Jump to content

LeTv Le 1s (X500)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγω για παράδειγμα μιας κ θετεις το ερώτημά το αγορασα απο το http://www.fastcardtech.com

Σκέφτομαι να αγοράσω από εκεί. Εϊναι καλό? Γρήγορο? Συνεργάσιμο?

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Φιλε μου ειναι το πιο φθηνο που βρηκα.Επεσα κ στην αναγκη τους ομως γιατι λογο capital controls αυτοι δέχονται πληρωμη με moneygram η οποια εχει καλυτερη ισοτιμια απο paypal & westrn union και συνολικα μου κοστισε 183 ευρω με 32GB rom.Το site ειναι πολλα χρονια στην αγορα.Σε 3 εβδομαδες ειχα το κινητο στα χερια μου.Σου δινουν κ το κλασικο νουμερακι να παρακολουθείς το δεμα σου. Ολα καλα.

Φιλε μου ειναι το πιο φθηνο που βρηκα.Επεσα κ στην αναγκη τους ομως γιατι λογο capital controls αυτοι δέχονται πληρωμη με moneygram η οποια εχει καλυτερη ισοτιμια απο paypal & westrn union και συνολικα μου κοστισε 183 ευρω με 32GB rom.Το site ειναι πολλα χρονια στην αγορα.Σε 3 εβδομαδες ειχα το κινητο στα χερια μου.Σου δινουν κ το κλασικο νουμερακι να παρακολουθείς το δεμα σου. Ολα καλα.

Καλά εγώ μέσω paypal θα παραγγείλω οπότε κομπλέ. Ευχαριστώ!

Οι μέχρι στιγμής εντυπώσεις μου από την 10s είναι άριστες.

Η διάρκεια της μπαταρίας είναι τουλάχιστον εξαιρετική. Καμία σχέση με την 9s.

Κανένα θέμα με το wifi, αλλά ούτε & με την προηγούμενη είχα.

Για τα υπόλοιπα θα δείξει τις επόμενες μέρες.

Σκέφτομαι να αγοράσω από εκεί. Εϊναι καλό? Γρήγορο? Συνεργάσιμο?

Δεν ειναι καλο παιδια καπου διαβασα και εδω μεσα οτι δεν ειναι καλο λογο της αθλιας υποστηριξης που εχουν εδω θα δεις και Reviews https://www.trustpilot.com/review/www.fastcardtech.com

Μα συγνωμη,τι απαίτηση μπορει να εχω απο το site που αγοραζω σε θέμα υποστήριξης; Υποστήριξη θα απαιτήσω απο την εταιρια που κατασκευασε το κινητο κ τις αντίστοιχες αντιπροσωπίες.Εγω εχω αγορασει 2 συσκευες κ δεν ειχα κανενα θεμα.Με εξυπηρέτησαν χωρις προβλημα κ σε 3 βδομαδες το πολυ ειχα στα χέρια μου τις συσκευες!!

σημερα πηρα στα χερια μου το τηλ απο vickmall με πολυ μικρη αναμονη.το μονο θεμα μου ειναι οτι εχοντας καρτα q της wind δεν μπορω να ενεργοποιησω τα δεδομενα προσβασης στο ιντερνετ.μου βγαζει συνεχως αυτο το μηνυμα "you have lost data connectivity because you left home" αρνωντας να μπει.οποιος μπορει ας βοηθησει παρακαλω.η ρομ δεν πειραχτηκε. Edited by faustino

Μα συγνωμη,τι απαίτηση μπορει να εχω απο το site που αγοραζω σε θέμα υποστήριξης; Υποστήριξη θα απαιτήσω απο την εταιρια που κατασκευασε το κινητο κ τις αντίστοιχες αντιπροσωπίες.Εγω εχω αγορασει 2 συσκευες κ δεν ειχα κανενα θεμα.Με εξυπηρέτησαν χωρις προβλημα κ σε 3 βδομαδες το πολυ ειχα στα χέρια μου τις συσκευες!!

απο την στιγμη που εχει 3.5 βαθμολογια στα 10 σου φαινεται αξιοπιστο εσενα?? εαν δεν εχεις προσωπικο κερδος πηγαινοντας πελατες εκει δεν υπαρχει λογος να το υποστηριζεις. Μπορει εσυ να το πηρες σε 3 βδομαδες μπορει να πηρες κι αλλες συσκευες και να μην αντιμετωπισες προβλημα. Εγω που θα αγορασω απο εκει και δω οτι η συσκευη χρειαζεται Service γιατι να χρειαζεται να τους ψαχνω επι μερες αν οχι επι βδομαδες? Ενα αλλο που λενε ειναι οτι εχουν stock ενω δεν εχουν τα αξιοπιστα μαγαζια δεν το κανουν αυτο.. Προτιμηστε αυτα που εχουν νημα στο myphone.gr ωστε να δειτε εμπειριες Ελληνων και την βαθμολογια που εχουν παρει. Μακραν καλυτερο το Vickmall.com

απο την στιγμη που εχει 3.5 βαθμολογια στα 10 σου φαινεται αξιοπιστο εσενα?? εαν δεν εχεις προσωπικο κερδος πηγαινοντας πελατες εκει δεν υπαρχει λογος να το υποστηριζεις. Μπορει εσυ να το πηρες σε 3 βδομαδες μπορει να πηρες κι αλλες συσκευες και να μην αντιμετωπισες προβλημα. Εγω που θα αγορασω απο εκει και δω οτι η συσκευη χρειαζεται Service γιατι να χρειαζεται να τους ψαχνω επι μερες αν οχι επι βδομαδες? Ενα αλλο που λενε ειναι οτι εχουν stock ενω δεν εχουν τα αξιοπιστα μαγαζια δεν το κανουν αυτο.. Προτιμηστε αυτα που εχουν νημα στο myphone.gr ωστε να δειτε εμπειριες Ελληνων και την βαθμολογια που εχουν παρει. Μακραν καλυτερο το Vickmall.com

Είδα και το Gearbest που έχει άριστη βαθμολογία τι κάνει. Κανένα κινεζομάγαζο δεν εμπιστεύομαι εγώ.

Από εκεί και πέρα έχει την φθηνότερη τιμή και θα το πάρω από εκεί. Το Gearbest ουτε καν δεν αλλάζει το stock του ποτέ.

Καλό το vickmall αλλά ακριβό.

AbyssD εγω δε μπηκα στο forum για να τσακωθω με κανεναν.Εσυ μου επιτιθεσαι επειδη παρέθεσα απλα,ομορφα κ ωραία την εμπειρία μου απο site αυτο που αγόρασα τις συσκευες κ εσυ θες να μου τη πεις επειδη ειπα την άποψη στο παλικαρι που θελει να αγορασει το κινητο.Ημαρτον δλδ.Συγνωμη που ειπα οτι εμεινα ευχαριστημενος απο την συνεργασία μου με το εν λόγο site κ σου χαλασα την αρνητικη εικονα επειδη γραφουν καποιοι αλλοι οτι δεν εμειναν ικανοποιημενοι.Εγω παντως ειμαι ικανοποιημένος και ΟΧΙ,δεν εχω αγορασει μετοχες του http://www.fastcardtech.com ετσι ωστε να υποκινω τα παιδια του forum να αγορασουν απο εκει.Με ρωτησαν,απαντησα κ ΤΕΛΟΣ!! Edited by kshros_81

lol δεν σου επιτεθηκα οπως ειπες εσυ την αποψη σου ετσι εκανα και εγω τα στοιχεια μας λενε οτι δεν ειναι καλο Site ειτε ψαξεις εδω μεσα ειτε ψαξεις γενικα.. Οφειλω να το πω και το ειπα. Αν ειναι επιθεση αυτο τοτε ζητω συγγνωμη..

Το Gearbest ειναι γνωστο οτι αγοραζεις τα reviews, αν τους πεις οτι θες να κανεις θετικη κριτικη σου λενε που θα πας και τι θα κανεις και σου δινουν ενα bonus ποσο μεσα στο Account σου. Λιγο ψαξιμο θελουν αυτα.. Οσο για το ακριβο Vickmall ναι μπορει να ειναι κατα 10-20 ευρω πιο ακριβο αλλα τουλαχιστον εχεις το κεφαλι σου ησυχο γιατι σου ερχεται ενα τελειο πακετο πολυ καλα προστατευμενο και μπορεις να τους βρεις οταν τους ψαξεις.

σημερα πηρα στα χερια μου το τηλ απο vickmall με πολυ μικρη αναμονη.το μονο θεμα μου ειναι οτι εχοντας καρτα q της wind δεν μπορω να ενεργοποιησω τα δεδομενα προσβασης στο ιντερνετ.μου βγαζει συνεχως αυτο το μηνυμα "you have lost data connectivity because you left home" αρνωντας να μπει.οποιος μπορει ας βοηθησει παρακαλω.η ρομ δεν πειραχτηκε.

Φιλαράκι θα σε λυπήσω αλλά η συσκευή αυτή, όπως & πολλές άλλες, δεν καλύπτει το φάσμα των 800Μz που χρησιμοποιεί η Wind.

Δες λίγο τις προδιαγραφές της συσκευής.

σημερα πηρα στα χερια μου το τηλ απο vickmall με πολυ μικρη αναμονη.το μονο θεμα μου ειναι οτι εχοντας καρτα q της wind δεν μπορω να ενεργοποιησω τα δεδομενα προσβασης στο ιντερνετ.μου βγαζει συνεχως αυτο το μηνυμα "you have lost data connectivity because you left home" αρνωντας να μπει.οποιος μπορει ας βοηθησει παρακαλω.η ρομ δεν πειραχτηκε.

Φιλαράκι θα σε λυπήσω αλλά η συσκευή αυτή, όπως & πολλές άλλες, δεν καλύπτει το φάσμα των 800Μz που χρησιμοποιεί η Wind.

Δες λίγο τις προδιαγραφές της συσκευής.

^^^ αυτό ακριβώς , κ επίσης τσέκαρε στις ρυθμίσεις της sim να είναι το -προτιμώμενος τύπος δικτύου στο 3G κ όχι 4G , που έτσι κι'αλλιώς δεν υποστηρίζει την 800αρα της wind το κινητό.

Το πρόβλημα εντοπίζεται στο γεγονός ότι το σήμα της Q φαίνεται σαν περιαγωγή της Wind οπότε θέλει διαφορετικές ρυθμίσεις από αυτές τις wind στην επιλογή "ονόματα σημείου πρόσβασης" που έχει. Μπες στο site της Q να βρεις τις σωστές ή μπορεί ένας φίλος από εδώ μέσα που έχει Qνα σε βοηθήσει (4G δεν θα έχεις έτσι και αλλιώς αλλά 3G θα έχεις).

Ας αφήσουμε τους εγωισμούς και ας κοιτάξουμε λίγο τον εαυτό μας.

Παιδια SOS!! Έχω το letv le 1s στα χερια μου εδω και 20 ημερες (περιπου).Ειχα την official έκδοση 009s και εχθες με την 100% βοήθεια ενός μέλους απο το myphone εγκαταστήσαμε την 010s του Ιταλού και ολα καλα μέχρι στιγμης.Το θεμα μου ειναι ομως οτι απο την αρχή που αγορασα το κινητο εχω προβλημε με το wifi.Το ενεργοποιώ και ενω βρίσκει το router μου κ συνδέεται μετα απο 10" αποσυνδέεται και μετα ξανα συνδέεται και γινεται αυτό για περιπου 5-6 φορες ως που στο τελος αποσυνδέεται και μενει έτσι!! Εν ολοιγις δε μπορω να συνδεθώ με router ποτέ!! Ο φιλος που μου εγκατέστησε την έκδοση 010s του Ιταλού μου περασε κ το wifi_fix που υπαρχει εδω μεσα στο forum αλλα δυστυχώς ουτε αυτο εκανε δουλεια!! Εχει κάνεις την αναλογη βλάβη ετσι ωστε να με ενημερώσει πως το διόρθωσε?

AbyssD εγω δε μπηκα στο forum για να τσακωθω με κανεναν.Εσυ μου επιτιθεσαι επειδη παρέθεσα απλα,ομορφα κ ωραία την εμπειρία μου απο site αυτο που αγόρασα τις συσκευες κ εσυ θες να μου τη πεις επειδη ειπα την άποψη στο παλικαρι που θελει να αγορασει το κινητο.Ημαρτον δλδ.Συγνωμη που ειπα οτι εμεινα ευχαριστημενος απο την συνεργασία μου με το εν λόγο site κ σου χαλασα την αρνητικη εικονα επειδη γραφουν καποιοι αλλοι οτι δεν εμειναν ικανοποιημενοι.Εγω παντως ειμαι ικανοποιημένος και ΟΧΙ,δεν εχω αγορασει μετοχες του http://www.fastcardtech.com ετσι ωστε να υποκινω τα παιδια του forum να αγορασουν απο εκει.Με ρωτησαν,απαντησα κ ΤΕΛΟΣ!!

lol δεν σου επιτεθηκα οπως ειπες εσυ την αποψη σου ετσι εκανα και εγω τα στοιχεια μας λενε οτι δεν ειναι καλο Site ειτε ψαξεις εδω μεσα ειτε ψαξεις γενικα.. Οφειλω να το πω και το ειπα. Αν ειναι επιθεση αυτο τοτε ζητω συγγνωμη..

Το Gearbest ειναι γνωστο οτι αγοραζεις τα reviews, αν τους πεις οτι θες να κανεις θετικη κριτικη σου λενε που θα πας και τι θα κανεις και σου δινουν ενα bonus ποσο μεσα στο Account σου. Λιγο ψαξιμο θελουν αυτα.. Οσο για το ακριβο Vickmall ναι μπορει να ειναι κατα 10-20 ευρω πιο ακριβο αλλα τουλαχιστον εχεις το κεφαλι σου ησυχο γιατι σου ερχεται ενα τελειο πακετο πολυ καλα προστατευμενο και μπορεις να τους βρεις οταν τους ψαξεις.

Οι βαθμολογίες πολλές φορές είναι αρνητικές επίτηδες και από άλλα site.

Και ο αδερφός μου έχει αγοράσει από εκεί και είναι απόλυτα ευχαριστημένος. Από εκεί και πέρα εμένα με ενδιαφέρει ΠΑΡΑ πολυ το να έχουν stock Και να στελνουν γρήγορα. Όπως επίσης και να μην χάσω τα λεφτά μου.:p:p:p:p:p

Και σε Πληροφορώ ότι έχω βρει και διαφορά των 50€ με το vickmall το όποίο σε κάποιους άλλους έχει συμπεριφερθεί χειρότερα και από το Gearbest. Άρα πιστεύω ότι πέρα από το θέμα επαγγελματισμού, το να υπάρχει η συσκευή σου και να καταφέρει να έρθει σωστά, είναι και θέμα τύχης. Εγώ για το Gearbest έχω να πω τα χειρότερα ενώ άλλος δεν είχε πρόβλημα, παρότι ψώνιζα 1,5 χρόνο. Από το καλοκαίρι και μετά πήρε την κατηφόρα. Ο AbyssD δεν είναι ευχαριστημένος με το fastcardtech ενώ ο αδερφός μου και ο kshros_81 είναι απόλυτα. Από τη στιγμή που δεν θα χάσω τα λεφτά μου είναι ΚΑΘΑΡΑ θέμα τύχης.

Οι μέχρι στιγμής εντυπώσεις μου από την 10s είναι άριστες.

Η διάρκεια της μπαταρίας είναι τουλάχιστον εξαιρετική. Καμία σχέση με την 9s.

Κανένα θέμα με το wifi, αλλά ούτε & με την προηγούμενη είχα.

Για τα υπόλοιπα θα δείξει τις επόμενες μέρες.

Αγαπητέ φίλε έχω το Letv 1s με την 07s την Multi-language όχι την official. Θα μπορούσες να μου πεις εεάν η 10s που χρησιμοποιείς είναι η official ή του Ιταλού; Με την Ρομ του Ιταλού η εφαρμογές Remote Control και το Scan QR code δουλεύουν; θα μπορούσες με κάποιο τρόπο να με βοηθήσεις να κάνω την εγκατάσταση της Ρομ; Δεν το έχω ξανακάνει και φοβάμαι μην κάνω καμιά βλακεία και χαλάσω το κινητό. Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Αγαπητέ φίλε έχω το Letv 1s με την 07s την Multi-language όχι την official. Θα μπορούσες να μου πεις εεάν η 10s που χρησιμοποιείς είναι η official ή του Ιταλού; Με την Ρομ του Ιταλού η εφαρμογές Remote Control και το Scan QR code δουλεύουν; θα μπορούσες με κάποιο τρόπο να με βοηθήσεις να κάνω την εγκατάσταση της Ρομ; Δεν το έχω ξανακάνει και φοβάμαι μην κάνω καμιά βλακεία και χαλάσω το κινητό. Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Φίλε μου, ακολούθησα επακριβώς τις οδηγίες που αναγράφονται στην σελίδα 26 δημοσίευση 377 για την 9s από την 8s που είχε όταν το πήρα . Κατόπιν έβαλα την 10s όταν βγήκε μετονομάζοντας την ρομ ως update ακολουθώντας τις οδηγίες στην σελίδα 33. Μιλάμε πάντα για την ρομ του Ιταλού. Απ' ότι ξέρω μπορείς να πας κατευθείαν από την 7s στην 10s. Το δύσκολο είναι να πας σε παλιότερη ρομ κι όχι σε νεότερη. Επομένως ακολουθείς κανονικά τις πρώτες οδηγίες κατευθείαν για την 10s. Για τις δύο εφαρμογές που λες δεν δοκίμασα καμία για να σου πω αν δουλεύουν, αλλά γιατί να μην δουλεύουν όπως οι υπόλοιπες;

Επανέρχομαι στην μπαταρία & επιβεβαιώνω ότι έχω πάθει πλάκα σε σχέση με την 9s διότι σε 24 ώρες από την φόρτιση με συνεχές wifi, ειδοποιήσεις (άνοιγμα, διάβασμα κλπ) & κανα μισάωρο ομιλία μειώθηκε μόνο 20% ή για την ακρίβεια 19%! Δεν ξέρω αν θα πέσει ξαφνικά, είδωμεν! Επίσης έχει καλύτερη διαχείριση μνήμης αφήνοντας ελεύθερη από 1,2 μέχρι & 1,6 γίγα ελεύθερη σ' αντίθεση με την 9s που σε μένα τουλάχιστον είχε φτάσει και κάτω από 1 γίγα.

Edited by sotirisx

Το παλικάρι πιστεύω ήθελε να πει μην τύχει κάτι παρόμοιο με αυτό.. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6555130#post6555130

Δεν είναι σωστό, οι έντονες αντιπαραθεσεις.

Δεν κανω τον δικηγόρο κανενός!

Και εγω αγοράζω χωρις να με νοιάζει η εξυπηρέτηση μετά την πώληση. Μια φορα την χρειάστηκα στα 25 κινητά που παράγγειλα απο Κίνα και ευτυχώς ολα καλά.

Για το κινητό τώρα, εχω φέρει δυο χ500, για φιλο και την γυναίκα του. Και τα δύο δουλεύουν ρολόι. Δεν παρατηρήθηκε κανένα θεμα.

Δεν ξερω πως υπάρχουν τόσα προβλήματα σε άλλους ς κατόχους.

Εχω και εγω Letv το χ900 και ολα ρολόι πάλι..

Edited by hadjis

Η μόνη διαφορά είναι ότι αν το κατεβάσεις στον υπολογιστή θα πρέπει μετά να το μεταφέρεις στο κινητό :)

Αφού κατέβει η rom μετονομάσε την σε update.zip για να τη "βλέπει" το "μαμά" recovery.

Απενεργοποίησε τη συσκευή σου και στη συνέχεια πάτα συνεχόμενα power button και volume up μέχρι να βγει το boot logo και μετά άστα.

Τώρα είσαι μέσα στο recovery, έχει μόνο 2 επιλογές, επέλεξε εκείνη που έχει μέσα σε όλα τα κινέζικα το update.zip και μετά πάτα το μπλέ κουμπί για επιβεβαίωση.

Με αυτόν τον τρόπο περνάς μια νεότερη επίσημη rom.

Εάν σε ενδιαφέρει πως στη συνέχεια κάνεις hide διάφορες εφαρμογές συστήματος πες μου και θα σου στείλω instructions.

*Επισημαίνω ότι επιλέγοντας να βάλεις επίσημη rom στα θετικά είναι ότι έχεις την πιο σταθερή - απείραχτη rom και updates ΟΤΑ (Over the air). Στα αρνητικά είναι ότι έχεις bloatware κινέζικες εφαρμογές και δεν υπάρχει υποστήριξη ελληνικών.

*Εάν περάσεις μια custom rom (πχ την τελευταία που προτείνουν τα παλικάρια) στα θετικά είναι ότι δεν υπάρχει τίποτα κινέζικο, υπάρχουν κανονικά τα ελληνικά. Στα αρνητικά είναι ότι ίσως στην custom rom κάποιες λειτουργίες να μην είναι τόσο σταθερές, και λέω ίσως γιατί σε συσκευές που έχουν πολύ καιρό κυκλοφορίας και έχουν ασχοληθεί πολλοί developers οι custom roms μπορεί να είναι πιο σταθερές και από τις επίσημες, αλλά εδώ είμαστε ακόμα στην αρχή.

*Προσωπικά θα έβαζα custom rom γιατί μου αρέσει να παίζω με τη συσκευή αλλά επειδή προοριζόταν για την κοπέλα μου έπρεπε να βρω την πιο απροβλημάτιστη rom να της την περάσω και να μην ξαναασχοληθώ και επίσης να μην ξαναμπούμε στη διαδικασία σεταρίσματος της συσκευής γι' αυτό και ασχολήθηκα με τη διαδικασία που περιέγραψα :)

Αγαπητε φίλε σε ευψαριστώ για όλα. Τελικά κατέβασα την Αυθεντική Ρομ κατευθείαν στο κινητό. Αρχιζουν οι χαζές ερωτήσεις Πρώτον σβήνω την ονομασία της και βάζω σαν όνομα της το: upadate.zip Δεύτερον κατέβασα στον Υπολογιστή το Debloater αλλά δεν μπορεί ο Υπολογιστής να συνδεθεί με το κινητό μηπως πρέπει να εγκαταστήσω drivers για το κινητο Letv X500. Που μπορώ να τους βρώ. Σε παρακαλώ ενημέρωσέ με και για το πως θα βαλω Ελληνικά. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ πολύ για την βοήθεια σου.

Αγαπητε φίλε σε ευψαριστώ για όλα. Τελικά κατέβασα την Αυθεντική Ρομ κατευθείαν στο κινητό. Αρχιζουν οι χαζές ερωτήσεις Πρώτον σβήνω την ονομασία της και βάζω σαν όνομα της το: upadate.zip Δεύτερον κατέβασα στον Υπολογιστή το Debloater αλλά δεν μπορεί ο Υπολογιστής να συνδεθεί με το κινητό μηπως πρέπει να εγκαταστήσω drivers για το κινητο Letv X500. Που μπορώ να τους βρώ. Σε παρακαλώ ενημέρωσέ με και για το πως θα βαλω Ελληνικά. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ πολύ για την βοήθεια σου.

Έναν καλό οδηγό θα βρείς εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6560975#post6560975 ΠΡΟΣΟΧΗ είναι για το Χ600 , εσύ απλώς χρησιμοποιείς αρχεία για το δικό σου . To ΤWRP μπορείς να το βρεις εδώ http://www.needrom.com/download/twrp-2870-letv-x500-v2/.

Βασικά ψάξε λίγο στο needrom έχει και άλλα.

Edited by michsof

Καλησπέρα. Αφού κατέβασες την αυθεντική rom κατευθείαν στο κινητό τότε θα μπεις στο recovery της Letv κλείνοντας τη συσκευή και μετά πατώντας power + volume up buttons. Από εκεί θα επιλέξεις τη rom ( update.zip ) και θα περάσει. Για να μπορέσεις να απενεργοποιήσεις εφαρμογές χωρίς να κάνεις τη συσκευή root πρέπει να εγκαταστήσεις στον υπολογιστή σου τους mtk drivers όπως λέει εδώ. Ενεργοποιείς το usb debugging από τη συσκευή και μετά συνδέεις με τον υπολογιστή και παίζεις με το debloater. Εάν έχεις οποιαδήποτε απορία στείλε μου μήνυμα.

Υπάρχει και

το βίντεο για το debloater. Edited by geo_xar

Καλησπέρα. Αφού κατέβασες την αυθεντική rom κατευθείαν στο κινητό τότε θα μπεις στο recovery της Letv κλείνοντας τη συσκευή και μετά πατώντας power + volume up buttons. Από εκεί θα επιλέξεις τη rom ( update.zip ) και θα περάσει. Για να μπορέσεις να απενεργοποιήσεις εφαρμογές χωρίς να κάνεις τη συσκευή root πρέπει να εγκαταστήσεις στον υπολογιστή σου τους mtk drivers όπως λέει εδώ. Ενεργοποιείς το usb debugging από τη συσκευή και μετά συνδέεις με τον υπολογιστή και παίζεις με το debloater. Εάν έχεις οποιαδήποτε απορία στείλε μου μήνυμα.

Υπάρχει και

το βίντεο για το debloater.

Καλημέρα δεν μπορώ να εγκαταστήσω τους driver του Letv για Windows Xp μήπως μπορείς να βοηθήσεις μέσω TeamViewer. Σε ευχαριστώ

Καλημέρα δεν μπορώ να εγκαταστήσω τους driver του Letv για Windows Xp μήπως μπορείς να βοηθήσεις μέσω TeamViewer. Σε ευχαριστώ

Windows XP? :)

Μόνο στις δημόσιες υπηρεσίες έχει ακόμα XP :)

Μη με παρεξηγείς απλά έχω χρόνια να τα δω. Δεν έχω ιδέα τι από αυτά λειτουργεί η τι δεν λειτουργεί στα XP.

Θα το ψάξω αργότερα και θα σου πω. Ρίξε και εσύ κανα googlάρισμα.

Windows XP? :)

Μόνο στις δημόσιες υπηρεσίες έχει ακόμα XP :)

Μη με παρεξηγείς απλά έχω χρόνια να τα δω. Δεν έχω ιδέα τι από αυτά λειτουργίαγεί η τι δενεν λειτουργεί στα XP.

Θα το ψάξω αργότερα και θα σου πω. Ρίξε και εσύ κανα googlάρισμα.

Σε ευχαριστώ και sorry για τα XP. ΕΈχω βρει το iroot με το οποίοτο κκατέβασαστο Υπολογιστη και με αυτό συνδέθηκε κανονικά φυσικά δεν εέκανα τίποτα απλά το δοκίμασα εάν συνδέεται και συνδέθηκα κανονικά αρα κάτι συμβαίνει με τους drivers.

Μου παρουσιάστηκε τώρα ένα άλλο πρόβλημα το φορτιζω και δεν μπορώ να το ανοίξω μόνο

Ανάβει το κόκκινο φωτάκι και δεν κάνει τίποτα άλλο είναι νεκρό.

Περιμένω νέα σου σε ευχαριστώ.

Και αυτο το εκανα αλλα τζιφος ζιφος. Μαλλον δε μπορει να ξυπνησει η μπαταρια. και το θεμα ειναι οτι δεν λυνεται ευκολα αυτο το κινητο για να την αποσυνδεα και να την συνδεα παλι

Φίλε βρήκες λύση έχω ακριβώς ιίδιο πρόβλημα μου το έκανε ξαφνικά και από τότε τίποτα.

Edited by athanaso77
Συνεχόμενα μηνύματα