Falcon36 Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 απο οτι ειδα ειναι διαθεσιμο για παραγγελια και το λευκο... :( κριμα οταν το ειχα παραγγελει εγω την μερα που βγηκε δεν υπηρχε και φαινεται πιο ωραιο... Καμια καλη θηκη εχει βρει κανενας η ειμαστε ολοι με αυτη που ερχεται στο πακετο? Εγώ αγόρασα την γκρι που δίνει το site. Κουμπώνει καλά το κινητό. Είναι όμορφη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Κατέβασα το αρχείο ζιπ για το update από την προηγούμενη σελίδα, είναι μόνο 40mb,αλλά πήγα να το βάλω από recovery κ ενώ ξεκίνησε να φλασαρει μου πέταξε ένα failed κ δεν το πήρε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ginosvougas Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Όσοι φορτωσατε το update (εγώ περιμένω να το δωσει ota) είδατε διάφορα στη κάμερα; Οι φωτό κ κυρίως το βίντεο είναι άθλια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. January 28, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 Invite FREE και το OnePlus X πλέον από σήμερα! Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stxio Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 Όσοι φορτωσατε το update (εγώ περιμένω να το δωσει ota) είδατε διάφορα στη κάμερα; Οι φωτό κ κυρίως το βίντεο είναι άθλια. Eχω απενεργοποησει την στοκ εφαρμογη φωτογραφικης μηχανης και εχω βαλει την google camera. Eιναι απλη εφαρμογη στη χρηση και εχει και hdr. Bιντεο δε δοκιμασα μετα το update αλλα φωτο ειναι οκ - οπως ηταν και πριν. Mην εχεις υψηλες απαιτησεις απο την καμερα, δεν ειναι απο τα δυνατα του σημεια, κυριως σε χαμηλο φωτισμο.Απλα αξιοπρεπης. Αυτο που εκανα ηταν να ενεργοποιησω την manual επιλογη φωτεινοτητας (+/-2) και πριν τραβηξω φωτο, απλα δοκιμαζω σε ποια θεση εχει καλυτερο αποτελεσμα. Παντα παταω σε ποιο σημειο της οθονης να εστιασει, αν πατας απλως να βγαλει δεν κανει καλη δουλεια. Απο κει και περα για ρετουσαρισμα και φιλτρα χρησιμοποιω το πολυ καλο snapseed Παράθεση Pffff... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sunchris7 Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Καλησπέρα. Ξέρει κάποιος που μπορώ να βρώ οθόνη για το κινητό; Δυστυχώς έσπασε και δεν μπορώ να βρώ πουθενά να παραγγείλω. :( Θα με ενδιέφερε και μαγαζί που τυχαίνει να ξέρει κάποιος και αναλαμβάνει την αντικατάσταση. Έχει σπάσει σε κάποιον και αν ναι τι έκανε; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stxio Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 (edited) Καλησπέρα. Ξέρει κάποιος που μπορώ να βρώ οθόνη για το κινητό; Δυστυχώς έσπασε και δεν μπορώ να βρώ πουθενά να παραγγείλω. :( Θα με ενδιέφερε και μαγαζί που τυχαίνει να ξέρει κάποιος και αναλαμβάνει την αντικατάσταση. Έχει σπάσει σε κάποιον και αν ναι τι έκανε; Ευχαριστώ. http://phonedoctor.gr/ προτεινομενος απο την Oneplus Greece Edited January 29, 2016 by stxio Παράθεση Pffff... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Τελικά ούτε μετά τήν αναβάθμιση δεν αποθηκεύει φωτό στην κάρτα,sd?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfaqv68 Δημ. January 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2016 (edited) Καλησπέρα. Ξέρει κάποιος που μπορώ να βρώ οθόνη για το κινητό; Δυστυχώς έσπασε και δεν μπορώ να βρώ πουθενά να παραγγείλω. :( Θα με ενδιέφερε και μαγαζί που τυχαίνει να ξέρει κάποιος και αναλαμβάνει την αντικατάσταση. Έχει σπάσει σε κάποιον και αν ναι τι έκανε; Ευχαριστώ. Δεν αναλαμβανει κανεις.Εψαξα σχεδον παντου.το ανταλλακτικο μονο εχει αυτη τη στιγμη 102 euros με δωρεαν μεταφορικα οποτε πιστευω το καλυτερο ειναι να παει στην εταιρεια για επισκευη Πρεπει να ανοιξεις support ticket απο τον One plus λογαριασμο σου και ολα παιρνουν το δρομο τους μετα Το εστειλα στην one plus την Δευτερα μετα απο συνομιλια που ειχα( support ticket) και RMA ticket που μου ανοιξαν αυτοι Το RMA ειχε λινκ μεσα για να κλεισω κουριερ να ερθει να το παρει.Δευτερα το πηραν,Τριτη πρωι ηταν Αγγλια.Χτες πληρωσα και τωρα θελω 1 με 2 μερες να φτιαχτει και 4 εως 5 να ερθει(οχι εργασιμες) 114 euros ολο το πακετο η επισκευη της οθονης Ουτε να το σκεφτεις το phone doctor 190 ζητησε και δεν θα ηταν OEM επισκευη...θα βρει πολλους πελατες με αυτη τη τιμη... http://phonedoctor.gr/ προτεινομενος απο την Oneplus Greece το one plus greece που αναφερεις δεν ειναι κατι επισημο. Ειναι ελληνικο φορουμ το οποιο ασχολειται και γραφει νεα της one plus Edited January 30, 2016 by alfaqv68 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iceman Δημ. January 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2016 Το ίδιο και με το OP2. Δεν είναι πρόβλημα του κινητού αλλά του oxygen os. Φαντάζομαι κάποια στιγμή μετά από updates θα φτιάξει και αυτό. Είναι θέμα του τηλεφώνου σε σχέση με τα πρωτόκολλα επαφών μέσω bt που υποστηρίζει... Μην νομίζετε ότι χάλασε ή θέλει αναβάθμιση το σύστημα του αυτοκινήτου. Εμένα μου το έκανε και Toyota και Nissan που με ότι αν είχα συνδέσει έπαιζαν κανονικά. Αν ψάχνατε βέβαια στο forum της OP θα είχατε δει τη λύση. Υπάρχει στο play store το Bluetooth phonebook με μια μικρή τιμή που διορθώνει το πρόβλημα. Μπορείτε να κατεβάσετε δοκιμαστικά την trial έκδοση για να δείτε αν όντως αυτό είναι το θέμα και μετά εφόσον δουλεύει θα κατεβάσετε την κανονική πληρώνοντας την. Μην αφήσετε τη δοκιμαστική γιατί μεταφέρει τις επαφές με ένα ψηφίο σε κάθε νούμερο αλλαγμενο.... Παράθεση myphone.gr Legal Advisor Phones: iPhone XsMax 64GB Silver, iPhone X 64GB Silver, Pocophone F1 64GB Tablets: iPad Pro 12,9 128GB WiFi, iPad mini 4 64GB WiFi & 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ro33ck Δημ. January 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2016 (edited) Είναι θέμα του τηλεφώνου σε σχέση με τα πρωτόκολλα επαφών μέσω bt που υποστηρίζει... Μην νομίζετε ότι χάλασε ή θέλει αναβάθμιση το σύστημα του αυτοκινήτου. Εμένα μου το έκανε και Toyota και Nissan που με ότι αν είχα συνδέσει έπαιζαν κανονικά. Αν ψάχνατε βέβαια στο forum της OP θα είχατε δει τη λύση. Υπάρχει στο play store το Bluetooth phonebook με μια μικρή τιμή που διορθώνει το πρόβλημα. Μπορείτε να κατεβάσετε δοκιμαστικά την trial έκδοση για να δείτε αν όντως αυτό είναι το θέμα και μετά εφόσον δουλεύει θα κατεβάσετε την κανονική πληρώνοντας την. Μην αφήσετε τη δοκιμαστική γιατί μεταφέρει τις επαφές με ένα ψηφίο σε κάθε νούμερο αλλαγμενο.... Όπως και το ότι δεν εμφανίζει όταν παίζεις μουσική τα track info και είναι θέμα της έκδοσης AVRCP 1.5 που χρησιμοποιεί, ενώ επί το πλείστον τα radio cd χρησιμοποιούν την AVRCP 1.3. Αυτό τουλάχιστον έχουν πει στο forum της oneplus. Με την CM 12.1 που έβαλα, το έλυσα το πρόβλημα. Edited January 30, 2016 by ro33ck Παράθεση iphone 7 iOS 12.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demosgia Δημ. January 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2016 Τελικά ούτε μετά τήν αναβάθμιση δεν αποθηκεύει φωτό στην κάρτα,sd?? Διορθώθηκε:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stxio Δημ. January 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2016 Ουτε να το σκεφτεις το phone doctor 190 ζητησε και δεν θα ηταν OEM επισκευη...θα βρει πολλους πελατες με αυτη τη τιμη... ΠΟΟΟΟΟΟΟΣΟ? Ρε αντε γεια πες του... το one plus greece που αναφερεις δεν ειναι κατι επισημο. Ειναι ελληνικο φορουμ το οποιο ασχολειται και γραφει νεα της one plus Yep. Παράθεση Pffff... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ro33ck Δημ. January 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2016 Για πέστε καμιά γνώμη για tempered glass, να προτιμήσουμε το επίσημο ή κάποιο άλλο; Παράθεση iphone 7 iOS 12.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kozi0 Δημ. January 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2016 Είναι θέμα του τηλεφώνου σε σχέση με τα πρωτόκολλα επαφών μέσω bt που υποστηρίζει... Μην νομίζετε ότι χάλασε ή θέλει αναβάθμιση το σύστημα του αυτοκινήτου. Εμένα μου το έκανε και Toyota και Nissan που με ότι αν είχα συνδέσει έπαιζαν κανονικά. Αν ψάχνατε βέβαια στο forum της OP θα είχατε δει τη λύση. Υπάρχει στο play store το Bluetooth phonebook με μια μικρή τιμή που διορθώνει το πρόβλημα. Μπορείτε να κατεβάσετε δοκιμαστικά την trial έκδοση για να δείτε αν όντως αυτό είναι το θέμα και μετά εφόσον δουλεύει θα κατεβάσετε την κανονική πληρώνοντας την. Μην αφήσετε τη δοκιμαστική γιατί μεταφέρει τις επαφές με ένα ψηφίο σε κάθε νούμερο αλλαγμενο.... Άρα, όπως ανέφερα, δεν είναι θέμα hardware αλλά software και μπορεί να λυθεί μετά από αναβαθμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2016 Παιδια κατεβασα την 2.2.0 ota. Αποθηκευσα το αρχειο στην συσκευη μπηκα απο recovery να κανω το update και ενω ξεκιναει μετα μου λεει ota update failed Ειμαι root. Ξερει κανεις τι παιζει? Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfaqv68 Δημ. January 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2016 Για πέστε καμιά γνώμη για tempered glass, να προτιμήσουμε το επίσημο ή κάποιο άλλο; τα spigen προιοντα http://www.spigen.com/collections/oneplus-2 ειναι top σε θηκες και tempered glass απλα δεν ξερω τι διαφορα εχει σε σχεση με το tempered που δινει η one plus απο το δικο της site δεν γνωριζω αν εχουν διαφορα τα tempered glasses μεταξυ τους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fireillusion Δημ. January 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2016 Σχετικά με tempered glass, έχω πάρει από την one plus αυθεντικά και την ενισχυμένη και την απλή ζελατίνα. Η ενισχυμένη έχει Ένα πρόβλημα, επειδή ή οθόνη είναι κυρτή στις άκρες δεν λυγίζει για να κολλήσει με αποτέλεσμα να φαίνεται ένα άσχημο περίγραμμα και μαζεύει και σκόνη, σαν να έχουν κάνει την ζελατίνα λίγο μεγαλύτερη από αυτό που πρέπει. Κατά τα άλλα είναι πάρα πολύ καλή. Αυτό που έχω καταλάβει διαβάζοντας τα φόρουμ είναι ότι δεν έχουν όλοι αυτό το πρόβλημα. Εγώ άνοιξα support ticket και μετά από ένα μήνα διαβουλεύσεις μου έστειλαν καινούργια την οποία δεν έχω δοκιμάσει ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos106 Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 Καλημέρα κι από μένα παιδιά! Διάβασα όλο το θέμα, γιατί ενδιαφέρομαι για το κινητό. Μου άρεσε το design βασικά, το ότι είναι δίκαρτο και τα 3GB RAM. Μπορεί κάποιος να γράψει εντελώς συνοπτικά τα αρνητικά του στοιχεία; Δεν ψάχνω για κάτι το τρελό, ούτε για φωτογραφίες εξαιρετικές. Απλά οι τιμές πλέον των μεγάλων εταιρειών με έχουν ξενερώσει απίστευτα (ενδιαφερόμουν βασικά για το Blackberry Priv, και κοστίζει 740€, ένα oneplus x & ένα iphone 6 μαζί :lol::lol: ). Σας ευχαριστώ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnytifosi Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 (edited) Παιδια κατεβασα την 2.2.0 ota. Αποθηκευσα το αρχειο στην συσκευη μπηκα απο recovery να κανω το update και ενω ξεκιναει μετα μου λεει ota update failed Ειμαι root. Ξερει κανεις τι παιζει? Τα ΟΤΑ δεν εγκαθιστανται αν έχεις κάνει οποιαδήποτε τροποποίηση στο system partition, δηλαδη root κλπ. Κι εμένα μου το εμφανισε αλλα απέτυχε. Πρέπει να φλασάρεις το update χειροκίνητα με .zip μεσω της recovery. Δες εδώ: https://forums.oneplus.net/threads/how-to-install-oxygenos-2-2-0-update-root-non-root-users-without-data-loss.412517/ Καλημέρα κι από μένα παιδιά! Διάβασα όλο το θέμα, γιατί ενδιαφέρομαι για το κινητό. Μου άρεσε το design βασικά, το ότι είναι δίκαρτο και τα 3GB RAM. Μπορεί κάποιος να γράψει εντελώς συνοπτικά τα αρνητικά του στοιχεία; Δεν ψάχνω για κάτι το τρελό, ούτε για φωτογραφίες εξαιρετικές. Απλά οι τιμές πλέον των μεγάλων εταιρειών με έχουν ξενερώσει απίστευτα (ενδιαφερόμουν βασικά για το Blackberry Priv, και κοστίζει 740€, ένα oneplus x & ένα iphone 6 μαζί :lol::lol: ). Σας ευχαριστώ!!! Τα μόνα αρνητικά που μπορώ να σκεφτώ είναι η μη αποσπώμενη μπαταρία και η μέτρια κάμερα. Επίσης λόγω της γυαλινης πλάτης χωρίς θήκη το τηλέφωνο γλιστράει σαν σαπούνι. Κατα τ'αλλα το hardware και το software για μενα είναι top. Edited January 31, 2016 by johnnytifosi Παράθεση Nokia 6510 -> Sony Ericsson W700i -> Sony Ericsson Xperia Ray (LegacyXperia CM11), Nokia 101 -> OnePlus X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 Τα ΟΤΑ δεν εγκαθιστανται αν έχεις κάνει οποιαδήποτε τροποποίηση στο system partition, δηλαδη root κλπ. Κι εμένα μου το εμφανισε αλλα απέτυχε. Πρέπει να φλασάρεις το update χειροκίνητα με .zip μεσω της recovery. Δες εδώ: https://forums.oneplus.net/threads/how-to-install-oxygenos-2-2-0-update-root-non-root-users-without-data-loss.412517/ Τα μόνα αρνητικά που μπορώ να σκεφτώ είναι η μη αποσπώμενη μπαταρία και η μέτρια κάμερα. Επίσης λόγω της γυαλινης πλάτης χωρίς θήκη το τηλέφωνο γλιστράει σαν σαπούνι. Κατα τ'αλλα το hardware και το software για μενα είναι top. Κατεβασα το .zip και εκανα χειροκινητα την αναβαθμιση αλλα απετυχε. Μαλλον απο οτι διαβασα πρεπει πρωτα να κανω unroot μετα να περασω το αρχειο και μετα παλι root. Ετσι καταλαβα. Καλα το πισω μερος οχι μονο γλυστραει. Εγω το αφηνω πανω στο τραπεζι σε μια καφετερια και σιγα σιγα απο την μουσικη το βρηκα πολλες φορες συριζα ετοιμο στην ακρη του τραπεζιου να πεσει. Συνηθως το εβαζα πανω σε καμια χαρτοπετσετα γιατι η λαστιχενια θηκη το χαλαει πολυ σε εμφανιση Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos106 Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 Επειδή κι εγώ μισώ τις μόνιμες θήκες, κάνει εύκολα γρατσουνιές στην πίσω πλευρά; Αν είναι να βάλω θήκη, παίρνω ένα κινητό με πλαστική πλάτη :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 Αυτό που δεν σε αφήνει να βάλεις ότι φόντο θες στην οθόνη κλειδώματος πως διορθώνεται?? Ή βάζεις από τις έτοιμες ταπετσαρίες ή ότι έχει ή αρχική οθόνη.????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 Επειδή κι εγώ μισώ τις μόνιμες θήκες, κάνει εύκολα γρατσουνιές στην πίσω πλευρά; Αν είναι να βάλω θήκη, παίρνω ένα κινητό με πλαστική πλάτη :p Εγω το προσεχα και δεν ειχε θεμα αλλα παντα στην τσεπη η σε μαλακη επιφανεια. Μου φαινεται ομως οτι χαραζει ευκολα σε σκληρη επιφανεια Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parapentefree Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 Η Επιλογή για την φωτο της αρχικής οθόνης είναι ... καλά κρυμμένη. Με το foto gallery βρίσκεις την φωτογραφία που θέλεις να κάνεις φόντο στην αρχική οθόνη πατάς της τρεις κάθετες τελίτσες πάνω δεξια και επιλέγεις χρήση ως και θα εμφανιστεί η επιλογή Ταπετσαρία αρχικής οθόνης. επιλέγεις ρυθμίζεις ποιο κομμάτι της φωτογραφίας θέλεις και αποθήκευση, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts