Gialakias Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 Ευχαριστώ για την ανταπόκριση. Για root κατεβάζω το developer tool με adb version 1.0.32 και πάνω Sent from my Nexus 6P using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 56 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πρέπει και κατεβάσω κάποιο αλλο tool; Sent from my Nexus 6P using TapatalkΚαι το zip του magisk 14 ή του superSU Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 Ευχαριστώ για την ανταπόκριση. Για root κατεβάζω το developer tool με adb version 1.0.32 και πάνω Sent from my Nexus 6P using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 56 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πρέπει και κατεβάσω κάποιο αλλο tool; Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Το root δεν έχει σχέσει με τι έκδοση adb έχεις. Τουλάχιστον αν πας χειροκίνητα. Τώρα τι κάνουν τα διάφορα tools από devs δεν ξέρω. Διαφορετικά το root δεν έχει να κάνει με το ξεκλείδωμα και το πέρασμα custom recovery που θα ασχοληθείς με adb/fastboot. Αφού θα περάσεις τον custom recovery τότε θα φλασάρεις και το ρουτάρισμα της επιλογής σου. SuperSU, magisk. Φυσικά σε όλα αυτά να υπάρχει υποστήριξη για 8.0 έτσι!!! Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 Ναι Sent from my Nexus 6P using TapatalkΚατέβασε τα αρχεία ADB και κάνε τα εξαγωγή σε φάκελο στην επιφάνεια εργασίας, άνοιξε την Γραμμή εντολων, γράφεις cd (κενό) και μεταφέρεις το φάκελο στην γραμμή εντολών και πατάς το Enter στο πληκτρολόγιο. Μπαίνεις σε fastboot και γράφεις fastboot devices για να δεις αν ο υπολογιστής διαβάζει το τηλέφωνό σου, μετά fastboot flashing unlock. Μετά με τα κουμπιά έντασης του κινητού το πας στο Yes. Και εκεί θα κάνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Θα χάσεις όλα τα δεδομενα, αν εκτός έκανες backup. Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasbasios3 Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 Δλδ χρειαζόμαστε adb and fastboot. Στο xda έχει ένα άρθρο που λέει δεν χρειάζεται να κατεβάσεις όλο το tool αλλά μόνο αυτά τα 2 Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 Δλδ χρειαζόμαστε adb and fastboot. Στο xda έχει ένα άρθρο που λέει δεν χρειάζεται να κατεβάσεις όλο το tool αλλά μόνο αυτά τα 2 Sent from my Nexus 6P using TapatalkΗ Google έχει διαθέσει τα ADB αρχεία ώστε να μην είσαι αναγκασμένος να κατεβάσεις το Android Studio Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasbasios3 Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 Από Θεσσαλονίκη κάποιος να βοηθήσει; Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 (edited) Από Θεσσαλονίκη κάποιος να βοηθήσει; Sent from my Nexus 6P using TapatalkΔεν είμαι Θεσσαλονίκη αλλά τι θες να κάνεις? Σε προηγούμενη ερώτηση σου έχω απαντήσει. Πως θες να κάνεις root??? Θα χρησιμοποιήσεις κάποιο tool? Και πιο άρθρο στο XDA λέει ότι για root θες adb και fastboot? Αυτά τα θες για να ξεκλειδωσεισ bootloader και να βάλεις custom recovery. Δεν έχει να κάνει με το root. Αν όμως θες να σου κάνει το root κάποιο tool που έχει διαδικασία αυτοματοποιημενη μόνο του από το PC τότε ίσως τα θέλει το tool για να επικοινωνήσει με το κινητό. Εκεί θα πρέπει να απευθυνθεις στο θέμα του tool. Συνήθως όμως τα tools περιεχουν από μόνα τους αυτά τα αρχεία. Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk Edited September 14, 2017 by djkostas20 Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasbasios3 Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 Δεν μπορώ να ξεκλειδώσω το bootloader με τίποτα. Έχω κατεβάσει adb and fastboot μου αναγνωρίζει το κινητό μέχρι εκεί. Δεν μου κάνει το fastboot flashing unlock. Η φωτό που έστειλα το μεσημέρι είναι από άλλο PC με windows 10. Το δικό μου έχει windows 7. Κολλάω στο ίδιο σημείο. Δεν μου εκτελεί την εντολή και στα 2 PC. Αγανάκτησαν και το παράτησα. Έχω φτάσει στο σημείο που πιστεύω ότι το κινητό έχει θέμα Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 Ποιο version adb έχεις? Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasbasios3 Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 Α και το τελευταίο. Κατέβασα το tool και δεν μου ανοίγει το παράθυρο εντολών. Shift+δεξί κλικ και ΤΙΠΟΤΑ Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 Α και το τελευταίο. Κατέβασα το tool και δεν μου ανοίγει το παράθυρο εντολών. Shift+δεξί κλικ και ΤΙΠΟΤΑ Sent from my Nexus 6P using TapatalkΠοιο tool? Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasbasios3 Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 Sdk platform Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 Δες πμ να μην κάνουμε όλο το θέμα support Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasbasios3 Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 Πως γίνεται αυτό; Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 Πως γίνεται αυτό; Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Σου έχω στείλει προσωπικό μήνυμα (= πμ). Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 (edited) Ακουστε κατι παραξενο απο το service στην Αθηνα το επισημο. Το εστειλα για αλλαγη οθονης και μπαταριας. Η οθονη ειχε burn και η μπαταρια δικια μου επιλογη. Το κινητο ειναι εντος εγγυησης και δεν εκλεισε ουτε τον πρωτο χρονο. Μετα την επικοινωνια που ειχαμε σημερα μου ειπαν πως η οθονη θα αλλαχτει κανονικα οπως και η μπαταρια χωρις καποιο κοστος, απλα στην αναφορα για τις αλλαγες που εγιναν στο κινητο, δεν θα γραφει την αντικατασταση της μπαταριας αλλα μονο της οθονης επειδη ειναι σαν σετ οταν αλλαζει η οθονη παει και η μπαταρια μαζι. Εχετε ακουσει ξανα να πηγαινει σετ η αλλαγη οθονης με την μπαταρια και να μην αναγραφεται και η μπαταρια πουθενα σαν αλλαγη παρολο που θα γινει? Εγω παντως, κραταω μεγαλη επιφυλαξη και σκεφτομαι και το ενδεχομενο να μην την αλλαξουν την μπαταρια και απλα ετσι να μου το ειπαν. Επισης, υπαρχει καποιος τροπος να καταλαβω αν εγινε αλλαγη η οχι στην μπαταρια? *Με το accubattery με την παλια μου μπαταρια μου εβγαζε ζωη μπαταριας 84%. Με την καινουργια λογικα πρεπει να λεει 100% αν την αλλαξαν οντως? **Οταν τους ειπα αν μπορει να μου αποσταλλει η παλια μπαταρια πισω μου ειπαν πως δεν γινεται γιατι αυτα που αλλαζουν τα στελνουν στην εταιρια. Edited September 14, 2017 by FoT1s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CPR Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 Ακουστε κατι παραξενο απο το service στην Αθηνα το επισημο. Το εστειλα για αλλαγη οθονης και μπαταριας. Η οθονη ειχε burn και η μπαταρια δικια μου επιλογη. Το κινητο ειναι εντος εγγυησης και δεν εκλεισε ουτε τον πρωτο χρονο. Μετα την επικοινωνια που ειχαμε σημερα μου ειπαν πως η οθονη θα αλλαχτει κανονικα οπως και η μπαταρια χωρις καποιο κοστος, απλα στην αναφορα για τις αλλαγες που εγιναν στο κινητο, δεν θα γραφει την αντικατασταση της μπαταριας αλλα μονο της οθονης επειδη ειναι σαν σετ οταν αλλαζει η οθονη παει και η μπαταρια μαζι. Εχετε ακουσει ξανα να πηγαινει σετ η αλλαγη οθονης με την μπαταρια και να μην αναγραφεται και η μπαταρια πουθενα σαν αλλαγη παρολο που θα γινει? Εγω παντως, κραταω μεγαλη επιφυλαξη και σκεφτομαι και το ενδεχομενο να μην την αλλαξουν την μπαταρια και απλα ετσι να μου το ειπαν. Επισης, υπαρχει καποιος τροπος να καταλαβω αν εγινε αλλαγη η οχι στην μπαταρια? *Με το accubattery με την παλια μου μπαταρια μου εβγαζε ζωη μπαταριας 84%. Με την καινουργια λογικα πρεπει να λεει 100% αν την αλλαξαν οντως? **Οταν τους ειπα αν μπορει να μου αποσταλλει η παλια μπαταρια πισω μου ειπαν πως δεν γινεται γιατι αυτα που αλλαζουν τα στελνουν στην εταιρια. Θα το καταλάβεις από την απόδοση της μπαταρίας εμένα έχει μεγάλη διαφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanouris Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 Πριν να έρθει η 8 το κινητό έβγαζε κάπου στις 4+ ώρες screen on time . Μετά την αναβάθμιση παλεύω στις 3 και κάτι ψιλά . Λέτε να έχω θέμα με την μπαταρία ; Παράθεση Xiaomi Mi10T Amazfit T-Tex Sony a6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 Πριν να έρθει η 8 το κινητό έβγαζε κάπου στις 4+ ώρες screen on time . Μετά την αναβάθμιση παλεύω στις 3 και κάτι ψιλά . Λέτε να έχω θέμα με την μπαταρία ;Αυτό μόνο εσύ μπορείς να το κρίνεις. Δεν έχουν γίνει όλες οι εφαρμογές optimized για 8. Μπορεί να είναι κάποια εφαρμογή. Μπορεί και η μπαταρία. Στο 5χ ένας συνφορουμιτης είχε το CCleaner (μακριά από εμάς, λες και έχεις pc με Windows) που δούλευε υπερωρίες. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanouris Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 Αυτό μόνο εσύ μπορείς να το κρίνεις. Δεν έχουν γίνει όλες οι εφαρμογές optimized για 8. Μπορεί να είναι κάποια εφαρμογή. Μπορεί και η μπαταρία. Στο 5χ ένας συνφορουμιτης είχε το CCleaner (μακριά από εμάς, λες και έχεις pc με Windows) που δούλευε υπερωρίες. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Μπαταρία δεν ξέρω .Δεν γίνεται μέσα σε 24 ώρες που έκανα το update να τα έπαιξε η μπαταρία.Γενικα του έχω τις ίδιες εφαρμογές με πριν .Μπορώ να δω κάπως την υγεία της μπαταρίας ; Παράθεση Xiaomi Mi10T Amazfit T-Tex Sony a6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CPR Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 Μπαταρία δεν ξέρω .Δεν γίνεται μέσα σε 24 ώρες που έκανα το update να τα έπαιξε η μπαταρία.Γενικα του έχω τις ίδιες εφαρμογές με πριν .Μπορώ να δω κάπως την υγεία της μπαταρίας ; Βασικά κάνατε καθαρή εγκατάσταση; Εγώ πάντα το κάνω σε μεγάλα update. Διαγραφή όλα. Πέρασμα νέου λειτουργικού. Μετά πάλι διαγραφή όλα. Εννοείται επιλέγεις να μην κάνει επαναφορά από backup αλλα να στηθεί ως νέα συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanouris Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 Βασικά κάνατε καθαρή εγκατάσταση; Εγώ πάντα το κάνω σε μεγάλα update. Διαγραφή όλα. Πέρασμα νέου λειτουργικού. Μετά πάλι διαγραφή όλα. Εννοείται επιλέγεις να μην κάνει επαναφορά από backup αλλα να στηθεί ως νέα συσκευή. με το που κουμπωσε η 8ρα εγινε φορματ.Ποτε δεν περναω backup.Μονο τις επαφες απο gmail .Και μετα ξεκινησα να κατεβαζω οτι εφαρμογη χρειαζομουν Παράθεση Xiaomi Mi10T Amazfit T-Tex Sony a6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Koultouras Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 Καλησπέρα σε όλους! Έχω την συσκευή(no root) έναν χρόνο και τους τελευταίους δύο τρεις μήνες η μπαταρία έχει άρχισει να πέφτει πολύ σε απόδοση χώρις να έχω αλλάξει κάτι στον τρόπο που το χρησιμοποιώ. 3 ώρες sot βγάζει το τηλέφωνο πριν και μετά την 8.0. Εδώ και λίγες μέρες έχω και την 8.0. Σκέφτηκα να αλλάξω μπαταρία στην αντιπροσωπεία και μου είπανε γύρω στα 60 ευρώ το κόστος(τουλάχιστον μια βδομάδα χωρίς τηλέφωνο μου είπανε) . Θα ήθελα να άκουσω τις εμπειρίες σας αν αξίζει και αν γίνεται σωστή δουλειά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 Αυτοί μέχρι τώρα δεν είχαν μπαταρίες, τώρα στόκαραν; Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 Καλησπέρα σε όλους! Έχω την συσκευή(no root) έναν χρόνο και τους τελευταίους δύο τρεις μήνες η μπαταρία έχει άρχισει να πέφτει πολύ σε απόδοση χώρις να έχω αλλάξει κάτι στον τρόπο που το χρησιμοποιώ. 3 ώρες sot βγάζει το τηλέφωνο πριν και μετά την 8.0. Εδώ και λίγες μέρες έχω και την 8.0. Σκέφτηκα να αλλάξω μπαταρία στην αντιπροσωπεία και μου είπανε γύρω στα 60 ευρώ το κόστος(τουλάχιστον μια βδομάδα χωρίς τηλέφωνο μου είπανε) . Θα ήθελα να άκουσω τις εμπειρίες σας αν αξίζει και αν γίνεται σωστή δουλειά.60€; Πολλά δεν ζητάνε; Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts