγεθος αψογο. Ηχείο μέτριο. Κάμερα μέτρια. 3gb ram. Snap 801,αν και περσινός στέκεται ακόμα επάξια και φυσικά το τηλέφωνο μόνο midge range πού δεν είναι. Δουλεύει αξιοπρεπέστατα,λίγο lag υπάρχει. Και φυσικά,εχω το ευρωπαϊκό μοντέλο. https://images.tapatalk-cdn.com/15/11/28/188b354c228fad44da7e0b13956c7f0a.jpghttps://images.tapatalk-cdn.com/15/11/28/542a918acb4a1adf71830a62f602a6eb.jpg Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iceman Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Έχω απλά το έπιασα προχθές που το είχε ένας φίλος και την επόμενη το παράγγειλα Παράθεση myphone.gr Legal Advisor Phones: iPhone XsMax 64GB Silver, iPhone X 64GB Silver, Pocophone F1 64GB Tablets: iPad Pro 12,9 128GB WiFi, iPad mini 4 64GB WiFi & 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristidis540 Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 1)ηχείο μέτριο λεει ο Ταξιδιωτης,,,ποσο μετριο τελικά ειναι...και αν μπορούμε να τα πειράξουμε αυτα στο μέλλον ? 2)στο gsm arena λεει οτι εχει την μιση φωτεινότητα απο το iphone.δλδ στον ελληνικό ηλιο δεν θα φαίνεται τιποτα? 3)υπάρχει περίπτωση να χαμηλώνει η ανάλυση για καλύτερη αυτονομία??(οπως το honor 6 πχ) Παράθεση siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Πολυ ωραια συσκευη σε ολα της και αρκετα γρηγορη που την ειδα χθες σε φιλο. Βεβαια, μεγαλο μειων για εμενα προσωπικα και δεν μου αρεσε καθολου, ειναι που δεν ειναι φωτιζομενα τα button. Αν και onscreen που το εβαλα να δω πως ειναι, ηταν πιο ωραιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 1)ηχείο μέτριο λεει ο Ταξιδιωτης,,,ποσο μετριο τελικά ειναι...και αν μπορούμε να τα πειράξουμε αυτα στο μέλλον ? 2)στο gsm arena λεει οτι εχει την μιση φωτεινότητα απο το iphone.δλδ στον ελληνικό ηλιο δεν θα φαίνεται τιποτα? 3)υπάρχει περίπτωση να χαμηλώνει η ανάλυση για καλύτερη αυτονομία??(οπως το honor 6 πχ) ε ναι,το ηχειο του δεν ειναι κι οτι καλυτερο. μιση φωτεινοτητα???απο το iphone??? καλα....η οθονη του ειναι παρα πολυ φωτεινη. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mandoctor Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 (edited) Επιτέλους ενα one plus πού μου αρέσει. Το τηλέφωνο είναι απλά χάρμα οφθαλμών. Ποιότητα κατασκευής υπέροχη. Οθόνη άψογη. Μέγεθος αψογο. Ηχείο μέτριο. Κάμερα μέτρια. 3gb ram. Snap 801,αν και περσινός στέκεται ακόμα επάξια και φυσικά το τηλέφωνο μόνο midge range πού δεν είναι. Δουλεύει αξιοπρεπέστατα,λίγο lag υπάρχει. Και φυσικά,εχω το ευρωπαϊκό μοντέλο. https://images.tapatalk-cdn.com/15/11/28/188b354c228fad44da7e0b13956c7f0a.jpghttps://images.tapatalk-cdn.com/15/11/28/542a918acb4a1adf71830a62f602a6eb.jpg Ταξιδιώτη πάλι καλά που έχεις την καινούρια έκδοση οξυγόνου, γιατί με την παλιά θα έμπλεκες. Πολύ τοξική ρε παιδί μου!:lol::lol::lol: Αθάνατες εταιρείες με τις μεταφράσεις σας! Πάντως το τηλέφωνο είναι κόσμημα. Αδυνατώ επίσης να πιστέψω αυτό που λέει το gsm arena με τη φωτεινότητα. Edited November 30, 2015 by mandoctor Αυξημένα επίπεδα CO2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 Οντως,αυτό με την φωτεινότητά πού γράφουν,εντελώς άκυρο. Η οθόνη του είναι χάρμα οφθαλμών και με κορυφαία φωτεινότητά. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimxr Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 Οντως,αυτό με την φωτεινότητά πού γράφουν,εντελώς άκυρο. Η οθόνη του είναι χάρμα οφθαλμών και με κορυφαία φωτεινότητά. +1 κι από μένα... Χθες άνοιξα τη συσκευή για πρώτη φορά και όταν ανέβασα την ένταση της οθόνης πραγματικά από ένα σημείο και μετά από πονούσαν τα μάτια μου... Κορυφαία σε επίπεδο φωτεινότητας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 Root παίδες? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnytifosi Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 (edited) Root παίδες? Τα πάντα εδώ: https://forums.oneplus.net/threads/guide-onyx-how-to-unlock-bootloader-install-custom-recovery-root-take-efs-backup-more.401713/ Το root, το ξεκλείδωμα bootloader και το flashing ΔΕΝ ακυρώνουν την εγγύηση στα Oneplus (εφόσον δεν κάψετε το κινητό από overclocking :p). Συμπλήρωσα κι εγώ τις πρώτες μέρες προσπαθώντας να στήσω το νέο τηλέφωνο με root, xposed κλπ και πλέον είμαι πολύ ικανοποιημένος. -Η sd αν και αναγνωρίζεται κανονικά (έχω φλασάρει το τελευταίο Oxygen OS 2.1.3) δεν φαίνεται να χρησιμοποιείται by default από εφαρμογές όπως whatsapp ή η κάμερα και χρειάστηκε να βάλω την εφαρμογή FolderMount για να μεταφέρει τις φώτο στην SD. -Το τηλέφωνο είναι πανέμορφο αλλά η θήκη υπεραπαραίτητη γιατί γυμνό γλιστράει μέχρι και από το τραπέζι. Προερχόμενος από το 3,3 ιντσών Xperia Ray μου φαίνεται παντόφλα και σίγουρα δεν φτάνεις όλη την οθόνη με το ένα χέρι, και όντας 1,87 έχω μεγαλούτσικα χέρια... Δεν ξέρω αυτοί με τα τέρατα 5,5+ ιντσών τι κάνουν, ειδικά όταν θες να φτάσεις το μενού της εφαρμογής στην άλλη άκρη της οθόνης. -Η οθόνη είναι τρομερή και το τέλειο μαύρο κάνει την οθόνη ένα με τα bezel. Πολύ ζωντανά χρώματα και με πολύ μεγάλο εύρος φωτεινότητας, άνετη τόσο σε ένα θεοσκότεινο δωμάτιο όσο και έξω στον ήλιο. -Η εφαρμογή της κάμερας είναι πολύ βασική και δεν μπορεί να σώσει καν στην SD. Η κάμερα αυτή καθαυτή είναι καλή για τα γούστα μου και δεν την έχω τεστάρει σε βάθος γιατί δεν με πολυενδιαφέρει, όταν θέλω καλές φωτογραφίες εμπιστεύομαι μόνο την φωτογραφική μου. Η μπροστινή κάμερα επίσης στα 8ΜΡ είναι πολύ καλή για μπροστινή κάμερα. -Το ηχείο ικανοποιητικό σε ένταση, μέτριο σε ποιότητα. -Το ράδιο ευτυχώς δεν λείπει αλλά η εφαρμογή είναι πολύ φτωχή, καθώς δεν σώζει σταθμούς και δεν κάνει χειροκίνητη ρύθμιση συχνότητας. -Δεν λείπει το notification LED. -Δεν έχω βρει ελαττώματα στο software πέραν από την ανεπαρκή χρήση της SD. Πιστεύω ότι είναι από τα πλεονεκτήματα του τηλεφώνου και θα στρώσει κι άλλο με τα επόμενα updates που λέει ότι θα δώσει η Oneplus. Είναι μια σχεδόν εξ' ολοκλήρου AOSP εμπειρία, που με το root και την προσθήκη του xposed με adaway, gravitybox κλπ προσεγγίζει την Cyanogenmod. Το κινητό φυσάει και δεν έχει σκαλώσει καθόλου μέχρι τώρα (αυτό έλειπε και με τέτοιο hardware). Πρακτικά με 290 ευρώ καινούριο είναι ένα κινητό με χαρακτηριστικά περσινής ναυαρχίδας, και με την ήδη καλή υποστήριξη στο XDA είναι μια συσκευή που θα αντέξει στον χρόνο. Αξίζει τα λεφτά της. Edited November 30, 2015 by johnnytifosi Παράθεση Nokia 6510 -> Sony Ericsson W700i -> Sony Ericsson Xperia Ray (LegacyXperia CM11), Nokia 101 -> OnePlus X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stxio Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 (edited) Σημερα το πηρα στα χερια μου, τριτη εφυγε απο κινα... not bad. Το προστατευτικο οθονης ηταν ηδη κολλημενο πανω αψογα. Η μπαταρια ηταν στο 40% και μεχρι να το σεταρω, να βαλω τα apps μου και να κανω 2-3 τηλεφωνα επεσε στο 8% μεσα σε 2μιση ωρες... ελπιζω να στρωσει αυτο με 2-3 φορτισεις... Εβαλα το οξυγονο 2.1.3 (καλα μερικες μεταφρασεις εχουν πολυ γελιο πχ αντι για "απομενει τοσα MB" γραφει "αριστερα τοσα MB" Ερωτησεις: -Το bluetooth ειναι αργο η μου φαινεται? μεταφορα 6 φωτο απ το κινητο στον υπολογιστη, εστριψα τσιγαρο και σχεδον το καπνισα μεχρι να φτασουν. -Λιστα απορριψης κλησεων απο συγκεκριμενα νουμερα δεν εχουμε? -Δε προκειται να συνηθισω ποτε την lock screen , συνεχεια ανοιγω καμερα με το ξεκλειδωμα, ξερυθμιζεται καπως αυτο? Η αν οχι πειτε μου ενα απλο unlocker με slide χωρις μπλιμπλικια... -Εβαλε κανεις nova launcher? Δουλευει 100%? -Ποιο app να βαλω για να βλεπω απλα τις φωτο μου? Αυτο της γοογλε που ανεβαζει, συγχρονιζει κτλ κτλ δε το θελω. -Αν φορτισω με αλλο φορτιστη υπαρχει θεμα? Κατα τα αλλα, οθονη πολυ ωραια, τηλεφωνο πανεμορφο, bloatware γιοκ (επιτελους) και θεωρω οτι ειναι αξιος αντικαταστατης του S5mini που ειχα. Για την φωτογραφικη, λιγο που δοκιμασα με την μαμα app, οι φωτο ειναι τουλαχιστον αξιοπρεπης.με καλο φωτισμο βγαζει μια χαρα. Τωρα θα δοκιμασω με το a better camera να δω διαφορες. Ευχαριστω για τις απαντησεις σας, νεοτερα μολις το στραγγιξω Edit: Η καμερα σε χαμηλο φωτισμο σε σχεση με το S5 mini ειναι ...τραγικη... το Better camera βοηθησε λιγο στο θεμα φωτεινοτητα αλλα... μπλιαχ... Edited November 30, 2015 by stxio + info Παράθεση Pffff... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnytifosi Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 -Εβαλε κανεις nova launcher? Δουλευει 100%? -Ποιο app να βαλω για να βλεπω απλα τις φωτο μου? Αυτο της γοογλε που ανεβαζει, συγχρονιζει κτλ κτλ δε το θελω. -Αν φορτισω με αλλο φορτιστη υπαρχει θεμα? Κατα τα αλλα, οθονη πολυ ωραια, τηλεφωνο πανεμορφο, bloatware γιοκ (επιτελους) και θεωρω οτι ειναι αξιος αντικαταστατης του S5mini που ειχα. O Nova εννοείται πως δουλεύει άψογα. Gallery είναι μόνο μία, το Quickpic. Κατέβασε αυτή την παλιά έκδοση από εδώ και απενεργοποίησε τις ενημερώσεις για αυτή την εφαρμογή μόνο από το Play Store γιατί χάλασε μετά. Bloatware είχε αρκετό και αυτό είναι όλη η σαβούρα της Google :p. Άφησα μόνο το youtube, το keyboard και το play store. Εφαρμογές τρίτων όντως είχε μόνο το Swiftkey. Παράθεση Nokia 6510 -> Sony Ericsson W700i -> Sony Ericsson Xperia Ray (LegacyXperia CM11), Nokia 101 -> OnePlus X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 Και προσοχή στο πίσω τζαμι,κάνει εύκολα γραμμές Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 Τα πάντα εδώ: https://forums.oneplus.net/threads/guide-onyx-how-to-unlock-bootloader-install-custom-recovery-root-take-efs-backup-more.401713/ Το root, το ξεκλείδωμα bootloader και το flashing ΔΕΝ ακυρώνουν την εγγύηση στα Oneplus (εφόσον δεν κάψετε το κινητό από overclocking :p). Συμπλήρωσα κι εγώ τις πρώτες μέρες προσπαθώντας να στήσω το νέο τηλέφωνο με root, xposed κλπ και πλέον είμαι πολύ ικανοποιημένος. -Η sd αν και αναγνωρίζεται κανονικά (έχω φλασάρει το τελευταίο Oxygen OS 2.1.3) δεν φαίνεται να χρησιμοποιείται by default από εφαρμογές όπως whatsapp ή η κάμερα και χρειάστηκε να βάλω την εφαρμογή FolderMount για να μεταφέρει τις φώτο στην SD. ... -Δεν έχω βρει ελαττώματα στο software πέραν από την ανεπαρκή χρήση της SD. Πιστεύω ότι είναι από τα πλεονεκτήματα του τηλεφώνου και θα στρώσει κι άλλο με τα επόμενα updates που λέει ότι θα δώσει η Oneplus. Είναι μια σχεδόν εξ' ολοκλήρου AOSP εμπειρία, που με το root και την προσθήκη του xposed με adaway, gravitybox κλπ προσεγγίζει την Cyanogenmod. Το κινητό φυσάει και δεν έχει σκαλώσει καθόλου μέχρι τώρα (αυτό έλειπε και με τέτοιο hardware) ... Επειδή ήμουν 3 χρονια με iPhone και δε τα ξέρω καλα αυτά, αξίζει να το κάνω root; Τι έξτρα δυνατότητες υπάρχουν; ( θελω να μου πεις 5 πράγματα δηλαδή για αυτά που αναφέρεις: root, xposed, adaway, gravitybox) Πώς σου φαίνεται το Oxygen 2.1.3; Μου ήρθε σήμερα ειδοποίηση για το update αλλά διστάζω να το κάνω γιατί διάβασα για αρκετά bugs στα forums της OnePlus. Την φλασαρες εσυ ή την έκανες αυτόματα; Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts