Jump to content

Google Nexus 6P (by Huawei)

paris_89
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τι στο καλό συμβαίνει με την σελίδα "Android Beta" δεν την φορτώνει με το τίποτα σήμερα!!! :wacko:

Σε εσάς φορτώνει ??

(Sent from Galaxy Tab S2)

Ούτε σε εμένα μπαίνει.

Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μα δεν υπάρχει beta αυτή την στιγμή. Το Oreo εχει δωθεί επίσημα.

Google Pixel 6 Pro

• Απαντήσεις 5,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Και σε εμένα ήρθε .Ερώτηση χωρίς ροοτ κάτι picture in picture και themes κλπ ,πως λειτουργούν;

Xiaomi Mi10T

Amazfit T-Tex

Sony a6000

Ναι δεν υπάρχει, απλά θέλω να κάνω απενεργοποίηση από το πρόγραμμα beta!

Δεν ξέρω τι βλακεία έχουν κάνει αλλά ούτε σήμερα δουλεύει η σελίδα :mad:

Edited by akis_k

Εγώ στο περιέργεια μπήκα να δω αν δουλεύει αλλά δεν...

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Και σε εμένα ήρθε .Ερώτηση χωρίς ροοτ κάτι picture in picture και themes κλπ ,πως λειτουργούν;
To Picture In Picture δουλεύει κανονικά (δοκίμασα στις Χάρτες). Τα θέματα λειτουργούν κανονικά με Substratum είτε με root είτε με το Add-on 'Andromeda' που υπάρχει στο Play Store αλλά με κόστος 2.59€ για να είναι rootless.

[img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img]

Ναι δεν υπάρχει, απλά θέλω να κάνω απενεργοποίηση από το πρόγραμμα beta!

Δεν ξέρω τι βλακεία έχουν κάνει αλλά ούτε σήμερα δουλεύει η σελίδα :mad:

Δεν με κατάλαβες... Αφού δεν υπάρχει bete programm πλέον. Τι απενεργοποίηση να κάνεις???

Google Pixel 6 Pro

Δεν με κατάλαβες... Αφού δεν υπάρχει bete programm πλέον. Τι απενεργοποίηση να κάνεις???

α ok! Νόμιζα ότι έπαιζε συνέχεια η σελίδα "beta program".

Εγώ στο περιέργεια μπήκα να δω αν δουλεύει αλλά δεν...

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

To Picture In Picture δουλεύει κανονικά (δοκίμασα στις Χάρτες). Τα θέματα λειτουργούν κανονικά με Substratum είτε με root είτε με το Add-on 'Andromeda' που υπάρχει στο Play Store αλλά με κόστος 2.59€ για να είναι rootless.

έχω δώσει τα δικαιώματα στις εφαρμογές για picture in picture ...αλλά δεν γίνεται κάτι ...τι έχω χάσει ;

Xiaomi Mi10T

Amazfit T-Tex

Sony a6000

έχω δώσει τα δικαιώματα στις εφαρμογές για picture in picture ...αλλά δεν γίνεται κάτι ...τι έχω χάσει ;
Δοκίμασε να ανοίξεις τους χάρτες, επέλεξε ένα προορισμό, και πάτα το home button.

α ok! Νόμιζα ότι έπαιζε συνέχεια η σελίδα "beta program".

Τουλάχιστον έτσι ξέρω. Για κάθε έκδοση βγαίνει beta, γράφεσαι και αυτό κάποια στιγμή τελειώνει. Για το επόμενο πρέπει να ξαναγραφτείς αν θες.

Google Pixel 6 Pro

Σήμερα άλλαξα και μπαταρία στην επίσημη αντιπροσωπεία στους Αμπελόκηπους. Είχε προηγηθεί αλλαγή πλακέτας λόγω bootloop. Λογικά δεν βγάζει αλλά 2 χρόνια τώρα το κινητό; :)

Σήμερα άλλαξα και μπαταρία στην επίσημη αντιπροσωπεία στους Αμπελόκηπους. Είχε προηγηθεί αλλαγή πλακέτας λόγω bootloop. Λογικά δεν βγάζει αλλά 2 χρόνια τώρα το κινητό; :)

Γιατί να μη βγάζει; 1,5 σίγουρα. Ποσο πήγε η μπαταρία;

Sent from my iPad using Tapatalk

Γιατί να μη βγάζει; 1,5 σίγουρα. Ποσο πήγε η μπαταρία;

Sent from my iPad using Tapatalk

10 ευρώ. Κάνανε καλή δουλειά είμαι ευχαριστημένος από το συγκεκριμένο σέρβις.

ρε παιδες περαστηκε και εμενα τωρα η 8 ... ειχα ενεργοποιησει το System UI Tuner και εχω απανω στη μπαρα κανονικοτατα το γραναζι με το κλειδι ... πηγαινοντας ομως στις ρυθμισεις μου εμφανιζει μονο τις επιλογες status bar και do not disturb ... πουθενα το Picture to Picture και οι υπολοιπες επιλογες οπως navigation bar ...

εκανα αφαιρεση και ξανα εκανα το τρικ που κρατας για μερικα δευτερολεπτα πατημενο το γραναζι αλλα οταν ξαναεμφανιζεται το System UI Tuner βγαζει μονο τις ρυθμισεις status bar και do not disturb

http://i68.tinypic.com/ip5pna.png

Edited by ikskarda

ρε παιδες περαστηκε και εμενα τωρα η 8 ... ειχα ενεργοποιησει το System UI Tuner και εχω απανω στη μπαρα κανονικοτατα το γραναζι με το κλειδι ... πηγαινοντας ομως στις ρυθμισεις μου εμφανιζει μονο τις επιλογες status bar και do not disturb ... πουθενα το Picture to Picture και οι υπολοιπες επιλογες ...

εκανα αφαιρεση και ξανα εκανα το τρικ που κρατας για μερικα δευτερολεπτα πατημενο το γραναζι αλλα οταν ξαναεμφανιζεται το System UI Tuner εμφανιζεται εις διπλουν και μονο με τις ρυθμισεις status bar και do not disturb

Και στις τελευταίες beta είχαν αφαιρέσει τις ρυθμίσεις που αναφέρεις στον tuner.

Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk

Google Pixel 6 Pro

Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση. Αρχικα αγχωθηκα και λεω οχι ρε ****το παω για φλασαρισμα της rom γιατι μαλλον δεν εκατσε καλα.:cry:

καταφερα να κανω το picture to picture μονο με το google maps ... στο youtube δε δουλευει ( θελει youtube red)

Edited by ikskarda

Πρώτες εντυπώσεις θετικότατες με την 8! Ανοίγουν γρηγορότερα οι εφαρμογές. Μου άρεσε επίσης η νέα οθόνη αναμονής που σου βγάζει ειδοποιήσεις. Σαν του S8 έγινε. Μέχρι και χρωμα εχει πλέον.

Αυτό παρατήρησα και εγώ ότι έγινε ποιο γρήγορο, όσο για την μπαταρία αν και είναι νωρίς ακόμη νομίζω έχει διαφορά στην αναμονή μου θύμησε την 6 το doze γενικά θετικές εντυπώσεις οι ρυθμίσεις μαζεμένες για το pip καλό αλλά ακόμη δεν υποστηρίζεται πολύ,αν κάτι δεν τρελάθηκα είναι τα εικονίδια και η ανάλυση μπαταρίας όπως το δείχνει αλλά μπορεί και να είναι θέμα συνήθειας

Καλησπερα.1η φορα γραφω στα forums εχω ενα θεματακι με την μπαταρια μου κραταει πλεον 5 ωρες με αρκετη χρηση.Λετε να αλλαξω μπαταρια;Το κινητο το εχω 11 μηνες

10 ευρώ. Κάνανε καλή δουλειά είμαι ευχαριστημένος από το συγκεκριμένο σέρβις.

Ρε φίλε πόσο καιρό έκανε το service; πάω και εγώ για μπαταρία και ίσως πλακέτα για το γνωστό θέμα με το μικρόφωνο και φοβάμαι να μην μείνω καιρό χωρίς κινητό και είμαι και στο στρατο. Επιπλέον στους Αμπελόκηπους που λέτε είναι TS solutions η το επισημο; γιατί δεν ήξερα σε ποια αντιπροσωπεία να το στειλω.

Edited by MrGeo
Ψάχνω carbon original case για το oneplus 3/3t.

Καλησπερα.1η φορα γραφω στα forums εχω ενα θεματακι με την μπαταρια μου κραταει πλεον 5 ωρες με αρκετη χρηση.Λετε να αλλαξω μπαταρια;Το κινητο το εχω 11 μηνες
5 ώρες ενεργής οθόνης; (Screen On Time - SoT) ή αναμονή;

5 ώρες ενεργής οθόνης; (Screen On Time - SoT) ή αναμονή;

Με τις 3 τουλαχιστον ενεργης οθονης

Ρε φίλε πόσο καιρό έκανε το service; πάω και εγώ για μπαταρία και ίσως πλακέτα για το γνωστό θέμα με το μικρόφωνο και φοβάμαι να μην μείνω καιρό χωρίς κινητό και είμαι και στο στρατο. Επιπλέον στους Αμπελόκηπους που λέτε είναι TS solutions η το επισημο; γιατί δεν ήξερα σε ποια αντιπροσωπεία να το στειλω.

Πλακέτα μου είχαν αλλάξει σε 2 ώρες. Μπαταρία το πήγα Δευτέρα πρωί και το πήρα Τρίτη μεσημέρι. Είναι ανάλογα την δουλειά που έχουν λογικά. Στου Αμπελοκήπους είναι το επίσημο σέρβις.

Ε καλά Τετάρτη είναι σήμερα. Λογικά αύριο θα έχεις απαντηση. Μπες και στο site της procordia-> track it και βάλε το ΙΜΕΙ σου να δεις σε τι φάση βρίσκεται.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Για όσους το πήραν από play store αντικατάσταση με pixel. http://www.androidpolice.com/2017/09/13/google-offering-nexus-6p-owners-pixel-xl-warranty-replacement/

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk