bpapad81 Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 έχεις δίκιο δεν το δοκίμασα αυτό.. Θα το κοιτάξω.. Θελω κάρτες και στους 2 λογαριασμούς η μόνο στον έναν? Μόνο στον εναν, απο αυτόν δηλ. που θα στείλεις στον άλλον. Ο 2ος θα είναι μόνο mail, τπτ άλλο... Ο 1ος θα είναι αυτός που θα έχεις κάρτα και λεφτά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gianniscoupe Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Μόνο στον εναν, απο αυτόν δηλ. που θα στείλεις στον άλλον. Ο 2ος θα είναι μόνο mail, τπτ άλλο... Ο 1ος θα είναι αυτός που θα έχεις κάρτα και λεφτά. ωραία εύκολο ακούγεται.. Θα το δοκιμάσω. Ευχαριστώ!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 έχεις δίκιο δεν το δοκίμασα αυτό.. Θα το κοιτάξω.. Θελω κάρτες και στους 2 λογαριασμούς η μόνο στον έναν? ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ναι και εγω δεν το περίμενα,εχω την prepaid την μαυρη που γράφει Visa πάνω...εκανα την αγορά με ενημέρωσαν από το banggood ότι θέλουν έγκριση από την τράπεζα, και την επόμενη εργάσιμη μου έγραψαν εγκρίθηκε.. Το θέμα είναι ότι έκανα και μια μικρή αγορά εχθές και δεν ήθελε άλλη έγκριση απλά έκανα την αγορά και σήμερα είναι ήδη shipped το προϊόν.. Μάλλον την πρώτη μόνο φορά χρειάζεται.. αγόρασες μόνο από το banggood ? ή και από Ali express? από τι άλλο κατάστημα αγόρασες? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKHS_EVIA Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 εχω την prepaid την μαυρη που γράφει Visa πάνω... Prepaid Visa Card Το προϊόν δεν διατίθεται πλέον. :rolleyes: - της πρωην Κυπρου εχεις ? NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gianniscoupe Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 αγόρασες μόνο από το banggood ? ή και από Ali express? από τι άλλο κατάστημα αγόρασες? προς το παρόν μόνο από το banggood, θα δοκιμάσω σε κάποια αγορά και από ali στο μέλλον και θα ενημερώσω.. ----- προσθήκη μηνύματος 39 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Prepaid Visa Card Το προϊόν δεν διατίθεται πλέον. :rolleyes: - της πρωην Κυπρου εχεις ? ναι αυτήν έχω,όταν συγχωνευτηκαν μου έστειλαν αυτή μόνοι τους... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKHS_EVIA Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 :cool: - εισαι πολυ τυχερος που δεχονται στην Aliexpress αυτην την prepaid, εμενα δεν δεχονται της Εθνικης (mastercard) και ταλαιπωρουμαι με μεταφορες χρηματων-western union κλπ. NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEONISED Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Ξέρει κανείς στην περίπτωση που στειλεις εμβασμα χρησιμοποιώντας τα στοιχεία της καρτελας "transfer GBP" τι γίνεται; Θα πιστωθουνε λίρες Αγγλίας; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Ξέρει κανείς στην περίπτωση που στειλεις εμβασμα χρησιμοποιώντας τα στοιχεία της καρτελας "transfer GBP" τι γίνεται; Θα πιστωθουνε λίρες Αγγλίας; Ναι...Φυσικά αφαιρώντας έξοδα μετατροπής συνναλαγματος της τράπεζας που λαμβάνει τα χρήματα αν τα στείλεις σε ευρώ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEONISED Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Ναι...Φυσικά αφαιρώντας έξοδα μετατροπής συνναλαγματος της τράπεζας που λαμβάνει τα χρήματα αν τα στείλεις σε ευρώ. Μάλιστα...και μετά θα πρέπει να τα μετατρεψω πάλι σε Ευρώ μέσω του app; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Μάλιστα...και μετά θα πρέπει να τα μετατρεψω πάλι σε Ευρώ μέσω του app; Από το App τα μετατρέπεις σε ό,τι θέλεις οποτεδήποτε θέλεις χωρίς χρέωση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Από το App τα μετατρέπεις σε ό,τι θέλεις οποτεδήποτε θέλεις χωρίς χρέωση. Μηπως εννοεις καποιο αλλο app και οχι αυτο του PayPal ? Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Μηπως εννοεις καποιο αλλο app και οχι αυτο του PayPal ? Ωχ, νόμισα ότι αναφερόταν στην revolut, γιατί εκεί γίνεται λάθος αποστολή σε GBP αντί EUR. Συγγνώμη λάθος μου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEONISED Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Για το app της revolup είπα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Ωχ, νόμισα ότι αναφερόταν στην revolut, γιατί εκεί γίνεται λάθος αποστολή σε GBP αντί EUR. Συγγνώμη λάθος μου. Το καταλαβα οτι αναφερετασι εκει. Απλα δεν το αναφερει , και ειναι και σε λαθος topic ----- προσθήκη μηνύματος 61 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για το app της revolup είπα. Εκει ναι, γινεται, αλλα γραψτο καλυτερα στο νημα της revolut Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Αγορά από freevoipdeal.com κανονικά με alpha MasterCard μέσω PayPal. ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 :cool: - εισαι πολυ τυχερος που δεχονται στην Aliexpress αυτην την prepaid, εμενα δεν δεχονται της Εθνικης (mastercard) και ταλαιπωρουμαι με μεταφορες χρηματων-western union κλπ. αξίζει κάποιος να χρησιμοποιήσει την western union? από ότι είχα δει παλιά ήταν πολύ μεγάλη η προμήθεια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g3o1982 Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Παιδια το iban στον λογαριασμο revolut που τον βρισκουμε?Ειναι αυτος που αναγραφεται στην virtual card? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Παιδια το iban στον λογαριασμο revolut που τον βρισκουμε?Ειναι αυτος που αναγραφεται στην virtual card? Πατας κατα σειρα top up top up via transfer IBAN και επιλεφγεις αυτον που ειναι σε EUR Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosiq Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Γεια σας εδω και πολυ καιρο δουλευω την καρτα revolut δεν ειχα κανενα προβλημα το πολυ σε τρεις μερες ειχαν μπει τα χρηματα απο εμβασμα της τραπεζας πειραιαως.την περασμενη τριτη εβαλα παλι χρηματα αλλα μεχρι τωρα δεν τα βλεπω στην revolut τι πρεπει να κανω;ευχαριστω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Γεια σας εδω και πολυ καιρο δουλευω την καρτα revolut δεν ειχα κανενα προβλημα το πολυ σε τρεις μερες ειχαν μπει τα χρηματα απο εμβασμα της τραπεζας πειραιαως.την περασμενη τριτη εβαλα παλι χρηματα αλλα μεχρι τωρα δεν τα βλεπω στην revolut τι πρεπει να κανω;ευχαριστω. στο φόρουμ εξυπηρέτησης γράφει ότι θα μπουν σε 3-5 εργάσιμες ημέρες οπότε δεν έχουν περάσει ακόμα!. πιστεύω ότι θα μπουν την Τρίτη ή την Τετάρτη. επίσης έχει αναφέρει ότι και η κάρτα viva wallet και η ελληνική χρεωστική κάρτα American Express της Alpha Bank περνάει οι συναλλαγές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 παιδια καλησπερα, στο minideal με paypal και καρτα eurobank περναει? ή θελει balance? With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 παιδια καλησπερα, στο minideal με paypal και καρτα eurobank περναει? ή θελει balance? Εμένα της Eurobank πιστωτική και χρεωστική δεν πέρασαν μέσα από το PayPal. Μπόρεσα όμως και πέρασα τον λογαριασμό της Eurobank στο PayPal και με TopUp πέρασα λεφτά στο balance και ψωνίζω κανονικά. Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madprofessorus Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 καλησπέρα, έχω πρόβλημα με μία MasterCard της Εθνικής που έχω πέρασει στο PayPal,ενώ εκανα κανονικά μεταφορές από το ένα account στο άλλο, από χθες δεν με αφήνει, τι μπορεί να φταίει; Android uber alles Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasibiza84 Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 ούτε εμένα που δοκίμασα πριν λίγο πόρτα closed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKHS_EVIA Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Εμένα της Eurobank πιστωτική και χρεωστική δεν πέρασαν μέσα από το PayPal. Μπόρεσα όμως και πέρασα τον λογαριασμό της Eurobank στο PayPal και με TopUp πέρασα λεφτά στο balance και ψωνίζω κανονικά. :blink: - φιλε περασε το ΙΒΑΝ σου στο link a bank account (?) NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts