Jump to content

Google Nexus 6P (by Huawei)

paris_89
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γιατί δεν ανάβει το πράσινο φωτάκι μετά από μία αναπάντητη κλήση ενώ το έχω ενεργοποιημένο απ τις ρυθμίσεις ειδοποιήσεων? Ανάβει μόνο σε μηνύματα του facebook....

Βάλε light manager να τα κάνεις να ανάβουν σε οτι χρώμα θες και με οτι ρυθμο θες..

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161116/476fb681ca02f27926cfd870a8b65cd2.jpg

• Απαντήσεις 5,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Βάλε light manager να τα κάνεις να ανάβουν σε οτι χρώμα θες και με οτι ρυθμο θες..

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161116/476fb681ca02f27926cfd870a8b65cd2.jpg

Δηλαδή στο μενού δεν υπάρχει πλέον η δυνατότητα? Μόνο αν βάλω εφαρμογή γίνεται? Έλεος...

Δηλαδή στο μενού δεν υπάρχει πλέον η δυνατότητα? Μόνο αν βάλω εφαρμογή γίνεται? Έλεος...

Settings-notifications,στο επάνω δεξιά μερος της οθονης πατας το γραναζακι και ενεργοποιείς το pulse notification light

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Settings-notifications,στο επάνω δεξιά μερος της οθονης πατας το γραναζακι και ενεργοποιείς το pulse notification light

Αυτο που λες το έχω ήδη ενεργοποιημένο αλλά οι αναπάντητες κλήσεις εξακολουθούν να μην εμφανίζονται με το πράσινο φωτακι.

Αυτο που λες το έχω ήδη ενεργοποιημένο αλλά οι αναπάντητες κλήσεις εξακολουθούν να μην εμφανίζονται με το πράσινο φωτακι.

Τώρα έχω custom 7.1 αλλά από ότι θυμάμαι δεν αναβοσβηνε πράσινο φωτακι.Το φωτακι ήταν λευκό.

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Πάντως επειδή αναφερόμαστε και στην μπαταρία πολλές φορές και μερικές φορές την βγάζουμε χάλια, αυτή την στιγμή είμαι σε 1d 10h σε μπαταρία με 2h SOT και 30m κλήσεις. με 26 ώρες σε wifi και 8 ώρες σε 3g. Δεν λες άσχημες τις 2 ώρες οθόνης σε 34 ώρες σε μπαταρία. Όλα τα παραπάνω και είμαι στο 30%!!!! Και δεν είναι η πρώτη φορά που έχω τέτοια νούμερα. Γενικότερα πιάνω αυτές τις επιδόσεις ή 4-5 ώρες SOT αλλά σε 20-24 ώρες σε μπαταρία.

Edit: Και μετά το βράδυ. Το πρωί στο 29% (Για την ακρίβεια είναι 1η και 18ώρες παρά 10 λεπτά)

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161117/d6d72c4a8c90b64f7604be93c6e7f95d.jpg

Edited by djkostas20

Google Pixel 6 Pro

Πάντως επειδή αναφερόμαστε και στην μπαταρία πολλές φορές και μερικές φορές την βγάζουμε χάλια, αυτή την στιγμή είμαι σε 1d 10h σε μπαταρία με 2h SOT και 30m κλήσεις. με 26 ώρες σε wifi και 8 ώρες σε 3g. Δεν λες άσχημες τις 2 ώρες οθόνης σε 34 ώρες σε μπαταρία. Όλα τα παραπάνω και είμαι στο 30%!!!! Και δεν είναι η πρώτη φορά που έχω τέτοια νούμερα. Γενικότερα πιάνω αυτές τις επιδόσεις ή 4-5 ώρες SOT αλλά σε 20-24 ώρες σε μπαταρία.

Edit: Και μετά το βράδυ. Το πρωί στο 29% (Για την ακρίβεια είναι 1η και 18ώρες παρά 10 λεπτά)

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161117/d6d72c4a8c90b64f7604be93c6e7f95d.jpg

Αν δε κάνω λάθος δεν είσαι με τη stock rom. Φοράς custom.

Αν δε κάνω λάθος δεν είσαι με τη stock rom. Φοράς custom.

Ναι δεν είναι το βέλτιστο αλλά μη νομίζεις ότι αλλάζουν τόσα πολλά πράγματα σε αυτό το κομμάτι. Οι Custom roms πιο πολύ features δίνουν. Ειδικά όταν μιλάμε για stock android. Δεν είναι π.χ. σύγκριση touchwiz vs aosp που εκεί ίσως να υπάρχει διαφορά σε διάφορα tweaks.

Google Pixel 6 Pro

Καλημέρα παιδιά,στη παρεα σας απο χτες..2 απορίες εχω για αρχή,4G+ δεν το εμφανίζει ή δεν έχουμε και η 2η εχει καποιος link για γνήσιο φορτιστή και καλώδιο; Και απ'εξω δεν με ενοχλει..

Καλημέρα παιδιά,στη παρεα σας απο χτες..2 απορίες εχω για αρχή,4G+ δεν το εμφανίζει ή δεν έχουμε και η 2η εχει καποιος link για γνήσιο φορτιστή και καλώδιο; Και απ'εξω δεν με ενοχλει..

Έχουμε αλλά δεν το εμφανίζει.

Και εγώ ψάχνω για γνήσιο φόρτιστή ξέρει κάποιος φίλος που μπορούμε να βρούμε;

Δες στο θέμα με τα αξεσουάρ..

Ψάχνω carbon original case για το oneplus 3/3t.

Επιστροφή στην ΜΜ για εμένα :)

Φαίνεται αμέσως ότι είναι γενικά ένα κλικ πιο βαριά από την 7, ακόμα και με φρέσκια εγκατάσταση.

Τρομερά δροσερό το τηλέφωνο, τα android stats ούτε που υπάρχουν, μνήμη πολύ λιγότερη κατά μέσο όρο( είναι και αρχή ακόμα).

Περιμένω να δω και μπαταρία κάτω από το 50%. Αυτό τον κατήφορο πάντως που έπαιρνε όποτε χρησιμοποιούσα το κινητό πλέον δεν υπάρχει.

Edit: πρώτη ολοκληρωμένη φόρτιση και ή διαφορά τεράστια. Νιώθω ότι πλέον έχω κινητό με φυσιολογική μπαταρία.

Παραθέτω και δύο screenshots

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161122/16232237c4639a047445176959f286e2.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20161122/159318f501d2d0f9aa913a1c166e5fe2.jpg

Μαζί με κλήσεις 43 λεπτά

Στην 7-7.1.1 δεν κατάφερα ποτέ να περάσω τις 3.30 ώρες

Edited by than0s7

Σίγουρα στην 6 η διάρκεια μπαταρίας ήταν καλύτερη αλλά προσωπικά και με την 7 την μέρα μου την βγάζω αυτό μου φτάνει ελπίζω στην 7.1 όταν βγει οριστικά να έχουμε καλύτερη απόδοση

παιδες μου ηρθε το developer preview 2 για την 7.1.1 του νοεμβριου.. θα περασει ΟΤΑ για ειμαι root με custom recovery σορρυ για την χαζη ερωτηση αλλα δεν ειμαι σιγουρος! :P

παιδες μου ηρθε το developer preview 2 για την 7.1.1 του νοεμβριου.. θα περασει ΟΤΑ για ειμαι root με custom recovery σορρυ για την χαζη ερωτηση αλλα δεν ειμαι σιγουρος! :P

Χρησιμοποίησε flashfire και πες.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

Χρησιμοποίησε flashfire και πες.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

ΟΤΑ δεν παίζει λόγω του custom recovery οπότε μάλλον χειροκίνητα θα το κανω.

6p. Τι γιατί;

Stock Android και πλήρης ελευθερία

Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εδώ θα σου πουν 6p και στο άλλο τοπικ s7. Ή σωστή ενότητα για να ρωτήσεις είναι στην επιλογή συσκευής. Να ακούσεις όλες τις απόψεις μαζί

Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παιδιά κανένας οδηγός στα ελληνικά για unroot υπάρχει?

Από σήμερα το έχω, δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με ροοτ, είναι ροοταρισμενο είπα μια να το κρατήσω έτσι και πρώτο πρόβλημα δεν λειτουργεί της Πειραιώς η εφαρμογή.

Αν ξέρει κάποιος ας με καθοδήγησει πως να το γυρίσω σε επίσημο firmware.

kountouraN

Παιδιά κανένας οδηγός στα ελληνικά για unroot υπάρχει?

Από σήμερα το έχω, δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με ροοτ, είναι ροοταρισμενο είπα μια να το κρατήσω έτσι και πρώτο πρόβλημα δεν λειτουργεί της Πειραιώς η εφαρμογή.

Αν ξέρει κάποιος ας με καθοδήγησει πως να το γυρίσω σε επίσημο firmware.

Χρησιμοποίησε το παρακάτω toolkit ακολουθώντας τις οδηγίες που λέει στην αρχή. Το κάνει αυτόματα την διαδικασία. Είναι ότι πιο απλό μπορείς να βρεις αλλιώς βρες αν υπάρχουν οδηγοί από τα παιδιά εδώ.

http://www.wugfresh.com/nrt/

Δεν φταίει όμως το root για την εφαρμογή της Πειραιώς!!!! Παίζει κανονικά με root. Το πρόβλημα της είναι το xposed framework οπότε κατά πάσα πιθανότητα αυτός που το αγόρασες έχει περάσει xposed. Αν αφαιρέσεις απλώς το xposed τότε δεν θα έχεις θέμα.

Google Pixel 6 Pro