hittman Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Εγω επειδη σημερα εκανα την πρωτη επαφη με το κινητο,κι ακομα το δουλευω,αυριο θα το συνδεσω μεσω lg pc suite για να την κατεβασω εαν ειναι διαθεσιμη! Οκ γιατί και εγώ σήμερα το πήρα και δοκιμασα ota αλλά δεν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Λαθος στις φωτος η μηπως βαλανε το ονομα της spigen για παραπλανηση γιατι ειναι πανομιοτητες? Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Λαθος στις φωτος η μηπως βαλανε το ονομα της spigen για παραπλανηση γιατι ειναι πανομιοτητες? Δεν νομίζω απλά πρέπει να μπερδεύτηκαν. Τώρα αν κάποιος πάει να πάρει spigen και του δώσουν την άλλη δεν θα τους κραξει? Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManolisGti Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Είχε καρτελακι γνησιοτητας μέσα? Οχι,αλλα μου ειπαν οτι ειναι η γνησια!:worry: Παράθεση SAMSUNG GALAXY S20 FE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Οχι,αλλα μου ειπαν οτι ειναι η γνησια!:worry: Χμμμμ, γράφει spigen πάνω η θήκη? Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukou Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Χμ... στις φωτογραφίες δεν βλέπω να αναγράφεται πουθενά το λογότυπο της εταιρίας (Spigen) όπως ισχύει στις γνήσιες, αν είναι αυτή... αμφιβάλω για τη γνησιότητά της. Και επειδή όπως έχω πει την έχω δοκιμάσει σε πολλές συσκευές, αν δεν είναι γνήσια δεν αξίζει (και η συγκεκριμένη είναι ακριβή σε αυτή την περίπτωση). Η γνήσια είναι έτσι (και ουσιαστικά είναι άλλη θήκη αν δεις τις λεπτομέρειες)... http://i.ebayimg.com/00/s/NjAwWDYwMA==/z/qSoAAOSwwE5WWUUZ/$_20.jpg την αγορασα απο το ιδιο καταστημα παιδια ειναι γνησια με το ιδιο κουτι και γραφει πανω στην θηκη spigen,πριν 2 ημερες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spazoklabanias Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Η πρώτη φωτο που εχουν βαλει ειναι spigen. Οι αλλες ειναι διαφορετικες,εχουν τρυπες στο φλας οχι κοψιμο ενιαιο οπως η spigen. Εχουν κάνει λάθος στις φωτος,εχω ψωνισει αρκετες φορες απο κει, ειναι αξιοπιστοι θεωρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManolisGti Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Η πρώτη φωτο που εχουν βαλει ειναι spigen. Οι αλλες ειναι διαφορετικες,εχουν τρυπες στο φλας οχι κοψιμο ενιαιο οπως η spigen. Εχουν κάνει λάθος στις φωτος,εχω ψωνισει αρκετες φορες απο κει, ειναι αξιοπιστοι θεωρω. Κι εμενα μου φανηκαν πολυ σωστοι! Παράθεση SAMSUNG GALAXY S20 FE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Κι εμενα μου φανηκαν πολυ σωστοι! την αγορασα απο το ιδιο καταστημα παιδια ειναι γνησια με το ιδιο κουτι και γραφει πανω στην θηκη spigen,πριν 2 ημερες Η πρώτη φωτο που εχουν βαλει ειναι spigen. Οι αλλες ειναι διαφορετικες,εχουν τρυπες στο φλας οχι κοψιμο ενιαιο οπως η spigen. Εχουν κάνει λάθος στις φωτος,εχω ψωνισει αρκετες φορες απο κει, ειναι αξιοπιστοι θεωρω. Στωραιοι, πάω αύριο να την πάρω και βλέπω! Ευχαριστώ πάρα πολύ! Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Για να λεει ο φιλος tsoukou οτι ειναι το κουτι και γραφει επανω spigen θα ειναι γνησια.Οποτε οπως ειπε ο takaros θα εκαναν λαθος στις φωτος! :) Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManolisGti Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Οκ γιατί και εγώ σήμερα το πήρα και δοκιμασα ota αλλά δεν. Μεγειες!;) Παράθεση SAMSUNG GALAXY S20 FE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Εγώ ακόμα είμαι με lollipop τώρα θα συνδέσω για την 6.0, γενικότερα είναι καλύτερη από την lollipop? Αξίζει δηλαδή? Αν κάποιος έχει δουλέψει το τηλέφωνο και με τις δύο εκδόσεις και μπορεί ας ενημερώσει Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hittman Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Μεγειες!;) Ευχαριστώ φίλε μου αν και περιμένω το νοτελι το 6 να σκάσει μύτη χαχαχαχαχα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Για Δείτε τιμή στο Σκρουτζ... Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Για Δείτε τιμή στο Σκρουτζ... Έξω λέει 330€ μέσα... https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160424/e7076ba01b76d238062f5bf4bf6434e9.jpg Η έξω τιμή είναι χωρίς ΦΠΑ.... Κολπάκι για να βγει πρώτο στο σκρουτζ... Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 24, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Για Δείτε τιμή στο Σκρουτζ... Ποια τιμή; Τα 331 ευρώ; Για μπες μέσα στο κατάστημα να δεις ότι είναι λάθος η τιμή (χωρίς ΦΠΑ). Θέλω να κάνω και μια γενικότερη παρατήρηση... περιορίστε τις συζητήσεις τύπου chat, ξεχειλώνεται το θέμα με ανούσια πληροφορία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManolisGti Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Για Δείτε τιμή στο Σκρουτζ... Ξεκινανε απο 29,90! Σημερα στο μαγαζι μου ειπαν οτι την εχουν σε προσφορα στα 23,90 και τοσο την πηρα! Παράθεση SAMSUNG GALAXY S20 FE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Α καλά....... Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hittman Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Πε παιδιά μπορούμε να ρυθμίσουμε το fast charging απο κάπου η συνέχεια είναι στο fast Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManolisGti Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Ποια τιμή; Τα 331 ευρώ; Για μπες μέσα στο κατάστημα να δεις ότι είναι λάθος η τιμή (χωρίς ΦΠΑ). Θέλω να κάνω και μια γενικότερη παρατήρηση... περιορίστε τις συζητήσεις τύπου chat, ξεχειλώνεται το θέμα με ανούσια πληροφορία. Οντως οταν μπεις στο σαιτ η τιμη ανεβαινει στα 407,22! Παράθεση SAMSUNG GALAXY S20 FE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 24, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Α καλά....... Είδες μπέρδεμα ε; :rolleyes: Γιαυτό είπα να περιορίσουμε τις συζητήσεις τύπου chat. Θα χρειαστεί ένα καθάρισμα σύντομα το παρόν θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChrisVag Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Εγώ ακόμα είμαι με lollipop τώρα θα συνδέσω για την 6.0, γενικότερα είναι καλύτερη από την lollipop? Αξίζει δηλαδή? Αν κάποιος έχει δουλέψει το τηλέφωνο και με τις δύο εκδόσεις και μπορεί ας ενημερώσει Σε ευχαριστώ φίλε για την άμεση ανταπόκριση! Και εγώ με την Lollipop είμαι και με αυτή σκοπεύω να μείνω, μέχρις ότου μάθω καλά την συσκευή μας. Άλλωστε σκοπεύω να την κατεβάσω μέσω ΟΤΑ, οπότε όταν είναι να έρθει, καλώς να ορίσει, δεν βιάζομαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Σε ευχαριστώ φίλε για την άμεση ανταπόκριση! Και εγώ με την Lollipop είμαι και με αυτή σκοπεύω να μείνω, μέχρις ότου μάθω καλά την συσκευή μας. Άλλωστε σκοπεύω να την κατεβάσω μέσω ΟΤΑ, οπότε όταν είναι να έρθει, καλώς να ορίσει, δεν βιάζομαι. Εγώ μόλις τώρα την πέρασα από lg bridge. Πάω για factory reset και στήσιμο αν και για αρχή τώρα που την δουλευω μου φαίνεται μια χαρά. Με την lollipop εμένα προσωπικά με 4g σχεδόν στη μισή μου μέρα και την υπόλοιπη με WiFi δεν με κάλυψε. Όταν ήμουν μόνο με WiFi ήταν μια χαρά. Θα δω πως θα πάει και με την 6.0, απλά να περάσουν και λίγο οι μέρες και ενημερώνω Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxontas71 Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Αυτό το κουκλι δεν μπαίνει σε θήκες......ενα τεμπερετ μπροστά και τέρμα, μέχρι εκεί, κινητό κομψοτέχνημα πήραμε και όχι τουβλακι Lego....άποψη μου για να προλάβω διάφορα, παρεμπιπτόντως είχαμε και συνάντηση για καφέ με φίλους από το νήμα του g4 , όμορφο κινητό αλλά σαν το μωρό μας κανένα:rolleyes: Παράθεση Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. Samsung Galaxy buds live white. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Έτσι όπως τα λέει ο φίλος άρχοντας είναι τα πράματα! Ένα καλό tempered glass και με λίγη προσοχή είναι αρκετό. Αυτά τα κινητά δεν ειναι για θήκες. Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts