danaos2000 Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 Ήρθε .297 αναβαθμιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 Ήρθε .297 αναβαθμιση Εδώ και μέρες έχει δοθεί. Δεν άλλαξε κάτι. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 Να το πάρουμε σαν θετικό δείγμα οι υπόλοιποι? Να το πάρουμε σαν κάτι ανησυχητικό, για τις συσκευές μας (κάτι έχει κολλήσει και αρνείται να ξεκολλήσει)? Τί να πω? Θα σβήσω και θα περάσω πάλι τους χάρτες (όχι την εφαρμογή) και θα δω πόσο πιάνει εκ νέου στο χώρο αποθήκευσης. Η εφαρμογή δεν αφαιρείτε έτσι κι αλλιώς! Το δοκίμασα με όλους τους τρόπους! :( Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 Η εφαρμογή δεν αφαιρείτε έτσι κι αλλιώς! Το δοκίμασα με όλους τους τρόπους! :( Αφαιρειτε. Αφου περασες την greator θελει hardreset. Tο εχω κανει 20 φορες από χτες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2017 Αφαιρειτε. Αφου περασες την greator θελει hardreset. Tο εχω κανει 20 φορες από χτες. Τι έκανες 20 φορές από χθες, hard reset;... :lol: ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. May 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2017 Τι έκανες 20 φορές από χθες, hard reset;... :lol: ;) Όχι . Την εφαρμογή των χαρτων εβαζα και εβγαζα μηπως στρωσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamela693 Δημ. May 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2017 Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάποιο Gimbal που να συνδέεται με το κινητό μας? Οσα έχω δει δεν έχει δυστυχώς κανένα υποστήριξη για το κινητό μας..ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 Παιδιά το βρήκα στα 200€ από πλαίσιο αγορασμενο Μάρτιο, σκέφτομαι σοβαρά να το πάρω τι λέτε αξίζει; Εννοείται θα κρατήσω και το leeco μου!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 Παιδιά για βοηθήστε με λίγο,την πήρα την συσκευή είναι με την 297,έχω κάνει hard reset όλα λειτουργούν κομπλέ,αλλά βλέπω ότι υπάρχει πρόβλημα με το store,δεν μπορώ να κατεβάσω καμία εφαρμογή,επίσης και όταν πατάω ενημέρωση τηλεφώνου πάλι εμφανίζει πρόβλημα.Βασικά το store δεν μου ανοίγει καθόλου τώρα,ιντερνετ έχω κανονικά εννοείται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 Παιδιά για βοηθήστε με λίγο,την πήρα την συσκευή είναι με την 297,έχω κάνει hard reset όλα λειτουργούν κομπλέ,αλλά βλέπω ότι υπάρχει πρόβλημα με το store,δεν μπορώ να κατεβάσω καμία εφαρμογή,επίσης και όταν πατάω ενημέρωση τηλεφώνου πάλι εμφανίζει πρόβλημα.Βασικά το store δεν μου ανοίγει καθόλου τώρα,ιντερνετ έχω κανονικά εννοείται. Υπαρχει πρόβλημα. Εχει ξανασυμβει. Το μονο που μπορούμε να κανουμε είναι να περιμενουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 Πριν 5', μπήκα κανονικά στο store. Πριν 1 1/2 ώρα έκανα κανονικά ενημέρωση εφαρμογής. Αυτά, με 950, Αθήνα, Fast Ring. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 Υπαρχει πρόβλημα. Εχει ξανασυμβει. Το μονο που μπορούμε να κανουμε είναι να περιμενουμε. Εννοείς πρόβλημα του store; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 Εννοείς πρόβλημα του store; Το store δουλεύει μια χαρά σε εμένα είτε είμαι με δεδομένα είτε με Wi-Fi..... Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 Το store δουλεύει μια χαρά σε εμένα είτε είμαι με δεδομένα είτε με Wi-Fi..... Oπότε κάποιο πρόβλημα έχει η συσκευή μου,να πάρω να βριστώ με αυτόν που μου την έδωσε :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 Το store δουλεύει μια χαρά σε εμένα είτε είμαι με δεδομένα είτε με Wi-Fi..... Σε εμενα όχι. Μου λεει ότι υπαρχει πρόβλημα απ την πλευρα τους και να ξαναδοκιμασω αργοτερα. κωδ. σφαλματος. 0χ80244022 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 (edited) Σε εμενα όχι. Μου λεει ότι υπαρχει πρόβλημα απ την πλευρα τους και να ξαναδοκιμασω αργοτερα. κωδ. σφαλματος. 0χ80244022 Ακριβώς αυτό και μένα,ρε ακόμα δεν το πήρα την τύχη μου μέσα με τα χρέπια τα windows :D Από τι φαίνεται στην Microsoft είπαν αφού είναι ελλιπές το store ας το κλείσουμε τελείως.. :ninja: Edited May 16, 2017 by Giwrgos_Gk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 Oπότε κάποιο πρόβλημα έχει η συσκευή μου,να πάρω να βριστώ με αυτόν που μου την έδωσε :lol::lol: Όχι ρε φιλε χαλασε και η δικια σου και η δικια μου συσκευή ταυτοχρονα? Το πρωι μπηκα κανονικα. Εχω πρόβλημα και στον υπολογιστη. Μηπως εχει να κανει με τον παροχο? cosmote εχω εγω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 Όχι ρε φιλε χαλασε και η δικια σου και η δικια μου συσκευή ταυτοχρονα? Το πρωι μπηκα κανονικα. Εχω πρόβλημα και στον υπολογιστη. Μηπως εχει να κανει με τον παροχο? cosmote εχω εγω. Vodafone έχω εγώ δεν έχω θέμα στον υπολογιστή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 Πρέπει να υπάρχει κάποιο πρόβλημα γενικά με το store. Μοιάζει να σχετίζεται με τους servers. Δοκίμασα τόσο στο Lumia 950XL, όσο και στο laptop μου και ενώ ανοίγει και μάλιστα σχετικά γρήγορα το store, δεν μπορώ να κατεβάσω κάποια εφαρμογή. Έχει συνέχεια τον κύκλο στο κέντρο να γυρίζει και έχει μείνει αρκετή ώρα εκεί. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 Πρέπει να υπάρχει κάποιο πρόβλημα γενικά με το store. Μοιάζει να σχετίζεται με τους servers. Δοκίμασα τόσο στο Lumia 950XL, όσο και στο laptop μου και ενώ ανοίγει και μάλιστα σχετικά γρήγορα το store, δεν μπορώ να κατεβάσω κάποια εφαρμογή. Έχει συνέχεια τον κύκλο στο κέντρο να γυρίζει και έχει μείνει αρκετή ώρα εκεί. Ετσι ακριβως. ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το store δουλεύει μια χαρά σε εμένα είτε είμαι με δεδομένα είτε με Wi-Fi..... Φιλε θα μας κανεις να πετάξουμε τα τηλεφωνα. Εχεις κανει δυο post 8.17 όλα ενταξει 8.35 πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 Φιλε θα μας κανεις να πετάξουμε τα τηλεφωνα. Εχεις κανει δυο post 8.17 όλα ενταξει 8.35 πρόβλημα. Αυτό ακριβώς, έγραψα ότι ακριβώς συνέβη σε εμένα φίλε μου...... Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xostel77 Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 Μια χαρα ειναι τα τηλέφωνα,το πρόβλημα το είχε ο server του store. Πολυ πανικοβάλλεστε. Παράθεση Μανουσάκης Νίκος Xiaomi Mi 9T Pro http://www.monsterfish-greekfans.gr/forum http://www.facebook.com/nikos.manousakismariastavroulaki?ref=tn_tnmn http://www.youtube.com/user/xostel77?feature=mhee Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 Πολλές ώρες όμως.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 Πολλές ώρες όμως.. Μας προσθέτουν εφαρμογές φαίνεται!... :p Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 Μας προσθέτουν εφαρμογές φαίνεται!... :p Θα πεταχτεί κανείς τώρα και θα πει δεν έχετε υπομονή μόνο ένα εφτάωρο έχει περάσει :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts