SkenaDena Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Είναι κατι παραπανω απο 100€ απο τα μαγαζια στην Ελλάδα. Ειδες τι γινεται αν δεν υπαρχει ΦΠΑ :lol::lol: κανε τα 3 τότε :rolleyes::rolleyes: Παράθεση Landline Internet : Cosmote VDSL 200 Mbps | Mobile Internet : Cosmote Gigamax Unlimited iPhone 13 Pro Max 256GB | Apple Watch Series 8 45MM Aluminium | Apple AirPods Pro 2 | iPad 7th Gen 64GB 10,2'' MacBook Pro 13'' 2022 M2 16GB RAM 256GB SSD | MacBook Pro 13'' 2015 i5 8GB RAM 128GB SSD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerow Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Kαι το 64άρι κιόλας σε αντίθεση με τα ευρωπαϊκά πιστεύω. Το θέμα είναι ότι ενώ το V10 φαίνεται μπόμπα με την έλευση του G5 η LG θα το ξεχάσει όπως έχει ξεχάσει επί της ουσίας το Flex2 Παράθεση Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evan66 Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 (edited) Οπως ξεχασε και το LG G PRO 2 εξαιρετικο τηλεφωνο επισης Edited February 10, 2016 by evan66 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Τοτε βουρ ολοι για motorola x style που εχει τις ιδιες προδιαγραφες και ενημερωνει για 2 χρονια τις συσκευες της.:) Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerow Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Και κοστίζει και 200 ευρώ παρακάτω αλλά δεν αφορά το παρόν. Το θέμα του V10 είναι ότι το φέρνει αργά και το φέρνει ακριβά για τη μικρή έκδοση. Θες να το λανσάρεις στα 600 ; Μαζί σου. Βλαε και το 64γιγα και την 4αρα μνήμη. Τι είναι δηλαδή η Ευρώπη ; Το χωριό των χαζών ; Παράθεση Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Και κοστίζει και 200 ευρώ παρακάτω αλλά δεν αφορά το παρόν. Το θέμα του V10 είναι ότι το φέρνει αργά και το φέρνει ακριβά για τη μικρή έκδοση. Θες να το λανσάρεις στα 600 ; Μαζί σου. Βλαε και το 64γιγα και την 4αρα μνήμη. Τι είναι δηλαδή η Ευρώπη ; Το χωριό των χαζών ; Και η έκδοση με τα 32gb, 4gb ram Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Τοτε βουρ ολοι για motorola x style που εχει τις ιδιες προδιαγραφες και ενημερωνει για 2 χρονια τις συσκευες της.:) Μπα καμία σχέση....το Motorola έχει μη αποσπομενη μπαταρια, δεν έχει δέκτη fm δηλαδή ραδιοφωνο, αν είδα καλά δεν έχει υπέρυθρες, είναι μόνο με 3g ram και δεν βγαίνει με 4g, Δεν εχει την 2η οθόνη ούτε φτάνεις την ποιότητα κάμερα και Βίντεο του V10 και δεν φτάνει το V10 σε ποιότητα κατασκευής....και δεν γνωρίζω αν υπάρχει σε DUAL SIM έκδοση....οπότε για μένα δεν συγκρίνονται Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Δεν ειπα οτι συγκρινονται ραδιοφωνο ναι δεν ηξερα οτι δεν εχει αλλα επεξεργαστες κλπ ειναι ιδια και η καμερα 20 μεγαπιξελ δε τη"λες για πεταμα οσο για το 1γκιγκα διαφορα ψιλοπραγματα ειναι και ηιαυτο λογω αυτων των ελειψεων φτηνοτερο κατα 100 ευρω. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 Υπαρχει στο φορουμ αλλος που να το απεκτησε να μας πη την δικια του αποψη; Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 Το έχω εδώ και μια εβδομάδα το 32αρι το Ευρωπαικό και προέρχομαι από το Νοτε 4 το οποίο το είχα εδώ και ένα χρόνο και δεν μπορούσα να βρώ αντικαταστάτη. Το V10 είναι άλλη κατηγορία και από θέμα ισχύος και από θέμα κάμερας και από θέμα ποιότητας κατασκευής.Ειδικά η 2η οθόνη τα σπάει σε λειτουργικότητα και έτσι έπρεπε να υπήρχε σε όλα τα κινητά. Για όποιον το σκέφτεται να προχωρήσει στην αγορά του δεν θα το μετανιώσει ούτε στιγμή.Με τα ίδια λεφτά παίρνεις S6 ακόμα και το Plus το οποίο είναι μακράν υποδιέστερο του;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis71 Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Όποιος έχει το δίκαρτο h961 ή σκοπεύει να αγοράσει τη συσκευή μπορεί πλέον να το ρουτάρει και να ενεργοποιήσει και την μπάντα 20 (800Mhz). Τα 20-25 ευρώ διαφορά που έχει σε σχέση με την ευρωπαική έκδοση είναι τίποτα έχοντας μία επιπλέον θέση για sim και 64GB εσωτερική μνήμη αντί για 32GB. Βέβαια οι τιμές και των 2 είναι εξαιρετικά υψηλές ακόμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Όποιος έχει το δίκαρτο h961 ή σκοπεύει να αγοράσει τη συσκευή μπορεί πλέον να το ρουτάρει και να ενεργοποιήσει και την μπάντα 20 (800Mhz). Τα 20-25 ευρώ διαφορά που έχει σε σχέση με την ευρωπαική έκδοση είναι τίποτα έχοντας μία επιπλέον θέση για sim και 64GB εσωτερική μνήμη αντί για 32GB. Βέβαια οι τιμές και των 2 είναι εξαιρετικά υψηλές ακόμη Το έχεις κάνει εσύ και δούλεψε...?Μιας και εγώ έχω.....δώσε οδηγίες...... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis71 Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Το έχεις κάνει εσύ και δούλεψε...?Μιας και εγώ έχω.....δώσε οδηγίες...... Δεν έχω τη συσκευή αλλά με ενδιαφέρει να την πάρω εάν δεν υπάρξει τίποτα καλύτερο μέχρι η τιμή να πάει σε λογικά επίπεδα. Δες εδώ http://forum.xda-developers.com/lg-v10/general/lg-v10-dual-sim-h961n-official-thread-t3248822 από σελίδα 41 και έπειτα που έχει κυκλοφορήσει το root. Βασικά πρέπει να κάνεις root και να χρησιμοποιήσεις ένα άλλο εργαλείο που είχαν και για το G4 για ενεργοποίηση μπάντας. Έχουν αναλυτικές οδηγίες εκεί και αναφέρουν ότι έχουν κατορθώσει να ενεργοποιήσουν αρκετές μπάντες που είχε κλειδωμένες η LG. Εσύ από ελλάδα το έχεις αγοράσει ή από εξωτερικό? Και σε τι τιμή αν επιτρέπεται ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dellart Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Κατοχος κι εγω εδω και 2 μερες. Πρωτες εντυπώσεις απο την συσκευη ειναι οι εξής: Καταρχην μου εχει κανει εντυπωση ποσο γρηγορο ειναι. Δεν κολλαει πουθενα, δεν λαγκαρει καθόλου και ολα κυλανε πολυ ομαλα. Το δευτερο που με εντυπωσιασε ειναι η ποιοτητα του ηχου στις τηλεφωνικες κλησεις. Πεντακάθαρος ηχος και συνομιλιες σαν να ακους στερεοφωνικά τον αλλον. Και επισης μου ειπαν οτι ακουγομαι κι εγω πολυ καθαρα και δυνατα. Για τα υπολοιπα λιγο πολυ τα εχουν πει και οι υπόλοιποι. Εξαιρετικη καμερα, ποιοτητα κατασκευης και δεν μου φανηκε πολυ μεγαλο σαν συσκευή,ερχόμενος ομως απο huawei mate 7. Οτι αλλο θέλετε μπορειτε να ρωτήσετε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George94pav Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Κατοχος κι εγω εδω και 2 μερες. Πρωτες εντυπώσεις απο την συσκευη ειναι οι εξής: Καταρχην μου εχει κανει εντυπωση ποσο γρηγορο ειναι. Δεν κολλαει πουθενα, δεν λαγκαρει καθόλου και ολα κυλανε πολυ ομαλα. Το δευτερο που με εντυπωσιασε ειναι η ποιοτητα του ηχου στις τηλεφωνικες κλησεις. Πεντακάθαρος ηχος και συνομιλιες σαν να ακους στερεοφωνικά τον αλλον. Και επισης μου ειπαν οτι ακουγομαι κι εγω πολυ καθαρα και δυνατα. Για τα υπολοιπα λιγο πολυ τα εχουν πει και οι υπόλοιποι. Εξαιρετικη καμερα, ποιοτητα κατασκευης και δεν μου φανηκε πολυ μεγαλο σαν συσκευή,ερχόμενος ομως απο huawei mate 7. Οτι αλλο θέλετε μπορειτε να ρωτήσετε. Από μπαταρία πως σου φαίνεται?Αν και είναι νωρις ακόμα για να βγάλεις συμπέρασμα...Είναι καλύτερη από του G4? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evan66 Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 η μπαταρια θε βελτιωνεται μερα με τη μερα, σε μενα μετα απο μια εβδομαδα αρχιζει να στρωνει. Οταν παρουμε και τη μαρσμαλοου θα αλλαξει η συμπεριφορα ολου του τηλεφωνου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Δεν έχω τη συσκευή αλλά με ενδιαφέρει να την πάρω εάν δεν υπάρξει τίποτα καλύτερο μέχρι η τιμή να πάει σε λογικά επίπεδα. Δες εδώ http://forum.xda-developers.com/lg-v10/general/lg-v10-dual-sim-h961n-official-thread-t3248822 από σελίδα 41 και έπειτα που έχει κυκλοφορήσει το root. Βασικά πρέπει να κάνεις root και να χρησιμοποιήσεις ένα άλλο εργαλείο που είχαν και για το G4 για ενεργοποίηση μπάντας. Έχουν αναλυτικές οδηγίες εκεί και αναφέρουν ότι έχουν κατορθώσει να ενεργοποιήσουν αρκετές μπάντες που είχε κλειδωμένες η LG. Εσύ από ελλάδα το έχεις αγοράσει ή από εξωτερικό? Και σε τι τιμή αν επιτρέπεται ? Οχι απο amazone.uk το εχω 2 μηνες και το πηρα 675 ευρω το leather black-gold Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Κατοχος κι εγω εδω και 2 μερες. Πρωτες εντυπώσεις απο την συσκευη ειναι οι εξής: Καταρχην μου εχει κανει εντυπωση ποσο γρηγορο ειναι. Δεν κολλαει πουθενα, δεν λαγκαρει καθόλου και ολα κυλανε πολυ ομαλα. Το δευτερο που με εντυπωσιασε ειναι η ποιοτητα του ηχου στις τηλεφωνικες κλησεις. Πεντακάθαρος ηχος και συνομιλιες σαν να ακους στερεοφωνικά τον αλλον. Και επισης μου ειπαν οτι ακουγομαι κι εγω πολυ καθαρα και δυνατα. Για τα υπολοιπα λιγο πολυ τα εχουν πει και οι υπόλοιποι. Εξαιρετικη καμερα, ποιοτητα κατασκευης και δεν μου φανηκε πολυ μεγαλο σαν συσκευή,ερχόμενος ομως απο huawei mate 7. Οτι αλλο θέλετε μπορειτε να ρωτήσετε. ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ καλως ηρθες στην δυναμη του φοβερου και τρομερου V10.:):) Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dellart Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Την μπαταρια θα την κρινω αφου κανω 5-6 κυκλους φορτισης. Εξαλλου και η χρηση που κανω αυτες τις 2 μερες δεν ειναι φυσιολογικη γιατι ακομα στηνω την συσκευη και συνεχως ασχολουμαι μαζι της κανοντας πειραματα. Οποτε για την μπαταρια θα ξαναγραψω σε λιγες μέρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 (edited) Να παραθεσω αλλη μια μετρηση μπαταριας απο 100% σε 4% 30 ωρες με 1 ωρα να υπολειπεται ακομα και με ενεργη οθονη 4.21 λεπτα δεν το λες και ασχημα η φωτεινοτητα στο αυτοματο παντα καθως εχει τελεια λειτουργια φωτομετρησης.ΝΑ προσθεσω οτι 4τζι μονιμα ανοιχτο και το wifi επισης και οι συχρονισμοι μειλ 3 λογαριασμων μαζι με καιρο φεις μπουκ βαιμπερ ανοιχτοι Ε. Ε. Ε νομιζω οτι ειναι αξιοπρεπεστατοι χρονοι . Edited February 14, 2016 by komias2 Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peter77377 Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 (edited) Καλημέρα κι από μένα, νέος κάτοχος κι εγώ από το Σάββατο του v10. Προέρχομαι από το επίσης απίστευτο για την ηλικία του LG G2 . Εξαιρετικό κινητό, άλλο επίπεδο σε όλα. Έχω πάθει πλάκα. Τέλεια κάμερα, οθόνη, λειτουργίες, τα πάντα. Φαντάζομαι τι θα γίνει με την αναβάθμιση σε 6.0. Άντε να πληθαίνουν οι κάτοχοι του V10 , να έχουμε και μεταξύ μας υποστήριξη και ανταλλαγή εμπειριών. Να και η πρώτη δυσκολία. Συνήθιζα από το BLUETOOTH headset να ενεργοποιώ το voice mate για να κάνω κλήσεις κτλ με φωνητικές εντολές. Τώρα στο v10 δε βρίσκω πουθενά το voice mate , και όταν προσπαθώ να το ενεργοποιήσω από το Bluetooth, ανοίγει η εφαρμογή, αλλά γράφει για πάντα ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΊΑ και δεν γίνεται τίποτα. Καμία ιδέα; Edited February 16, 2016 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Γιώργος Θεσσαλονίκη - S24 Ultra & One Plus 9 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 Να και η πρώτη δυσκολία. Συνήθιζα από το BLUETOOTH headset να ενεργοποιώ το voice mate για να κάνω κλήσεις κτλ με φωνητικές εντολές. Τώρα στο v10 δε βρίσκω πουθενά το voice mate , και όταν προσπαθώ να το ενεργοποιήσω από το Bluetooth, ανοίγει η εφαρμογή, αλλά γράφει για πάντα ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΊΑ και δεν γίνεται τίποτα. Καμία ιδέα; Αφου δε το βρισκεις πως προσπαθεις να το ενεργοποιησεις αφου ειναι ανυπαρκτο.Και λογικα το βοις μειτ σκουει μονο αγγλικα οποτε θεωρω οτι εχεις τα παντα στο μενου ξενογλωσα και οχι την γλωσσα μας.Τεςπα μικρο το κακο μπορει να βγει αναβαθμιση και να λυθει το θεμα σου. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peter77377 Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 Δε φαίνεται πουθενά στο μενού εφαρμογών η εφαρμογή voice mate, παρόλα αυτά όταν πατάω στο BLUETOOTH το πλήκτρο που ενεργοποιεί τις φωνητικές εντολές, στο κινητό ανοίγει η εφαρμογή αλλά γράφει μόνο το ατελείωτο : ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΊΑ Παράθεση Γιώργος Θεσσαλονίκη - S24 Ultra & One Plus 9 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Θελω να περασω κατι βιντεακια mp4 που τραβηξα με το κινητο και ειναι 4 γκιγκ εκαστο και με μπλε δοντι θα κανει 5 ωρες να περστουν στο λαπτοπ τι αλλο μπορω να κανω επειδη ειμαι ασχετος Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts