Jump to content

LG V10

fanatikos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το ξερω οτι υπαρχει ερωτας εδω γιαυτο εγραψα αντικειμενικά

αντικειμενικά Οιιιιιι πάλι

θέλω 2ρη οθόνη,dac,dual camera,ois,αποσπώμενη μπαταρία,ραδιο,κτλ

το μόνο που θα ήθελα είναι η μπαταρία του X στο v10

http://m.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=7555&idPhone2=7606&

LG V10 ΤΟ 10 ΤΟ ΚΑΛΟ!!!

Edited by akalos

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ποια η διαφορα μεταξυ factory ,network kai carrie unlock?Bλεπω διαφορα και μπερδευτικα?

στη θέση σου θα έπαιρνα factory unlock phone για σιγουριά

http://www.ebay.com/gds/Factory-Unlocked-Phones-vs-Unlocked-Phones-/10000000177631983/g.html

δυστιχως δεν βρισκω το h901 το οποιο εχει την b20 και πληρως 100% συμβατο στα δυχτια μας σε factory unlocked .Βρισκω το h961n που ειναι δικαρτο αλλα δεν εχει B20 band.

Δεν θα ειμαι οκ με αυτο?

http://www.ebay.com/itm/Unlocked-5-7-LG-V10-H901-64GB-T-Mobile-RAM-4GB-16MP-4G-LTE-Android-Smartphone-/322445974076?var=&hash=item4b13471a3c:m:mqX619vZTJoXE-Nm3wMQuCQ

Edited by volvos60

παιδια σημερα εβαλα την καινουργια μπαταρια στο κινητο μου (την οποια την φόρτισα αργα στο κιτ που ηταν πακετο οπως σας ιπα πανω ) και βλεπω μεγαλη βελτιωση γενικως ..

εχω φτασει 2 ωρες οθονη και ειμαι ακομη στο 60% ...(βεβαια με wifi παντα ...)! αλλα και παλι με την παλια μπαταρια ουτε για πλακα τετοιο νουμερο!

τελικα η καινουργια μπαταρια και η "αργη" φόρτιση ισως κανουν την διαφορα ..

δεν θα το φορτίσω καθολου μεχρι να πεσει εντελως και το βράδυ θα σας ανεβάσω ποσο σύνολο έπιασα ...(μια και σημερα ειμαι ολη μερα με το κινητό στο χερι λολ ...)

παιδια σημερα εβαλα την καινουργια μπαταρια στο κινητο μου (την οποια την φόρτισα αργα στο κιτ που ηταν πακετο οπως σας ιπα πανω ) και βλεπω μεγαλη βελτιωση γενικως ..

εχω φτασει 2 ωρες οθονη και ειμαι ακομη στο 60% ...(βεβαια με wifi παντα ...)! αλλα και παλι με την παλια μπαταρια ουτε για πλακα τετοιο νουμερο!

τελικα η καινουργια μπαταρια και η "αργη" φόρτιση ισως κανουν την διαφορα ..

δεν θα το φορτίσω καθολου μεχρι να πεσει εντελως και το βράδυ θα σας ανεβάσω ποσο σύνολο έπιασα ...(μια και σημερα ειμαι ολη μερα με το κινητό στο χερι λολ ...)

μη το κανεις αυτο το ''εντελως'' ο κατασκευαστης σου την κοκκινηζει στο 15% οχι μονο για προειδοποιηση αλλα για να φορτιζει απο κει και επειτα κραταει την μπαταρια πιο υγιη.

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

μη το κανεις αυτο το ''εντελως'' ο κατασκευαστης σου την κοκκινηζει στο 15% οχι μονο για προειδοποιηση αλλα για να φορτιζει απο κει και επειτα κραταει την μπαταρια πιο υγιη.

οκ θα την βγαλω στο 15% ;) ....

παντως ναι ειναι γενονος οτι με νεα μπαταρια εχει διαφορα ...

Παίδες ανεβάζει θερμοκρασίες η μου φαίνεται... Και νωρίς μάλιστα... 925ef4462ddf02bf5ff4ea3a145edc65.jpg

Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παίδες ανεβάζει θερμοκρασίες η μου φαίνεται... Και νωρίς μάλιστα... 925ef4462ddf02bf5ff4ea3a145edc65.jpg

Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πριν λίγες μέρες μου έκανε ενημέρωση το Android Web view. Μου ανέβαζε και εμένα θερμοκρασία και πολύ μάλιστα. Έκανα απεγκατάσταση την ενημέρωση και ξανά εγκατάσταση και δεν έχει ανεβάσει ξανά. Δεν ξέρω αν ήταν σύμπτωση....

Φιλικά, Κατερίνα

Καλησπέρα παιδιά. Τρέχω την 6.0 και κάθε μερα πρέπει να πηγαίνω και να ρυθμιζω χειροκίνητα το "αναδυόμενο παράθυρο" στην προεπιλογή εμφάνισης νέων sms. Μετά από μερικές ώρες το τηλέφωνο αποφασίζει μόνο του να εμφανίζει τα sms στην δεύτερη οθόνη. Έχει κανείς το ίδιο bug? Το τηλέφωνο το έχω ένα χρόνο και έχει αρχίσει να μς εκνευρίζει αυτή η βλακεία!

Τελικά έδωσα το v10 στον αδερφό μου και έκανα τη μετάβαση στο S7 Edge. Θεωρώ πως άξιζε.

* Η αυτονομία του είναι σχεδόν διπλάσια από του v10

* Το ηχείο του είναι ποιο καθαρό από του v10 και με περισσότερο μπάσο. Σε ένταση ακουστικών ακούγεται και πάλι αρκετά δυνατά και καθαρά .

* Η κάμερα στα ίδια επίπεδα πάνω-κάτω

* Θερμοκρασίες, gaming & οθόνη κερδίζει το Samsung καθαρά.

Βέβαια μου λείπει το ράδιο fm, το ghosting (πλάκα κάνω :p), η 2η οθόνη & η ποιότητα κατασκευής του v10 (το γυαλί στο Samsung είναι αρκετά επίφοβο σε περίπτωση πτώσης αλλά και γρατζουνιέται εύκολα χωρίς θήκη). Κατά τ΄άλλα δεν περάζει, θα συμβιβαστώ... :)

Τελικά έδωσα το v10 στον αδερφό μου και έκανα τη μετάβαση στο S7 Edge. Θεωρώ πως άξιζε.

* Το ηχείο του είναι ποιο καθαρό από του v10 και με περισσότερο μπάσο. Σε ένταση ακουστικών ακούγεται και πάλι αρκετά δυνατά και καθαρά .

Βέβαια μου λείπει το ράδιο fm, το ghosting (πλάκα κάνω :p), η 2η οθόνη & η ποιότητα κατασκευής του v10 (το γυαλί στο Samsung είναι αρκετά επίφοβο σε περίπτωση πτώσης αλλά και γρατζουνιέται εύκολα χωρίς θήκη). Κατά τ΄άλλα δεν περάζει, θα συμβιβαστώ... :)

ρε και η μικροτερη οθονη ρε ...:)

εγω δεν την παλεύω με 5.5 κτλ...

ο λογος που έφυγα απο το lg v 4 ηταν αυτός ...

επισης το ραδιακι τελικα ειναι τρελα ....δεν περιμενα οτι θα το εκανα τοσο πολύ χρήση ξανα ..(αφου η samsung μου το στέρησε ..)

στο περπάτημα στο διάλειμμα στην δουλεια οταν περιμενεις σε μια ουρα πραγματικα το εχω τσακισει ..:)

εμενα δεν βλεπω να φευγω απο το δεκαρι ευκολα ..

:)

ρε και η μικροτερη οθονη ρε ...:)

εγω δεν την παλεύω με 5.5 κτλ...

ο λογος που έφυγα απο το lg v 4 ηταν αυτός ...

επισης το ραδιακι τελικα ειναι τρελα ....δεν περιμενα οτι θα το εκανα τοσο πολύ χρήση ξανα ..(αφου η samsung μου το στέρησε ..)

στο περπάτημα στο διάλειμμα στην δουλεια οταν περιμενεις σε μια ουρα πραγματικα το εχω τσακισει ..:)

εμενα δεν βλεπω να φευγω απο το δεκαρι ευκολα ..

:)

Η οθόνη δεν με απασχολεί και τόσο. Το χτύπημα είναι η έλλειψη ραδιοφώνου... :(

Αφού τα έχεις και τα 2 πάνε βγάλε φωτογραφίες σε σκοτεινό περιβάλλον για να καταλάβεις την διαφορά που είναι υπέρ του S7 edge.. Όταν δεν έχει φως βγάζει και με της 2 κάμερες πιο φωτεινές και καθαρές από ότι το V10.. Την ημέρα όντως δεν καταλαβαίνεις διάφορες

Vw CC 1.8TSI K04.. :D

Η οθόνη δεν με απασχολεί και τόσο. Το χτύπημα είναι η έλλειψη ραδιοφώνου... :(

το ir δεν φανταζομουν ότι θα το συνήθιζα τόσο πολύ,άσε που αλλάζω κανάλι και τσακώνονται όλοι ποιός το άλλαξε...πολύ βολικό :p

----- προσθήκη μηνύματος 64 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αφού τα έχεις και τα 2 πάνε βγάλε φωτογραφίες σε σκοτεινό περιβάλλον για να καταλάβεις την διαφορά που είναι υπέρ του S7 edge.. Όταν δεν έχει φως βγάζει και με της 2 κάμερες πιο φωτεινές και καθαρές από ότι το V10.. Την ημέρα όντως δεν καταλαβαίνεις διάφορες

άστο το v10 είναι ξεχωριστό κινητό

κάτι σαν πασπαρτου...σε επιμέρους τμήματα υπάρχουν σίγουρα καλύτερα

Παιδιά κάτι άσχετο.Ξέρει κανείς πως μπορώ να δω τον διαθέσιμο χρόνο που έχω για εγγραφή βίντεο?Και αν γνωριζεται2 για 2 ώρες αν θα με βγάλει περίπου να τραβήξω κάτι που θέλω η μπαταρία μου.

Παιδιά κάτι άσχετο.Ξέρει κανείς πως μπορώ να δω τον διαθέσιμο χρόνο που έχω για εγγραφή βίντεο?Και αν γνωριζεται2 για 2 ώρες αν θα με βγάλει περίπου να τραβήξω κάτι που θέλω η μπαταρία μου.

eγω ειχατραβηξει 87 λεπτα και απο 100 πηγε στο 64% οποτε πιστευω θα σε βγαλει αλλα αν εισαι απο αυτους που εχουν μπλε δοντι- gps- nfc- και φωτεινοτητα 100%- χωρις λογο και αιτια ανοιχτα δεν ξερω.

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

eγω ειχατραβηξει 87 λεπτα και απο 100 πηγε στο 64% οποτε πιστευω θα σε βγαλει αλλα αν εισαι απο αυτους που εχουν μπλε δοντι- gps- nfc- και φωτεινοτητα 100%- χωρις λογο και αιτια ανοιχτα δεν ξερω.

Χαχαχαχα οχι μη στεναχοριέσαι δεν έχω λόγο να τα έχω ανοιχτά.ίσα ίσα θα είναι σε λειτουργία πτήσης το τηλέφωνο απλά δε ξέρω περίπου πόσα GB θα χρειαστεί.Περίπου 2 ώρες σε FHD και όχι σε UHD.

Τελικά με φωτεινότητα περιπου 50% και σε λειτουργία πτήσης,εγραψε 2 ωρες και κάτι και οταν τελείωσε το event είχα 30%.Αξιοπρεπέστατοι χρόνοι για βίντεο.