Jump to content

Microsoft Lumia 950 XL

niotheros
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μα κι εγω στα αγγλικα το εχω, ανέβασα το text size αλλα στον browser ειναι ιδιο το αποτέλεσμα.

όσον αφορά στην αλλαγή της ανάλυσης της οθόνης, αυτά που γράφεις είναι σε win10 περιβάλλον;

γιατί σε εμένα (8.1) δεν τα λέει έτσι.

Προφανώς και μιλάμε για τα Windows 10, αυτά έχει το 950XL. Αν έχεις 8.1, τότε είσαι μάλλον σε λάθος thread.

Καλησπέρα υπάρχει κάποιο bug αν έχεις το wifi και το BT ανοικτό ταυτόχρονα?

spacer.png

Εμενα μου κρασαρε μια φορα ετσι!

ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra

MySmartwatch:  Garmin Forerunner 965

Εμενα μου κρασαρε μια φορα ετσι!

Που τα διαβάζετε αυτά και τα λέτε, μου λέτε λίγο; Επειδή σου κράσαρε εσένα μια φορά, έβγαλες το συμπέρασμα ότι δεν λειτουργεί το Wi-Fi μαζί με το Bluetooth; Έλεος λίγο ρε παιδιά.

Παιδιά παρέλαβα χθες από το Αγγλικό amazon το 950 xl.. Μέχρι τώρα φαίνεται κορυφή!!!

1) Υπάρχει περίπτωση να δικαιουμαι το dock; Lumia offers εφαρμογή δεν έχει εγκατεστημένη

2) Το καπάκι πίσω στο πάνω μέρος τριζει αν πατηθεί.. Είναι ελάττωμα γνωστό.. Αν πάρω άλλο καπάκι θα φτιάξει λέτε;

Παιδιά παρέλαβα χθες από το Αγγλικό amazon το 950 xl.. Μέχρι τώρα φαίνεται κορυφή!!!

1) Υπάρχει περίπτωση να δικαιουμαι το dock; Lumia offers εφαρμογή δεν έχει εγκατεστημένη

2) Το καπάκι πίσω στο πάνω μέρος τριζει αν πατηθεί.. Είναι ελάττωμα γνωστό.. Αν πάρω άλλο καπάκι θα φτιάξει λέτε;

Τιμή?????.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Που τα διαβάζετε αυτά και τα λέτε, μου λέτε λίγο; Επειδή σου κράσαρε εσένα μια φορά, έβγαλες το συμπέρασμα ότι δεν λειτουργεί το Wi-Fi μαζί με το Bluetooth; Έλεος λίγο ρε παιδιά.

http://www.techtimes.com/articles/115359/20151211/lumia-950-950-xl-users-complain-of-wi-fi-connectivity-problems-here-s-a-quick-fix.htm

Εδώ αναφέρει παρόμοιο πρόβλημα στο 950 που αναφέρθηκε και από χρήστη του 950 εδώ στο forum:

http://forums.windowscentral.com/ask-question/402019-lumia-950-fails-connect-wifi-while-bluetooth-enabled.html

Δεν γνωρίζω κατα πόσο ισχύει αλλά υπάρχουν αναφορές και από σελίδες του εξωτερικού για το συγκεκριμένο θέμα.

Some users have attempted to isolate the problem, and they found out that Wi-Fi connection is lost when Bluetooth is activated. This means that this could be related to how the operating system handles the network or used drivers.

http://www.techtimes.com/articles/115359/20151211/lumia-950-950-xl-users-complain-of-wi-fi-connectivity-problems-here-s-a-quick-fix.htm

Lumia 950 fails to connect to WiFi while Bluetooth is enabled από τα φόρα του Windowscentral.com

Microsoft Lumia 950 and 950 XL Suffering from Wi-Fi Connectivity Issues.

I experience somewhat the same problem with WiFi . I loose connectivity when the bluetooth is on. Literally, when I turn on Bluetooth the wifi goes crazy unable to connect with any wifi. When I turn it off everything goes back to normal, strong signal and amazing speeds. Should I return it for a fix? It was a gift from my sister sent over from France.. So I guess it should go France again to be fixed?

Please tell me it's software related....

http://answers.microsoft.com/en-us/mobiledevices/forum/mdlumia-mdsettings/lumia-950-wifi-connection-issues/da13890a-d6ba-4338-9ceb-59e6475e570c?page=2

I had the same issue. As a workaround I disabled Bluetooth to have a stable Wifi connection.

Having same issue. Awaiting new insider build to see if there is a fix. Good to know that turning off Bluetooth helps but that does not help my MS Band 2 device.....

από τον παραπάνω σύνδεσμο από το Microsoft support.

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Για όσους έχουν πρόβλημα reboot με ενεργοποιημένο το bluetooth, δοκιμάστε να απενεργοποιήσετε την επιλογή για αυτόματη σύνδεση σε hotspot του παρόχου κινητής τηλεφωνίας, στις ρυθμίσεις του wifi.
Note 10+ 12/256, iPhone 12 Pro Max 512

1) Φυσικά και δικαιούσαι το dock. Κάπου διάβασα ότι το Lumia Offers εμφανίζεται μόνο αν βάλεις την αντίστοιχη SIM, δηλαδή αγγλική για σένα. Ελπίζω να μην ισχύει, γιατί κι εγώ έχω παραγγείλει από Amazon Ιταλίας (αναμένεται τη Δευτέρα). Θα τρέχουμε να βρούμε SIM (όσο είναι γιορτές κάτι μπορεί να βρεις από κανέναν φίλο που ζει ή σπουδάζει έξω).

2) Το καπάκι κάποιοι το έχουν φτιάξει με tape από μέσα στις γωνίες. Και άλλο καπάκι να πάρεις, θα σου το κάνει. Εκτός βέβαια αν πάρεις τα δερμάτινα της Mozo.

Edited by aphonos

1) Φυσικά και δικαιούσαι το dock. Κάπου διάβασα ότι το Lumia Offers εμφανίζεται μόνο αν βάλεις την αντίστοιχη SIM, δηλαδή αγγλική για σένα. Ελπίζω να μην ισχύει, γιατί κι εγώ έχω παραγγείλει από Amazon Ιταλίας (αναμένεται τη Δευτέρα). Θα τρέχουμε να βρούμε SIM (όσο είναι γιορτές κάτι μπορεί να βρεις από κανέναν φίλο που ζει ή σπουδάζει έξω).

2) Το καπάκι κάποιοι το έχουν φτιάξει με tape από μέσα στις γωνίες. Και άλλο καπάκι να πάρεις, θα σου το κάνει. Εκτός βέβαια αν πάρεις τα δερμάτινα της Mozo.

Thanks φίλε μου.. Να πω ότι παρατήρησα ότι το Bluetooth hands free μου αποσυνδέεται ακόμα και κατά τη διάρκεια μιας κλήσης.. Γνωρίζουμε κάτι;

Thanks φίλε μου.. Να πω ότι παρατήρησα ότι το Bluetooth hands free μου αποσυνδέεται ακόμα και κατά τη διάρκεια μιας κλήσης.. Γνωρίζουμε κάτι;

Όχι, δυστυχώς.

Ξεκίνησε απο χθες νέα αναβάθμιση για τα Microsoft Lumia 950 και Lumia 950XL με αριθμό έκδοσης 01078.00027.15506.020xx με τα εξής:

• Stability and performance improvements.
  • Improvements for SD memory card support.
  • Improvements for automatic display brightness settings.
  • Fix for a camera problem that was causing noisy images in low-light conditions for some users.
  • Fix for a 4K video problem that was causing stripes to show up while playing back recorded videos for some users.

Powerd by OnePlus 7 Pro

για σας και καλή χρονια σε όλους θα ήθελα να ρωτήσω αποκλεισμό στις κλήσης και στα sms υπάρχει?

Και με το καπάκι πίσω που τρίζει έχετε κάνει κάτι?είναι ενοχλητικό?άμα μπει σε θήκη τρίζει ακόμα?

σας ευχαριστώ

spacer.png

Φίλε μου όχι ενοχλητικό δεν είναι γιατί δεν είναι ότι θα τριζει όπως το χειρίζεσαι.. Σε συγκεκριμένα σημεία πρέπει να πατήσεις στις γωνίες.. Το συζητάμε απλά γιατί δεν θα έπρεπε να υπάρχει τέτοιο θέμα σε κινητό αυτής της τιμής.

Θα βρεις λύσεις στο Internet με post it η οτιδήποτε μικρά αυτοκολλητακια.. Απ'οσο διάβαζα επίσης με θήκες άλλων κατασκευαστων πολλοί το ελυσαν το θέμα

Φίλε μου όχι ενοχλητικό δεν είναι γιατί δεν είναι ότι θα τριζει όπως το χειρίζεσαι.. Σε συγκεκριμένα σημεία πρέπει να πατήσεις στις γωνίες.. Το συζητάμε απλά γιατί δεν θα έπρεπε να υπάρχει τέτοιο θέμα σε κινητό αυτής της τιμής.

Θα βρεις λύσεις στο Internet με post it η οτιδήποτε μικρά αυτοκολλητακια.. Απ'οσο διάβαζα επίσης με θήκες άλλων κατασκευαστων πολλοί το ελυσαν το θέμα

σε ευχαριστώ παρα πολύ για την άμεση απάντηση εγώ πάντα τα κινητά μου τα βάζω σε θήκες σιλικόνης άρα μια χαρά δεν θα έχω θέμα βεβαια καλο θα ήταν να μην υπήρχε το πρόβλημα.Δεν ξέρω αν έχεις το κινητό μιας και στο avatar δεν φαίνεται αλλα με τον αποκλεισμό τι γίνετε υπάρχει η δεν τον έβαλαν όπως έγινε με το double tap που το περιμένουμε να το βάλουν?

spacer.png

Sorry θήκες είπα εννοούσα καπάκια τρίτου κατασκευαστή.. Το κινητό το έχει η κοπέλα μου και αυτή τη λειτουργία του αποκλεισμού θα την κοιτάξω και θα σου πω

Το δοκίμασες και μετά να δεις τι γίνεται... Πχ τώρα που είναι 13:46 βάλε ξυπνητήρι 13:49 και περίμενε να δεις αν θα χτυπήσει... Αν δεν χτυπήσει κάνε ένα soft reset και δοκίμασε πάλι...
Powerd by OnePlus 7 Pro

Ναι το έκανε πάλι.. Έστρωσε βέβαια μετά από μια επανεκκίνηση αλλά δεν είναι πλεον να το εμπιστεύεσαι

Τα καλά του Android, τώρα και στα W10M. :lol:

Huawei Nova 5T

Μετά από άπειρα τηλέφωνα στην ελληνική εξυπηρέτηση της microsoft δεν έχω βγάλει ακόμα άκρη με το dock.. Εδω Ελλάδα δεν γνωρίζουν τίποτα για την προσφορά όπως λενε.. Αν γνωρίζετε κάτι άλλο πείτε μου.. Δεν ξέρω μόνο αγγλική sim δεν δοκίμασα αλλα δεν έχω κιόλας

Μετά από άπειρα τηλέφωνα στην ελληνική εξυπηρέτηση της microsoft δεν έχω βγάλει ακόμα άκρη με το dock.. Εδω Ελλάδα δεν γνωρίζουν τίποτα για την προσφορά όπως λενε.. Αν γνωρίζετε κάτι άλλο πείτε μου.. Δεν ξέρω μόνο αγγλική sim δεν δοκίμασα αλλα δεν έχω κιόλας

Χωρίς sim έχεις δοκιμάσει;

Huawei Nova 5T

Στην Ελλάδα δεν ισχύει η προσφορά, γι' αυτό και κάνουν τους παλαβούς. Θα σου το εμφανίσει το Lumia Offers μόνο αν βάλεις την αντίστοιχη SIM (αγγλική αν το έχεις πάρει από Αγγλία).

Χωρίς sim τα ίδια.. Βρήκα ενα link και κατέβασα και το offers αλλά δεν έχει διαθέσιμο κάτι.. Αγγλική sim μπορούμε να βρούμε;

Αν διαβάζω καλά θα έπρεπε να εχω βάλει αγγλική sim τις τρεις πρώτες μέρες λειτουργίας του κινητού

Edited by niotheros
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

• The title was changed to Microsoft Lumia 950 XL