Jump to content

Microsoft Lumia 950

niotheros
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σου βγάζει ότι το έχεις εγκατεστημένο?

Τα σχόλια είναι πριν το τελευταίο update

Landscape βλέπω μόνο στον Edge στο Facebook! ;)

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Landscape βλέπω μόνο στον Edge στο Facebook! ;)

Όπως είπα, βλέπω κανονικότατα

----- προσθήκη μηνύματος 38 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παιδια με δεδομένα δεν μπορώ να μπω σε ιστοσελίδα..πρεπει να κάνω κάτι? Με wifi κανονικα

Άκυρο το βρήκα τι γινοταν

Από περιέργεια, τι ήταν?

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Εδώ και δυο μέρες αντιμετώπισα σοβαρό θέμα. Το τηλέφωνο έσβηνε ή έκανε επανεκκινήσεις. Έσβησα 2-3 εφαρμογές που έβαλα τις τελευταίες μέρες αλλά 3-4 φορές την ημέρα έκανε το ίδιο πράγμα.

Απο χθες βράδι που πήρα την .189 δε το ξανάκανε.

Επίσης βλέπω οτι διορθώθηκε το θέμα με το zoom in zoom out στις φωτογραφίες. Ήταν πολύ σπαστικο έδωσε ο θεός το έφτιαξαν...

- There is no place like 127.0.0.1 -

Εδώ και δυο μέρες αντιμετώπισα σοβαρό θέμα. Το τηλέφωνο έσβηνε ή έκανε επανεκκινήσεις. Έσβησα 2-3 εφαρμογές που έβαλα τις τελευταίες μέρες αλλά 3-4 φορές την ημέρα έκανε το ίδιο πράγμα.

Επίσης βλέπω οτι διορθώθηκε το θέμα με το zoom in zoom out στις φωτογραφίες. Ήταν πολύ σπαστικο έδωσε ο θεός το έφτιαξαν...

Τι έγινε? Τα προβλήματα χτυπάνε την πόρτα μας?????:p

Φτου να μη ματιάσω το δικό μου. Σπέρνει.....χαχαχα :dance::yahoo::superman::kill::rocket::shoot:

Τι έγινε? Τα προβλήματα χτυπάνε την πόρτα μας?????:p

Φτου να μη ματιάσω το δικό μου. Σπέρνει.....χαχαχα :dance::yahoo::superman::kill::rocket::shoot:

Άσκηση πανικού μου έκανε... Ελπίζω να μη ξανασυμβει.

Άσκηση πανικού μου έκανε... Ελπίζω να μη ξανασυμβει.

Σε εμένα τίποτε.. Όλα άψογα... Και είχα άλλη γνωμη για τα wm.....

android or ios or wm......who cares.....???

Παιδιά να ρωτήσω κάτι. Στο fb στην εφαρμογή, τελευαταία έκδοση official όχι beta αποθηκευμένο στην μνημη τηλεφώνου, κάποιες φωτογραφίες μου τις δείχνει παραμορφωμένες τέρμα. Έχετε και εσείς αυτό το πρόβλημα. Ευχαριστώ.

Παιδιά να ρωτήσω κάτι. Στο fb στην εφαρμογή, τελευαταία έκδοση official όχι beta αποθηκευμένο στην μνημη τηλεφώνου, κάποιες φωτογραφίες μου τις δείχνει παραμορφωμένες τέρμα. Έχετε και εσείς αυτό το πρόβλημα. Ευχαριστώ.

Ναι το έχω ΚΑΙ αυτό το πρόβλημα. Όχι πάντα αλλά μου το κάνει συχνά.

TCL 40 NXTPAPER

Μία από τα ίδια. Άκουγα μουσική έχοντας το δίπλα μου χωρίς να το πειράζω και προς το τέλος του τραγουδιού, έκλεισε. Νόμιζα ότι άρχισα τα δικά του το Groove Music, αλλά μόλις πάτησα το power είδα ένα ωραίο MSFT.. :confused:

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

Αυτό το έχω συναντήσει κι εγώ. Ποια έκδοση fb έχεις;

Αυτό το έχω συναντήσει κι εγώ. Ποια έκδοση fb έχεις;

Έιχα τη τελευταία στην οποία είχε γίνει update από την προηγούμενη. Την απεγκατέστησα και πήγα να κάνω install και στο store μου έδειχνε ότι είναι εγκατεστημένη :wacko: . Έκανα soft reset και μετά μπόρεσα να κάνω εγκατάσταση από το store. Τώρα δουλεύει μία χαρά. Μάλλον από το τελευταίο update τα είχε παίξει και ήθελε clean install.

61.556.55225.0

Edited by Ant23

Παιδιά βοηθήστε λίγο γιατί με χει νευριάσει πολύ, δεν έχω φωνητική καθοδήγηση σε maps και track runner. Τι γίνεται; Τι έχω μπλοκάρει;

λοιπόν το έλυσα το πρόβλημα, έβαλα γλώσσα αγγλικά (region άφησα ελλάδα) και ενεργοποίησα την κορτάνα, από τότε έχω κανονικά φωνητική πλοήγηση και στους χάρτες και στο track runner. Δεν δοκίμασα να ξανά αλλάξω γλώσσα από φόβο να ξανά χαλάσει.

με την αναβάθμιση και εγώ όλα καλά όπως πριν δεν είδα κάποια αλλαγή. Τώρα τελευταία αυτό με την φωτεινότητα μου το έκανε και μένα. Ενώ μέχρι πρόσφατα δεν είχα κανένα θέμα και μόλις έβγαινα στον ήλιο άλλαζε κλπ, τώρα καμια φορά κολλάει και δεν αυξάνεται και πάω το κάνω χειροκίνητα για να δω και πάλι αργεί κάπως να αυξηθεί και δεν βλέπω τίποτα!

Eriscsson 748, Ericsson T28, NOKIA 3310, Panasonic GD67, NOKIA 5210, SonyEriscsson W800, SonyEricsson Z600, SonyEricsson W910, NOKIA N97, Dell Streak 5, HTC One X (κλάπηκε:(), ΖΤΕ racer II, NOKIA 925, Ms Lumia 950, Galaxy S8, oneplus 8 pro

ρε παιδια εγω με το απντειτ ειδα οτι εχασε ολους του συγχρονισμους επαφων με το φεισμπουκ τους. ελεος. μονο εμενα γινεται αυτο? επισης το χβοχ δεν αναβαθμιζεται με τιποτα. σφαλμα συστηματος λεει. και δεν μπορω και να το απεγκαταστησω και να το ξαναβαλω

πρεπει να εχω αλλη συσκευη απο την δικια σας δεν εξηγητε αλλιως....:(
android or ios or wm......who cares.....???

Όλη νύχτα στο φορτιστή σταμάτησε στο 61%.. Αλλάζω φορτιστή με το ίδιο καλώδιο και πάει στο 100% σε μιση ώρα. Ψιλιαζομαι ότι δεν ειναι φυσιολογικο. Κάνω restart ,και ειναι στο 75%. Άρα μαϊμού ένδειξη πριν..

Θα δοκιμάσω με αλλο καλώδιο αλλα κατι δε μου αρέσει. Φοβάμαι μπαταρία..

Όλη νύχτα στο φορτιστή σταμάτησε στο 61%.. Αλλάζω φορτιστή με το ίδιο καλώδιο και πάει στο 100% σε μιση ώρα. Ψιλιαζομαι ότι δεν ειναι φυσιολογικο. Κάνω restart ,και ειναι στο 75%. Άρα μαϊμού ένδειξη πριν..

Θα δοκιμάσω με αλλο καλώδιο αλλα κατι δε μου αρέσει. Φοβάμαι μπαταρία..

Το έχω πάθει δυο φορές στο 640 μου.

Τώρα φορτίζω με άλλο φορτιστή και καλώδιο όλο το βράδυ και ήδη εδώ και τρείς φορές δεν έχω παρατηρήσει κάτι

Sent from mTalk

Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI

Το έχω πάθει δυο φορές στο 640 μου.

Τώρα φορτίζω με άλλο φορτιστή και καλώδιο όλο το βράδυ και ήδη εδώ και τρείς φορές δεν έχω παρατηρήσει κάτι

Sent from mTalk

Με αλλο φορτιστή με ιδιο καλωδιο και πάλι κόλλησε η φόρτιση στο 66%.

Ψάχνω απεγνωσμένα αλλο καλωδιο (αντε βρες type c) ,εύχομαι να φταίει αυτο..

Δεν ξέρω τι φταίει στη περίπτωση σου άλλα στο παρελθόν μου έχουν χαλάει 2 καλώδια κι ένα της από power bank

Μήπως έχεις το Note 7 με την τελευταία αναβάθμιση;;; Χαχαχαχαχα ....

Μάλλον ελλαττωματικό καλώδιο. Δοκίμασες να αφαιρέσης την μπαταρία για κάνα 10λεπτο;;

Τον φορτιστή του που δεν εχει και αποσπωμενο καλώδιο τον έχω στο γραφείο θα τον δοκιμάσω αύριο πρωί. Αφού έμεινα από λάστιχο και πάω βουλκανιζατέρ..

Ελπίζω να μη τριτώσει το κακό σήμερα..

Μπήκε χθες η 189.

Τα ίδια Παντελάκη μου...

Ούτε η μπαταρία διαρκεί περισσότερο, ούτε το ζεμάτισμα σταμάτησε.

Νokia Ngage(x2) -> SE K700 -> SE K750 -> N73 -> N95 -> Nokia N8-> 808 Pureview-> Meizu M2 Note -> Lumia 950 -> LG V40 (όλο στα μυστήρια πάω και πέφτω :p )

Προσωπικά η μπαταρία μου βγάζει άνετα τη μέρα. Μάλιστα καθημερινές που κάνω μικρότερη χρήση κρατάει 2 μέρες.

Το ζέσταμα υπάρχει κυρίως στο έντονο browsing.

μπορει καποιος να μου πει αν μπορω να ενεργοποιησω το fm ραδιο στο lumia 950 μου με τον τροπο που αναφερθηκε εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6589579 ? του εχω περασμενη την aniversary update.

I iPhone 7 vs Lumia 950 camera test

https://mspoweruser.com/lumia-950-holds-iphone-7-day-light-comparison/

Low light

https://mspoweruser.com/iphone-7-vs-lumia-950-low-light-pictures-confirms-lumias-low-light-prowess/

Zoom test 950-1020 vs iPhone 7 Plus

http://allaboutwindowsphone.com/features/item/21719_Camera_phone_zoom_test_Lumia_1.php

Όπως θα δείτε το 950 στις περισσότερες σκηνές ειναι καλύτερο σε ποιότητα και καθαρότητα εικόνας και Χρώματα από το iPhone 7. Σε low light συνθήκες η κάμερα του iPhone έχει κάνει τρελο αλμα προς το καλύτερο αλλα ειναι ακόμα πίσω από το 950 .

Το πλας με τις 2 κάμερες νικάει στο zoom και τα 2 Lumia .

Το οπτικό ζουμαρισμα νικάει όπως ήταν αναμενόμενο !

GO HARD OR GO HOME

Send with SAMSUNG GALAXY S20+:kill:

• The title was changed to Microsoft Lumia 950