Stoupi Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 παιδια εχω προβλημα αν και ξερω την απαντηση... εχω ενα lumia 625 που δεν το ειχα συγχρονισει με καποιον λογαριασμο microsoft.. ειχα αποθηκευσει ολες τις επαφες μου στην συσκευη μεχρι που σημερα εβαλα τον λογαριασμο μου που εχω στο outlook και διαγραφτηκαν ολες.. γιατι εγινε αυτο?? υπαρχει καποιος τροπος να τις βρω??? Εδώ ή εδώ. Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 παιδια εχω προβλημα αν και ξερω την απαντηση... εχω ενα lumia 625 που δεν το ειχα συγχρονισει με καποιον λογαριασμο microsoft.. ειχα αποθηκευσει ολες τις επαφες μου στην συσκευη μεχρι που σημερα εβαλα τον λογαριασμο μου που εχω στο outlook και διαγραφτηκαν ολες.. γιατι εγινε αυτο?? υπαρχει καποιος τροπος να τις βρω??? ακυρο το βρηκα Παράθεση Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Doukas_F Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 (edited) Βρέθηκα εχθές στο Mediamarkt και έπιασα στα χέρια μου την εν λόγω συσκευή! Την περιεργάστηκα και έπαιξα μαζί της, ασχολήθηκα αρκετά . . . Έχω διαβάσει τόσα πολλά αρνητικά σχόλια που πραγματικά ήμουνα αρνητικά προκατειλημμένος . . . Το τηλ ρε παιδιά είναι απίστευτο!!! Πανέμορφο, ελαφρύ, λεπτό, τέλεια οθόνη, super φωτογραφίες, τα win 10 πανέμορφα και πολύ smooth . . . Τα έβαλα δίπλα-δίπλα με το iPhone 6 που έχω και μπορώ να πω οτι μου άρεσε περισσότερο το 950! Με το ζόρι κρατήθηκα και δεν το αγόρασα . . . Έχει εδώ και ένα 6μηνο που μετά από 23 χρόνια πιστός/άρρωστος Nokiaκιας, ανέβηκα στο άρμα της Apple με το 6αρι λόγω κάποιας απογοήτευσης απ' την εξυπηρέτηση των Nokia Stores και κυρίως από περιέργεια και για να έχω άποψη . . . Δεν ενθουσιάστηκα όμως (πέρα από την απίστευτη συμβατότητα/λειτουργικότητα των εφαρμογών) ίσα ίσα σε επίπεδο hardware απογοητεύτηκα θα έλεγα και έτσι ψάχνω ευκαιρία να επιστρέψω στα παλιά λημέρια (μάλλον με το surface phone με βλέπω . . .) Δεν μπορώ να καταλάβω όμως, γιατι τόσα αρνητικά σχόλια γι' αυτή τη συσκευή . . . Edited January 18, 2016 by Doukas_F Παράθεση http://facebook.com/doukasf Nokia list : 2110, 8110, 6110, 7110, 6210, 8210, 7210, 6600, 7610, 6680, N70, N73, N82, N97, N8, Lumia 520 red, Lumia 1020 white, Lumia 930 green, Iphone 6 Space Gray 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Βρέθηκα εχθές στο Mediamarkt και έπιασα στα χέρια μου την εν λόγω συσκευή! Την περιεργάστηκα και έπαιξα μαζί της, ασχολήθηκα αρκετά . . . Έχω διαβάσει τόσα πολλά αρνητικά σχόλια που πραγματικά ήμουνα αρνητικά προκατειλημμένος . . . Το τηλ ρε παιδιά είναι απίστευτο!!! Πανέμορφο, ελαφρύ, λεπτό, τέλεια οθόνη, super φωτογραφίες, τα win 10 πανέμορφα και πολύ smooth . . . Τα έβαλα δίπλα-δίπλα με το iPhone 6 που έχω και μπορώ να πω οτι μου άρεσε περισσότερο το 950! Με το ζόρι κρατήθηκα και δεν το αγόρασα . . . Έχει εδώ και ένα 6μηνο που μετά από 23 χρόνια πιστός/άρρωστος Nokiaκιας, ανέβηκα στο άρμα της Apple με το 6αρι λόγω κάποιας απογοήτευσης απ' την εξυπηρέτηση των Nokia Stores και κυρίως από περιέργεια και για να έχω άποψη . . . Δεν ενθουσιάστηκα όμως (πέρα από την απίστευτη συμβατότητα/λειτουργικότητα των εφαρμογών) ίσα ίσα σε επίπεδο hardware απογοητεύτηκα θα έλεγα και έτσι ψάχνω ευκαιρία να επιστρέψω στα παλιά λημέρια (μάλλον με το surface phone με βλέπω . . .) Δεν μπορώ να καταλάβω όμως, γιατι τόσα αρνητικά σχόλια γι' αυτή τη συσκευή . . . Καλώς τον. Θυμάμαι από το 930 που έλεγες για την οθόνη. ;-) Στην αρχή όταν πρωτόβγηκε είχε τα θεματακια του. Τώρα, και μετά από δυο - τρία update, νομίζω τα περισσότερα λύθηκαν (κάποια σίγουρα θα παραμένουν). Μοναδικό μείον αυτη τη στιγμή για μένα (δεν το έχω ακόμα, αλλα όταν πέσει στα 350-400 θα το πάρω) είναι το double tap, αλλα δεν θα χαλαστώ κιόλας. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Μοναδικό μείον αυτη τη στιγμή για μένα είναι το double tap, αλλα δεν θα χαλαστώ κιόλας. Δεν έχει tap-tap το 950 ή γενικά στα δεκάρια; Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Δεν έχει tap-tap το 950 ή γενικά στα δεκάρια; Δεν το έχουν προσθέσει ακόμα. Είναι θέμα software. Στην αρχή και το icon (930) δεν το είχε και το πήρε με update. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Βρέθηκα εχθές στο Mediamarkt και έπιασα στα χέρια μου την εν λόγω συσκευή! Την περιεργάστηκα και έπαιξα μαζί της, ασχολήθηκα αρκετά . . . Έχω διαβάσει τόσα πολλά αρνητικά σχόλια που πραγματικά ήμουνα αρνητικά προκατειλημμένος . . . Το τηλ ρε παιδιά είναι απίστευτο!!! Πανέμορφο, ελαφρύ, λεπτό, τέλεια οθόνη, super φωτογραφίες, τα win 10 πανέμορφα και πολύ smooth . . . Τα έβαλα δίπλα-δίπλα με το iPhone 6 που έχω και μπορώ να πω οτι μου άρεσε περισσότερο το 950! Με το ζόρι κρατήθηκα και δεν το αγόρασα . . . Έχει εδώ και ένα 6μηνο που μετά από 23 χρόνια πιστός/άρρωστος Nokiaκιας, ανέβηκα στο άρμα της Apple με το 6αρι λόγω κάποιας απογοήτευσης απ' την εξυπηρέτηση των Nokia Stores και κυρίως από περιέργεια και για να έχω άποψη . . . Δεν ενθουσιάστηκα όμως (πέρα από την απίστευτη συμβατότητα/λειτουργικότητα των εφαρμογών) ίσα ίσα σε επίπεδο hardware απογοητεύτηκα θα έλεγα και έτσι ψάχνω ευκαιρία να επιστρέψω στα παλιά λημέρια (μάλλον με το surface phone με βλέπω . . .) Δεν μπορώ να καταλάβω όμως, γιατι τόσα αρνητικά σχόλια γι' αυτή τη συσκευή . . . Απορώ πως κρατήθηκες. Οι δικές μου άμυνες τελειώνουν......;) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milena03 Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Στα Samsung με rout πειράζαμε λίγο το αρχείο ήχου το αρχειο Gps config λίγο overclock,στα windows παίζει τίποτα παρόμοιο? Για πειραματισμό και σκαλισμα πιο πολύ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Όχι......... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Βρέθηκα εχθές στο Mediamarkt και έπιασα στα χέρια μου την εν λόγω συσκευή! Την περιεργάστηκα και έπαιξα μαζί της, ασχολήθηκα αρκετά . . . Έχω διαβάσει τόσα πολλά αρνητικά σχόλια που πραγματικά ήμουνα αρνητικά προκατειλημμένος . . . Το τηλ ρε παιδιά είναι απίστευτο!!! Πανέμορφο, ελαφρύ, λεπτό, τέλεια οθόνη, super φωτογραφίες, τα win 10 πανέμορφα και πολύ smooth . . . Τα έβαλα δίπλα-δίπλα με το iPhone 6 που έχω και μπορώ να πω οτι μου άρεσε περισσότερο το 950! Με το ζόρι κρατήθηκα και δεν το αγόρασα . . . Έχει εδώ και ένα 6μηνο που μετά από 23 χρόνια πιστός/άρρωστος Nokiaκιας, ανέβηκα στο άρμα της Apple με το 6αρι λόγω κάποιας απογοήτευσης απ' την εξυπηρέτηση των Nokia Stores και κυρίως από περιέργεια και για να έχω άποψη . . . Δεν ενθουσιάστηκα όμως (πέρα από την απίστευτη συμβατότητα/λειτουργικότητα των εφαρμογών) ίσα ίσα σε επίπεδο hardware απογοητεύτηκα θα έλεγα και έτσι ψάχνω ευκαιρία να επιστρέψω στα παλιά λημέρια (μάλλον με το surface phone με βλέπω . . .) Δεν μπορώ να καταλάβω όμως, γιατι τόσα αρνητικά σχόλια γι' αυτή τη συσκευή . . . Αρνητικα σχολια γραφουν οι haters...η συσκευη ειναι απιστευτη. Εγω που το εχω σχεδον 2 μηνες το μονο αρνητικο που βρισκω ειναι το design...το οποιο ειναι για γελια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Αρνητικα σχολια γραφουν οι haters...η συσκευη ειναι απιστευτη. Εγω που το εχω σχεδον 2 μηνες το μονο αρνητικο που βρισκω ειναι το design...το οποιο ειναι για γελια. Ναι αλλά γελάς κιόλας μην είσαι αχάριστος! :lol: Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Ναι αλλά γελάς κιόλας μην είσαι αχάριστος! :lol: Το design δεν υφισταται...φαντασια μηδεν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Το design δεν υφισταται...φαντασια μηδεν. Μας είχε καλομάθει η ΝΟΚΙΑ._ Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Το design δεν υφισταται...φαντασια μηδεν. Αυτό ακριβώς. Από 830/930 σε 950 και από 535/640 σε 550 ξενερώνεις απίστευτα σε θέμα σχεδιασμού. Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frankie1099 Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Καλημέρα κι απο εμενα. Λοιπον μετα απο ενα+ μηνα χρησης του 950 και μετα απο 920,930 εχω να δηλώσω τα ακόλυθα 1. Η καλυτερη καμερα σε handset. Τοσο η χρηση live φωτογραφιων οσο και το slow motion video ειναι εντυπωσιακα features. Ο συνδιασμος Proshot και Timelapse Pro με την 20αρα κανει θαυματα. Ακομα και σε πληρη auto mode οι νυχτερινες λήψεις ειναι φοβερες. Η αυτοματη ρυθμιση του κλειστρου δουλευει τελεια! 2. Η καλυτερη οθονη κινητου. Τελειο μαυρο και πολυ ζωντανα χρωματα. Μικρο ερωτηματικο το λευκο του. 3. Οι λειτουργίες του outlook εχουν απλοποιηθεί και αγγίζουν (για να μην πω ξεπερνουν) την ευχρηστια και λειτουργικότητα του (αυθεντικου) blackberry. 4. Απαραδεκτη η πλαστικη πλατη σε ναυαρχιδα της MS. Ελεος... (MS εισαι, δεν μπορω να φανταστω καμια δικαιολογια για την επιλογη του πλαστικου..) 5. Εκνευριστικη η χρηση του ENTER. Αλλη λειτουργια σε sms, σε mail και σε apps messaging. 6. Γιατι δεν ξεκλειδωνουν το FM Radio...? Οεο????? 7. Μετα απο χρηση εντος Αττικης, στην επαρχια, αλλα και εκτος Ελλαδος νομιζω οτι ο δεκτης του κινητου ειναι παρα πολυ καλος! θα επανερθω οταν παρω στα χερια μου το continuum... ΥΓ1. Το θεμα με το Astoria πρεπει να παρουν χαμπαρι οτι κουρασε... Η κλειστο ή δωστο. Το να βαζεις τον κοσμο να περιμενει νομικα θεματα, σχεδιαστικα θεματα και ο,τι αλλη βλακεια θες, μονο καλο δεν κανει. ΥΓ2. Εχω βαρεθει να ακουω τον καθε ασχετο να κραζει για το store. Δηλ φταιει η MS που η καθε nova δεν εχει app για microsoft? H μηπως περιμενουμε store 2-3 ετων να εχει τα apps της λαικης αγορας της google που ειναι 10χρονια στην αγορα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aphonos Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 4. Απαραδεκτη η πλαστικη πλατη σε ναυαρχιδα της MS. Ελεος... (MS εισαι, δεν μπορω να φανταστω καμια δικαιολογια για την επιλογη του πλαστικου..) Δεν θα είχες ασύρματη φόρτιση με μεταλλικό σώμα. Επίσης αν δεν ήταν αφαιρούμενο το καπάκι πιθανώς δεν θα είχες ούτε κάρτα μνήμης, ούτε φυσικά δύο SIM. 6. Γιατι δεν ξεκλειδωνουν το FM Radio...? Οεο????? Δεν το κλείδωσαν, δεν υπάρχει καν στη συσκευή ο δέκτης. Ίσως θέμα χώρου, ίσως πρόβλημα με τον 808. Το XL που είναι πιο μεγάλο και έχει τον 810 έχει ραδιόφωνο κανονικά. ΥΓ1. Το θεμα με το Astoria πρεπει να παρουν χαμπαρι οτι κουρασε... Η κλειστο ή δωστο. Το να βαζεις τον κοσμο να περιμενει νομικα θεματα, σχεδιαστικα θεματα και ο,τι αλλη βλακεια θες, μονο καλο δεν κανει. Δεν υπάρχει το Astoria, είχε θέματα τόσο επιδόσεων όσο και νομικά (έκανε πολύ εύκολη την πειρατεία). Υπάρχει όμως το Islanwood, που είναι το αντίστοιχο για εφαρμογές iOS (αν και εκεί χρειάζεται να κάνει λίγο παραπάνω δουλειά ο developer, στο τέλος όμως έχεις μία native Windows εφαρμογή σε αντίθεση με το Astoria). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frankie1099 Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Αφωνε δεν συμφωνω.... Βγηκε after market μεταλλικη πλατη. Αυτο με τον 808 δεν μπορω να το δεχτω. δεν μιλαμε για cpu mid range. Το θεμα με το Αστορια, αααααν αληθευουν οι δηλωσεις για δικαστηρια με Oracle κλπ κλπ θα καταληξει σε μεγαλο φιασκο. Το ξαναανοιξαν και αναμασανε θεματα που πλεον κουραζουν. Η δωσε πορους και τελειοποιησε το (δες blackberry, που λουζεται τωρα security θεματα, αν και ευαγγελιζοταν το πιο ασφαλες ανδροειδες κι αυτη... τεσπα) η τελειωσε το μια και καλη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aphonos Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Αφωνε δεν συμφωνω.... Βγηκε after market μεταλλικη πλατη. Αυτο με τον 808 δεν μπορω να το δεχτω. δεν μιλαμε για cpu mid range. Το θεμα με το Αστορια, αααααν αληθευουν οι δηλωσεις για δικαστηρια με Oracle κλπ κλπ θα καταληξει σε μεγαλο φιασκο. Το ξαναανοιξαν και αναμασανε θεματα που πλεον κουραζουν. Η δωσε πορους και τελειοποιησε το (δες blackberry, που λουζεται τωρα security θεματα, αν και ευαγγελιζοταν το πιο ασφαλες ανδροειδες κι αυτη... τεσπα) η τελειωσε το μια και καλη. Έχει η μεταλλική πλάτη που βγήκε ασύρματη φόρτιση; Δεν μπορεί να έχει, γιατί τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα δεν διαπερνούν το μέταλλο. Επίσης με το Astoria, πέραν των νομικών θεμάτων (μπορούσε κάποιος πολύ εύκολα να κατεβάσει το xapp από τα διάφορα πειρατικά store και να το κάνει sideload στη συσκευή χωρίς την έγκριση των developers, πράγμα που φυσικά θα ήταν καταστροφικό για τις σχέσεις της Microsoft μαζί τους), υπήρχαν και πολύ σημαντικά θέματα επιδόσεων. Επειδή είχα όλα τα insider builds από την αρχή του προγράμματος, μπορώ να σε διαβεβαιώσω πως όταν αφαίρεσαν το υποσύστημα του Astoria η ταχύτητα του λειτουργικού πολλαπλασιάστηκε. Κι αυτό χωρίς να έχω καμία εφαρμογή Android, μόνο με το υποσύστημα (που δεν ήταν καθόλου ευκαταφρόνητο, ένα ολόκληρο Android πάνω από τα Windows). Αυτός νομίζω ήταν και ο κυριότερος λόγος που το σκότωσαν. Με το Islanwood τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά. Εκεί δεν κάνεις emulation στη συσκευή, η μετατροπή της εφαρμογής γίνεται από πριν από τον developer και η εφαρμογή τρέχει native, ως Windows app. Θέλει λίγη περισσότερη δουλίτσα, γίνεται όμως πιο σωστά, και επιπλέον ο developer μπαίνει στη λογική να αρχίσει να φτιάχνει Windows apps, που είναι και ο τελικός στόχος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Δεν το κλείδωσαν, δεν υπάρχει καν στη συσκευή ο δέκτης. Ίσως θέμα χώρου, ίσως πρόβλημα με τον 808. Το XL που είναι πιο μεγάλο και έχει τον 810 έχει ραδιόφωνο κανονικά. Υπαρχει το FM chip κανονικα. Απλα ειχαν θεματα με την υλοποιηση στον 950 και αποφασισαν, αρχικα, να το απενεργοποιησουν. Προσπαθουν να λυσουν τα προβληματα και να το δωσουν με καποιο update....Μακαρι να διορθωσουν αυτη την ελλειψη. Επισης διαβασα σε ξενο Site οτι και τα δυο 950αρια δεν εχουν την ευαισθητη οθονη που χρησιμοποιειται και με γαντια και οτι δεν υπαρχει καν αυτη η ρυθμιση πλεον στο μενου. Μπορει καποιος να το δει και να μας πει αν ισχυει;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aphonos Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Επισης διαβασα σε ξενο Site οτι και τα δυο 950αρια δεν εχουν την ευαισθητη οθονη που χρησιμοποιειται και με γαντια και οτι δεν υπαρχει καν αυτη η ρυθμιση πλεον στο μενου. Μπορει καποιος να το δει και να μας πει αν ισχυει;;; Στο 950XL μου, με την 10586.29, δεν υπάρχει ρύθμιση για high sensitivity της οθόνης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Στο 950XL μου, με την 10586.29, δεν υπάρχει ρύθμιση για high sensitivity της οθόνης. Ενα ακομα χαμενο feature απο τα προηγουμενα μοντελα μαζι με το double tap...... Πραγματικα κατι καπνιζουν εκει στην MSFT.....Οσο και να γουσταρω WP και να θελω να παω σε 950 ειμαι πλεον πολυ σκεπτικος.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Ούτε σε 640, με 8.1, υπάρχει. Σε 820, με την προηγούμενη από την .63 Technical Preview, αν θυμάμαι καλά, υπήρχε κανονικά... Πλέον, η επιλογή Touch δεν ανοίγει.... Ενα ακομα χαμενο feature απο τα προηγουμενα μοντελα μαζι με το double tap...... Πραγματικα κατι καπνιζουν εκει στην MSFT.....Οσο και να γουσταρω WP και να θελω να παω σε 950 ειμαι πλεον πολυ σκεπτικος.... Υπογράφω....... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Ενα ακομα χαμενο feature απο τα προηγουμενα μοντελα μαζι με το double tap...... Πραγματικα κατι καπνιζουν εκει στην MSFT.....Οσο και να γουσταρω WP και να θελω να παω σε 950 ειμαι πλεον πολυ σκεπτικος.... Νομίζω ότι θα δοθεί κάποια στιγμή με update. Το θέμα, όμως, είναι να μην μείνει στο double tap to wake αλλά να γίνει και to sleep. Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Νομίζω ότι θα δοθεί κάποια στιγμή με update. Το θέμα, όμως, είναι να μην μείνει στο double tap to wake αλλά να γίνει και to sleep. Νομιζω οτι υπαρχει ρυθμιση για διπλο tap στην κατω μπαρα για να κλειδωνει, αν αυτο εννοεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milena03 Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Νομίζω ότι θα δοθεί κάποια στιγμή με update. Το θέμα, όμως, είναι να μην μείνει στο double tap to wake αλλά να γίνει και to sleep. όντως μπαίνει σε sleep mode με διπλό χτύπημα στην κάτω μπάρα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts