Jamesc Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Καλησπέρα το Hello σας βολεύει το χρησιμοποιείτε?? εμενα μου φαίνεται να είναι αργό και δεν πιάνει πάντα Ομολογώ να πω πως όσο ωραίο ήταν σαν ιδέα τόσο άβολο είναι τελικά γιατί πρέπει να ευθυγραμίζεις κάθε φορά το τηλέφωνο με τα μάτια σου.. Νομίζω οτι το καλύτερο είναι το fingerprint... Ωραίο το Hellο πολλούς τρόπους να εφαρμοστεί για ασφάλεια κλπ αλλά για καθημερινή χρήση με το κινητό δε νομίζω οτι είναι βολικό τελικά.. Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 24, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Δυστυχώς το μονοκαρτο εκλάπη. Σκέφτομαι το διακαρτο για αγορά. Τελικά το dualism υποστηρίζει 4G+;ακούω διφορούμενες απόψεις. Ευχαριστώ Το dual sim δεν υποστηρίζει 4G+. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastorakos84 Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 Δυστυχώς το μονοκαρτο εκλάπη. Σκέφτομαι το διακαρτο για αγορά. Τελικά το dualism υποστηρίζει 4G+;ακούω διφορούμενες απόψεις. Ευχαριστώ Off topic, κάνε μία δήλωση κλοπής στην αστυνομία και στείλ' τη στον πάροχο σου ώστε να μπλοκάρουν το ΙΜΕΙ (αυτοί θα ενημερώσουν όλες τις υπόλοιπες εταιρίες), τουλάχιστον αυτός που έκλεψε να μη μπορεί να το χρησιμοποιήσει ως κινητό. Παράθεση 1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus 2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 http://www.kotsovolos.gr/site/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/157105-microsoft-lumia-950xl-4g-dual-sim-black Προσφορά με Continuum dock και πληκτρολόγιο + ποντίκι. Δεν είναι μακριά η μέρα που θα τα παίρνουμε δώρο με laptop (ή σταθερό υπολογιστή) σαν bundle. Βέβαια στο amazon έδιναν και οθόνη σε αυτά τα λεφτά. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Που λέει τι είναι το δώρο; Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Που λέει τι είναι το δώρο; Δεξιά απο την εικόνα της συσκευής έχει τα δώρα σε μπλέ κουτάκι. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexS3 Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Να σε καλά ρε φίλε, πολύ καλή προσφορά, τα δώρα στοιχίζουν 250 ευρώ περίπου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Δεξιά απο την εικόνα της συσκευής έχει τα δώρα σε μπλέ κουτάκι. Αυτό είδα αλλα τι είναι τα δώρα τουλάχιστον από το κινητό δεν πατιέται Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Αυτό είδα αλλα τι είναι τα δώρα τουλάχιστον από το κινητό δεν πατιέται Α! δεν το κατάλαβα. Είναι ένα Microsoft Bluetooth keyboard, Microsoft "Arc" Bluetooth mouse και επίσης το Continuum Dock. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 παιδιά καλημέρα θέλω μια βοήθεια για οποιον ξέρει χθες το βραδυ φόρτισα το κινητό 100% και μετά το έκλεισα και σήμερα το πρωί δεν ανοίγει πατάω το κουμπί και μου βγάζει στην οθόνη την μπαταρία το έβαλα στην μπρίζα και μόλις τώρα άνοιξε ευτυχώς αλλα με 2% μπαταρία τι έγινε όλη νύχτα με κλειστό το κινητό που την έφαγε,λέτε να ήταν τυχαίο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Δεν είναι τίποτα, κάνε ένα soft reset πάντως για σιγουριά μήπως κάποια εφαρμογή έφαγε σκάλωμα... Στην Εξοικονόμηση Μπαταρίας δεν σου έβγαλε καμία εφαρμογή με υπερκατανάλωση? Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Δεν είναι τίποτα, κάνε ένα soft reset πάντως για σιγουριά μήπως κάποια εφαρμογή έφαγε σκάλωμα... Στην Εξοικονόμηση Μπαταρίας δεν σου έβγαλε καμία εφαρμογή με υπερκατανάλωση? στην εξοικονόμηση δεν μου δείχνει κάτι και λογικό το βρίσκω που δεν μου δείχνει γιατί το φόρτισα 100% και το έκλεισα μετά το κινητό και το πρωί πήγα να το ανοίξω και δεν άνοιγε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. May 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2016 (edited) feedback-hub:?contextid=307&feedbackid=e83fc0ed-e23a-47bd-84e9-f99162670399&form=2&src=2 feedback-hub:?contextid=279&feedbackid=fccb727d-dc2c-4d8b-b082-9306319d5d49&form=2&src=2 feedback-hub:?contextid=308&feedbackid=cc2e0065-f872-48e6-912f-f12a919c0244&form=2&src=2 Αντιγραψτε τα στο Browser και πατηστε allow to open app στο pc σας εμενα μονο ετσι δουλευει δοκιμη με Internet Explorer Ψηφήστε σε όλα μπας και μπει double tap για άνοιγμα του κινητού Edited May 2, 2016 by b16b Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nionios4 Δημ. May 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2016 καλησπερα παιδια ,θελω τα φωτα σας . ερωτιση 950 η 950xl ? εκτος απο την οθονη και τον επεξεργαστη εχει αλλες διαφορες ??εχω το ativs με 8.1 και ψηνομαι να παρω 950 κατα κυριο λογο για την καμερα και αν εχουν βελτιοθει οι εφαρμογες σε σχεση με το 8,1...ευχαριστω εκ τον προτερον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill971 Δημ. May 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2016 καλησπερα παιδια ,θελω τα φωτα σας . ερωτιση 950 η 950xl ? εκτος απο την οθονη και τον επεξεργαστη εχει αλλες διαφορες ??εχω το ativs με 8.1 και ψηνομαι να παρω 950 κατα κυριο λογο για την καμερα και αν εχουν βελτιοθει οι εφαρμογες σε σχεση με το 8,1...ευχαριστω εκ τον προτερον Εγώ θα ψήφιζα το XL. Πιο χορταστικό στην οθόνη. Απολαμβάνεις καλύτερα αυτά που βλέπεις. Αν το 920 μου,πάθει κάτι ή το βαρεθώ,δε θα κοιτάξω άλλη συσκευή. Είχε περάσει από το μυαλό μου μία αλλαγή σε android,αλλά επειδή παίζει σημαντικό ρόλο για μένα η κάμερα & με τις εφαρμογές που χρησιμοποιώ δεν έχω κανένα πρόβλημα + την απουσία κολλημάτων κτλ θα παραμείνω στα αγαπημένα μου windows. Ψήφος στο 950XL! Παράθεση Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nionios4 Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Εγώ θα ψήφιζα το XL. Πιο χορταστικό στην οθόνη. Απολαμβάνεις καλύτερα αυτά που βλέπεις. Αν το 920 μου,πάθει κάτι ή το βαρεθώ,δε θα κοιτάξω άλλη συσκευή. Είχε περάσει από το μυαλό μου μία αλλαγή σε android,αλλά επειδή παίζει σημαντικό ρόλο για μένα η κάμερα & με τις εφαρμογές που χρησιμοποιώ δεν έχω κανένα πρόβλημα + την απουσία κολλημάτων κτλ θα παραμείνω στα αγαπημένα μου windows. Ψήφος στο 950XL! το παραγγειλα χθες σε ασπρο , μαυρο ηθελα αλλα το ποιο φτηνο στα σκρουτζομαγαζα ειχα 559 !!!!!! ενω το ασπρο 471 :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. May 8, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 το παραγγειλα χθες σε ασπρο , μαυρο ηθελα αλλα το ποιο φτηνο στα σκρουτζομαγαζα ειχα 559 !!!!!! ενω το ασπρο 471 :blink: Άντε καλορίζικο! Παίρνεις ένα μαύρο πίσω καπάκι και η συσκευή γίνεται η μαύρη που ήθελες! ;) Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nionios4 Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Άντε καλορίζικο! Παίρνεις ένα μαύρο πίσω καπάκι και η συσκευή γίνεται η μαύρη που ήθελες! ;) ευχαριστω ,δεν με χαλαει το χρωμα και το ασπρο ειναι κουκλακι , το μονο που εχω ενστασεις ειναι το μεγεθος αλλα το χρειαζομαι γιατι δουλευω πολυ:p e-mail Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalailama1 Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Επέστρεψα!!! Καλό το αντρόιντ αλλά σαν τα windows Nope!!!! Παράθεση :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill971 Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 το παραγγειλα χθες σε ασπρο , μαυρο ηθελα αλλα το ποιο φτηνο στα σκρουτζομαγαζα ειχα 559 !!!!!! ενω το ασπρο 471 :blink: Να το ευχαριστηθείς! Να μας ενημερώνεις για τη συσκευή. Καλορίζικο! Παράθεση Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 το παραγγειλα χθες σε ασπρο , μαυρο ηθελα αλλα το ποιο φτηνο στα σκρουτζομαγαζα ειχα 559 !!!!!! ενω το ασπρο 471 :blink: Το παρέλαβες; Unbranded? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis671989 Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Γεια σας κι απο μενα παιδια...Εκανα κι εγω το βημα απο galaxy s6 σε lumia 950xl....Η αληθεια ειναι πως χρειαζεται λιγος χρονος να συνηθησεις την αλλαγη....Backup απο το s6 στο lumia ξερει κανεις πως μπορω να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Γεια σας κι απο μενα παιδια...Εκανα κι εγω το βημα απο galaxy s6 σε lumia 950xl....Η αληθεια ειναι πως χρειαζεται λιγος χρονος να συνηθησεις την αλλαγη....Backup απο το s6 στο lumia ξερει κανεις πως μπορω να κανω? Καλοδούλευτο, μιλάς για backup του τηλεφωνικού καταλόγου; Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis671989 Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Οτι υπαρχει τελοσπαντων...ενταξει εννοειται στις εφαρμογες δεν κανει backup το ξερω...αλλα οτιδηποτε αλλο...μνμ viber? Να φανταστω οχι...Επισης ποια επιλογη αναλυσης καμερας, ειναι η πιο νορμαλ για αυτοματο..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Οτι υπαρχει τελοσπαντων...ενταξει εννοειται στις εφαρμογες δεν κανει backup το ξερω...αλλα οτιδηποτε αλλο...μνμ viber? Να φανταστω οχι...Επισης ποια επιλογη αναλυσης καμερας, ειναι η πιο νορμαλ για αυτοματο..? Στο λογαριασμό βάζεις και το Gmail και βάζεις να συγχρονίζει επαφές, ημερολόγιο και email Viber δεν γίνεται δεν ξερω αν θα γίνεται στην έκδοση για windows 10 που βγαίνει από στιγμή σε στιγμη 16mpixel jpeg έχω εγώ και 1080p στα 60fps Πες μας πως βλέπεις την μετάβαση Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts