niotheros Δημοσιεύτηκε October 6, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 6, 2015 (edited) Lumia 950 / 950 Dual SIM (RM-xxx) ______________________________________ Ημερομηνία ανακοίνωσης: 6 Οκτωβρίου 2015 Περιγραφή συσκευής: ______________________________________ Λειτουργικό σύστημα: Microsoft Windows 10 Mobile Τελευταία έκδοση λογισμικού: Δείκτης SAR: x,xx W/kg Ελληνικό product code: - ______________________________________ Ξεκλείδωμα επίσημης εφαρμογής FM Radio σε Lumia 950. Σελίδα υποστήριξης Τεχνικά χαρακτηριστικά Φωτογραφίες Δελτίο τύπου Data Sheet Οδηγός χρήσεως Edited October 18, 2016 by niotheros Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. October 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 Microsoft: Παρουσίασε τα νέα Lumia 950 & 950XL με 3GB RAM και Iris Scanner Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. October 7, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Έχουμε και μια πρώτη τιμή (£499.99) από το store της MS στην Αγγλία. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Και στα 599 ευρώ από γαλλικο/γερμανικο. http://www.microsoftstore.com/store/msfr/fr_FR/pdp/productID.326664400?icid=icid_ww_catp_modg_phn_citytalk_100615lnch Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Μόλις "διορθωθεί" η τιμή του, λογικά θα αντικαταστήσει το 8Χ. Μόνη επιφύλαξη αν θα με βολέψει στο χέρι. Τις "μεγάλες" συσκευές δεν τις θέλω, δεν τις μπορώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Φαινεται οτι εχει γινει εξαιρετικη δουλεια στην καμερα: Ανυπομονω να δω reviews και φυσικα να το αποκτησω, αν μπορεσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Με τρώει ο ποπός μου και εμένα να επιστρέψω σε WP. ...925>930>iPhone 6>? Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Με τρώει ο ποπός μου και εμένα να επιστρέψω σε WP. ...925>930>iPhone 6>? Καλώς σε τρώει... :rolleyes: Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Doukas_F Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 Με τρώει ο ποπός μου και εμένα να επιστρέψω σε WP. ...925>930>iPhone 6>? Εμένα να δεις . . . (Η υπογραφή τα λέει όλα . . .) Παράθεση http://facebook.com/doukasf Nokia list : 2110, 8110, 6110, 7110, 6210, 8210, 7210, 6600, 7610, 6680, N70, N73, N82, N97, N8, Lumia 520 red, Lumia 1020 white, Lumia 930 green, Iphone 6 Space Gray 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollodelphi Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 Καλησπερα! Μια ερωτηση αν ξερει κανεις γιατι εγω δεν βρηκα κατι σχετικο... θα αποθηκευει τις φωτο και σε raw αρχεια οπως το πχ το 1020? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 Υπάρχει μήπως επίσημο και για το 950ΧL; Σκοπεύω να το αγοράσω....και να αποχωριστώ το καταπληκτικό 930 μου. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 Ασφαλώς και υπάρχει :) [Επίσημο] Microsoft Lumia 950 XL Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yolome Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 (edited) http://www.mozoaccessories.com/ Lumia950/XL quality covers coming soon, from official Microsoft partner δεν κάνω διαφήμιση, θα έπρεπε πρώτα να ήμουν Φινλανδός για να το έκανα γιατί η εταιρεία είναι Φινλανδική αλλά πρόκειται για τα καπάκια που κυκλοφόρησαν ευρέως σε εικόνες για το 950 το κακό από ό,τι κατάλαβα είναι πως το πλαίσιο δεν είναι μεταλλικό αλλά PC με μεταλλική επίστρωση Edited October 9, 2015 by yolome Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 http://www.mozoaccessories.com/ Lumia950/XL quality covers coming soon, from official Microsoft partner δεν κάνω διαφήμιση, θα έπρεπε πρώτα να ήμουν Φινλανδός για να το έκανα γιατί η εταιρεία είναι Φινλανδική αλλά πρόκειται για τα καπάκια που κυκλοφόρησαν ευρέως σε εικόνες για το 950 το κακό από ό,τι κατάλαβα είναι πως το πλαίσιο δεν είναι μεταλλικό αλλά PC με μεταλλική επίστρωση Εφόσον αλλάζει το καπάκι πίσω και μπορείς να βάλεις τα παραπάνω εχει καλώς. Αλλιώς θα αυξηθεί ο όγκος υπέρμετρα. Πάντως σε σχεδιασμό και χρήση υλικών της βάζω 5 με άριστο το 10. Θα μπορούσε πολυ καλυτερα. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yolome Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 (edited) Εφόσον αλλάζει το καπάκι πίσω και μπορείς να βάλεις τα παραπάνω εχει καλώς. Αλλιώς θα αυξηθεί ο όγκος υπέρμετρα. Πάντως σε σχεδιασμό και χρήση υλικών της βάζω 5 με άριστο το 10. Θα μπορούσε πολυ καλυτερα. Αυτό λέω, δεν είναι θήκες που μπαίνουν από πάνω, είναι καπάκια όπως τα αυθεντικά καπάκια για την πλάτη και περιμετρικά του κινητού. Είναι σε κάτι φωτογραφίες που βγήκαν με δερματινη επένδυση, τύπου 'μεταλλικό' πλαίσιο μπλα μπλα. http://www.mozoaccessories.com/img_home/pic_detail.jpg Από ό,τι κατάλαβα το τύπου 'μεταλλικό' πλαίσιο είναι πλαστικό με μεταλλική επίστρωση και λένε ότι το δέρμα είναι κανονικό. Edited October 9, 2015 by yolome Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 Αυτό λέω, δεν είναι θήκες που μπαίνουν από πάνω, είναι καπάκια όπως τα αυθεντικά καπάκια για την πλάτη και περιμετρικά του κινητού. Είναι σε κάτι φωτογραφίες που βγήκαν με δερματινη επένδυση, τύπου 'μεταλλικό' πλαίσιο μπλα μπλα. Ωραία τότε. Πολυ καλύτερες υλοποίηση φαντάζουν απο οτι η υλοποίηση της MS. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yolome Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 (edited) Βέβαια έχουν και την 'καγκουριά' με το λογότυπο after market αντί για το λογότυπο της Microsoft (αναπόφευκτο κάποιος θα πει, μάλλον όχι απαραίτητα αναπόφευκτο αν είχε προηγηθεί συμφωνία με τη MS, όταν μάλιστα οι ίδιοι λένε πως αποτελούν επίσημο συνεργάτη after market) By the way στο γαλλικό MS Store διαβάζω για το 950 Contenu de l’emballage Microsoft Lumia 950 Mode d’emploi du produit Batterie Chargeur Câble USB-C που σημαίνει πως το περιεχόμενο της συσκευασίας περιλαμβάνει μόνο συσκευή-μπαταρία-φορτιστή-καλώδιο. Και υποτίθεται στη Γαλλία τα ακουστικά είναι υποχρέωση από το νόμο. (Προσωπικά τα ακουστικά των Lumia δεν τα χρησιμοποίησα ποτέ για να τα θεωρώ αναντικατάστατα, τέλος πάντων όμως.) Παρομοίως στπ αγγλικό In the box Microsoft Lumia 950 Product user guide Battery Charger USB-C cable Και δεν βλέπω αυτό που είχε ακουστεί πως στην τιμή περιλαμβάνεται το dock και δεν ξέρω ποιά ακόμη αξεσουάρ. Edited October 9, 2015 by yolome Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollodelphi Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 Καλησπερα! Επειδη εχω μπερδευτει λιγο με καποια που διαβαζω.. Το 950 θα εχει και αυτο liquid cooling η μονο το XL? Το λεω γιατι σε καποια ξενα site που κοιταξα τα μισα λενε οτι θα εχει και τα αλλα μισα οχι! Στην επισημη παρουσιαση βεβαια ο Panos ειπε οτι θα το εχουν και τα δυο η τουλαχιστον ετσι καταλαβα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 Ναι, και τα δύο :) Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 Τι ακριβώς εννοούν, ότι θα ψύχεται με τεχνολογία υδρόψυξης;; Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 Καλησπερα! Επειδη εχω μπερδευτει λιγο με καποια που διαβαζω.. Το 950 θα εχει και αυτο liquid cooling η μονο το XL? Το λεω γιατι σε καποια ξενα site που κοιταξα τα μισα λενε οτι θα εχει και τα αλλα μισα οχι! Στην επισημη παρουσιαση βεβαια ο Panos ειπε οτι θα το εχουν και τα δυο η τουλαχιστον ετσι καταλαβα.. Έχω την εντύπωση μόνο το XL λόγω SD810 Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 Τι ακριβώς εννοούν, ότι θα ψύχεται με τεχνολογία υδρόψυξης;; Υδρόψυξης; Αυτοκίνητο ειναι; :lol: Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyridop Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 Άρθρο και δείγματα από τη φωτογραφική του 950 και 950 XL: http://blogs.windows.com/devices/2015/10/15/camera-magic-on-microsoft-lumia-950-and-lumia-950-xl/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Θα τη βγάλουν και dual SIM με LTE; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Λες να βγάλει τη ναυαρχίδα χωρίς LTE? Πλάκα μας κάνεις? :lol: :p Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts