alex_gate_7 Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Ενδιαφέρον αυτό που λες εάν ισχύει (δεν αμφισβητώ εσένα)... Αν λάβουμε υπόψιν ότι το Lumia 950XL έχει ραδιόφωνο και ότι η μόνη τους διαφορά είναι ο επεξεργαστής, είναι αρκετά πιθανό να είναι στον επεξεργαστή το θέμα... Εκτός αν είναι καθαρά software (είχαν battery drain πχ) που μακάρι να είναι αυτό για να προστεθεί στη συνέχεια... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Ενδιαφέρον αυτό που λες εάν ισχύει (δεν αμφισβητώ εσένα)... Αν λάβουμε υπόψιν ότι το Lumia 950XL έχει ραδιόφωνο και ότι η μόνη τους διαφορά είναι ο επεξεργαστής, είναι αρκετά πιθανό να είναι στον επεξεργαστή το θέμα... Εκτός αν είναι καθαρά software (είχαν battery drain πχ) που μακάρι να είναι αυτό για να προστεθεί στη συνέχεια... Πάντως, βλέπω διάφορα "θέματα" με το ραδιόφωνο, σε αρκετές συσκευές. Επηρεάζει τόσο πολύ τη λειτουργία των smartphones; :worry: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Ενδιαφέρον αυτό που λες εάν ισχύει (δεν αμφισβητώ εσένα)... Αν λάβουμε υπόψιν ότι το Lumia 950XL έχει ραδιόφωνο και ότι η μόνη τους διαφορά είναι ο επεξεργαστής, είναι αρκετά πιθανό να είναι στον επεξεργαστή το θέμα... Εκτός αν είναι καθαρά software (είχαν battery drain πχ) που μακάρι να είναι αυτό για να προστεθεί στη συνέχεια... Ο ανθρωπος που μου το ειπε ειναι ex-NOKIA νυν MSFT υπαλληλος και πρωην προισταμενος μου..... Πάντως, βλέπω διάφορα "θέματα" με το ραδιόφωνο, σε αρκετές συσκευές. Επηρεάζει τόσο πολύ τη λειτουργία των smartphones; :worry: Σε ποιος αλλες συσκευες και τι θεματα;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Σε ποιος αλλες συσκευες και τι θεματα;; Στο 640 μου, αν έχω ανοιχτά ταυτόχρονα ραδιόφωνο και Wi-Fi, αν κλείσω το Wi-Fi, κλείνει και το ραδιόφωνο. Αν μπορεί να καταχωρηθεί σαν πρόβλημα το συγκεκριμένο. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Στο 640 μου, αν έχω ανοιχτά ταυτόχρονα ραδιόφωνο και Wi-Fi, αν κλείσω το Wi-Fi, κλείνει και το ραδιόφωνο. Αν μπορεί να καταχωρηθεί σαν πρόβλημα το συγκεκριμένο. Μολις το δοκιμσα και δεν μου το κανει. Εκανα διαφορες παραλλαγες (πρωτα WiFI Και μετα ραδιο, ραδιο και μετα WiFi ktl). Εισαι με .36? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Μολις το δοκιμσα και δεν μου το κανει. Εκανα διαφορες παραλλαγες (πρωτα WiFI Και μετα ραδιο, ραδιο και μετα WiFi ktl). Εισαι με .36? 8.1, update 2.... -.- Νομίζω είμαστε αρκετά off-topic. :lol: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 8.1, update 2.... -.- Νομίζω είμαστε αρκετά off-topic. :lol: Αχχαχαχαχαχα!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Ενδιαφέρον αυτό που λες εάν ισχύει (δεν αμφισβητώ εσένα)... Αν λάβουμε υπόψιν ότι το Lumia 950XL έχει ραδιόφωνο και ότι η μόνη τους διαφορά είναι ο επεξεργαστής, είναι αρκετά πιθανό να είναι στον επεξεργαστή το θέμα... Εκτός αν είναι καθαρά software (είχαν battery drain πχ) που μακάρι να είναι αυτό για να προστεθεί στη συνέχεια... το 950 υποστηριζει ραδιο ασχετα εαν δεν υπαρχει εφαρμογη.Στην ευρωπη μου φαινεται ομως ειναι κλειδωμενο. τωρα αμα εισαι αμερικη μπορει να παιζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milena03 Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 ζητηθηκε αντικατασταση να δουμε τι θαμουρθει................. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 ζητηθηκε αντικατασταση να δουμε τι θαμουρθει................. Πολύ καλά έκανες.. Από πιο κατάστημα το πήρες, αν επιτρέπετε? Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milena03 Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 (edited) Πολύ καλά έκανες.. Από πιο κατάστημα το πήρες, αν επιτρέπετε? απο e-shop το ειχαν σε τιμη ευκαιριας http://answers.microsoft.com/en-us/mobiledevices/forum/mdlumia-mdsettings/lumia-950-wifi-connection-issues/da13890a-d6ba-4338-9ceb-59e6475e570c?page=1 .................εχουν και αλλοι προβλημα, χαμος Edited December 23, 2015 by impreza_sti Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Για περάστε: Myphone Giveaway: Τρία κλειδιά για την εφαρμογή «Τσελεμεντές Χριστουγέννων»΅ :up: Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galawyer Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 Βρε παιδιά πως γίνεται να κρασάρει η λήψη φωτογραφιών μεσω Viber και δυστυχως να παραμένει το πρόβλημα με το Bluetooth παρά την αναβάθμιση, μιλάω για συνεχείς αποσυνδέσεις και με Plantronics και με Samsung. Ρε να πάρει η ευχή και κοροιδευα την Apple...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount20072016 Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Στο Πλαισιο που το δοκιμασα, πολλα bugs και σοβαρα μαλιστα. Που αποδεικνυει ποσο ανετοιμη ηταν η Microsoft για την εκδοση του νεου λειτουργικου, καθυστερωντας αλλωστε την αναβαθμιση των προγενεστερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cna Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Από το εργοστάσιο έρχεται με την .29. Ήδη, εδώ και 15 ημέρες δηλαδή, όσα έχουν αγοραστεί φέρουν την .36 που διορθώνει αυτά τα bugs. Δυστυχώς τα καταστήματα δεν ασχολήθηκαν ώστε να περάσει η αναβάθμιση σε όσα είναι στην βιτρίνα. Παράθεση 1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763 2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eklipsi Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Το αστείο είναι ότι στον Κωτσόβολο στη Λάρισα,έχουν ένα 950 το οποίο δεν μπορούν να το ξεκλειδώσουν καν...Ωραία προώθηση!!! Παράθεση When the going gets tough,the tough get going... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Από το εργοστάσιο έρχεται με την .29. Ήδη, εδώ και 15 ημέρες δηλαδή, όσα έχουν αγοραστεί φέρουν την .36 που διορθώνει αυτά τα bugs. Δυστυχώς τα καταστήματα δεν ασχολήθηκαν ώστε να περάσει η αναβάθμιση σε όσα είναι στην βιτρίνα. Στη βιτρίνα έχουν την .00 όσα 950 είδα! Κι από πανω είχαν το 1511. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Το αστείο είναι ότι στον Κωτσόβολο στη Λάρισα,έχουν ένα 950 το οποίο δεν μπορούν να το ξεκλειδώσουν καν...Ωραία προώθηση!!! Επαγγελματίες..... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Το αστείο είναι ότι στον Κωτσόβολο στη Λάρισα,έχουν ένα 950 το οποίο δεν μπορούν να το ξεκλειδώσουν καν...Ωραία προώθηση!!! Εγώ που το πήγα παραμονές Χριστουγέννων, μια χαρά το άνοιξαν και το παιδί ψιλοηξερε να το χειριστεί. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eklipsi Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Εγώ που το πήγα παραμονές Χριστουγέννων, μια χαρά το άνοιξαν και το παιδί ψιλοηξερε να το χειριστεί. Δύο φορές φίλε...Την πρώτη η κοπελιά μου είπε να πάω άλλη ώρα για να είναι ο τεχνικός που το σέταρε και η δεύτερη παραμονή που ένα παληκάρι λέει α,δεν ξεκλειδώνει...Δεν επέμενα Παράθεση When the going gets tough,the tough get going... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Δύο φορές φίλε...Την πρώτη η κοπελιά μου είπε να πάω άλλη ώρα για να είναι ο τεχνικός που το σέταρε και η δεύτερη παραμονή που ένα παληκάρι λέει α,δεν ξεκλειδώνει...Δεν επέμενα Εγώ όταν πήγα, το παιδί το ξεκλείδωσε αμέσως (με κωδικό) και μου είπε πως δεν χρησιμοποιούν την ίριδα γιατί κλείδωνε η συσκευή σπο τους διάφορους επισκέπτες. Είναι ομως κουκλακι και με τρώει το χέρι..... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eklipsi Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Εγώ όταν πήγα, το παιδί το ξεκλείδωσε αμέσως (με κωδικό) και μου είπε πως δεν χρησιμοποιούν την ίριδα γιατί κλείδωνε η συσκευή σπο τους διάφορους επισκέπτες. Είναι ομως κουκλακι και με τρώει το χέρι..... Συμφωνώ κατά τα άλλα...κι εμένα μου αρέσει πολύ, απλά θα πάει ,αν πάει, για αργότερα;) Παράθεση When the going gets tough,the tough get going... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Εγώ όταν πήγα, το παιδί το ξεκλείδωσε αμέσως (με κωδικό) και μου είπε πως δεν χρησιμοποιούν την ίριδα γιατί κλείδωνε η συσκευή σπο τους διάφορους επισκέπτες. Είναι ομως κουκλακι και με τρώει το χέρι..... Μη βιάζεσαι... Περίμενε να δώσει επιτέλους η Microsoft ολοκληρωμένα τα W10M και μετά προχώρα στην αγορά.. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Μη βιάζεσαι... Περίμενε να δώσει επιτέλους η Microsoft ολοκληρωμένα τα W10M και μετά προχώρα στην αγορά.. Δεν με φοβίζει αυτό. Ούτως ή άλλως οι περισσότεροι με tp w10 αναφέρουν πως τα περισσότερα θέματα λύθηκαν. Προσωπικά περιμένω την ομαλοποίηση της τιμής αφού οι σημερινές είναι σχεδόν τιμές προπαραγγελίας..... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 (edited) Δεν με φοβίζει αυτό. Ούτως ή άλλως οι περισσότεροι με tp w10 αναφέρουν πως τα περισσότερα θέματα λύθηκαν. Προσωπικά περιμένω την ομαλοποίηση της τιμής αφού οι σημερινές είναι σχεδόν τιμές προπαραγγελίας..... Απο τα 41mp θα πέσεις στα... 20mp!!!!! Πώς θα το κάνεις αυτό;;;;.... :lol: Υ.Γ. ...και χωρίς ράδιο! ;) Edited December 26, 2015 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts