nikosz75013 Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Δεν υπάρχουν χώρες και μοντέλα στο 6p ή μάλλον υπάρχουν δύο Η1511 το αμερικανικό και Η 1512 το international Δηλαδή εμενα που ειναι το H1512 γιατι μου ειπε οτι δεν επισκευάζεται εδω και μου λεει μόνο στην αρβατο εξω .;; Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 (edited) Για το φορτιστή μας ενδιαφέρει η Τάση και ΜΟΝΟ πρακτικά. Τι θέλω να πω... Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να είναι ίδιας τάσης με τον μαμά. Από εκεί και πέρα το πόσα Ah θα είναι δεν έχει σημασία. Εαν είναι λιγότερα από τον κανονικό θα φορτίζει αργά(usb charging) ενώ εάν είναι παραπάνω δεν σημαίνει ότι θα φορτίζει πιο γρήγορα από το μέγιστο AC charging που έχει το κινητό. Εαν ο φορτιστής μπορεί να υποστηρίξει μεγαλύτερο φορτίο δεν έχει να κάνει. Και 10Ah φορτιστή να πάρεις, εαν το φορτίου θέλει 2, με 2 θα πάει. Και αυτό ρυθμίζεται από το λειτουργικό. Οπότε θεωρητικά πάντα. Οι μπαταρίες στα κινητά εως τώρα θέλουν φορτιστή στα 5V. Οι γρήγοροι φορτιστές είναι 2Ah. Άρα ένας φορτιστής με 5V τάση μας κάνει. EDIT: Ο φορτιστής μας έχει τα εξής στοιχεία! 5V τάση και 3Α ρεύμα. Άρα ένας φορτιστής με ίδια τάση και τουλάχιστον 3Α μέγιστο ρεύμα μας κάνει. Edited March 2, 2016 by djkostas20 Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrGeo Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Παιδια, να ρωτησω απο βδομαδα θα πεσει παραγγελια για το nexus και ψαχνω θηκες, εχω δει απο σκρουτζ την spigen rugged armor αλλα θα ηθελα την διαφανη της εταιριας αλλα δεν την εχω βρει πουθενα. Α)Εχετε βρει κανενα καταστημα με θηκες για το νεξους; Β)Εχετε να προτεινεται καμια αλλη θηκη; Παράθεση Ψάχνω carbon original case για το oneplus 3/3t. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
intruder Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 extreme mobile αιγαλεω οτι παρελκομενο θες με αριστη εξυπηρετηση 9/10 εδω μεσα αυτο θα σου προτεινουν!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Δεν υπάρχουν χώρες και μοντέλα στο 6p ή μάλλον υπάρχουν δύο Η1511 το αμερικανικό και Η 1512 το international Ειναι αγορασμενο απο εδω.. Αν εχει κανενα παιδι την καλοσύνη να δει και να μου πει αν θα εχω προβλημα με το σερβίς εδω ελλαδα. http://www.axiomtelecom.com/mobiles/huawei/huawei-nexus-6p-64gb-4g#variant_id=8687242-39963608178 Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Δηλαδή εμενα που ειναι το H1512 γιατι μου ειπε οτι δεν επισκευάζεται εδω και μου λεει μόνο στην αρβατο εξω .;; Ειναι αγορασμενο απο εδω.. Αν εχει κανενα παιδι την καλοσύνη να δει και να μου πει αν θα εχω προβλημα με το σερβίς εδω ελλαδα. http://www.axiomtelecom.com/mobiles/huawei/huawei-nexus-6p-64gb-4g#variant_id=8687242-39963608178 Είναι πολύ απλό η arvato είναι εταιρεία στην Ελλάδα αλλά τα huawei τα στέλνει στο εξωτερικό και τα φτιάχνουν νομίζω στην Τσεχία αν πάθει κάτι η συσκευή σου την καλύπτει ή εγγύηση το πας στην αρβατο το στέλνει έξω το φτιάχνουν και της το επιστρέφουν ,ή μονές συσκευές που δεν καλύπτονται από εγγύηση εδώ είναι οι αμερικανικές Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Είναι πολύ απλό η arvato είναι εταιρεία στην Ελλάδα αλλά τα huawei τα στέλνει στο εξωτερικό και τα φτιάχνουν νομίζω στην Τσεχία αν πάθει κάτι η συσκευή σου την καλύπτει ή εγγύηση το πας στην αρβατο το στέλνει έξω το φτιάχνουν και της το επιστρέφουν ,ή μονές συσκευές που δεν καλύπτονται από εγγύηση εδώ είναι οι αμερικανικές Ναι αλλα αυτο ειναι απο Dubai.αν και ειναι ιντερνασιολαλ μοντελο. Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrGeo Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Εχει βρει κανενας την spigen ultra hybrid crystal clear στην ελλαδα; Παράθεση Ψάχνω carbon original case για το oneplus 3/3t. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kai50000 Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 Εχω παρει αυτον το φορτιστη και εχω βρει την υγεια μου. Φορτιζει πρακτικα το ιδιο γρηγορα (2,8-2,9 Α) το 6Ρ οπως ο ΟΕΜ και δινει και 2,4 Α στις υπολοιπες θυρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 Εχει βρει κανενας την spigen ultra hybrid crystal clear στην ελλαδα; Ναι εγώ την έχω πάρει από μαγαζί του skroutz Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrGeo Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 Ναι εγώ την έχω πάρει από μαγαζί του skroutz Θα μπορούσες να μου δώσεις λινκ γτ δεν την έχω βρει στο σκρουτζ; Παράθεση Ψάχνω carbon original case για το oneplus 3/3t. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 E experts λέγετε νομίζω το μαγαζι Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrGeo Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 E experts λέγετε νομίζω το μαγαζι Σωραιος φιλε μου..την εχει οντως ασχετα αν στο σκρουτζ δεν την εμφανιζε. Αλλα..και ειναι μεγαλο αλλα εχει ρε γαμ** 25 χωρις μεταφορικα την ωρα που επισημα εχει τιμη κοντα στα 13 δολαρια! Damn! Παράθεση Ψάχνω carbon original case για το oneplus 3/3t. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1984aggelidi Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 Ναι αλλα αυτο ειναι απο Dubai.αν και ειναι ιντερνασιολαλ μοντελο. ερωτηση ρε Νικο γιατι το πουλας ? http://www.insomnia.gr/classifieds/mobile/zte/626368-google-nexus-6p-black-64-gb-%CE%B1%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF-500-%CE%BD%CE%B1-%CF%86%CE%B5%CF%85%CE%B3%CE%B5%CE%B9%CE%BA%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 Για ψυχολογικούς λόγους. Το κιν ειναι πενα.θα οαρω το s7. Μου εσπασαν τα νευρα στην Huawai και στην αρβατι. Γθα το θέμα οτι αν παθει κατι που θα απευθύνθω και δεν εβγαλα ακρη Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 Το s7 που θα πάρεις αδερφέ αν το πάρεις από Dubai θα σου το καλύπτει κάποια εγγύηση εδώ; Δεν φταει ούτε η huawei ούτε η arvato Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 Για ψυχολογικούς λόγους. Το κιν ειναι πενα.θα οαρω το s7. Μου εσπασαν τα νευρα στην Huawai και στην αρβατι. Γθα το θέμα οτι αν παθει κατι που θα απευθύνθω και δεν εβγαλα ακρη Μην νομιζεις παντως οτι με την samsung θα ειναι καλυτερα στο service, απ' οσο πιστευεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrGeo Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 Για ψυχολογικούς λόγους. Το κιν ειναι πενα.θα οαρω το s7. Μου εσπασαν τα νευρα στην Huawai και στην αρβατι. Γθα το θέμα οτι αν παθει κατι που θα απευθύνθω και δεν εβγαλα ακρη Φιλε εγω ειχα την ιδια εμπειρια απο την αλλη πλευρα. Ειχα εναμησι μηνα το note 4 μου στο σερβις και γενικα η εμπειρα απο την εξυπηρετηση ειναι απογοητευτικη. Για αυτο και το πουλησα. Το θεμα ειναι να μην σου τυχει να το στειλεις για σερβις. Παράθεση Ψάχνω carbon original case για το oneplus 3/3t. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1984aggelidi Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 Εγω λεω να μεινεις με αυτο τζαμπα λεφτα θα δωσεις στη σαμσουγκ . Υ.Γ εχει και ακριβα ανταλλακτικα( οθονες κτλ ) σε σχεση με Apple h Huawei Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 Εγω λεω να μεινεις με αυτο τζαμπα λεφτα θα δωσεις στη σαμσουγκ . Υ.Γ εχει και ακριβα ανταλλακτικα( οθονες κτλ ) σε σχεση με Apple h Huawei Αν σου πω οτι τωρα το εδωσα.και πηγα και πηρα ενα 32 απο τα public.μην γελατεεεεεε ναιιιι εδωσα το 64 και πηρα 32.το s7 λεει απο 12 και μετα Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1984 Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 Με τo update Μαρτίου τι παίζει δεν θα βγει? Παράθεση Samsung Omnia windows mobile 6.0, Iphone 3gs, Iphone 5, Moto X 2014, Motorola Nexus 6, NVIDIA shield tablet 16GB,Huawei Nexus 6p, Pixel C, NVIDIA SHIELD TV(2017), Google Pixel 2 XL, Google Pixel 4 XL, και τώρα Samsung NOTE 20 ULTRA 5G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 Δεν έχει συγκεκριμένη ημερομηνία που βγάζει τα security update κάθε μήνα τον προηγούμενο το έβγαλε την 1η του μηνός του Ιανουρίου το είχε βγάλει στης 3 και του Δεκεμβρίου το είχε βγάλει 5 πάντως υπολογιζω αύριο μεθαύριο να βγει Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 Παιδια εχει κανενα θεματακι το ambient display;; Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 Εμένα όλα νορμάλ σχετικά με το ambient display. Άραγε, θα βγει κανένα mod να είναι μόνιμα σε ambient display όπως να νέα s7/g5? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrGeo Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 Ρε παιδια, κοιταω ολη την βδομαδα την τιμη του 6p και ειναι ενα καταστημα που γενικα εχει ριξει πολυ την τιμη. Δεν εχει αξιολογησεις και πουλα το κινητο 30+€ κατω απο τα αξιολογα eshop του skroutz, γνωριζει κανενας για αυτο το καταστημα diktyo.xyz ; https://www.skroutz.gr/s/7557550/Huawei-Nexus-6P-32GB.html?from=catspan Παράθεση Ψάχνω carbon original case για το oneplus 3/3t. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts