Jump to content

Microsoft Lumia 950

niotheros
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ενδιαφέρον αυτό που λες εάν ισχύει (δεν αμφισβητώ εσένα)... Αν λάβουμε υπόψιν ότι το Lumia 950XL έχει ραδιόφωνο και ότι η μόνη τους διαφορά είναι ο επεξεργαστής, είναι αρκετά πιθανό να είναι στον επεξεργαστή το θέμα... Εκτός αν είναι καθαρά software (είχαν battery drain πχ) που μακάρι να είναι αυτό για να προστεθεί στη συνέχεια...
Powerd by OnePlus 7 Pro

Ενδιαφέρον αυτό που λες εάν ισχύει (δεν αμφισβητώ εσένα)... Αν λάβουμε υπόψιν ότι το Lumia 950XL έχει ραδιόφωνο και ότι η μόνη τους διαφορά είναι ο επεξεργαστής, είναι αρκετά πιθανό να είναι στον επεξεργαστή το θέμα... Εκτός αν είναι καθαρά software (είχαν battery drain πχ) που μακάρι να είναι αυτό για να προστεθεί στη συνέχεια...

Πάντως, βλέπω διάφορα "θέματα" με το ραδιόφωνο, σε αρκετές συσκευές. Επηρεάζει τόσο πολύ τη λειτουργία των smartphones; :worry:

Huawei Nova 5T

Ο ανθρωπος που μου το ειπε ειναι ex-NOKIA νυν MSFT υπαλληλος και πρωην προισταμενος μου.....

Πάντως, βλέπω διάφορα "θέματα" με το ραδιόφωνο, σε αρκετές συσκευές. Επηρεάζει τόσο πολύ τη λειτουργία των smartphones; :worry:

Σε ποιος αλλες συσκευες και τι θεματα;;

Σε ποιος αλλες συσκευες και τι θεματα;;

Στο 640 μου, αν έχω ανοιχτά ταυτόχρονα ραδιόφωνο και Wi-Fi, αν κλείσω το Wi-Fi, κλείνει και το ραδιόφωνο. Αν μπορεί να καταχωρηθεί σαν πρόβλημα το συγκεκριμένο.

Huawei Nova 5T

Στο 640 μου, αν έχω ανοιχτά ταυτόχρονα ραδιόφωνο και Wi-Fi, αν κλείσω το Wi-Fi, κλείνει και το ραδιόφωνο. Αν μπορεί να καταχωρηθεί σαν πρόβλημα το συγκεκριμένο.

Μολις το δοκιμσα και δεν μου το κανει. Εκανα διαφορες παραλλαγες (πρωτα WiFI Και μετα ραδιο, ραδιο και μετα WiFi ktl).

Εισαι με .36?

Μολις το δοκιμσα και δεν μου το κανει. Εκανα διαφορες παραλλαγες (πρωτα WiFI Και μετα ραδιο, ραδιο και μετα WiFi ktl).

Εισαι με .36?

8.1, update 2.... -.-

Νομίζω είμαστε αρκετά off-topic. :lol:

Huawei Nova 5T

το 950 υποστηριζει ραδιο ασχετα εαν δεν υπαρχει εφαρμογη.Στην ευρωπη μου φαινεται ομως ειναι κλειδωμενο.

τωρα αμα εισαι αμερικη μπορει να παιζει.

ζητηθηκε αντικατασταση να δουμε τι θαμουρθει.................

Πολύ καλά έκανες.. Από πιο κατάστημα το πήρες, αν επιτρέπετε?

SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9

Πολύ καλά έκανες.. Από πιο κατάστημα το πήρες, αν επιτρέπετε?

απο e-shop το ειχαν σε τιμη ευκαιριας

http://answers.microsoft.com/en-us/mobiledevices/forum/mdlumia-mdsettings/lumia-950-wifi-connection-issues/da13890a-d6ba-4338-9ceb-59e6475e570c?page=1 .................εχουν και αλλοι προβλημα, χαμος

Edited by impreza_sti
Συνεχόμενα μηνύματα
[sIGPIC][/sIGPIC]

Βρε παιδιά πως γίνεται να κρασάρει η λήψη φωτογραφιών μεσω Viber και δυστυχως να παραμένει το πρόβλημα με το Bluetooth παρά την αναβάθμιση, μιλάω για συνεχείς αποσυνδέσεις και με Plantronics και με Samsung. Ρε να πάρει η ευχή και κοροιδευα την Apple......

Στο Πλαισιο που το δοκιμασα, πολλα bugs και σοβαρα μαλιστα. Που αποδεικνυει ποσο ανετοιμη ηταν η Microsoft για την εκδοση του νεου λειτουργικου, καθυστερωντας αλλωστε την αναβαθμιση των προγενεστερων

Από το εργοστάσιο έρχεται με την .29. Ήδη, εδώ και 15 ημέρες δηλαδή, όσα έχουν αγοραστεί φέρουν την .36 που διορθώνει αυτά τα bugs. Δυστυχώς τα καταστήματα δεν ασχολήθηκαν ώστε να περάσει η αναβάθμιση σε όσα είναι στην βιτρίνα.

1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763

2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312.

Το αστείο είναι ότι στον Κωτσόβολο στη Λάρισα,έχουν ένα 950 το οποίο δεν μπορούν να το ξεκλειδώσουν καν...Ωραία προώθηση!!!
When the going gets tough,the tough get going...

Από το εργοστάσιο έρχεται με την .29. Ήδη, εδώ και 15 ημέρες δηλαδή, όσα έχουν αγοραστεί φέρουν την .36 που διορθώνει αυτά τα bugs. Δυστυχώς τα καταστήματα δεν ασχολήθηκαν ώστε να περάσει η αναβάθμιση σε όσα είναι στην βιτρίνα.

Στη βιτρίνα έχουν την .00 όσα 950 είδα! Κι από πανω είχαν το 1511.

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Το αστείο είναι ότι στον Κωτσόβολο στη Λάρισα,έχουν ένα 950 το οποίο δεν μπορούν να το ξεκλειδώσουν καν...Ωραία προώθηση!!!

Επαγγελματίες.....

Huawei Nova 5T

Εγώ που το πήγα παραμονές Χριστουγέννων, μια χαρά το άνοιξαν και το παιδί ψιλοηξερε να το χειριστεί.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Εγώ που το πήγα παραμονές Χριστουγέννων, μια χαρά το άνοιξαν και το παιδί ψιλοηξερε να το χειριστεί.

Δύο φορές φίλε...Την πρώτη η κοπελιά μου είπε να πάω άλλη ώρα για να είναι ο τεχνικός που το σέταρε και η δεύτερη παραμονή που ένα παληκάρι λέει α,δεν ξεκλειδώνει...Δεν επέμενα

Δύο φορές φίλε...Την πρώτη η κοπελιά μου είπε να πάω άλλη ώρα για να είναι ο τεχνικός που το σέταρε και η δεύτερη παραμονή που ένα παληκάρι λέει α,δεν ξεκλειδώνει...Δεν επέμενα

Εγώ όταν πήγα, το παιδί το ξεκλείδωσε αμέσως (με κωδικό) και μου είπε πως δεν χρησιμοποιούν την ίριδα γιατί κλείδωνε η συσκευή σπο τους διάφορους επισκέπτες. Είναι ομως κουκλακι και με τρώει το χέρι.....

Εγώ όταν πήγα, το παιδί το ξεκλείδωσε αμέσως (με κωδικό) και μου είπε πως δεν χρησιμοποιούν την ίριδα γιατί κλείδωνε η συσκευή σπο τους διάφορους επισκέπτες. Είναι ομως κουκλακι και με τρώει το χέρι.....

Συμφωνώ κατά τα άλλα...κι εμένα μου αρέσει πολύ, απλά θα πάει ,αν πάει, για αργότερα;)

Μη βιάζεσαι... Περίμενε να δώσει επιτέλους η Microsoft ολοκληρωμένα τα W10M και μετά προχώρα στην αγορά..

Huawei Nova 5T

Μη βιάζεσαι... Περίμενε να δώσει επιτέλους η Microsoft ολοκληρωμένα τα W10M και μετά προχώρα στην αγορά..

Δεν με φοβίζει αυτό. Ούτως ή άλλως οι περισσότεροι με tp w10 αναφέρουν πως τα περισσότερα θέματα λύθηκαν. Προσωπικά περιμένω την ομαλοποίηση της τιμής αφού οι σημερινές είναι σχεδόν τιμές προπαραγγελίας.....

Δεν με φοβίζει αυτό. Ούτως ή άλλως οι περισσότεροι με tp w10 αναφέρουν πως τα περισσότερα θέματα λύθηκαν. Προσωπικά περιμένω την ομαλοποίηση της τιμής αφού οι σημερινές είναι σχεδόν τιμές προπαραγγελίας.....

Απο τα 41mp θα πέσεις στα... 20mp!!!!! Πώς θα το κάνεις αυτό;;;;.... :lol:

Υ.Γ. ...και χωρίς ράδιο! ;)

Edited by evris2013

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

• The title was changed to Microsoft Lumia 950