Jump to content

andrew_sh

Members
  • Δημοσιεύσεις

    43
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

andrew_sh's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Μαλλον σε εμένα αναφέρεσαι! Και εγώ να καταλάβεις δε το έχω πιστέψει ακόμα, και περιμένω έναν καθαρό μήνα για να το επιβεβαιώσω στον λογαριασμό. Η διαδικασία ήταν: α) Ήμουν συνδρομητής κοσμοτε , 80ευρω πάγια για 2 συνδέσεις, μεσος όρος λογαριασμών 110ευρω και τα συμβόλαια είχαν λήξει. β) καλώ βονταφον και μου δίνουν το απεριοριστο 1500 με 750mb 2 γραμμές με τα 22 ευρω. Είπα ναι (γιατί ήταν πραγματικά καμία σχέση με αυτά που έδινα στην κοσμοτε). Έρχεται κουριερ , υπογράφω γ) Με καλέι η κοσμοτε και μου λεει μείνε με 17,5 / γραμμή και 1,5γβ ιντερνετ . (Από ότι κατάλαβα περάσανε 20%εκπτωση οικογενειακού αντί για το τυπικό 10%) Αυτά
  2. Ναι, μου το αφήσανε 17,5 ευρω. Πήρα τηλ βονταφον, μου δώσανε με 22,40. Μετά ακολούθησε η κοσμοτε που το κατέβασε στα 17,5. (οικογενοιακό όμως)
  3. Θα σας τη σπάσω λίγο αλλά εγώ έκλεισα με 17,50 για κάθε γραμμή (2 γραμμες) cosmote
  4. Έχεις δίκιο σε αυτό, αλλά ήταν ότι πιο ποιοτικό βρήκα. Σε αντίθεση με τα άλλα ακριβότερα κινητα π.χ. Galaxy, αυτό έχει το αλουμίνιο και φαίνεται στoιβαρό. Δε με ενδιέφερε να έχει 10 πυρήνες, και με τίποτα δεν ήθελα να είναι πλαστικό. Και το galaxy να κόστιζε όσο το one s, πάλι το one s θα διάλεγα. Και κανένα από τα 2 δεν συκγρίνεται με την ποιότητα του iphone. Δεχτείτε το ή όχι, η αποψή μου μετράει γιατί είχα παντα htc από το Qtek S100, μετά iphone και μετά πάλι htc (και τώρα πάλι iphone)
  5. Παιδιά καλημέρα. Τα τελευταία 4 χρόνια είχα iphone και έκανα κίνηση να πάρω android κινητό γιατί μου αρέσει να δοκιμάζω, και μου αρέσει η ελευθερία του android. Μετά απο 1 εβδομάδα που αγόρασα το htc one s το μετάνιωσα απίστευτα και θέλω να ξαναγυρίσω στο iphone. Πολλά μικρα πραγματάκια με ξενερώνουν, ενδεικτικά αναφέρω: 1) οταν μιλάς στο τηλ και πας να κατεβάσεις το notification center, σβήνει η οθόνη γιατι το δάχτυλο καλύπτει τον σενσορα. 2) στο gps στο αμάξι, όταν θα πάρω στροφή, στρίβει και η οθόνη από την επιτάχυνση της βαρύτητας (όχι, δεν τρέχω)!!! 3) το κινητό δεν έχει ελεύθερο χώρο στην οθόνη γιο να το πιάσεις καλά, με αποτέλεσμα να πατάω κατά λάθος τα softkeys στο κάτω μέρος. 4) ποιότητα κατασκευής του αιφον σε κανένα android κινητό δεν βρήκα, ούτε καν το 650ευρο πλαστικουρα της σαμσουνγκ Αν το θέλει κάποιος από εσάς, το προτιμώ από το να το δώσω σε κάποιον άσχετο στη χρυση ευκαιρια. Μίας εβδομάδας, S4, unbranded
  6. 2 πραγματάκια απο μένα. Μην πάρετε branded! To vnp μου έδωσε branded χωρις να μου το πει, δε μπορούσα να βάλω την 4.1 (χωρίς να χαλάσω την εγγύηση), και η Tmobile το έχει κάνει παιδική χαρα, (μεχρι και εφαρμογή groupon έχει.). Το επέστρεψα την επόμενη μέρα, και με 20euro λιγότερα το πήρα unbranded Επίσης κάτι σχετικό με vnp shop. Η κοπέλα μου αγόρασε ένα branded htc παλιότερα, δεν είχε πρόβλημα το κράτησε. Πήγε Αγγλία για Masters, και δεν έπιανε σήμα. Μίλησεμε Ο2 της είπανε πως ήταν blacklisted, δηλωμένο ως κλεμμένο. Έγινε φασαρία, της δώσανε τα λευτά πίσω από vnp shop αλλά την ταλαιπωρία την πλήρωσε η ίδια.
  7. Δεν ξέρω αν είναι η σωστη ενότητα εδώ που γραφω, παρακαλώ μετακεινηστε. Θα είμαι σύντομος, αγόρασα χθες βράδυ από VNP shop ένα HTC ONE S. Το πήρα σπίτι και βλέπω πως είναι της T-Mobile (boot animation, bloatware ktl). Τι δικαιώματα έχω? Πουθενά στο σιτε δεν αναφέρει, ούτε μου είπε ο πωλητής κάτι τέτοιο. Γενικα δεν θα είχα θεμα αλλά π.χ. δεν μπορώ να βάλω την Jelly bean γιατί δεν την έχει βγάλει ακόμα η Tmobile. Παρακαλώ πείτε μου πως να το χειριστώ. Φοβάμαι μην ισχυριστεί πως είναι καλυμένος λόγω του ότι είναι ευρωπαικό. Ευχαριστώ
  8. Ρε παιδια εχει κανεις υποψην του αυτο το app iNavX Marine Navigation gia HTC desire?
  9. ευχαριστω, παω να δω γιατι δεν πιάνει. Ίσως πρέπει πρώτα να σβήσω τα παλιά για να ξαναψάξει όλλες τις συχνότητες
  10. ξεκίνησε η εκπομπή? γιατι κάνω σκαν και δεν
  11. Apo to ebay to pira 389E !!!(kainourgio, XDA Neo) EDIT: 381Euro ennoousa + 17E metaforika!
  12. Ksexasa ena vima. vima 6,5) Kante disable to smartdialing ("Smart Dialing Options") vima 8,5) Kante enable
  13. Έχω φτιάξει ένα cab αρχειάκι που κάνει όλη τη δουλειά. Αλλά λόγω των κανόνων του forum δεν μπορώ να το επισυνάψω (περιέχει ένα dll της Ace Hellas). Αλλά μπορώ να σας πω τη διαδικασία να το κάνετε μόνοι σας. 1) Βρίσκετε μια ρομ της Ace. 2) Κάνετε extract το nk.nbf 3) Με το typhoonnbfdecode.pl (υπάρχει στο http://www.xda-developers.com) κάνετε decrypt το nk.nbf 4) Mε τα WM5 editing tools (υπάρχει στο http://www.xda-developers.com) κάνετε dump τη ROM 5) Sinexizw me greeklish giati varethika na patao alt-shift. 6) Apo ta arxeia tis ROM pernete to smartdialing.dll 7) Antigrafete afto to arxeio sto \windows tis siskevis sas kai kanete overwrite to proigoumeno 8) An xrisimopoieitai to arxeio, kante to rename, meta copy to kainourgio, soft reset kai delete to palio 9) Eistai etoimoi. An 8elete mporw na sas steilw me email to smartdialing.dll gia na apofygete ta vimata 1 - 6 Egw to exw kanei .cab kai to exw valei stin extended rom. Opote me kathe hard-reset exw aftomata greek intellidialer!! Prosoxi! : To exw dokimasei mono sto 9100 mou. Den kserw an 8a paiksei gia alles siskeves. Episis, i efthini gia oti kanete, einai mono diki sas. Minima pros tous Moderators: H paron diadikasia den paravainei kanena kanonismo. An exeis apoktisi to arxeio smartdialing me nomimo tropo den yparxei provlima. (Egw to apektisa apo kinito diko mou, agorasmeno apo Ace Hellas). Kai mi ksexname pws gia kathe software pou exeis agorasmeno, dikaiouse na exeis mia kopia!
  14. Ρε παιδιά συγνώμη αλλά δεν καταλαβαίνω. Με το ελληνικό intellidialer,και ελληνικο πληκτρολόγιο (ΑΕΚΜΑΡ, Resco) τα ελληνικά τι τα θέλετε? Για να έχετε το interface στα ελληνικά? Αυτό δεν το θέλετε, πιστέψτε με. Είχα το S100 από Ace hellas. Δεν μπορώ να πω, έχει γίνει καλή δουλειά (εγω δεν πρόσεξα ορθογραφικα λάθη κτλ.). Ελληνικά όμως με τεχνολογία ΔΕΝ κολλάνε (καλώς ή κακώς). Αν κολούσαν, το dvd θα το λέγαμε Ψηφιακό πολυμορφικό δίσκο ή Ψ.Π.Δ. !!! (Και άλλα πολλά παραδείγματα) Εγώ πάντος βρήκα τρόπο για να έχω ελληνικό intellidialer (που είναι το μόνο που θέλω στα ελληνικά λόγω ελληνικών επαφών). Αν ενδιαφέρεται κάποιος ας μου πει.
×
×
  • Create New...