venejo Δημ. August 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2017 Ξέρει κανεις αν υποστηρίζει το 550 3G Only επιλογή στις ρυθμίσεις Στο δικό μου όχι, παρ' ότι Ελληνικό. Έχει μόνο τις 3 "κλασικές" 4G / 3G / 2G Αν και σε άλλο τόπικ σε ίδια τηλέφωνα (950) το ένα είχε την επιλογή το άλλο όχι και ήταν φυσικά στον ίδιο πάροχο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black3539 Δημ. August 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2017 Στο δικό μου όχι, παρ' ότι Ελληνικό. Έχει μόνο τις 3 "κλασικές" 4G / 3G / 2G Αν και σε άλλο τόπικ σε ίδια τηλέφωνα (950) το ένα είχε την επιλογή το άλλο όχι και ήταν φυσικά στον ίδιο πάροχο. Ρώτησα την Vodafone και μου είπε μήπως δεν υποστηρίζει την επιλογή....δεν νομιζω όμως,θα πάω από κοντά να τους ρωτήσω Παράθεση Windows 10 Mobile 4 Life Αν και δεν υπάρχουν Apps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cameranek Δημ. November 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2017 Βγήκαν νέες εκδόσεις 15254.12 15063.728 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cameranek Δημ. December 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2017 βγήκαν νέες εκδόσεις !!! 15254.124 15063.786 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cameranek Δημ. January 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2018 Νέες εκδόσεις βγήκανε 15254.158 15063.850 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scos Δημ. February 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2018 Ποιες είναι οι εντυπώσεις σας από την τελευταία ενημέρωση; διάρκεια μπαταρίας και γενικά συμπεριφορά του κινητού; Παράθεση scos :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cameranek Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 Περιμένω την νέα έκδοση που θα βγει σε 2-3 μέρες. Για την ώρα καλά πάει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scos Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 Περιμένω την νέα έκδοση που θα βγει σε 2-3 μέρες. Για την ώρα καλά πάει Ρωτάω γιατί πήρα ένα μεταχειρισμένο πριν λίγες μέρες και η μπαταρία του, αφού πέρασα την τελευταία έκδοση, κρατάει με το ζόρι μια ημέρα. Θέλω να δω αν είναι από την μπαταρία η από την .158; Παράθεση scos :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cameranek Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 Μια χαρά είσαι :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scos Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 Μια χαρά είσαι :D Τελικά είμαι μια χαρά σήμερα πήγε καλύτερα σα να έστρωσε. Παράθεση scos :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cameranek Δημ. February 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2018 νέες εκδόσεις βγήκανε https://changewindows.org/rings/mobile Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scos Δημ. February 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2018 νέες εκδόσεις βγήκανε https://changewindows.org/rings/mobile Ναι μπήκε η .248 και στην αρχή χάθηκαν όλες οι επαφές μου. Έκανα μια επανασύνδεση τις επαφές με τον λογαριασμό μου και εμφανίστηκαν και πάλι. Τα κάνουν αυτά οι ενημερώσεις της ms έχω πλέον πείρα. Το παράξενο είναι ότι στα μηνύματα με μια επαφή που έχω συζήτηση, μόλις μου έστειλε μήνυμα δημιουργήθηκε νέο νήμα συζήτησης και είχα 2 από τον ίδιο αριθμό. Κατά. Κατά τ' άλλα καλά! Η μπαταρία έχει στρώσει και διαρκεί και 2 μέρες. Πρέπει να ήταν αδούλευτη. ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Απορία: Όταν πας από το L535 στο L550 θεωρείται αναβάθμιση ή υποβάθμιση; Χαχα Παράθεση scos :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. February 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2018 Ναι μπήκε η .248 και στην αρχή χάθηκαν όλες οι επαφές μου. Έκανα μια επανασύνδεση τις επαφές με τον λογαριασμό μου και εμφανίστηκαν και πάλι. Τα κάνουν αυτά οι ενημερώσεις της ms έχω πλέον πείρα. Το παράξενο είναι ότι στα μηνύματα με μια επαφή που έχω συζήτηση, μόλις μου έστειλε μήνυμα δημιουργήθηκε νέο νήμα συζήτησης και είχα 2 από τον ίδιο αριθμό. Κατά. Κατά τ' άλλα καλά! Η μπαταρία έχει στρώσει και διαρκεί και 2 μέρες. Πρέπει να ήταν αδούλευτη. ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Απορία: Όταν πας από το L535 στο L550 θεωρείται αναβάθμιση ή υποβάθμιση; Χαχα Λογικά αναβάθμιση.... ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scos Δημ. March 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2018 Αυτό που μου κάνει ο edge όταν ανοίγω κάποια σελίδα και μου την βγάζει σα να έχω ρύθμιση για έκδοση για υπολογιστή και δεν μπορώ να πατήσω τίποτα το κάνει και σε σας; Πρέπει να κλείσω και να ξαναφορτώσω τη σελίδα για να μου τη δείξει σωστά. Έχω τη ρύθμιση έκδοση για κινητά. Παράθεση scos :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slglmyna Δημ. March 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2018 Καλημέρα. Έχω το εξής πρόβλημα: Μπαίνω στο ίντερνετ, ανοίγω μία σελίδα π.χ. εφημερίδας και πατάω στο λίνκ "κατεβάστε το φύλλο". Προσπαθεί να το ανοίξει αλλά δυστυχώς δεν το ανοίγει και εμφανίζει το μήνυμα λάθους "αυτή η σελίδα εμφανίζει πρόβλημα κατά τη φόρτωση". Το πρόβλημα υπάρχει σε οποιαδήποτε ιστοσελίδα θέλω να κατεβάσω κάτι. Το πρόγραμμα που το ανοίγει είναι το e-pdf το οποίο υπήρχε εγκατεστημένο. Στις ρυθμίσεις για τις εφαρμογές (εφαρμογές και δυνατότητες) δεν εμφανίζεται ως επιλογή για να το απεγκαταστήσω. Όποιος μπορεί να βοηθήσει θα το εκτιμούσα πολύ. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scos Δημ. March 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2018 Καλημέρα. Έχω το εξής πρόβλημα: Μπαίνω στο ίντερνετ, ανοίγω μία σελίδα π.χ. εφημερίδας και πατάω στο λίνκ "κατεβάστε το φύλλο". Προσπαθεί να το ανοίξει αλλά δυστυχώς δεν το ανοίγει και εμφανίζει το μήνυμα λάθους "αυτή η σελίδα εμφανίζει πρόβλημα κατά τη φόρτωση". Το πρόβλημα υπάρχει σε οποιαδήποτε ιστοσελίδα θέλω να κατεβάσω κάτι. Το πρόγραμμα που το ανοίγει είναι το e-pdf το οποίο υπήρχε εγκατεστημένο. Στις ρυθμίσεις για τις εφαρμογές (εφαρμογές και δυνατότητες) δεν εμφανίζεται ως επιλογή για να το απεγκαταστήσω. Όποιος μπορεί να βοηθήσει θα το εκτιμούσα πολύ. Ευχαριστώ Νομίζω ότι είναι θέμα του edge γενικό στις τελευταίες ενημερώσεις, κάτι τέτοιο άκουσα να λένε και άλλοι. Δοκίμασες να βάλεις ρύθμιση "έκδοση για υπολογιστή" στις ρυθμίσεις του edge πάνω πάνω; Ίσως στο κατεβάσει, αλλιώς περιμένουμε την επόμενη ενημέρωση. Παράθεση scos :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slglmyna Δημ. March 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2018 Ευχαριστώ πολυ φίλε για την απαντηση. Τελικά κατεβασα αλλον browser και αλλο pdf reader και λύθηκε το προβλημα! Θα ήθελα να ρωτήσω επισης πως μαθαίνω για τις αναβαθμισεις.Γινονται αυτόματα η' μπαίνω σε κάποια ιστοσελίδα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cameranek Δημ. March 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2018 Βγήκε νέα έκδοση που διόρθωσε το πρόβλημα με τα pdf. Νέες εκδόσεις βγαίνουν κάθε μήνα γύρω στις 15 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scos Δημ. March 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2018 Ευχαριστώ πολυ φίλε για την απαντηση. Τελικά κατεβασα αλλον browser και αλλο pdf reader και λύθηκε το προβλημα! Θα ήθελα να ρωτήσω επισης πως μαθαίνω για τις αναβαθμισεις.Γινονται αυτόματα η' μπαίνω σε κάποια ιστοσελίδα; Και επίσης, ναι οι αναβαθμίσεις γίνονται αυτόματα εκτός αν το ρυθμίσεις εσύ αλλιώς. Παράθεση scos :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scos Δημ. March 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2018 Η εφαρμογή της εθνικής τράπεζας πήρε ενημέρωση και έγινε εφάμιλη των android. Έτσι νιώθω και πάλι το Lumia 550 μου και πάλι smartphone Παράθεση scos :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Young2024 Δημ. 30 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιουλίου Είναι αναξιόπιστοι στο θέμα διαθεσιμότητας. Παράθεση Η skysmotor.co.uk πουλά τα ακόλουθα προϊόντα στο Διαδίκτυο: ηλεκτροκινητήρα χωρίς ψήκτρες, σερβοκινητήρες, βηματικούς κινητήρες, πλανητικό κιβώτιο ταχυτήτων και μπορείτε να τα αγοράσετε ηλεκτρονικά εάν απαιτείται. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts