Alfakias74 Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 (edited) παιδια, απλόν τρόπο ροοτ εχουμε? πιστευετε ειναι απαραιτητο/χρήσιμο ? εχω παρατηρησει κι ενα bug, δε ξερω αν το εχει διαπιστωσει κι αλλος: με δυο καρτες σιμ ιδιας εταιρειας εντος του, (vodafone), εμφανιζει τον ιδιο αριθμο κλησης και στις δυο καρτες (τον αριθμο της "βασικης" καρτας σιμ). το εκανε και σε εμενα αυτο, αλλα λογω του οτι η δευτερη ειναι dataκαρτα την ονομασα με μηδενικα και οταν την ανοιγω στρωνει, οταν ομως ειναι απενεργοποιημενη, δειχνει το ιδιο νουμερο, μικρο το κακο, οσο για ρουταρισμα, αν δεν το εχεις απολυτη αναγκη για καποια εφαρμογη, ποιος ο λογος να το κανεις? πχ παλιοτερα εγω ρουταρα ολες μου τις συσκευες για να χρησημοποιω το greenify για εξοικονομηση ενεργειας, τωρα πλεον που δουλευει χωρις ρουτ ουτε καν το σκεφτομαι να το κανω. αλλα και παλι, δεν ειμαι απαιτητικος χρηστης, εφοσων ολα δουλευουν ρολοι, ολα καλα Edited December 29, 2016 by Alfakias74 Παράθεση Αλλο πράγμα η Alfa... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 Φλασαρε τη ROM s288 που δίνω 3-4 σελίδες πίσω αν την φλασαρουμε, επιλεγοντας το δευτερο αρχειακι xml (...boot+twrp) , αραγε θα ειναι root? δοκιμασα ετσι χθες, αλλα βιαστικα. χωρις να ειχα ενεργοποιησει πρωτα το "usb debugging" και δεν πετυχε το φλασαρισμα. μηπως εφταιξε αυτο? λεων να ξαναδοκιμασω σημερα, αφου ενεργοποιησα πλεον το usb debugging. Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplevris Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 αν την φλασαρουμε, επιλεγοντας το δευτερο αρχειακι xml (...boot+twrp) , αραγε θα ειναι root? δοκιμασα ετσι χθες, αλλα βιαστικα. χωρις να ειχα ενεργοποιησει πρωτα το "usb debugging" και δεν πετυχε το φλασαρισμα. μηπως εφταιξε αυτο? λεων να ξαναδοκιμασω σημερα, αφου ενεργοποιησα πλεον το usb debugging. Πρέπει πρώτα να πατήσεις στο"ξεκλείδωμα ΟΕΜ" για να δείτε αν έχεις και μετά να κάνεις την διαδικασία φλασαρισματος με το δεύτερο αρχείο που λες ούτως ώστε να εγκαταστήσεις TWRP Recovery μέσα από το οποίο θα μπορέσες να φλασαρισματος το Supersu για να γίνεις Ροοτ Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 Πρέπει πρώτα να πατήσεις στο"ξεκλείδωμα ΟΕΜ" για να δείτε αν έχεις και μετά να κάνεις την διαδικασία φλασαρισματος με το δεύτερο αρχείο που λες ούτως ώστε να εγκαταστήσεις TWRP Recovery μέσα από το οποίο θα μπορέσες να φλασαρισματος το Supersu για να γίνεις Ροοτ χμμ, OEM ξεκλειδωμα, δηλαδή? στο QFIL ειναι καπου αυτη η επιλογη ? θυμασαι μηπως σε ποια περιπου σελιδα ειναι οι οδηγοι αναλυτικα στο παρον topic ? Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplevris Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 χμμ, OEM ξεκλειδωμα, δηλαδή? στο QFIL ειναι καπου αυτη η επιλογη ? θυμασαι μηπως σε ποια περιπου σελιδα ειναι οι οδηγοι αναλυτικα στο παρον topic ? Διάβασε εδώ http://forum.xda-developers.com/vibe-p1/development/qpst-flashing-vibeui-3-1-s272-rom-t3386650 Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karatzes Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 Παρέλαβα και εγώ σήμερα... Ταχυδρομείο Καλαμαριάς και ευτυχώς χωρίς "Φαρισαίους και Τελώνες"... Το χρυσό χρώμα είναι κάπως, αλλά ΚΙ-ΝΗ-ΤΑ-ΡΑ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apost_V Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 Επιτέλους παρέλαβα κι εγώ σήμερα με "καπέλο" 45,60€ από τελωνείο (33,60€) και ΕΛΤΑ (12,00€). :X Αλλά χαλάλι. Το σύνολο δεν ξεπέρασε τα 220€ για ένα ασημί P1c72 από Vickmall. Πρώτες εντυπώσεις : κινητάρα. Και βέβαια έπεται και συνέχεια... :p Παράθεση People should not be afraid of their governments. Governments should be afraid of their people. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokolataki Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 Παιδιά μήπως έχει κάποιος οθόνη η κινητο το οποιο είναι καμένο και το πουλάει;;;;;;;;; Χρειάζομαι μια οθόνη και ένα πίσω καπάκι αλλά γρήγορα. Ξέρω στο εξωτερικό υπάρχει οθόνη 20 ευρώ αλλά κάνει μέρες να έρθει αν κάποιος από εσάς έχει να μου στείλει pm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 Δυστυχώς με το αρχείο αυτό για το κωλο4G χάθηκε από ότι βλέπω το ραδιόφωνο. Τι γίνεται τώρα? Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisthegreat Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 Δυστυχώς με το αρχείο αυτό για το κωλο4G χάθηκε από ότι βλέπω το ραδιόφωνο. Τι γίνεται τώρα? Δεν νομίζω να φταίει το αρχείο για το 4G. Κι εγώ το έκανα και λειτουργεί κανονικά το ραδιόφωνο. Το χρησιμοποιώ καθημερινά! Δοκίμασες να κατεβάσεις κάποια εφαρμογή FM Radio από Playstore? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfakias74 Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 Επιτέλους παρέλαβα κι εγώ σήμερα με "καπέλο" 45,60€ από τελωνείο (33,60€) και ΕΛΤΑ (12,00€). :X Αλλά χαλάλι. Το σύνολο δεν ξεπέρασε τα 220€ για ένα ασημί P1c72 από Vickmall. Πρώτες εντυπώσεις : κινητάρα. Και βέβαια έπεται και συνέχεια... :p καλοριζικο και καλοδουλευτο..! Παράθεση Αλλο πράγμα η Alfa... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john2004 Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 Για πέστε καμία λύση για το ραδιόφωνο γιατί κ γω τώρα το είδα ότι λείπει!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 Ποια χωρα εχετε βαλει στο region Εγω νομιζω απο οταν εβαλα Τουρκια (καταρα:ninja:) Εβαλα αυτο το apk που ειχε πει και καποιος αλλος φιλος πιο πανω και σωθηκε ευτυχως η κατασταση https://www.androidfilehost.com/?fid=385035244224385619 Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 Στο post 694 έχω link με το apk του ραδιοφώνου του. Σελίδα δεν μπορώ να πω, γιατί το tapatalk μου τα δείχνει διαφορετικά. Στάλθηκε από tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john2004 Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 Ποια χωρα εχετε βαλει στο region Εγω νομιζω απο οταν εβαλα Τουρκια (καταρα:ninja:) Εβαλα αυτο το apk που ειχε πει και καποιος αλλος φιλος πιο πανω και σωθηκε ευτυχως η κατασταση https://www.androidfilehost.com/?fid=385035244224385619 Είσαι ωραίος φίλος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 στην σελιδα 47 ειναι. πρεπει ομως να ειμαστε ροοτ για να εγκατασταθει η εφαρμογη ? Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 Όχι. Από όσο ξέρω, το παλικάρι που την έβαλε τότε, δεν ήταν root. Στάλθηκε από tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 Όχι. Από όσο ξέρω, το παλικάρι που την έβαλε τότε, δεν ήταν root. Στάλθηκε από tapatalk όντως δουλεψε και σε εμενα μια χαρα. επελεξα κι εγω περιοχη Τουρκία προχθες, και δεν ειχα παρατηρησει οτι χαθηκε το ραδιοφωνο. εγκατασταθηκε μια χαρα η παραπανω εφαρμογη. το μονο χαρακτηριστικο που μου λειπει, ειναι η επιλογη για απενεργοποιηση της μετα απο καποιο χρονικο διαστημα. αλλα τωρα που το σκεφτομαι, ευκολα λυνεται, αφου το κινητακι (κινηταρα) μας, υποστηριζει προγραμματισμενη απενεργοποιηση/ενεργοποιηση, ιδανικό ωστε να το κλεινουμε καποιες ωρες τις νυχτες. Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalogran1 Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 *#*#197328640#*#* - This code can be used to enter into Service mode. You can run various tests and change settings in the service mode. μπορεί κάποιος που είναι ROOT να το δοκιμάσει ? σε έμενα δεν δουλεύει και αυτός ο κωδικός σε sony c2 αλλάζει τις band σε usa αλλα στο P1 πάνω δεξιά δεν έχει αυτό το μενού όποιος είναι ΡΟοΤ ας δοκιμασει *#*#4636#*#* This code can be used to get some interesting information about your phone and battery. It shows following 4 menus on screen: * Phone information * Battery information * Battery history * Usage statistics Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianniskriti Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 Παίδες η τιμή που αναφέρει εδώ για το Lenovo Vibe P1 Pro ισχύει; Που είναι η παγίδα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apost_V Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 Έρχεται με Android 5.1 και κοστίζει περίπου 10%(~15,5€) λιγότερο από το επίσης χρυσαφί P1c72(3/16GB) της Vickmall, που έχει Android 6.0.1. Πρόσεχε διότι το ασημί/μαύρο που έχει σε παραπλήσια τιμή δίπλα του, είναι το P1c58(2/16GB). :!: Προφανώς το geekbuying προσπαθεί να ξεστοκάρει. Προσοχή χρειάζεται και η επιλογή ταχυδρομείου που θα χρησιμοποιηθεί. Πάντως αν δεν σε χαλάει το χρυσαφί χρώμα & το Android 5.1, τότε είναι δελεαστική προσφορά. :cool: Παράθεση People should not be afraid of their governments. Governments should be afraid of their people. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplevris Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 Παίδες η τιμή που αναφέρει εδώ για το Lenovo Vibe P1 Pro ισχύει; Που είναι η παγίδα; δεν υπάρχει παγίδα χτύπα το χρυσαφί με 3GB ram στα 139,99$ και καθάρισες και του περνάς εσύ την S288 με Android 6 Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianniskriti Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 (edited) Έρχεται με Android 5.1 και κοστίζει περίπου 10%(~15,5€) λιγότερο από το επίσης χρυσαφί P1c72(3/16GB) της Vickmall, που έχει Android 6.0.1. Πρόσεχε διότι το ασημί/μαύρο που έχει σε παραπλήσια τιμή δίπλα του, είναι το P1c58(2/16GB). :!: Προφανώς το geekbuying προσπαθεί να ξεστοκάρει. Προσοχή χρειάζεται και η επιλογή ταχυδρομείου που θα χρησιμοποιηθεί. Πάντως αν δεν σε χαλάει το χρυσαφί χρώμα & το Android 5.1, τότε είναι δελεαστική προσφορά. :cool: Ευχαριστώ. Τι είδος ταχυδρομειου θα πρεπει να επιλεξω; Και με την εγγυηση τι παιζει; Εννοω, αν χαλασει το στελνω Κινα ασφαλως, αλλα στον πωλητη ή στην Lenovo; Εσεις που τα εχετε 1 χρονο τωρα, εχουν βγει καλες συσκευες ή χαλανε συχνα; Ευχαριστω!!! Edited December 30, 2016 by gianniskriti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apost_V Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 (edited) Ευχαριστώ. Τι ακριβως ταχυδρομειο θα πρεπει να επιλεξω; Εξαρτάται από τις επιλογές που θα σου δώσει το geekbuying... Αν έχει EU expedited delivery option για σίγουρη αποφυγή τελωνείου - όπως η βικμαλλ - προτίμησέ το. Στοιχίζει ~20$ επιπλέον αλλά γλυτώνεις το τελωνείο & έρχεται και κάπως πιο γρήγορα. Αν χαλάσει το κάνεις υπόθετο και το χρησιμοποιείς αναλόγως... :grin: Τα Lenovo από Κίνα δεν καλύπτονται από την Ελληνική τους αντιπροσωπεία. Όσο για τους Κινέζους, θα σου κάνουν -μάλλον- τον... Κινέζο, οπότε μην τους υπολογίζεις. Πάντως, από την - πολύ μικρή - μου εμπειρία με το συγκεκριμένο , φαίνεται "σκυλί" ... Edited December 30, 2016 by apost_V Παράθεση People should not be afraid of their governments. Governments should be afraid of their people. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrangcc Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 Παιδια , συμφωνα με το gsmarena η τουρκια δεν υποστηριζει την 800αρα. Ας το τσεκαρει και καποιος αλλος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts