Jump to content

Google Nexus 6P (by Huawei)

paris_89
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χρυσό? Γιατί υπάρχει σε χρυσό. Μαύρο λευκό και ασημί ξέρω

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Google Pixel 9 Pro XL

• Απαντήσεις 5,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Υπάρχει Κωστή νομίζω ότι είναι για Αμερική μόνο

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τελικά αν επαληθευτούν οι φήμες που θέλουν την κατάργηση της σειράς Nexus, τότε το κινητό μας αποκτά συλλεκτική αξία

Το χρυσό έχω εγώ και βγαίνει μόνο σε 64gb. Το πήρα από αγγελία.

Αν δεν κάνω λάθος έχει βγει μονο σε h1511 έκδοση (US) γι αυτό και δεν ήρθε ποτέ Ελλάδα

Ασχετο αλλα εχει κανενας το λευκο; Για μενα ειναι το πιο ομορφο αλλα νομιζω ελλαδα δεν ηρθε..
Ψάχνω carbon original case για το oneplus 3/3t.

Τώρα αυτό με την αλλαγή ονόματος από nexus σε pixel δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε,σαν να ακυρωνονται τα δικά μας είναι

Το θέμα δεν είναι το όνομα. Ας γίνει ότι θέλει. Να μη κλειδωθούν είναι το θέμα. Γιατί αν γίνει και αυτό τότε θα το γυρίσω στο iOS.

Google Pixel 9 Pro XL

Παιδιά μερικές φορές μου κάνει restart στο άσχετο χωρίς κάποιο ζόρισμα. Το αντιμετώπισε κανείς αυτό;

Γιατί να ακυρωνονται τα δικας; και δεν τον βλέπω αρνητικό αρκεί να μην το κλειδώσουν που δεν το πιστευω.

----- προσθήκη μηνύματος 75 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παιδιά μερικές φορές μου κάνει restart στο άσχετο χωρίς κάποιο ζόρισμα. Το αντιμετώπισε κανείς αυτό;

Είσαι στοκ; εγώ δεν έχω αντιμετωπίσει τπτ τετοιο.

Γιατί να ακυρωνονται τα δικας; και δεν τον βλέπω αρνητικό αρκεί να μην το κλειδώσουν που δεν το πιστευω.

----- προσθήκη μηνύματος 75 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Είσαι στοκ; εγώ δεν έχω αντιμετωπίσει τπτ τετοιο.

Ναι στοκ, δεν πείραξα απολύτως τίποτα

Ναι στοκ, δεν πείραξα απολύτως τίποτα

Περιεργο.. Εγώ το " πειράζω" όλη μέρα με Xposed κλπ και δεν έχω συνάντηση τπτ τετοιο.. Μήπως να κάνεις ένα factory reset; εγώ αυτό θα έκανα για αρχη..

Λοιπον ηρθε η ωρα να αποχωριστω το τελειο για μενα lg g4. (θα το παρει η γυναικα) και σκεφτομαι για το nexus 6p (370 euro). σε αυτα τα χρηματα νομιζω ειναι καλη επιλογη δε με ενδιαφερει που δεν εχει σναπ 820 ποιο πολυ με ενδιαφερει να πηγαινει γρηγορα παρα το antutu. θελω να μαντεψετε τι αρνητικα θα συναντουσα στο 6p και γενικα αν υπαρχουν αρκετα προβληματικα 6p να φοβαμαι, στα lg υπαρχει αυτος ο φοβος. στην θεση μου θα κοιταγατε και κατι αλλο σε αυτα τα λεφτα?

Ίσως το γυμνό android σου φανεί περίεργο στην αρχή. Το smooth πάντως που θα έχεις πλέον σε σχέση με το g4 θα είναι απίστευτο. Οθόνη ίσως σου φανεί περίεργη στην αρχή επειδή έχεις συνηθίσει σε ips. Ότι άλλο θέμα έχεις είμαστε εδώ να σε βοηθήσουμε☺

Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Λοιπον ηρθε η ωρα να αποχωριστω το τελειο για μενα lg g4. (θα το παρει η γυναικα) και σκεφτομαι για το nexus 6p (370 euro). σε αυτα τα χρηματα νομιζω ειναι καλη επιλογη δε με ενδιαφερει που δεν εχει σναπ 820 ποιο πολυ με ενδιαφερει να πηγαινει γρηγορα παρα το antutu. θελω να μαντεψετε τι αρνητικα θα συναντουσα στο 6p και γενικα αν υπαρχουν αρκετα προβληματικα 6p να φοβαμαι, στα lg υπαρχει αυτος ο φοβος. στην θεση μου θα κοιταγατε και κατι αλλο σε αυτα τα λεφτα?

Πάρτο όπως είσαι.. Και εγώ πρώην κάτοχος LG G4 είμαι και πήρα το 6P πριν λίγες μέρες μεταχειρισμένο (αγορασμενο από Vodafone 5/8/2016 !! ) στα 320 ευρώ..

Ή μέρα με τη νύχτα στην ταχύτητα, μου αρέσει το pure android (και θα το έκανα και με root στο G4 αλλά φοβόμουν λόγω bootloop), καλύτερη μπαταρια, καλύτερη κατασκευή, επιτέλους σενσορας δακτυλικών αποτυπωμάτων, ίδιες σχεδόν κάμερες (ίσως λίγο καλύτερη του G4 λόγω sharpness).

Μου αρέσει που βαυκαλίζεται η Google ότι έδωσε γρήγορα το update του android 7. Για εμάς που θελουμε να μας έρθει OTA χωρίς άλλες διαδικασίες μπήκε Σεπτέμβριος και ακόμα περιμένουμε.

Για όποιον ενδιαφέρεται να αποκτήσει τo 6p

Η συσκευή δουλεύει απροβληματιστα σε όλα,ο επεξεργαστής είναι μια χαρά δεν έχει κανένα απολύτως θέμα,εξαιρετική οθόνη με φοβερά ηχεία,εξαιρετικές κάμερες ειδικά σε χαμηλό φωτισμό,καλή μπαταρία,το μέγεθος μπορεί να ενοχλεί εμένα πάλι καθόλου, γενικώς κανένας χρήστης δεν θα αντιμετώπιση κάποιο πρόβλημα στην καθημερινότητα του τώρα και σίγουρα για τα επόμενα 3 χρόνια,το vs δεν έχει νόημα, προσωπικά από ότι κυκλοφορεί από συσκευές τώρα πάλι το 6p θα αγόραζα

Να υπενθυμίσω ότι εδώ μιλάμε αποκλειστικά και μόνο για το Google Nexus 6P της Huawei.

Για συγκρίσεις με άλλα κινητά, υπάρχει άλλη ενότητα.

Μία ερώτηση έχω να κάνω για το τηλέφωνο, το οποίο σκέφτομαι κατά το Νοέμβριο να αγοράσω. Σε διάφορα forums διαβάζω ότι σε πολύ μικρή πίεση σπάει εύκολα. Το διάβασα και εδώ στο myphone σε κάποιο vs θέμα (δε θυμάμαι ποιο ακριβώς), και του πρότειναν να μην το αγοράσει για είναι πολύ εύκολο να σπάσει. Από την άλλη κάποιος άλλος χρήστης τον παρέπεμψε στο παρόν θέμα όπου οι χρήστες λένε το αντίθετο. Τι ακριβώς συμβαίνει. Φυσικά η χρήση που θα του κάνω θα είναι με την πρέπουσα προσοχή και απλά τους καλοκαιρινούς μήνες θα βρίσκεται στην τσέπη παντελονιού (την μπροστά). Θα μπορούσατε να με διαφωτίσετε αν πρόκειται για τρίχα που έγινε τριχιά ή υπάρχει κάποια ευαισθησία;
ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

Μία ερώτηση έχω να κάνω για το τηλέφωνο, το οποίο σκέφτομαι κατά το Νοέμβριο να αγοράσω. Σε διάφορα forums διαβάζω ότι σε πολύ μικρή πίεση σπάει εύκολα. Το διάβασα και εδώ στο myphone σε κάποιο vs θέμα (δε θυμάμαι ποιο ακριβώς), και του πρότειναν να μην το αγοράσει για είναι πολύ εύκολο να σπάσει. Από την άλλη κάποιος άλλος χρήστης τον παρέπεμψε στο παρόν θέμα όπου οι χρήστες λένε το αντίθετο. Τι ακριβώς συμβαίνει. Φυσικά η χρήση που θα του κάνω θα είναι με την πρέπουσα προσοχή και απλά τους καλοκαιρινούς μήνες θα βρίσκεται στην τσέπη παντελονιού (την μπροστά). Θα μπορούσατε να με διαφωτίσετε αν πρόκειται για τρίχα που έγινε τριχιά ή υπάρχει κάποια ευαισθησία;

Δεν ισχύει φίλε το είχα 2 μήνες το καλοκαίρι χωρίς θήκη με skin και τζάμι προστασίας και δεν έπαθε τίποτα αν και το έβαζα συχνά σε στενες τσέπες

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν ισχύει με τίποτα!!! Δεν μπήκε ποτέ θήκη πέραν μίας εβδομάδας από τον Δεκέμβριο που το έχω. Το βάζω οπουδήποτε, τσέπες τζιν κλπ. Τώρα αν θες εσύ να το λυγίσεις τότε θα λυγίσει. Όλα τα κινητά λυγίζουν αν τα πιέσεις έντονα στα αδύνατα σημεία. Έντονα δεν βγαίνει μέσα σε καθημερινή χρήση. Πρέπει να θες να το λυγίζεις για να το καταφέρεις. Τύπου "bendgate" δηλαδή.

Google Pixel 9 Pro XL

Φίλε όταν σκάσεις τόσα χρήματα θεωρώ αυτονόητο πως θα προσέχεις την συσκευή σου. Αν δεν το βάλεις σε ακραίες συνθήκες, πχ να το περάσεις για σανίδα σκαλωσιάς λόγω μεγέθους θέμα δεν θα αντιμετωπίσεις.

Ουσιαστικά είχαν αναφερθεί κάποια περιστατικά με κάποιους που τους στράβωσε και στο xda. Αυτό όμως που φυσικά δεν έλεγε κανένας είναι ότι η χρήση που έγινε ήταν ακραία. Του τύπου το έχω στην πίσω τσέπη όλη μέρα, κάθομαι πάνω του, σηκώνομαι, ξανακάθομαι(γιατί με μία φορά πάλι δεν θα πάθει τίποτα το πιθανότερο) και στο τέλος έχει στραβώσει. Μα πως... Το κινητό δεν παθαίνει τίποτα. Δεν είμαι και ο πιο προσεχτικός χρήστης αλλά το κινητό δεν έχει πάρει καμία κλίση

Google Pixel 9 Pro XL

Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις σας. Εννοείται ότι δε θα παίζω προσπαθώντας να δω αν θα στραβώσει. Και φυσικά μόνο ακραία δεν χαρακτηρίζεται η χρήση που θα του κάνω. Για να είμαι ειλικρινής, ούτε εγώ πίστεψα ότι και καλά σπάει σαν τσιγαρόχαρτο και τα υπόλοιπα όμορφα που κατά καιρούς γράφονται. Απλά, περισσότερο για μια επιβεβαίωση έκανα την ερώτηση.

Και μία ακόμα ερώτηση: Έχω το Nexus 6 (το οποίο με την αγορά του 6P θα γίνει δεύτερο τηλέφωνο). Όσοι τα είχατε αυτά τα δύο, πώς κρίνεται την ανθεκτικότητα μεταξύ των δύο. Δεν εννοώ να προσπαθήσατε να τα σπάσετε, απλά τι εντύπωση και τι αίσθηση σας έδωσε στο χέρι.

ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις σας. Εννοείται ότι δε θα παίζω προσπαθώντας να δω αν θα στραβώσει. Και φυσικά μόνο ακραία δεν χαρακτηρίζεται η χρήση που θα του κάνω. Για να είμαι ειλικρινής, ούτε εγώ πίστεψα ότι και καλά σπάει σαν τσιγαρόχαρτο και τα υπόλοιπα όμορφα που κατά καιρούς γράφονται. Απλά, περισσότερο για μια επιβεβαίωση έκανα την ερώτηση.

Και μία ακόμα ερώτηση: Έχω το Nexus 6 (το οποίο με την αγορά του 6P θα γίνει δεύτερο τηλέφωνο). Όσοι τα είχατε αυτά τα δύο, πώς κρίνεται την ανθεκτικότητα μεταξύ των δύο. Δεν εννοώ να προσπαθήσατε να τα σπάσετε, απλά τι εντύπωση και τι αίσθηση σας έδωσε στο χέρι.

Τα είχα και τα δυο! Το 6 είναι αρκετά μεγαλο. Βέβαια ή κυρτότητα του έδινε ωραίο κράτημα στο χέρι. Το 6p είναι πολύ πιο μαζεμένο με ωραία την αίσθηση του αλουμινίου και προσωπικά πιστεύω ότι ειναι μεγάλη αναβάθμιση σε όλα από το 6

Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Samsung Omnia windows mobile 6.0, Iphone 3gs, Iphone 5, Moto X 2014, Motorola Nexus 6, NVIDIA shield tablet 16GB,Huawei Nexus 6p, Pixel C, NVIDIA SHIELD TV(2017), Google Pixel 2 XL, Google Pixel 4 XL,

και τώρα Samsung NOTE 20 ULTRA 5G.