Jump to content

Microsoft Lumia 950 XL

niotheros
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μ' αυτά που διαβάζω από τα γραφόμενά σας, παρά το ότι είμαι ένας από τους (ελάχιστους;) τυχερούς που δεν αντιμετωπίζουν πρόβλημα με την μπαταρία ή την συσκευή γενικοτερα, με βάλατε σε σκέψεις να πάρω τρεις-τέσσερις για καλό και για κακό.

Παλικαρια μια ενημερωση..Καπου πηρε το ματι μου πως ειναι γνωστο το θεμα των μπαταριων και η MS δεχεται αντικατασταση μπαταριων περα της εγγυησης του γνωστου εξαμηνου..Για ψαξτε το μην γλιτωσετε τα 25 ρια..Δεν χανετε κατι..

Τι ωραίος που θα ήταν ο κόσμος αν υπήρχαν περισσότερα ποστ βοηθείας από ποστ επαναλαμβανόμενη (αυτό είναι το χειρότερο) γκρίνιας.

Όμως πρέπει να λέμε και τα σωστά που βλέπουμε. Να είμαστε δίκαιοι και να ελπίζουμε σε ανάλογη συνέχεια.......

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Τι ωραίος που θα ήταν ο κόσμος αν υπήρχαν περισσότερα ποστ βοηθείας από ποστ επαναλαμβανόμενη (αυτό είναι το χειρότερο) γκρίνιας.

Όμως πρέπει να λέμε και τα σωστά που βλέπουμε. Να είμαστε δίκαιοι και να ελπίζουμε σε ανάλογη συνέχεια.......

Άσε μας ρε μοντόγια προδότη εσύ!! :rolleyes:

- There is no place like 127.0.0.1 -

Παλικαρια μια ενημερωση..Καπου πηρε το ματι μου πως ειναι γνωστο το θεμα των μπαταριων και η MS δεχεται αντικατασταση μπαταριων περα της εγγυησης του γνωστου εξαμηνου..Για ψαξτε το μην γλιτωσετε τα 25 ρια..Δεν χανετε κατι..

Τώρα το λες. :( Την αγόρασα ήδη και σταμάτησαν όλα. Έχω ήδη συμπληρώσει κάτι παραπάνω απο 24ωρο που δεν έκανε ούτε μια επανεκκίνηση ή force close.

Ο duc την εχει πάρει 2-3 μέρες νωρίτερα και πάει μια χαρά και σ' αυτόν! ;)

Γνήσια μπαταρία βέβαια της Microsoft!!!

Edited by evris2013

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Τώρα το λες. :( Την αγόρασα ήδη και σταμάτησαν όλα. Έχω ήδη συμπληρώσει κάτι παραπάνω απο 24ωρο που δεν έκανε ούτε μια επανεκκίνηση ή force close.

Ο duc την εχει πάρει 2-3 μέρες νωρίτερα και πάει μια χαρά και σ' αυτόν! ;)

Γνήσια μπαταρία βέβαια της Microsoft!!!

Οταν το διαβασα το ανεφερα evris ...Λες να το κραταγα μυστικο??χεχεχε

Κοιτα δεν χανετε κατι να το ψαξετε ακομα και τωρα..μπορει να κερδισετε καμια επιπλεον...δεν νομιζω να ηταν αχρειαστη...Τι λες?

Άσε μας ρε μοντόγια προδότη εσύ!! :rolleyes:

Μία μέρα θα επανέλθω σαν τον μαρμαρωμενο βασιλιά.....

Απλά θα είναι το επόμενο βήμα της ms.

Οταν το διαβασα το ανεφερα evris ...Λες να το κραταγα μυστικο??χεχεχε

Κοιτα δεν χανετε κατι να το ψαξετε ακομα και τωρα..μπορει να κερδισετε καμια επιπλεον...δεν νομιζω να ηταν αχρειαστη...Τι λες?

Ανάλογα τι θα μας αφήσει πρώτο. Η μπαταρία ή το λειτουργικό! :lol:

Δεν θέλω να παρατήσω τη συσκευή μου τόσο γρήγορα λόγο λειτουργικού όπως έκανα με το N8, που δεν μπορούσα ούτε βίντεο απο το YouTube να δω! :( Αλλά εκείνο το κράτησα 3,5 χρόνια τουλάχιστον!

Αυτό με τα σημερινά δεδομένα, άντε να το κρατήσω 1,5 χρόνο συνολικά! :(

Ο μισός έφυγε ήδη....

Μ' αυτά που διαβάζω από τα γραφόμενά σας, παρά το ότι είμαι ένας από τους (ελάχιστους;) τυχερούς που δεν αντιμετωπίζουν πρόβλημα με την μπαταρία ή την συσκευή γενικοτερα, με βάλατε σε σκέψεις να πάρω τρεις-τέσσερις για καλό και για κακό.

Και εγώ ανήκω στους τυχερούς. Ναι, πρέπει να είμαστε ελάχιστοι.

Ανάλογα τι θα μας αφήσει πρώτο. Η μπαταρία ή το λειτουργικό! :lol:

Δεν θέλω να παρατήσω τη συσκευή μου τόσο γρήγορα λόγο λειτουργικού όπως έκανα με το N8, που δεν μπορούσα ούτε βίντεο απο το YouTube να δω! :( Αλλά εκείνο το κράτησα 3,5 χρόνια τουλάχιστον!

Αυτό με τα σημερινά δεδομένα, άντε να το κρατήσω 1,5 χρόνο συνολικά! :(

Ο μισός έφυγε ήδη....

Γιατί να μην κόψεις το fb και να κερδίσεις 3ετία;

αστειεύομαι:)

υ.γ. Δε μας είπατε από που τις πήρατε τις μπαταρίες σας (εσύ και ο duc):)

Edited by faasf

Καλημέρα στην παρέα.

Δυστυχώς τα μαντάτα απο τη δική μου replacement μπαταρία δεν είναι και τόσο καλά..:(

Εδώ και 2 24ωρα που την έχω επάνω, έχει κάνει 2 επανεκκινήσεις (εκτός το ότι φεύγει νεράκι).

Με την μαμά μπαταρία δεν μου είχε κάνει κιχ.

Θα την αφήσω για να δω πως θα εξελιχθεί η φάση, τουλάχιστον στο θέμα διάρκειας πιστεύω πως θα στρώσει. Για τις επανεκκινήσεις δεν ξέρω.

Εσείς που είσαστε ευχαριστημένοι με τις νέες μπαταρίες σας, από που τις πήρατε?

iPhone 3GS - iPhone 4s - Nokia Lumia 735 - Nokia Lumia 930 - Lumia 650 - Lumia 950 XL

iPad 2 Samsung Galaxy Tab Pro 8.4

Μετά έξι ημέρες με την καινούρια μπαταρία έχω βγάλει ασφαλή συμπεράσματα για να γράψω σήμερα την εμπειρία μου μετά την αλλαγή.... Πρώτα από όλα να ζητήσω συγγνώμη από τα παιδιά που απάντησαν στο νήμα του 950 και τους αμφισβήτησα, ΝΑΙ τελικά ήταν η μπαταρία που δημιούργησε όλα τα προαναφερόμενα προβλήματα τα οποία και έγραψα..... Όλα λοιπόν καλώς εδώ και έξι ημέρες, κανένα force close και καμία επανεκκίνηση, το τηλέφωνο δουλεύει άψογα και η μπαταρία διαρκεί για πλάκα μια ημέρα με την ίδια χρήση που έκανα και πριν, όποιος λοιπόν έχει τα προαναφερθέντα προβλήματα αλλάζει μια μπαταρία και όλα διορθώνονται, faast την μπαταρία την αγοράσαμε εντελώς τυχαία από skrouτζομάγαζο, όταν μου ήρθε ειδοποίηση πως κάτι που είχα στα αγαπημένα έχει προστεθεί ως διαθέσιμο.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Καλημέρα μέχρι στιγμής δεν αντιμετωπίζω κάποιο προβλημα με την μπαταριά αλλά είναι καλη ιδέα να παραγγείλω να έχω μια για ώρα ανάγκης.

Το τηλέφωνο μου αρέσει πολύ και θέλω να το κρατήσω όσο γίνεται περισσότερο.

πάντως στη δουλειά ένας συνάδελφος αγόρασε από ebay de ένα μεταχειρισμενο HP ELITE X3

το αναφέρω άπλα γιατί ακόμα υπάρχει κόσμος που υποστηρίζει το λειτουργικό μακάρι και η MS

να το υποστήριζε και να το προωθούσε περισσότερο.

ΝΟΚΙΑ Ν95 -ΝΟΚΙΑ Ν8 - NEXUS 4- HTC M8 -NOKIA 1020 -XPERIA Ζ5-Lumia 950xl

Καλημέρα μέχρι στιγμής δεν αντιμετωπίζω κάποιο προβλημα με την μπαταριά αλλά είναι καλη ιδέα να παραγγείλω να έχω μια για ώρα ανάγκης.

Το τηλέφωνο μου αρέσει πολύ και θέλω να το κρατήσω όσο γίνεται περισσότερο.

πάντως στη δουλειά ένας συνάδελφος αγόρασε από ebay de ένα μεταχειρισμενο HP ELITE X3

το αναφέρω άπλα γιατί ακόμα υπάρχει κόσμος που υποστηρίζει το λειτουργικό μακάρι και η MS

να το υποστήριζε και να το προωθούσε περισσότερο.

Εντυπώσεις για το hp?

Μετά έξι ημέρες με την καινούρια μπαταρία έχω βγάλει ασφαλή συμπεράσματα για να γράψω σήμερα την εμπειρία μου μετά την αλλαγή.... Πρώτα από όλα να ζητήσω συγγνώμη από τα παιδιά που απάντησαν στο νήμα του 950 και τους αμφισβήτησα, ΝΑΙ τελικά ήταν η μπαταρία που δημιούργησε όλα τα προαναφερόμενα προβλήματα τα οποία και έγραψα..... Όλα λοιπόν καλώς εδώ και έξι ημέρες, κανένα force close και καμία επανεκκίνηση, το τηλέφωνο δουλεύει άψογα και η μπαταρία διαρκεί για πλάκα μια ημέρα με την ίδια χρήση που έκανα και πριν, όποιος λοιπόν έχει τα προαναφερθέντα προβλήματα αλλάζει μια μπαταρία και όλα διορθώνονται, faast την μπαταρία την αγοράσαμε εντελώς τυχαία από skrouτζομάγαζο, όταν μου ήρθε ειδοποίηση πως κάτι που είχα στα αγαπημένα έχει προστεθεί ως διαθέσιμο.

Δεν ξέρω τι χρήση κανεις, αλλά εμένα αδειάζει όπως και η παλιά με την ίδια χρήση. Απλα διορθώθηκαν οι επανεκκινησεις και τα force close μέχρι τώρα! 3η μέρα!

Σημείωση: Όταν το ξαναέβαλα να φορτίσει πήγε στο 67% με τη μια και η φόρτιση έδειχνε 112+ την ώρα. Τώρα ειναι κιόλας στο 100% πάλι!!!!

Edited by evris2013

Εντυπώσεις για το hp?

Καλησπέρα το HP το έχω δοκιμάσει λίγο και σαν εντυπώσεις

δίκες μου και του κάτοχου του είναι

+κατασκευή

+επεξεργαστής -ταχύτητα

+οθόνη

+ήχος

κανένα κολλημα η επανεκκίνηση

+μπαταρία

+dual sim αν δεν βάλεις micro sd αλλά έχει εσωτερική μνήμη 64 gb

Στα αρνητικά η 'όχι τόσο καλη κάμερα σαν το 950xl

και το βάρος του.

ΝΟΚΙΑ Ν95 -ΝΟΚΙΑ Ν8 - NEXUS 4- HTC M8 -NOKIA 1020 -XPERIA Ζ5-Lumia 950xl

Πρώτο πρόβλημα με τη νέα μπαταρία. Μόλις το έβγαλα απο τη φόρτιση του αυτοκινήτου, με το δικό του καλώδιο βέβαια, στο 100% έπεσε κατευθείαν στα 62%!!!! :( Ενώ στην αρχή δεν συνέβαινε κάτι τέτοιο ούτε στο αυτοκίνητο! Μήπως δεν έστρωσε η μπαταρία ακόμη; Δεν ξέρω τι να πω;

Εγώ ως τώρα δεν έχω δει επανεκκίνηση ή μείωση αντοχής της μπαταρίας μου. Ούτε τώρα με το 950 ούτε και με το 920 (που το σκίζει η κόρη μου 13 χρονών!). Τα φορτίζω από την πρώτη μέρα που τα πήρα (σχεδόν 1,5 και 4 χρόνια αντίστοιχα) με ασύρματο φορτιστή Nokia και σπάνια τα φορτίζω ως το 100%. Συνήθως φορτίζω 20-40%, το αφήνω για καμιά ώρα και το ξαναφορτίζω μέχρι λίγο πριν το 100%. Σε 2-3 δόσεις δηλαδή. Υπάρχει περίπτωση να φταίει το καλώδιο φόρτισης, που φορτίζει (παραπάνω από το κανονικό?) πολύ γρήγορα; Όσοι δεν είχατε πρόβλημα με την μπαταρία σας ως τώρα και έχετε την συσκευή σας τουλάχιστον 6 μήνες, φορτίζετε με το καλώδιο που παραλάβατε μέσα στο κουτί; ή με άλλο τρόπο / μέσο;

MyPhones: Nokia 2110i, Nokia 6150, Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia N70, Nokia N73ME, Nokia 5800XM, Nokia C7, Nokia L920 (Win10), Nokia L625 (Win8.1), Microsoft L640, Microsoft L640XL, Microsoft L950DS, Xiaomi Pocophone F1, Xiaomi Poco F2 Pro, Xiaomi Poco F4

MyBands: Xiaomi Mi Band 2, 3, 4, Honor Watch ES, Huawei Watch Fit

Ως τώρα και γω είμαι απο αυτούς που δεν αντιμετωπίζουν θέματα μπαταρίας,restart κλπ Ίσως να "φταίει" ότι το κινητό δεν είναι φορτωμένο ή απλά δεν έχει έρθει ακόμα η ώρα μου :lol: Όπως και να χει, όταν είχα πάρει το κινητό θυμάμαι ότι μου είχε πεί ο τύπος φόρτιση στο 30% μέχρι 90%..δεν το χω κάνει ποτε και (το φορτίζω όπως να ναι και απο αμάξι κλπ) αλλά λέω μπας και παίζει κάποιο ρόλο..

Εγώ το φορτίζω και σε αμάξι και στο σπίτι. Ασύρματο φορτιστή δεν έχω. Η επανεκιννήσεις σταμάτησαν και σε μένα. Αλλά η διάρκεια μπαταρίας βελτιώθηκε λίγο μεν, αλλά οχι εντυπωσιακά!

Στο αυτοκίνητο είδα μάλιστα φόρτιση 112%+ την ώρα, ενώ στο σπίτι δεν είδα ποτέ πάνω απο 82% την ώρα! Όλα αυτά βέβαια για λίγο διάστημα. Μετά κατέβαινε το ποσοστό ξανά! Όλα αυτά με τη νέα μπαταρία.

Οι καινούργιες καίνε και αυτές κατα τη χρήση του τηλεφώνου;

Προς το παρόν όχι δεν ζεσταίνεται, τουλάχιστον σε εμένα.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Ζεσταίνουν αλλά δεν καίνε!

Έχει κανείς θέμα με την ενημέρωση του τηλεφώνου όταν έρχεται sms; Διαπίστωσα ότι είχα μηνύματα αλλά ποτέ δεν με ενημέρωσε το τηλέφωνο. Δηλαδή δεν είχε κανένα αριθμό πάνω στο φακελάκι και ποτέ ειδοποίηση στην αρχική οθόνη. Αποτέλεσμα να βλέπω το μήνυμα μετά από δυο μέρες. Και αυτό γιατί εγώ από περιέργεια άνοιξα την εφαρμογή και είδα ότι είχα αδιάβαστα μηνύματα.

Έχει κανείς θέμα με την ενημέρωση του τηλεφώνου όταν έρχεται sms; Διαπίστωσα ότι είχα μηνύματα αλλά ποτέ δεν με ενημέρωσε το τηλέφωνο. Δηλαδή δεν είχε κανένα αριθμό πάνω στο φακελάκι και ποτέ ειδοποίηση στην αρχική οθόνη. Αποτέλεσμα να βλέπω το μήνυμα μετά από δυο μέρες. Και αυτό γιατί εγώ από περιέργεια άνοιξα την εφαρμογή και είδα ότι είχα αδιάβαστα μηνύματα.

Εμένα μια χαρά λειτουργούν τα μηνύματα σε όλα!

Μήπως σου ξέφυγε κάποια ρύθμιση μηνυμάτων;

• The title was changed to Microsoft Lumia 950 XL