Da_rudakos Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 Γιατί δεν ανάβει το πράσινο φωτάκι μετά από μία αναπάντητη κλήση ενώ το έχω ενεργοποιημένο απ τις ρυθμίσεις ειδοποιήσεων? Ανάβει μόνο σε μηνύματα του facebook.... Βάλε light manager να τα κάνεις να ανάβουν σε οτι χρώμα θες και με οτι ρυθμο θες.. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161116/476fb681ca02f27926cfd870a8b65cd2.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 Βάλε light manager να τα κάνεις να ανάβουν σε οτι χρώμα θες και με οτι ρυθμο θες.. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161116/476fb681ca02f27926cfd870a8b65cd2.jpg Δηλαδή στο μενού δεν υπάρχει πλέον η δυνατότητα? Μόνο αν βάλω εφαρμογή γίνεται? Έλεος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 Δηλαδή στο μενού δεν υπάρχει πλέον η δυνατότητα? Μόνο αν βάλω εφαρμογή γίνεται? Έλεος... Settings-notifications,στο επάνω δεξιά μερος της οθονης πατας το γραναζακι και ενεργοποιείς το pulse notification light Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 Settings-notifications,στο επάνω δεξιά μερος της οθονης πατας το γραναζακι και ενεργοποιείς το pulse notification light Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Αυτο που λες το έχω ήδη ενεργοποιημένο αλλά οι αναπάντητες κλήσεις εξακολουθούν να μην εμφανίζονται με το πράσινο φωτακι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 Αυτο που λες το έχω ήδη ενεργοποιημένο αλλά οι αναπάντητες κλήσεις εξακολουθούν να μην εμφανίζονται με το πράσινο φωτακι. Τώρα έχω custom 7.1 αλλά από ότι θυμάμαι δεν αναβοσβηνε πράσινο φωτακι.Το φωτακι ήταν λευκό. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 (edited) Πάντως επειδή αναφερόμαστε και στην μπαταρία πολλές φορές και μερικές φορές την βγάζουμε χάλια, αυτή την στιγμή είμαι σε 1d 10h σε μπαταρία με 2h SOT και 30m κλήσεις. με 26 ώρες σε wifi και 8 ώρες σε 3g. Δεν λες άσχημες τις 2 ώρες οθόνης σε 34 ώρες σε μπαταρία. Όλα τα παραπάνω και είμαι στο 30%!!!! Και δεν είναι η πρώτη φορά που έχω τέτοια νούμερα. Γενικότερα πιάνω αυτές τις επιδόσεις ή 4-5 ώρες SOT αλλά σε 20-24 ώρες σε μπαταρία. Edit: Και μετά το βράδυ. Το πρωί στο 29% (Για την ακρίβεια είναι 1η και 18ώρες παρά 10 λεπτά) https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161117/d6d72c4a8c90b64f7604be93c6e7f95d.jpg Edited November 17, 2016 by djkostas20 Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. November 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2016 Πάντως επειδή αναφερόμαστε και στην μπαταρία πολλές φορές και μερικές φορές την βγάζουμε χάλια, αυτή την στιγμή είμαι σε 1d 10h σε μπαταρία με 2h SOT και 30m κλήσεις. με 26 ώρες σε wifi και 8 ώρες σε 3g. Δεν λες άσχημες τις 2 ώρες οθόνης σε 34 ώρες σε μπαταρία. Όλα τα παραπάνω και είμαι στο 30%!!!! Και δεν είναι η πρώτη φορά που έχω τέτοια νούμερα. Γενικότερα πιάνω αυτές τις επιδόσεις ή 4-5 ώρες SOT αλλά σε 20-24 ώρες σε μπαταρία. Edit: Και μετά το βράδυ. Το πρωί στο 29% (Για την ακρίβεια είναι 1η και 18ώρες παρά 10 λεπτά) https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161117/d6d72c4a8c90b64f7604be93c6e7f95d.jpg Αν δε κάνω λάθος δεν είσαι με τη stock rom. Φοράς custom. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. November 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2016 Αν δε κάνω λάθος δεν είσαι με τη stock rom. Φοράς custom. Ναι δεν είναι το βέλτιστο αλλά μη νομίζεις ότι αλλάζουν τόσα πολλά πράγματα σε αυτό το κομμάτι. Οι Custom roms πιο πολύ features δίνουν. Ειδικά όταν μιλάμε για stock android. Δεν είναι π.χ. σύγκριση touchwiz vs aosp που εκεί ίσως να υπάρχει διαφορά σε διάφορα tweaks. Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. November 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2016 Καλημέρα παιδιά,στη παρεα σας απο χτες..2 απορίες εχω για αρχή,4G+ δεν το εμφανίζει ή δεν έχουμε και η 2η εχει καποιος link για γνήσιο φορτιστή και καλώδιο; Και απ'εξω δεν με ενοχλει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. November 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2016 Καλημέρα παιδιά,στη παρεα σας απο χτες..2 απορίες εχω για αρχή,4G+ δεν το εμφανίζει ή δεν έχουμε και η 2η εχει καποιος link για γνήσιο φορτιστή και καλώδιο; Και απ'εξω δεν με ενοχλει.. Έχουμε αλλά δεν το εμφανίζει. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. November 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2016 Και εγώ ψάχνω για γνήσιο φόρτιστή ξέρει κάποιος φίλος που μπορούμε να βρούμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrGeo Δημ. November 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2016 Και εγώ ψάχνω για γνήσιο φόρτιστή ξέρει κάποιος φίλος που μπορούμε να βρούμε; Δες στο θέμα με τα αξεσουάρ.. Παράθεση Ψάχνω carbon original case για το oneplus 3/3t. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 (edited) Επιστροφή στην ΜΜ για εμένα :) Φαίνεται αμέσως ότι είναι γενικά ένα κλικ πιο βαριά από την 7, ακόμα και με φρέσκια εγκατάσταση. Τρομερά δροσερό το τηλέφωνο, τα android stats ούτε που υπάρχουν, μνήμη πολύ λιγότερη κατά μέσο όρο( είναι και αρχή ακόμα). Περιμένω να δω και μπαταρία κάτω από το 50%. Αυτό τον κατήφορο πάντως που έπαιρνε όποτε χρησιμοποιούσα το κινητό πλέον δεν υπάρχει. Edit: πρώτη ολοκληρωμένη φόρτιση και ή διαφορά τεράστια. Νιώθω ότι πλέον έχω κινητό με φυσιολογική μπαταρία. Παραθέτω και δύο screenshots https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161122/16232237c4639a047445176959f286e2.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20161122/159318f501d2d0f9aa913a1c166e5fe2.jpg Μαζί με κλήσεις 43 λεπτά Στην 7-7.1.1 δεν κατάφερα ποτέ να περάσω τις 3.30 ώρες Edited November 22, 2016 by than0s7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tollisth Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 Σίγουρα στην 6 η διάρκεια μπαταρίας ήταν καλύτερη αλλά προσωπικά και με την 7 την μέρα μου την βγάζω αυτό μου φτάνει ελπίζω στην 7.1 όταν βγει οριστικά να έχουμε καλύτερη απόδοση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrGeo Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 παιδες μου ηρθε το developer preview 2 για την 7.1.1 του νοεμβριου.. θα περασει ΟΤΑ για ειμαι root με custom recovery σορρυ για την χαζη ερωτηση αλλα δεν ειμαι σιγουρος! :P Παράθεση Ψάχνω carbon original case για το oneplus 3/3t. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 παιδες μου ηρθε το developer preview 2 για την 7.1.1 του νοεμβριου.. θα περασει ΟΤΑ για ειμαι root με custom recovery σορρυ για την χαζη ερωτηση αλλα δεν ειμαι σιγουρος! :P Χρησιμοποίησε flashfire και πες. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrGeo Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 Χρησιμοποίησε flashfire και πες. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk ΟΤΑ δεν παίζει λόγω του custom recovery οπότε μάλλον χειροκίνητα θα το κανω. Παράθεση Ψάχνω carbon original case για το oneplus 3/3t. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 Παιδιά μια γρήγορη γνώμη... 6P Η Galaxy S7;; Και γιατί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 6p. Τι γιατί; Stock Android και πλήρης ελευθερία Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 Σαν ταχύτητα και στα παιχνίδια πως τα πάει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 Εδώ θα σου πουν 6p και στο άλλο τοπικ s7. Ή σωστή ενότητα για να ρωτήσεις είναι στην επιλογή συσκευής. Να ακούσεις όλες τις απόψεις μαζί Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 Ποια custom 6 mm προτείνετε ;και ένα link για Root παίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 Παιδιά κανένας οδηγός στα ελληνικά για unroot υπάρχει? Από σήμερα το έχω, δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με ροοτ, είναι ροοταρισμενο είπα μια να το κρατήσω έτσι και πρώτο πρόβλημα δεν λειτουργεί της Πειραιώς η εφαρμογή. Αν ξέρει κάποιος ας με καθοδήγησει πως να το γυρίσω σε επίσημο firmware. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 Παιδιά κανένας οδηγός στα ελληνικά για unroot υπάρχει? Από σήμερα το έχω, δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με ροοτ, είναι ροοταρισμενο είπα μια να το κρατήσω έτσι και πρώτο πρόβλημα δεν λειτουργεί της Πειραιώς η εφαρμογή. Αν ξέρει κάποιος ας με καθοδήγησει πως να το γυρίσω σε επίσημο firmware. Χρησιμοποίησε το παρακάτω toolkit ακολουθώντας τις οδηγίες που λέει στην αρχή. Το κάνει αυτόματα την διαδικασία. Είναι ότι πιο απλό μπορείς να βρεις αλλιώς βρες αν υπάρχουν οδηγοί από τα παιδιά εδώ. http://www.wugfresh.com/nrt/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 Δεν φταίει όμως το root για την εφαρμογή της Πειραιώς!!!! Παίζει κανονικά με root. Το πρόβλημα της είναι το xposed framework οπότε κατά πάσα πιθανότητα αυτός που το αγόρασες έχει περάσει xposed. Αν αφαιρέσεις απλώς το xposed τότε δεν θα έχεις θέμα. Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts