Jump to content

Microsoft Lumia 950 XL

niotheros
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μόλις σήμερα παρέλαβα την mozo πλάτη σε κοραλί χρώμα.... Απλά φανταστική.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Μπορείς να ανεβάσεις καμια φωτο να το δούμε;; καλορίζικη κιόλας

Δοκιμάστε το 15043 fast ring . Είναι γρήγορο και ολοκληρωμένο επιτέλους.

Samsung S20 FE 

Snapdragon edition

Σαν ψέμα.. ....:)

Φωτογραφίες αμέσως.. ......

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Θα προσπαθήσω να ανεβάσω Αν και έχω θέμα με τις φωτογραφίες εδώ... Πάντως άλλο τηλέφωνο με την mozo, έχει κουμπώσει πολύ καλά στο τηλέφωνο, ούτε τριξίματα.... Τίποτα.

Θα προσπαθήσω να ανεβάσω Αν και έχω θέμα με τις φωτογραφίες εδώ... Πάντως άλλο τηλέφωνο με την mozo, έχει κουμπώσει πολύ καλά στο τηλέφωνο, ούτε τριξίματα.... Τίποτα.

Στο imgur θα τις ανεβάσεις και το link θα βάλεις εδώ.

Μπορείς να ανεβάσεις καμια φωτο να το δούμε;; καλορίζικη κιόλας

Δοκιμάστε το 15043 fast ring . Είναι γρήγορο και ολοκληρωμένο επιτέλους.

Έχει μουλαρώσει και δεν τη βλέπει με τίποτα.

Για δοκίμασε να το γυρίσεις σε αγγλικά US κάνε restart και δες πάλι.

Samsung S20 FE 

Snapdragon edition

Επειδή το είχα πάθει και εγώ, εάν ο σύνδεσμος της φωτογραφίας που προσπαθείς να ανεβάσεις έχει κατάληξη HTTP(S), διέγραψε το S μιας και παραπέμπει σε ασφαλή σύνδεση και δεν μπορεί να γίνει δημόσια κοινοποίηση.

Για δοκίμασε να το γυρίσεις σε αγγλικά US κάνε restart και δες πάλι.

Το δοκιμάζω τώρα.

Γλώσσα μόνο ή και λοκέισο?

----- προσθήκη μηνύματος 52 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Επειδή το είχα πάθει και εγώ, εάν ο σύνδεσμος της φωτογραφίας που προσπαθείς να ανεβάσεις έχει κατάληξη HTTP(S), διέγραψε το S μιας και παραπέμπει σε ασφαλή σύνδεση και δεν μπορεί να γίνει δημόσια κοινοποίηση.

Όχι, όχι, παρεξήγηση.

Το τηλέφωνο δεν βλέπει τη fast και το αντίστροφο.:p

Το δοκιμάζω τώρα.

Μόνο γλώσσα φίλε μου

Samsung S20 FE 

Snapdragon edition

Το δοκιμάζω τώρα.

----- προσθήκη μηνύματος 52 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Όχι, όχι, παρεξήγηση.

Το τηλέφωνο δεν βλέπει τη fast και το αντίστροφο.:p

Μάλλον κάτι δεν κατάλαβα εγώ, γιατί αναφερόμουν στο imgur και στο ανέβασμα φωτογραφίας με τη mozo που πήρες (ανέβασμα από υπολογιστή) που επίσης μου αρέσουν και μένα και με την πρώτη (οικονομική) ευκαιρία θα πάρω και εγώ.

Μόνο γλώσσα φίλε μου

Μέχρι να ρωτήση/απαντήσεις είχε ήδη κάνει την επανεκκίνηση, την είδε, την κατεβάζει.

Ευχαριστώ για το κόλπο.

Μάλλον κάτι δεν κατάλαβα εγώ, γιατί αναφερόμουν στο imgur και στο ανέβασμα φωτογραφίας με τη mozo που πήρες (ανέβασμα από υπολογιστή) που επίσης μου αρέσουν και μένα και με την πρώτη (οικονομική) ευκαιρία θα πάρω και εγώ.

Εγώ δεν πήρα τίποτα. Απλά στο quote που έκανα είχε απάντηση και για το δικό μου θέμα και αυτό που λες εσύ.

Για αυτό σου λέω, παρεξήγηση, μπέρδεμα.

Μέχρι να ρωτήση/απαντήσεις είχε ήδη κάνει την επανεκκίνηση, την είδε, την κατεβάζει.

Ευχαριστώ για το κόλπο.

Εγώ δεν πήρα τίποτα. Απλά στο quote που έκανα είχε απάντηση και για το δικό μου θέμα και αυτό που λες εσύ.

Για αυτό σου λέω, παρεξήγηση, μπέρδεμα.

Χίλια συγνώμη, φαίνεται πως ο χαρταετός σήμερα που πήγε αρκετά ψηλά, μου πήρε και τα «μυαλά»:)

Χίλια συγνώμη, φαίνεται πως ο χαρταετός σήμερα που πήγε αρκετά ψηλά, μου πήρε και τα «μυαλά»:)

E όχι και συγγνώμη για ένα απλό μπέρδεμα.

Αλίμονο!

εδιτ:

Μπήκε, ξαναγύρισε το τηλέφωνο στα ελληνικά, και αξιολογείται.

Store, λειτουργεί (στην προηγούμενη fast έψαχνε ασταμάτητα και δεν έβρισκε), τα πάντα βασικά λειτουργούν.

Edited by Dekaohtoura

Καλησπέρα. Εχω το 950 XL 5 μήνες περίπου. Τι μπορω να κάνω με την τοσο χαμηλή ένταση του ξυπνιτηριού του.

Εως τώρα είχα για ξυπνιτήρι το ΝΟΚΙΑ Ε5 , το οποίο δεν σε ξύπναγε.........σε ανάστενε!

Καμία άλλη app απο το store ίσως?

Edited by theo60

Καλησπέρα. Εχω το 950 XL 5 μήνες περίπου. Τι μπορω να κάνω με την τοσο χαμηλή ένταση του ξυπνιτηριού του.

Εως τώρα είχα για ξυπνιτήρι το ΝΟΚΙΑ Ε5 , το οποίο δεν σε ξύπναγε.........σε ανάστενε!

Τίποτα, και Φυσικά δεν έχει χαμηλή ένταση, έτσι είναι πλέον η ένταση του...αυξανόμενη. Κάθε χτύπος δλδ χτυπάει και πιο δυνατά μέχρι να φτάσει στο τέρμα, εμένα τουλάχιστον με ξυπνάει όταν φτάνει εκεί (τέρμα δλδ).

Καμία άλλη app απο το store ίσως?

Ή βάλε κάποιο πιο δυνατό ringtone έτσι ώστε όταν αυξάνεται η ένταση του, να τον ακούς!

Μόνο αυξανόμενη ένταση εχει. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο, δυστυχώς!

Εμένα πάντως με ξυπνάει και ο default ήχος που έχει.

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Ή βάλε κάποιο πιο δυνατό ringtone έτσι ώστε όταν αυξάνεται η ένταση του, να τον ακούς!

Μόνο αυξανόμενη ένταση εχει. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο, δυστυχώς!

Εμένα πάντως με ξυπνάει και ο default ήχος που έχει.

Το βάζω στο ντριν....και μόνο ντριν δεν ακούω!

Στην αφυπνιση-επεξεργ. αφυπνισης εχει πολους περισσοτερους ηχους (οπως το ντριν) που δεν υπαρχουν στο μενου: ρυθμισεις-εξατομικευση-ηχοι-διαχειρηση ηχων εφαρμογων-ληψη ειδοποιησεων απο αυτους τους αποστολεις-αφυπνισεις και ρολοι (το οποιο εχω τσεκαρισμενο με ηχο:ηλεκτρικο κουδουνισμα). Που διαολε κανω λαθος:(

Edited by theo60

Το βάζω στο ντριν....και μόνο ντριν δεν ακούω!

Στην αφυπνιση-επεξεργ. αφυπνισης εχει πολους περισσοτερους ηχους (οπως το ντριν) που δεν υπαρχουν στο μενου: ρυθμισεις-εξατομικευση-ηχοι-διαχειρηση ηχων εφαρμογων-ληψη ειδοποιησεων απο αυτους τους αποστολεις-αφυπνισεις και ρολοι (το οποιο εχω τσεκαρισμενο με ηχο:ηλεκτρικο κουδουνισμα). Που διαολε κανω λαθος:(

Ότι σου είπε ο duc. Όσο πάει και αυξάνεται. Στο τέλος θα σηκώσει την πολυκατοικία....... :)

Ότι σου είπε ο duc. Όσο πάει και αυξάνεται. Στο τέλος θα σηκώσει την πολυκατοικία....... :)

Δεν ξέρω, εγώ πάντα ξυπνάω με το ξυπνητήρι της συσκευής! Εχει και αρκετή διάρκεια όταν δυναμώσει.

Edited by athanaso77

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Δεν ξέρω, εγώ πάντα ξυπνάω με το ξυπνητήρι της συσκευής! Εχει και αρκετή διάρκεια όταν δυναμώσει.

"Στην αφυπνιση-επεξεργ. αφυπνισης εχει πολους περισσοτερους ηχους (οπως το ντριν) που δεν υπαρχουν στο μενου: ρυθμισεις-εξατομικευση-ηχοι-διαχειρηση ηχων εφαρμογων-ληψη ειδοποιησεων απο αυτους τους αποστολεις-αφυπνισεις και ρολοι (το οποιο εχω τσεκαρισμενο με ηχο:ηλεκτρικο κουδουνισμα). Που διαολε κανω λαθος"

Τελος πάντων, βρήκα λύση με το κατέβασμα της "Nokia Tones" απο το win store ειναι ομως 350mb !!! Εβαλα ομως το nostalgia και ολα καλά

Edited by niotheros

Βρες τον ήχο κλήσης της αρεσκείας σου και χρησιμοποίησε πρόγραμμα επεξεργασίας ήχου, όπως το audacity, για να το δυναμώσεις.

MyPhones: Nokia 2110i, Nokia 6150, Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia N70, Nokia N73ME, Nokia 5800XM, Nokia C7, Nokia L920 (Win10), Nokia L625 (Win8.1), Microsoft L640, Microsoft L640XL, Microsoft L950DS, Xiaomi Pocophone F1, Xiaomi Poco F2 Pro, Xiaomi Poco F4

MyBands: Xiaomi Mi Band 2, 3, 4, Honor Watch ES, Huawei Watch Fit

Βρες τον ήχο κλήσης της αρεσκείας σου και χρησιμοποίησε πρόγραμμα επεξεργασίας ήχου, όπως το audacity, για να το δυναμώσεις.

Ευχαριστώ. Για την ώρα μένω στο nostalgia απο το "Nokia Tones" του win store και βλέπω. Εν τω μετα-

ξύ το ΝΟΚΙΑ Ε5 που έχω σαν ξυπνιτηρι διχνει να δουλεύει . Τα έχω με μια κοσμοκάρτα ζευγάρι (2 sim 1 αριθμός)

Ευχαριστώ. Για την ώρα μένω στο nostalgia απο το "Nokia Tones" του win store και βλέπω. Εν τω μετα-

ξύ το ΝΟΚΙΑ Ε5 που έχω σαν ξυπνιτηρι διχνει να δουλεύει . Τα έχω με μια κοσμοκάρτα ζευγάρι (2 sim 1 αριθμός)

Το άφησες πολύ ώρα να χτυπάει και δεν σε ικανοποίησε? Κάνε μια δοκιμή. Άφησέ το να χτυπάει μέχρι να σταματήσει μόνο του και γράψε μας εντυπώσεις.

Το άφησες πολύ ώρα να χτυπάει και δεν σε ικανοποίησε? Κάνε μια δοκιμή. Άφησέ το να χτυπάει μέχρι να σταματήσει μόνο του και γράψε μας εντυπώσεις.

Είμαι ικανοποιημένος απο την εφαρμογή του nostalgia απο το "Nokia Tones" .Είναι όπως περίπου στο ΝΟΚΙΑ Ε5 με ελαχιστα μεγαλύτερα μεσοδιαστήματα απο νοκ σε νοκ! Το συνιστώ σε όσους χρειάζονται ΞΥΠΝΙΤΗΡΙ !!

• The title was changed to Microsoft Lumia 950 XL