FoT1s Δημ. September 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2017 Παρότι στην ιστοσελίδα του Android security bulletin εμφανίστηκαν οι διορθώσεις για τον Σεπτέμβριο του 17. Η Νοκια έδωσε πρώτη την ενημέρωση, εμείς περιμένουμε την Δεύτερα που μας έρχεται. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Την Δευτερα που μας ερχεται θα παρουμε την 8αρα μαζι με το patch του μηνα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. September 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2017 Αφού δεν έχουν βγει τα images ομως, όντως πάει για 11/9. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. September 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2017 Την Δευτερα που μας ερχεται θα παρουμε την 8αρα μαζι με το patch του μηνα!Τα Factory images του Αυγούστου υπάρχουν επισήμως μέσα στη σελίδα της Google. Μπορείς να τα κατεβάσεις και να τα περάσεις στο τηλέφωνό σου. Εφόσον σου εξαντληθεί η υπομονή. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 32 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αφού δεν έχουν βγει τα images ομως, όντως πάει για 11/9.Λογικό μου φαίνεται. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. September 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2017 Τα Factory images του Αυγούστου υπάρχουν επισήμως μέσα στη σελίδα της Google. Μπορείς να τα κατεβάσεις και να τα περάσεις στο τηλέφωνό σου. Εφόσον σου εξαντληθεί η υπομονή. Και τα ΟΤΑ έχουν βγει για να μην χρειάζεται ξεκλέιδωμα bootloader κλπ. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. September 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2017 Και τα ΟΤΑ έχουν βγει για να μην χρειάζεται ξεκλέιδωμα bootloader κλπ.Ναι, ξέχασα να το αναφέρω! Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdoe21 Δημ. September 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2017 Που υπάρχει τελικά άμεσα διαθέσιμη (genuine) μπαταρία για αλλαγή χωρίς να ρισκάρουμε να μας βάλουν καμία κινεζιά? Επίσης πόσο πάει το κόστος? Όποιος έχει φρέσκια πληροφόρηση ας βοηθήσει αν θέλει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabalos_1971 Δημ. September 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2017 Όταν πραγματοποιείται κλήση,μου παραπονιούνται οι συνομιλητές ότι ακούν την φωνή τους,και γενικά κακή ποιότητα του μικροφώνου,να το στείλω στο σέρβις; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα. https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. September 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2017 Όταν πραγματοποιείται κλήση,μου παραπονιούνται οι συνομιλητές ότι ακούν την φωνή τους,και γενικά κακή ποιότητα του μικροφώνου,να το στείλω στο σέρβις;Δοκίμασε με άλλο άτομο να μιλήσεις ... Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. September 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2017 Να ενημερώσω ότι την Τρίτη πήγα τελικά το κινητό στο σέρβις στην Μιχαλακοπούλου και σήμερα ενημερώθηκα ότι είναι έτοιμο. Έγινε αλλαγή δευτερεύουσας πλακέτας και μπαταρίας σύμφωνα με το παιδί. Δεν ξέρω ακόμα αν το κάλυψε η εγγύηση την μπαταρία γιατί σε καμία ώρα θα παραλάβω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. September 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2017 Ωραίος. Δευτέρα το στέλνω και εγώ λοιπόν!!!! Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. September 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2017 Επιβεβαιωνω κι εγω την διαθεσιμοτητα μπαταριας. Δευτερα κι εγω το στελνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. September 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2017 Να ενημερώσω ότι την Τρίτη πήγα τελικά το κινητό στο σέρβις στην Μιχαλακοπούλου και σήμερα ενημερώθηκα ότι είναι έτοιμο. Έγινε αλλαγή δευτερεύουσας πλακέτας και μπαταρίας σύμφωνα με το παιδί. Δεν ξέρω ακόμα αν το κάλυψε η εγγύηση την μπαταρία γιατί σε καμία ώρα θα παραλάβω.Δεν θα έπρεπε να σε ενημερώσουν για το αν θα πληρώσεις ή όχι; Λογικά θα πρέπει. Αλλά εφόσον δεν σε είπαν, μάλλον είσαι ακόμη εντός εγγύησης. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. September 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2017 Δεν θα έπρεπε να σε ενημερώσουν για το αν θα πληρώσεις ή όχι; Λογικά θα πρέπει. Αλλά εφόσον δεν σε είπαν, μάλλον είσαι ακόμη εντός εγγύησης. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Δεν υπήρξε τελικώς καμία χρέωση. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. September 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2017 (edited) Δεν υπήρξε τελικώς καμία χρέωση. :)Για αυτό και δεν σε ενημέρωσαν. Αν θα ήταν εκτός εγγύησης θα σε επερναν τηλέφωνο! Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Edited September 8, 2017 by zurabi_97 Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. September 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2017 Δεν υπήρξε τελικώς καμία χρέωση. :) Εγινε καλη δουλεια; Εγω αγχονομαι λιγο στο ανοιξε-κλεισε της συσκευης γιατι την Δευτερα θα το στειλω για αλλαγη οθονης λογω burn που εκανε κατω στην περιοχη των on touch button και για μπαταρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CPR Δημ. September 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2017 Και εγώ αγχώνομαι να μου το ανοίξουν και είναι και δύσκολο κινητό σε αυτόν τον τομέα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. September 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2017 Σε εμένα δεν υπάρχει ούτε μισό σημάδι που να δείχνει ότι το κινητό έχει ανοιχτεί. Όλα φαίνονται άψογα. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babill2004 Δημ. September 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2017 Καλημέρα. Η μπαταρία έχει εγγύηση 1 χρόνο ή 2 σαν το τηλέφωνο? Παράθεση "Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. September 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2017 Καλημέρα. Η μπαταρία έχει εγγύηση 1 χρόνο ή 2 σαν το τηλέφωνο? 1 χρόνο αλλά εξαιτίας των μαζικών προβλημάτων ίσως έχουν αλλάξει την πολιτική. Εμένα πάντως μου είπε στο τηλέφωνο ότι επειδή είμαι στον δεύτερο χρόνο έχει κόστος μόνο 10€ Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dachtus Δημ. September 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2017 Off topic Ευχαριστώ δημόσια τους διαχειριστές που προέβησαν στις απαραίτητες ενέργειες για να αποκατασταθεί η ηθική και ο αλληλοσεβασμός στο forum (παρόν νήμα και OnePlus5 νήμα). Εύχομαι η συνέχεια να είναι το ίδιο ενδιαφέρουσα όπως πάντα. Και πάλι ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babill2004 Δημ. September 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2017 Λόγω του ότι υπάρχει όπως φαίνεται κίνδυνος να μην υπάρχουν ανταλλακτικά, πχ μπαταρίες, ξέρετε αν μπορεί να αγοράσει κάποιος μια μπαταρία και να την κρατάει καβάντζα μέχρι να αρχίσει τα προβλήματα η δικιά του ή πρέπει να μπει με την αγορά της? Παράθεση "Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CPR Δημ. September 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2017 Λόγω του ότι υπάρχει όπως φαίνεται κίνδυνος να μην υπάρχουν ανταλλακτικά, πχ μπαταρίες, ξέρετε αν μπορεί να αγοράσει κάποιος μια μπαταρία και να την κρατάει καβάντζα μέχρι να αρχίσει τα προβλήματα η δικιά του ή πρέπει να μπει με την αγορά της?Στο eBay-Amazon υπάρχουν μπαταρίες αυθεντικές για να αγοράσεις και να την έχεις για το μέλλον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaras27 Δημ. September 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2017 Βάζοντας σαν Beta tester την version που εδωσε ειδα πολύ μικρή διαφορά στη διαχείριση της συσκευής . Πήγα να μπω στην σελίδα να βγω από το πρόγραμμα και δεν μπορώ ! Δεν ανοίγει κάν . Μπορώ να το κάνω από τη συσκευή ή κατι δεν παει καλά ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. September 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2017 Βάζοντας σαν Beta tester την version που εδωσε ειδα πολύ μικρή διαφορά στη διαχείριση της συσκευής . Πήγα να μπω στην σελίδα να βγω από το πρόγραμμα και δεν μπορώ ! Δεν ανοίγει κάν . Μπορώ να το κάνω από τη συσκευή ή κατι δεν παει καλά ? Αν εννοείς το beta programm νομίζω ότι δεν το βλέπεις καθώς πλέον δεν υπάρχει beta programm πρακτικά. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. September 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2017 Αν εννοείς το beta programm νομίζω ότι δεν το βλέπεις καθώς πλέον δεν υπάρχει beta programm πρακτικά.Σωστά, εφόσον βγήκαν οι επίσημες δεν υπάρχει λόγος να βγει αλλη beta έκδοση της 8.0.0 Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts