Jump to content

[off-topic] Destinator 3 ό,τι θα ήθελες να ρωτήσεις

lakis21
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

@maxim01 ή @zepelin

Τελικά μετα απο την παρέμβαση του moderator ο maxim01 δεν ξαναμπήκε στο forum! Και ο zepelin απαντάει επιλεκτικά (στα προβλήματα μόνον) και δεν απαντάει για το πότε θα είναι έτοιμοι οι ελληνικοί χάρτές.

Πρέπει να ξέρετε ότι δεν συμφουνούμε όλοι με τις απόψεις των moderators και καλό θα ήταν να μας απαντάτε!

Ή έστω φτιάξτε στο site σας forum! (γιατί στην telematix δεν ασχολούνται και ιδιαίτερα με το "άθλημα")

Αν υπάρχεις άλλο πρόβλημα ενημερώστε μας!

Ευχαριστώ πολύ!

Samsung Galaxy SII

HTC Desire

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος pastrengo (19 Δεκ. 2004 , 10:38)

Την Πέμπτη 23/12 το πρωϊ θα περάσω από τα γραφεία της NGI για να πάρω το CDάκι με τους νέους Ελληινικούς χάρτες :rolleyes:

Παρακαλώ θέλω Χριστουγεννιάτικη συσκευασία !!!!! :D

Καταλάβατε τώρα γιατί επέμεναααααα :p ....Είχα διαίσθηση :D

Για την συσκευασία πάντως zepelin ....επιμένωωω :rolleyes:

Θα ήθελα πάντως να εκφράσουν δημόσια στο forum το σκεπτικό τους oi moderators με το οποίο απαγορεύτηκε στον maxim01 να εισέρχεται και να λέει την άποψή του , την τόσο εξαιρετικά χρήσιμη , στο forum αυτό.

Επιφυλάσσομαι να εκφράσω την γνώμη μου πάνω σ΄αυτό μετά την δημόσια άποψη των mods.

Επίσης θα με ενδιέφερε η γνώμη των υπολοίπων μελών του forum καθώς και η γνώμη του ίδιου του maxim01 ή του zepelin.

Όχι τίποτα άλλο , αλλά να ......κάτι ΔΕΝ μου πάει καλά .

"Πολιτική ανυπακοή και....Αλληλοβοήθεια"

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος pastrengo (21 Δεκ. 2004 , 18:17)

Καταλάβατε τώρα γιατί επέμεναααααα :p ....Είχα διαίσθηση :D

Για την συσκευασία πάντως zepelin ....επιμένωωω :rolleyes:

Θα ήθελα πάντως να εκφράσουν δημόσια στο forum το σκεπτικό τους oi moderators με το οποίο απαγορεύτηκε στον maxim01 να εισέρχεται και να λέει την άποψή του , την τόσο εξαιρετικά χρήσιμη , στο forum αυτό.

Επιφυλάσσομαι να εκφράσω την γνώμη μου πάνω σ΄αυτό μετά την δημόσια άποψη των mods.

Επίσης θα με ενδιέφερε η γνώμη των υπολοίπων μελών του forum καθώς και η γνώμη του ίδιου του maxim01 ή του zepelin.

Δεν νομίζω να συμφώνησαν και πολλοί με τις υποδείξεις των moderators. Πολλά μέλη του forum είχαν έρθει σε έντονη αντιπαράθεση για αυτήν την παρέμβαση.

Den mporw akoma na katanohsw thn apofash tou mod na kopsei ton maxim . Afta ta peri athemitou antagwnismou ta exoume xanakousei, arxizw telika na pistevw oti to na prosfereis vohtheia me onoma kai epwnymo kai oxi me kapoio aprwsopo nickname einai parexhghsimo ....

Thanks gia tous xartes ....

Mην παραποιούμε τα γεγονότα και μην γράφουμε πράγματα τα οποία ποτέ δεν ειπώθηκαν (για την ακρίβεια δεν γράφτηκαν ).

Ουδέποτε, το τονίζω ουδέποτε, απαγορεύτηκε η συμμετοχή του χρήστη maxim01, ούτε του zepelin, ούτε κάποιου άλλου προσώπου.

Εκτός κι αν έχει γίνει ban εν αγνοία μου, αλλά μάλλον θα το ήξερα :)

Οι λόγοι για τους οποίους κλειδώθηκε και χωρίστηκε το προηγούμενο thread είναι ξεκάθαροι και περιγράφονται στο τελευταίο ποστ εκεί.

Παρακαλώ διαβάστε τους όσοι ενδιαφέρεστε και μην γράφετε ανακρίβειες.

τα καλύτερα είναι... δίπλα σας

πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC]

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος zepelin (21 Δεκ. 2004 , 16:49)

Επιτέλους ο Ελληνικός χάρτης είναι διαθέσιμος. Μπορείτε να τον κατεβάσετε από το site μας http://www.ngi.gr κατά τα γνωστά ή να τον πάρετε από την εταιρία μας σε CD. Σας συνιστούμε ανεπιφύλακτα τη δεύτερη λύση, γιατί δεν έχει λυθεί προς το παρόν το πρόβλημα του bandwidth.

Επίσης ανταποκρινόμενοι στην επιθυμία σας, ανεβάσαμε forum για τεχνική υποστήριξη και ανταλλαγή απόψεων.

Όπως βλέπουν κάποιοι, ο φίλος zepelin και κοντά μας είναι, και απάντησε για το πότε ετοιμάστηκαν οι χάρτες, και forum σας εφτιαξε για τεχνική υποστήριξη και ανταλλαγή απόψεων. Και καλά έκανε. :)

Κανένας δεν απαγόρευσε τίποτα σε κανέναν... Καλό είναι να προσέχουμε τι λέμε πριν προβούμε σε άσκοπες δηλώσεις, γιατί η υπομονή έχει και τα όριά της.

Προς όλους λοιπόν: To thread θα παραμείνει ως έχει. Όλοι οι χρήστες είναι ευπρόσδεκτοι. Αν κάποιος δεν μπαίνει, πάρτε τηλέφωνο... ρωτήστε τον ή στείλτε του email. Μην γεμίζετε άσκοπα posts το συγκεκριμένο χώρο. :)

Όσοι επιθυμούν μπορούν να συνεχίσουν την συζήτησή τους στο forum που δημιούργησε η εταιρία για τους πελάτες της. Αυτό είναι το τελευταίο off topic θέμα. Συνεχίστε στο αντικείμενο της συζήτησης και μόνο σας παρακαλώ. :)

Αν υπάρχουν PM, να μην αποσταλλούν, γιατι η ευκαιρία εξαντλήθηκε την πρώτη φορά που σας το πρότεινα... :)

Καληνύχτα. :)

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος pastrengo (21 Δεκ. 2004 , 18:17)

Η δικη μου γνώμη για τον maxim01 και τον zepelin μονο ΘΕΤΙΚΗ ειναι ...

Οι ανθρωποι δεν καναν διαφιμιση , αλλα απαντουσαν σε δικες μας ερωτησεις ...

Οποιος παρακολουθει το forum το γνωριζει καλα αυτο ....

Συμφωνω κ εγω λοιπον οτι κατι ΔΕΝ παει καλα ...ΔΥΣΤΥΧΩΣ

Οπως επισης οι moderators θα ΠΡΕΠΕΙ να δικαιολογησουν αυτη τους την αποφαση σε εμας τους υπολοιπους ...και φυσικα να ακουσουμε και την ππλευρα του maxim01

Current mobile devices : iPhone 6s Plus,iPad Air 2,Nexus 6

Νομίζω ήμουν σαφής. Καμία κουβέντα δεν θα γίνει στο thread αυτό για οτιδήποτε. Είναι η τελευταία φορά που παρά τις επανηλλειμένες μου προτροπές, συνεχίζονται τα off topic posts.

This topic is locked...

P.S. Όσοι έβρισκαν το συγκεκριμένο thread χρήσιμο, όπως όλη η Ομάδα Διεχείρησης του Myphone, ας παραπονεθούν για το κλείδωμά του, στον τελευταίο χρήστη που επέλεξε να συνεχίσει τα off topic παρά την παρέμβαση των υπευθύνων.

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

• 4 months later...
Stile kai se mena plz :)

ean einai eykolo stile kai se mena

eyxaristo

blediz@hotmail.com

CAR MULTIMEDIA- Built in GPS for VOLKSWAGEN-

WIN CE 5-KINGSTON SDHC 4GB-IGO V 8.3,- AMIGO,

MIOMAP 8,DESTINATOR 8-7-6.1,SYGIC MOBILE,DRIVE ME,POLNAV,ROUTE 66,GARMIN ,TOMTOM V 7,NAVIMATE XTREME,GINIUS DRIVE,NDRIVE,AUTOMAPA,NAVIGON V 7.4.2(BUILD 802),POCKET NAVIGATOR 9

http://i432.photobucket.com/albums/qq41/vwgolfi5/th_Multi-1.jpg

δοκιμασα να μπω στο site irc://irc.efnet.nl/aivanet αλλαπου εβγαλε το μυνημα

The page cannot be displayed

The page you are looking for might have been removed or had its name changed.

καποια ιδεα για το τι δεν κανω σωστα??

Πως απαιτειτε-περμενετε πληρη καληψη της Ελλαδας οταν δεν αγοραζετε το DESTINATOR και το εχετε οι περισσοτεροι σπασμενο? Περιμενετε δηλαδη να το αγορασουν καποιοι νομιμα (να βγαλει χρηματα η ΝGI) ωστε να βγαλει νεους χαρτες και μετα να τους παρετε εσεις οι οποιοι ουδεποτε πληρωσατε!!!!

πρεπει να μπεις με το mirc και οχι μεσω internet explorer....

το aivanet ειναι καναλι του mirc...

κατεβασε το setup του http://www.mirc.com

"Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,

ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul."

[sIGPIC][/sIGPIC]

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...