Jump to content

Koultouras

Members
  • Δημοσιεύσεις

    18
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Koultouras

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 18

Koultouras's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Καλησπέρα. Έχω εδώ και μέρες το γνωστό σε όλους πρόβλημα με την μπαταρία όταν είναι 30% και κάτω σβήνει το τηλέφωνο. Θα ήθελα να μάθω που να στείλω το τηλέφωνο μου για επισκευή ή οτιδήποτε χρειάζεται. Είναι εντός εγγύησης και αγορασμένο από μαγαζί skroutz.
  2. Καλησπέρα σε όλους! Έχω την συσκευή(no root) έναν χρόνο και τους τελευταίους δύο τρεις μήνες η μπαταρία έχει άρχισει να πέφτει πολύ σε απόδοση χώρις να έχω αλλάξει κάτι στον τρόπο που το χρησιμοποιώ. 3 ώρες sot βγάζει το τηλέφωνο πριν και μετά την 8.0. Εδώ και λίγες μέρες έχω και την 8.0. Σκέφτηκα να αλλάξω μπαταρία στην αντιπροσωπεία και μου είπανε γύρω στα 60 ευρώ το κόστος(τουλάχιστον μια βδομάδα χωρίς τηλέφωνο μου είπανε) . Θα ήθελα να άκουσω τις εμπειρίες σας αν αξίζει και αν γίνεται σωστή δουλειά.
  3. Με την 7.1.2 τι γίνεται; την πήρε κάνεις;
  4. Καλησπέρα. Υπάρχει τρόπος να περάσουμε όλα τα feautures του pixel στο nexus 6p; Κάποιος εύκολος τρόπος.. Το έχει κάνει κανείς;
  5. Καλημέρα. Πήρα χθες την NBD90X έχει δει κανείς διαφορά ή βελτίωση στο battery drain από το σύστημα Android? Εγώ καμιά.. Συνεχίζουν να είναι συνέχεια πάνω από 10%!
  6. Καλησπέρα. Έχει να προτείνει κάνεις κάποιο καλό Bluetooth για το 6p? Συγγνώμη αν είναι off topic αλλά θα ήθελα να μάθω αν έχει κάποιος να προτείνει κάτι καλό με καλή συνδεσιμοτητα και μηδέν πρόβληματα.
  7. Καλησπέρα σε όλους. Βρίσκομαι εδώ και μέρες σε nrd90t. Είμαι στο beta οπότε από από nrd90m πέρασα με ota την nrd90t. Το πρόβλημα με το drain είναι πολύ μεγάλο. Σύστημα Android και Λειτουργικό σύστημα Android είναι πάντα από 12% και πάνω. Τι προτείνετε να κάνω; Ένα factory reset? Επίσης πρέπει να περιμένω κάτι σε nrd90u?
  8. Αυτός είναι τρόπος για να έρθει η ota πιο γρήγορα;
  9. Φαντάζομαι δεν γίνεται χωρίς pc έτσι;
  10. Κατεβάζω ota και factory image. Ποιο περνάω πρώτα;
  11. Καλημέρα σε όλους. Εγώ με το που άνοιξα τo τηλέφωνο έκανα εγγραφή στο πρόγραμμα beta και μου ήρθε η αναβάθμιση 7.0 NRD90M. Τώρα που βγήκε το ota και τo factory image NRD90U πρέπει να κάνω κάτι; Δεν είμαι root.
  12. Μόλις κατέβασα το night Mode enable και δουλεύει μια χαρά από το ui tuner. Το έβαλα και στην μπάρα μου ----- προσθήκη μηνύματος 64 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ναι δυστυχώς δεν υπάρχει η δυνατότητα να γίνει μέσω pc. Καμία ιδέα;
  13. Καλησπέρα παιδιά. Γνωρίζει κανείς αν γίνεται root χωρίς την βοήθεια από pc? Υπάρχουν διάφορα βίντεο που δείχνουν ότι ρουτατετε το κινητό χωρίς pc πχ root nexus 6p nougat 7.0 without pc. Έχει να προτείνει κάνεις κάνα αξιόπιστο βίντεο με οδηγίες;
  14. Καλησπέρα. Μόλις παρέλαβα καινούργιο nexus 6p. Με το που το άνοιξα έκανα εγγραφή στο beta και κατεβασα την 7.0 Nrd90m γράφει. Είναι η official ή το προηγούμενο beta?
  15. Εννοώ αν υπάρχει η δυνατότητα να μάθω ποτέ άνοιξε πρώτη φορά η συσκευή και γενικά πόσες ώρες/μέρες χρησιμοποιηθηκε. Ναι πρόκειται για μεταχειρισμένο. Ευχαριστώ
×
×
  • Create New...