arnaia Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 αν θελω να περασω την pure nexus την περναω ετσι απλα απ το zip ή πρεπει να κανω ολη τη διαδικασια για να ξεκλειδωσω bootloader πρωτα και μετα να περασω το zip? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Προφανώς ξεκλείδωμα bootloader και πέρασμα custom recovery! Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arnaia Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Προφανώς ξεκλείδωμα bootloader και πέρασμα custom recovery! Προτείνεις τη διαδικασία με sdk ή με κάποιο από τα tools που υπάρχουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Sdk για να ξέρεις και τι κάνεις τα tools είναι διευκόλυνση αλλά το πας στα τυφλά Sent from my Mate 8 Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kanenask Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 την παρασκευη παραλαμβανω το κινητο εχετε να προτεινετε καμμια καλη θηκη+temperred glass? Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εμένα με βολεψε πολυ της η rugged armor της spigen όχι όμως το glass της . Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Follow the White Rabbit.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arnaia Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 οκ ευχαριστω στεφανε θα το παλεψω με sdk και βλεπουμε. αυριο παραλαμβανω, θελει να κανω κατι απο αρχης?ειναι πρωτη φορα που παιρνω νεξους, ερχομαι απο s4 με αρκετο πειραγμα Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Δεν νομίζω όταν το πάρεις unlock bootloader custom recovery root και καλή διασκέδαση!!!!! Sent from my Mate 8 Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arnaia Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 ποσο πρεπει να ειναι ο φορτιστης για να κανει quick charge. δεν μπορω να βρω κατι σε ευρωπαικο φορτιστη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1984 Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 Αν θυμάμαι καλα 2.1 A είναι ο φορτιστής. From Nexus 6P Παράθεση Samsung Omnia windows mobile 6.0, Iphone 3gs, Iphone 5, Moto X 2014, Motorola Nexus 6, NVIDIA shield tablet 16GB,Huawei Nexus 6p, Pixel C, NVIDIA SHIELD TV(2017), Google Pixel 2 XL, Google Pixel 4 XL, και τώρα Samsung NOTE 20 ULTRA 5G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 Αν θυμάμαι καλα 2.1 A είναι ο φορτιστής. From Nexus 6P 3.0Α ειναι ο μαμα φορτιστης του nexus 6p. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1984 Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 3.0Α ειναι ο μαμα φορτιστης του nexus 6p. Ναι έχεις δίκιο φωτη τώρα που γυρισα σπίτι το είδα! From Nexus 6P Παράθεση Samsung Omnia windows mobile 6.0, Iphone 3gs, Iphone 5, Moto X 2014, Motorola Nexus 6, NVIDIA shield tablet 16GB,Huawei Nexus 6p, Pixel C, NVIDIA SHIELD TV(2017), Google Pixel 2 XL, Google Pixel 4 XL, και τώρα Samsung NOTE 20 ULTRA 5G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foten21 Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 Καλημέρα.Έχω πάρει το κινητό εδώ και 7 ημέρες και είμαι ικανοποιημένος πολύ.Γενικά μιλάω με hands free αλλά σήμερα δέχτηκα παράπονα πως όταν μιλά ω από το τηλέφωνο ακουγομαι βαθειά η ο συνομιλητης ακούει ξανά τη φωνή του.Έχετε ιδέα τι μπορώ να κάνω η αν αντιμετωπίζεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 Καλημέρα.Έχω πάρει το κινητό εδώ και 7 ημέρες και είμαι ικανοποιημένος πολύ.Γενικά μιλάω με hands free αλλά σήμερα δέχτηκα παράπονα πως όταν μιλά ω από το τηλέφωνο ακουγομαι βαθειά η ο συνομιλητης ακούει ξανά τη φωνή του.Έχετε ιδέα τι μπορώ να κάνω η αν αντιμετωπίζεται? Πρόσεχε μη κλείνεις το noise cancelling από πίσω όταν το κρατάς. Την μικρή τρύπα εννοώ. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foten21 Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 Πρόσεχε μη κλείνεις το noise cancelling από πίσω όταν το κρατάς. Την μικρή τρύπα εννοώ. Αν εννοεις την τράπουλα κάτω από την κάμερα όχι δεν την κλείνω.επίσης έχω θήκη η οποια δεν την καλύπτει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Παιδιά μετά το τελευταίο update το κιν πραγματικά τα σπάει 2 μέρες μπαταρία.α και κάτι άλλο και μετά την αναβάθμιση της cameras βγάζει παρά πολύ καλεςςςςςς φωτογραφίες.. Επιτέλους το απόλυτο nexus Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrGeo Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Καλημέρα.Έχω πάρει το κινητό εδώ και 7 ημέρες και είμαι ικανοποιημένος πολύ.Γενικά μιλάω με hands free αλλά σήμερα δέχτηκα παράπονα πως όταν μιλά ω από το τηλέφωνο ακουγομαι βαθειά η ο συνομιλητης ακούει ξανά τη φωνή του.Έχετε ιδέα τι μπορώ να κάνω η αν αντιμετωπίζεται? Φίλε έχω και εγώ αυτό το θέμα αλλά μετά την αναβάθμιση του απριλη δεν έχω παράπονα..το φαινόμενο παρατηρείτε αμα καλυπτεις το πισω μικροφωνο, αλλα οταν λεω να το καλυπτεις εννοω δεν πρεπει να υπαρχει τπτ σε μια 'σχετικα μεγαλη' αποσταση. Εγω με καποια τεστ που το εχω κανει κατεληξα στο συμπερασμα πως απλα δεν μπορω να μιλαω ξαπλωμενος ή να το εχω στο ομο μου οταν μιλαω. Το δευτερο δεν το εκανα ποτε εκτος απο σπανιες περιπτωσεις, τωρα το πρωτο με ξεβολεψε λιγακι αλλα οκ. ΥΓ: εχω διαβασει αρκετα πραγματα που μπορεις να κανεις αλλα δεν ξερω αν οντως βοηθησαν. ΠΧ: Settings->language & input ->Google Voice Typing->"ok google detection"->Always on (το κανεις off). Σε εμενα μαλλον βοηθησε λιγο, δεν ελυσε το προβλημα αλλα το περιορισε αρκετα (μπορει να κανω και λαθος γτ μετα μου ηρθε στα καπακια η αναβαθμιση). Παράθεση Ψάχνω carbon original case για το oneplus 3/3t. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1984 Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Παιδιά μετά το τελευταίο update το κιν πραγματικά τα σπάει 2 μέρες μπαταρία.α και κάτι άλλο και μετά την αναβάθμιση της cameras βγάζει παρά πολύ καλεςςςςςς φωτογραφίες.. Επιτέλους το απόλυτο nexus Ποτέ έγινε αναθμιση της κάμερας δεν μου έχει έρθει κάτι.., From Nexus 6P Παράθεση Samsung Omnia windows mobile 6.0, Iphone 3gs, Iphone 5, Moto X 2014, Motorola Nexus 6, NVIDIA shield tablet 16GB,Huawei Nexus 6p, Pixel C, NVIDIA SHIELD TV(2017), Google Pixel 2 XL, Google Pixel 4 XL, και τώρα Samsung NOTE 20 ULTRA 5G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Ποτέ έγινε αναθμιση της κάμερας δεν μου έχει έρθει κάτι.., From Nexus 6P Μπες στο play store και δες την εφαρμογή της κάμερας... Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andktrip Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Καλησπέρα παιδιά.Κανένα αξιόπιστο μαγαζί να το παραγγείλει κάποιος μπορεί τα να προτείνετε γιατί το Kaiser που έχω ψωνίσει στο παρελθον δεν το έχει αυτή την στιγμή. Ευχαριστώ Παράθεση Χαλεπόν Εαυτόν Γνώναι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptmax13 Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Καλώς σας βρήκα και εγώ από σήμερα... Έκανα θρυλική μετάβαση από το Gnet (μεγάλη η χάρη του) στο 6p. Έχω 2 πρόχειρες ερωτησούλες, αν μπορεί κάποιος/οι... 1) Για κανένα φτηνό καλώδιο usb-C σε Α από Ελλάδα παίζει τπτ? Το πιο σίγουρο που έχω βρει είναι αυτό. Ψάχνω για πάνω από 1 μέτρο. 2) Μόνο εμένα μπλελιδίζει η οθόνη όταν την κοιτάω υπό γωνία; Ειδικά στα άσπρα; Παράθεση Αποστόλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrGeo Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Καλησπέρα παιδιά.Κανένα αξιόπιστο μαγαζί να το παραγγείλει κάποιος μπορεί τα να προτείνετε γιατί το Kaiser που έχω ψωνίσει στο παρελθον δεν το έχει αυτή την στιγμή. Ευχαριστώ Εγω το πηρα απο smarties και εχω μεινει ευχαριστημενος. Παράθεση Ψάχνω carbon original case για το oneplus 3/3t. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 18, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 1) Για κανένα φτηνό καλώδιο usb-C σε Α από Ελλάδα παίζει τπτ? Τα usb type-c καλώδια πρέπει να είναι ποιοτικά για να δουλέψει σωστά η συσκευή, δεν ισχύει ότι ίσχυε μέχρι τώρα με το σωρό από τα κινέζικα που δούλευαν όλα το ίδιο. Τώρα οι απαιτήσεις έχουν αλλάξει και πρέπει το καλώδιο να είναι πραγματικά καλό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Νομίζω οτι υπαεχει καπου κάποιο ποστ απο μηχανικό της Google για το ποιά καλώδια ειναι ασφαλή για το 6p Sent from my Mate 8 Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptmax13 Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Τα usb type-c καλώδια πρέπει να είναι ποιοτικά για να δουλέψει σωστά η συσκευή, δεν ισχύει ότι ίσχυε μέχρι τώρα με το σωρό από τα κινέζικα που δούλευαν όλα το ίδιο. Τώρα οι απαιτήσεις έχουν αλλάξει και πρέπει το καλώδιο να είναι πραγματικά καλό... Δεν διαφωνώ, απλά θα ήθελα να ακούσω προτάσεις από ελληνικά μαγαζιά. Νομίζω οτι υπαεχει καπου κάποιο ποστ απο μηχανικό της Google για το ποιά καλώδια ειναι ασφαλή για το 6p Ναι έχει φτιάξει και wishlist στο Amazon.com. Απλά δεν βρήκα κανένα από αυτά να έρχεται Ελλάδα. Θα μπορούσα να πάω σε ebay μεριά αλλά βαριέμαι να περιμένω 1+ μήνα. Παράθεση Αποστόλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Μπες στο play store και δες την εφαρμογή της κάμερας... Δεν νομίζω ότι είναι διαθέσιμη εκεί η νέα Camera. Αλλά μπορείς να την βάλεις manual! Τελευταία έκδοση είναι η 3.2.042, και μπορείς να την βρεις στο apkmirror. Βασικά νέα είναι το ΠΟΛΥ σημαντικό για εμένα feature να τραβάς φωτογραφία ενώ τραβάς βίντεο και δεύτερο είναι το ξεχωριστό slow motion mode που ΟΚ και πριν το είχε σε εικονίδιο. Αν προσθέσουν και pause στο βίντεο τότε δεν νομίζω ότι της λείπει κάτι. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts