evris2013 Δημ. January 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2021 Για φαντάσου τι μπορεί να κάνει ακόμα ένα 950XL.... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 3, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2021 Για φαντάσου τι μπορεί να κάνει ακόμα ένα 950XL.... Πρακτικά τίποτα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κάποια τέτοιου είδους πειράματα αλλά τίποτα από αυτά δεν μπορεί να κάνει τη συσκευή λειτουργική για να τη χρησιμοποιήσει κάποιος σήμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabioso Δημ. January 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2021 Λοιπον εχουμε και λεμε...... Lumia950 XL... Τραπεζικες εφαρμογες...καρφιτσωνεις το αντιστοιχο τραπεζικο site που θελεις μεσω του monument browser στην εναρξη.Δουλευει μια χαρα.. Facebook...το slim social πολυ καλο ΑΛΛΑ εαν βγεις απο την εφαρμογη δεν εχει ειδοποιησεις στο ασχετο...οταν μπαινεις τις βλεπεις....επισις τις τελευταιες μερες δεν υπαχει το messenger πολυ κακο φυσικα καθως δεν υπαρχει και η ζωντανη μεταδοση... VIBER....την κληση την ακους μονο οταν εισαι μεσα στην εφαρμογη E-MAIL...καρφιτσωνεις yahoo και gmail μεσω του Edge στην αρχικη οθονη και σουπερ..... YOUTYBE ...myTube...κορυφαια κατεβαζει κιολας και αναβαθμιζεται συνεχεια οπως και αλλες εφαρμογες... ΚΑΙ ΝΑΙ... δεν κολαει δεν κανει restart .... κανω κλησεις και στελνω μηνυματα κανονικοτατα και οι φωτο/βιντεο οπως τις ξερετε....f*** good Παράθεση Lumia640 DS..WM10:D FLICKR GuruShots:https://gurushots.com/jonjon347657/photos εχει την πλακα του... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2021 Λοιπον εχουμε και λεμε...... Lumia950 XL... Τραπεζικες εφαρμογες...καρφιτσωνεις το αντιστοιχο τραπεζικο site που θελεις μεσω του monument browser στην εναρξη.Δουλευει μια χαρα.. Facebook...το slim social πολυ καλο ΑΛΛΑ εαν βγεις απο την εφαρμογη δεν εχει ειδοποιησεις στο ασχετο...οταν μπαινεις τις βλεπεις....επισις τις τελευταιες μερες δεν υπαχει το messenger πολυ κακο φυσικα καθως δεν υπαρχει και η ζωντανη μεταδοση... VIBER....την κληση την ακους μονο οταν εισαι μεσα στην εφαρμογη E-MAIL...καρφιτσωνεις yahoo και gmail μεσω του Edge στην αρχικη οθονη και σουπερ..... YOUTYBE ...myTube...κορυφαια κατεβαζει κιολας και αναβαθμιζεται συνεχεια οπως και αλλες εφαρμογες... ΚΑΙ ΝΑΙ... δεν κολαει δεν κανει restart .... κανω κλησεις και στελνω μηνυματα κανονικοτατα και οι φωτο/βιντεο οπως τις ξερετε....f*** good Κάτι είναι κι αυτό. Αν λειτουργούσε και το Messenger.... Δηλαδή μηνύματα δεν μπορείς να στείλεις από Facebook; Με το WhatsApp τι γίνεται; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabioso Δημ. January 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2021 Κάτι είναι κι αυτό. Αν λειτουργούσε και το Messenger.... Δηλαδή μηνύματα δεν μπορείς να στείλεις από Facebook; Με το WhatsApp τι γίνεται; Όχι δεν μπορείς...Το what's up η εφαρμογή τσατ δηλαδή,έχει εδώ και καιρό σταματήσει ακουσα Παράθεση Lumia640 DS..WM10:D FLICKR GuruShots:https://gurushots.com/jonjon347657/photos εχει την πλακα του... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faasf Δημ. January 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2021 E-MAIL...καρφιτσωνεις yahoo και gmail μεσω του Edge στην αρχικη οθονη και σουπερ..... Νομίζω ο @athanaso77 αναφέρθηκε στο κατά πόσο είναι λειτουργική η συσκευή μέσω των Windows 10Arm και όχι λόγω των WM10 που σαφώς εξακολουθεί και είναι λειτουργική η συσκευή (με τα WM10). Εγώ έχω το 950 και δεν το έχω αλλάξει ακόμη και δεν προβλέπω για ένα ή και δύο χρόνια ακόμη. Τελικά θα κρατήσει περισσότερο από όσο υπολόγιζα. Είναι όπως τα λες. Άψογα τα WM10, χωρίς κολλήματα, χωρίς restart (χάρτες μια χαρά, φωτογραφίες αξιοπρεπέστατες), έχω αλλάξει και μπαταρία (polarcell) πριν κανά εξάμηνο με αυτονομία μία ημέρα (12-15 ώρες) άνετα. Υ.Γ. Για το email δε χρειάζεται καρφίτσωμα, μια χαρά λειτουργεί η εφαρμογή με οποιονδήποτε λογαριασμό. Σχεδόν ίδια με το desktop. Αντίστοιχα άψογα λειτουργεί και το calendar. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabioso Δημ. January 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2021 (edited) Νομίζω ο @athanaso77 αναφέρθηκε στο κατά πόσο είναι λειτουργική η συσκευή μέσω των Windows 10Arm και όχι λόγω των WM10 που σαφώς εξακολουθεί και είναι λειτουργική η συσκευή (με τα WM10). Εγώ έχω το 950 και δεν το έχω αλλάξει ακόμη και δεν προβλέπω για ένα ή και δύο χρόνια ακόμη. Τελικά θα κρατήσει περισσότερο από όσο υπολόγιζα. Είναι όπως τα λες. Άψογα τα WM10, χωρίς κολλήματα, χωρίς restart (χάρτες μια χαρά, φωτογραφίες αξιοπρεπέστατες), έχω αλλάξει και μπαταρία (polarcell) πριν κανά εξάμηνο με αυτονομία μία ημέρα (12-15 ώρες) άνετα. Υ.Γ. Για το email δε χρειάζεται καρφίτσωμα, μια χαρά λειτουργεί η εφαρμογή με οποιονδήποτε λογαριασμό. Σχεδόν ίδια με το desktop. Αντίστοιχα άψογα λειτουργεί και το calendar. Μάρτιο έως Σεπτέμβριο δούλευα το 950 του αδερφού μου...εκεί η εφαρμογή Αλληλογραφία δούλευε όπως έπρεπε Από τον Οκτώβρη που πήρα τοXL δεν μπορώ να συνδέσω κανένα από τα 3 mail που έχω,με τίποτα αυτό και το μεσεντζερ με χάλασαν αλλά εντάξει Οι φωτο/βιντεο δεν είναι αξιοπρεπεις,το αδικείς,είναι ακόμα στη κορυφαία ...λενε άλλοι. Σου είχα στείλει ένα.pm πριν από κανένα δίμηνο... Πάντως και το 950 και το XL που έχω,κυριολεκτικά ψήνονται! Και φυσικά έκανα μια απληπαραθεση εμπειριας χρησης και όχι αντιπαραθεση με κανέναν Ελπίζω να μας κρατήσουν οι συσκευές μας...και γω με άλλη μπαταρία το πήρα! Edited January 10, 2021 by fabioso Παράθεση Lumia640 DS..WM10:D FLICKR GuruShots:https://gurushots.com/jonjon347657/photos εχει την πλακα του... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faasf Δημ. January 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2021 Ελπίζω να μας κρατήσουν οι συσκευές μας...και γω με άλλη μπαταρία το πήρα! Και 'γω το ελπίζω και συγνώμη για την αμέλεια στο π.μ. Με τους λογαριασμούς email ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα; Δεν σε αφήνει να τους προσθέσεις; Υπάρχει κάποιο μήνυμα λάθους; Δεν συγχρονίζονται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2021 Δεν ξέρω πως λειτουργεί τώρα το XL, αλλά σίγουρα είναι το καλύτερο φωτογραφικό κινητό που πέρασε από τα χέρια μου, μετά και το Nokia N8 που είχα. Ναι, η φωτογραφική του ξεπερνάει ακόμα και ορισμένα σημερινά μοντέλα με πολλαπλές κάμερες!!! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faasf Δημ. January 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2021 Έλεγα πριν 2-3 βδομάδες ότι θα είχε ενδιαφέρον να δούμε και τα Windows 10X στο lumia, μάλλον μεγαλύτερο από τα Windows 10 Arm, αφού τα Windows 10X είναι και η νέα light/mobile έκδοση λειτουργικού της MS. Έχουν ξεκινήσει τη διαδικασία και δεν ξέρω πώς το έχουν καταφέρει μιας δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη η ARM έκδοση (αναμένεται). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ironbum2 Δημ. January 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2021 Το ειδα κι εγω στο telegram...για να δούμε...εχω ακομη συσκευες για πειραματισμους και παιχνιδι....χρονο δεν εχω... Στάλθηκε από το LM-G810 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση ASUS(ZE551ML,ZS551KL)ERICSSON(GA628,T39)ETEN(X500,X800)HTC(U ULTRA)HUAWEI(P10 lite,P40 Pro,Mate 50 Pro)LEECO (X820)LG(P990,P880,G3,V10,V20,V30,G8s,G8x)MICROSOFT(LUMIA 950,LUMIA 950XL)MOTOROLA(DPC550,STARTAC,MPX220)NOKIA(5110,8210,7110,3310,6310i,6280)SAMSUNG(I800,Note 10+,S22 Ultra)SHARP(S2)SIEMENS(SX1)SONY ERICSSON (T610,XPERIA X1)VIVO(X90 Pro)XIAOMI(Redmi Note 5,Redmi Note 6 Pro,Redmi Note 8 Pro,Redmi Note 9 Pro,Redmi Note 10 Pro,Redmi Note 12 Pro,MI MAX 2,MI MAX 3,Poco F1,Poco F4 GT,Mi A3,Mi 9 lite,Mi 11 lite,Mi 10T PRO,Mi 10 pro,12x,Mi 11 Ultra,14 Ultra) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faasf Δημ. January 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2021 (edited) Μια χαρά φαίνονται τα Windows 10X στο 950XL. Απ' ό,τι διάβασα και φαίνεται στις παρακάτω εικόνες το UI προσαρμόζεται ικανοποιητικά στο 950, ενώ αναφέρουν ότι τρέχει αρκετά καλά το λειτουργικό. Για άλλη μια φορά φοβερή δουλειά από τους τύπους που ασχολούνται. Τελικά βλέπουμε τα WCOS σε smartphone έστω και ανεπίσημα. Και με continuum? Edited January 21, 2021 by faasf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2021 Δηλαδή ζωντάνεψε η συσκευή πάλι; Ή έχει ακόμα περιορισμούς; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faasf Δημ. January 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2021 Δηλαδή ζωντάνεψε η συσκευή πάλι; Ή έχει ακόμα περιορισμούς; Εννοείται με περιορισμούς. Δεν είναι για τηλέφωνα το λειτουργικό. Οι λειτουργίες τηλεφώνου έχουν αφαιρεθεί. Δοκιμές κάνουν, όπως και με τα Windows 10 ARM, αν και τα Windows 10X έχoυν μεγαλύτερο ενδιαφέρον για το lumia, γιατί τα Windows 10X είναι light/mobile os και αν δεν είχε σταματήσει να ασχολείται με τηλέφωνα η MS (με δικό της λειτουργικό), αυτή θα ήταν η επόμενη έκδοση των WM10. Κυριολεκτικά είναι η επόμενη έκδοση των WM10, απλά αυτή δεν προορίζεται για συσκευές/τηλέφωνα (με τόσο μικρή οθόνη δηλαδή). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2021 Εννοείται με περιορισμούς. Δεν είναι για τηλέφωνα το λειτουργικό. Οι λειτουργίες τηλεφώνου έχουν αφαιρεθεί. Δοκιμές κάνουν, όπως και με τα Windows 10 ARM, αν και τα Windows 10X έχoυν μεγαλύτερο ενδιαφέρον για το lumia, γιατί τα Windows 10X είναι light/mobile os και αν δεν είχε σταματήσει να ασχολείται με τηλέφωνα η MS (με δικό της λειτουργικό), αυτή θα ήταν η επόμενη έκδοση των WM10. Κυριολεκτικά είναι η επόμενη έκδοση των WM10, απλά αυτή δεν προορίζεται για συσκευές/τηλέφωνα (με τόσο μικρή οθόνη δηλαδή). Ούτε για αυτό το αναδιπλούμενο Surface που έβγαλε με Android; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faasf Δημ. January 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2021 Ούτε για αυτό το αναδιπλούμενο Surface που έβγαλε με Android; Ούτε Evris. Από τη MS όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2021 https://www.gizchina.com/2021/01/22/windows-10x-booted-in-the-five-year-old-lumia-950xl/ Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 24, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2021 https://www.gizchina.com/2021/01/22/windows-10x-booted-in-the-five-year-old-lumia-950xl/ Τι είναι αυτό που έβαλες; Δεν έχεις καταλάβει ότι τα παιδιά πιο πάνω το έχουν αναφέρει εδώ και μέρες τώρα; Αλίμονο και αν καταλαβαίνεις τι διαβάζεις... :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faasf Δημ. January 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2021 Ο Gustave ενεργοποίησε cellular, data και κλήσεις (νόμιζα ότι είχαν αφαιρεθεί οι λειτουργίες και από τα Windows 10X) και το auto rotation. Από ό,τι είχα δει αρχικά δεν λειτουργούσαν τα πρώτα δύο και η κάμερα. Άρα (μάλλον) μόνο η κάμερα μένει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2021 Ο Gustave ενεργοποίησε cellular, data και κλήσεις (νόμιζα ότι είχαν αφαιρεθεί οι λειτουργίες και από τα Windows 10X) και το auto rotation. Από ό,τι είχα δει αρχικά δεν λειτουργούσαν τα πρώτα δύο και η κάμερα. Άρα (μάλλον) μόνο η κάμερα μένει. Δηλαδή αν περάσεις τα Windows 10X μόνο η κάμερα δεν θα δουλεύει; Κλήσεις κλπ θα κάνει; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. January 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2021 Δηλαδή αν περάσεις τα Windows 10X μόνο η κάμερα δεν θα δουλεύει; Κλήσεις κλπ θα κάνει; Κανονικά όλα και καφέ θα φτιάχνει. :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faasf Δημ. January 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2021 Δηλαδή αν περάσεις τα Windows 10X μόνο η κάμερα δεν θα δουλεύει; Κλήσεις κλπ θα κάνει; Έτσι φαίνεται (αυτό λένε). Δε σημαίνει όμως Evris ότι μπορεί να σταθεί (να είναι λειτουργικό) ως τηλέφωνο ή ως συσκευή το lumia με τα Windows 10X. Ένα αρκετά ενδιαφέρον project είναι όπως και τα Windows 10 Arm. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2021 (edited) Έτσι φαίνεται (αυτό λένε). Δε σημαίνει όμως Evris ότι μπορεί να σταθεί (να είναι λειτουργικό) ως τηλέφωνο ή ως συσκευή το lumia με τα Windows 10X. Ένα αρκετά ενδιαφέρον project είναι όπως και τα Windows 10 Arm. Αν θέλουν μπορούν να το κάνουν λειτουργικό. Αλλά δεν τους συμφέρει. Από τη στιγμή που δεν θέλουν να κυκλοφορήσουν ούτε συσκευές με Windows στο άμεσο μέλλον. Μια συσκευή έβγαλαν κι εκείνη με Android. Άραγε πούλησαν και καμία; @katsiletra Αν κάνει και καφέ, την πήρα χθες.... :lol::lol::lol: Edited January 26, 2021 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. February 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2021 Εν το μεταξύ μόλις σήμερα μπήκε η συσκευή στο gsmarena! https://www.gsmarena.com/microsoft_surface_duo-10365.php Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 13, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2021 Εν το μεταξύ μόλις σήμερα μπήκε η συσκευή στο gsmarena! https://www.gsmarena.com/microsoft_surface_duo-10365.php Είσαι εκτός θέματος και γράφεις σε λάθος thread. Υπάρχει ήδη thread για το Duo... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=485386 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts