Jump to content

LG V10

fanatikos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αναφέρομαι σε αυτό:

http://forums.androidcentral.com/lg-v10/

Μέρος του οποίου είναι αυτό που λέει για το Boot loop και η κουβέντα του οποίου έχει ξεκινήσει εδώ και 2 μηνες περίπου.

Το ότι το παλικάρι ή γενικά εδώ το ποστάρουμε εχτες ή προχτές δεν λέει ότι είναι φρέσκο το νέο.

Από κει και μετά ξαναλέω εγώ προσωπικά περίμενα να έχουν σκάσει ήδη παααρα πολλά ( γιατί οι πωλήσεις ήταν πααρα πολλές), εάν υπήρχε θέμα σαν του G4. Αλλά δεν....Φυσικά οψόμεθα.

Ναι, έχεις δίκιο, αλλά και πάλι αφορά το τελευταίο 2μηνο, δηλαδή αρκετά φρέσκο.

Το ίδιο περίμενα και γω, γι'αυτό και ήμουν αρκετά σίγουρος όταν το αγόρασα αφού είχα αφήσει να περάσει αρκετός καιρός.

Προσωπικά, πλέον, ούτε εφησυχάζω, ούτε κατακρίνω.

Όπως λες, οψόμεθα. :)

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα παιδιά :) παράκληση να παραμείνουμε στα του τηλεφώνου :happy: βλέπω στο Insomnia άνοιξε νήμα περί bootloop στο v10, τι γίνεται; λέτε να έχουμε θέμα ή πρόκειται περί μεμονωμένων περιστατικών:ninja:

Ποσες εκατονταδες χιλιαδες V10 εχουν πωληθει παγκοσμιως ? Ο αριθμος 2-3 χρηστων που μπηκαν στο φορουμ να παραπονεθουν σε καμια περιπτωση δεν συνάδει με το ΤΣΟΥΝΑΜΙ των αντίστοιχων περιστατικων του LG G4.

Όπως και εδώ

http://forum.xda-developers.com/lg-v10/help/lg-v10-bootloop-how-to-fix-t3315773

έχει από αρχής του χρόνου περίπου. Αλλά με τα μέχρι τώρα δεδομένα δεν δείχνει να έχει μαζικά θέμα.

Κάπου είχα διαβάσει σε ιστοσελίδα του εξωτερικού ότι μπορεί να πατάνε γενικά το ιδιο hardware αλλά είναι διαφορετικά. Από κει και πέρα τι να πώ; Μόνο η LG ξερει την αλήθεια.

Ποσες εκατονταδες χιλιαδες V10 εχουν πωληθει παγκοσμιως ? Ο αριθμος 2-3 χρηστων που μπηκαν στο φορουμ να παραπονεθουν σε καμια περιπτωση δεν συνάδει με το ΤΣΟΥΝΑΜΙ των αντίστοιχων περιστατικων του LG G4.

Σίγουρα καμία σχέση με το g4, η οποιαδήποτε αναφορά σε πρόβλημα συσκευών μόνο ευχάριστη δεν είναι, η πορεία μέχρι στιγμής με το v10 είναι εξαιρετική και ας ελπίσουμε να παραμείνουν ελάχιστες οι περιπτώσεις θεμάτων.

Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. 

Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. 

Samsung Galaxy buds live white. 

hqdefault.jpg

Και το φανταστικό είναι ότι κανείς τους δεν έχει πάθει boot loop και δεν ξέρω και αν εχουν και το κινητο. Όλη η κουβέντα γίνεται βάση του site που ανήρτησε ο πρώτος.

Ότι να ναι....

Όπως πχ μερικοί άνθρωποι που δεν έχουν προβλήματα και όλο τρώγονται με τα ρούχα τους...

Στάλθηκε από το ASUS_Z00AD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Ότι να ναι....

Όπως πχ μερικοί άνθρωποι που δεν έχουν προβλήματα και όλο τρώγονται με τα ρούχα τους...

Φίλε μου είναι και το μικρόβιο του εγώ έχω το καλυτερο ας θάψω το άλλο. Δεν είναι τυχαίο το ότι νομίζουμε σαν ανθρωποι ότι πάντα εμείς έχουμε αγοράσει το καλύετρο από τους άλλους. Και ενώ δεν δεχόμαστε τα προβλήματα της δικιας μας αγοράς ( και οσο πιο ακριβή είναι τοσο χειρότερη η θεση μας) προσπαθουμε να βγάλουμε τελείως άχρηστη την αγορά του διπλανού μας.

Πάντως για τα χρήματα του 350-450 ( που το εχει αγοράσει η πλειοψηφία εδώ μεσα ) και το τι παρεχει, αποτελεί σημείο αναφοράς στην κατηγορία του.

Φίλε μου είναι και το μικρόβιο του εγώ έχω το καλυτερο ας θάψω το άλλο. Δεν είναι τυχαίο το ότι νομίζουμε σαν ανθρωποι ότι πάντα εμείς έχουμε αγοράσει το καλύετρο από τους άλλους. Και ενώ δεν δεχόμαστε τα προβλήματα της δικιας μας αγοράς ( και οσο πιο ακριβή είναι τοσο χειρότερη η θεση μας) προσπαθουμε να βγάλουμε τελείως άχρηστη την αγορά του διπλανού μας.

Δεν είναι όλοι έτσι :!:, αλλά είναι η πλειοψηφία.

Δεν μου κάνει εντύπωση πλέον, είναι θέμα παιδείας(πρωτίστως), αξιών, σεβασμού, προταιρεοτήτων, κριτικής ικανότητας, ψυχικής ισορροπίας κλπ κλπ.

Στη χωρά που ζούμε ολα αυτά έχουν πάει στον αγύριστο....:!: :down:, & μόνο που υπάρχουν κάποιες λίγες εξαιρέσεις κέρδος είναι.

Πάντως για τα χρήματα του 350-450 ( που το εχει αγοράσει η πλειοψηφία εδώ μεσα ) και το τι παρεχει, αποτελεί σημείο αναφοράς στην κατηγορία του.

Δεν είναι όλοι έτσι :!:, αλλά είναι η πλειοψηφία.

Δεν μου κάνει εντύπωση πλέον, είναι θέμα παιδείας(πρωτίστως), αξιών, σεβασμού, προταιρεοτήτων, κριτικής ικανότητας, ψυχικής ισορροπίας κλπ κλπ.

Στη χωρά που ζούμε ολα αυτά έχουν πάει στον αγύριστο....:!: :down:, & μόνο που υπάρχουν κάποιες λίγες εξαιρέσεις κέρδος είναι.

Συμφωνώ πάραυτα και στα δύο!!

Μετά λύπης τελικά θα το αποχαιρετησω το V10 όμως μιας και δεν αντέχω άλλο με 2 συσκευές...

Δυστυχώς δεν πρόλαβα τον συντοπιτη που έδινε το Dual V10 και έτσι πήγα σε άλλη δοκιμασμένη λύση...

Αν κάποιος επιθυμεί ας μου στείλει ένα πμ πριν το βάλω και σε διπλανό φόρουμ αγγελία ;)

Καλή συνέχεια σε όλους σας κύριοι!!!!

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

@ovelix5

Αν έχεις το kit με τη 2η μπαταρία & τον εξωτερικό φορτιστή θα με ενδιέφερε. (pm me).

Όχι φίλτατε..

Καινούργιο σαν να το ανοίγεις εσύ, temperat class (x2) και θήκη... Φυσικά και απόδειξη!!

Αλλά θα μας "μαλωσουν" και με το δίκιο τους!!

Όποιος είναι Αθήνα πμ......

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Παιδες ΣΟΣΣΣΣ.... Οταν εχω ανοικτα τα δεδομένα και πιθανως κ το wifi (δεν καλοθυμαμαι) το κινητο σαν να μπλοκαρει μηνυματα οταν ειναι κλειδωμένο π.χ. οταν μου στελνουν στο viber ή στο messenger δεν μου τα εμφανίζει εκτος αν ανοιξω το τηλεφωνο και κανω ανανεωση. Τι να κανω; Το έχει παθει κανεις αλλος;
Βαριέμαι που ζω!!! :D

Παιδες ΣΟΣΣΣΣ.... Οταν εχω ανοικτα τα δεδομένα και πιθανως κ το wifi (δεν καλοθυμαμαι) το κινητο σαν να μπλοκαρει μηνυματα οταν ειναι κλειδωμένο π.χ. οταν μου στελνουν στο viber ή στο messenger δεν μου τα εμφανίζει εκτος αν ανοιξω το τηλεφωνο και κανω ανανεωση. Τι να κανω; Το έχει παθει κανεις αλλος;

Το κινητό έχει καμμιά επέμβαση;ή είναι καραμαμα;5.1 ή 6.0 ;

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Γεια σας συνforumιτες,

επειδη δεν εχω παρακολουθησει ολη την συζητηση λογω πληθωρας απαντησεων, το V10 εν τελει χτυπηθηκε απο το γνωστο bootloop?

Αξιζει κανεις να αλλαξει το G4 για το V10;

Παιδιά καλημέρα,

Στο μενού ρυθμίσεις ->smart settings μου λέει ότι τα smart settings δεν χρησιμοποιούνται στην οικία μου. Πατώντας μια οποιαδήποτε επιλογή (πχ οταν ειμαι στο σπίτι το wifi να ενεργοποιείται αυτόματα) μου λέει ότι για να αλλάξετε διεύθυνση κατοικίας πρέπει να μεταβείτε στις ρυθμίσεις επιλογής "τα μέρη μου". Έπειτα με πετάει στις ρυθμίσεις τοποθεσίας όπου την επιλογή τα μέρη μου την έχει αχνή και δεν μπορώ να την ενεργοποιήσω.

Καμιά ιδέα για το τι μπορεί να φταίει;

Καλημέρα. Άμα ανοίξεις τα data θα μπορείς να το ρυθμίσης!

Sent from my awesome LG V10 Black

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Γεια σας συνforumιτες,

επειδη δεν εχω παρακολουθησει ολη την συζητηση λογω πληθωρας απαντησεων, το V10 εν τελει χτυπηθηκε απο το γνωστο bootloop?

Καλημέρα φίλτατε.

Φυσικά και όχι!!!!!

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Το κινητό έχει καμμιά επέμβαση;ή είναι καραμαμα;5.1 ή 6.0 ;

Καραμαμα 6.0 μεσω LG Bridge

Βαριέμαι που ζω!!! :D

Περίεργο. κάνε clean cache στις εφαρμογες αυτές και βλέπεις αν εγινε κατι.

Γεια σας συνforumιτες,

Καλημέρα φίλτατε.

Φυσικά και όχι!!!!!

Εννοείται ότι το "όχι" του φίλου ovelix απαντά στην ερώτηση του αν το V10 χτυπηθηκε από το bootlop .

Και επίσης εννοείται ότι αξίζει με τα 1000 η μετάβαση από G4 στο V10... άλλος κόσμος ! :D

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Διπλα στον κελσιο εχει κυκλακι να το πατας να κανει αναβαθμιση να δειχνη την ιδια θερμοκρασια με την ανοιχτη εφαρμογη.Επισης ανοιξε την εφαρμογη πατα το + προσθεσε πολεις και μετα κανε σκρολ ποια θες να φαινεται στην αρχικη οθονη τα πραγματα ειναι απλα ψαξε λιγο να δεις τι κανει το κινητο σου,οσο για αξιο[ιστες εφαρμογες καιρου 100% δεν υπαρχουν.Βλεπω και antivairus? βγαλτο αχρηστο ειναι καλη συνεχεια.:)

Σ' ευχαριστώ φίλε για την βοήθεια αλλά όλα αυτά τα ήξερα... Απλά είχε κολλήσει η εφαρμογή και ξεκόλλησε όχι μόνο με εκκαθάριση cashe αλλά και με διαγραφή δεδομένων. :)

Antivirus δεν έχω στο κινητό, παρά μόνο το adguard το οποίο κάνει δουλειά (π.χ αποφεύγεις όταν σερφάρεις σε κάποιες σελίδες να σου εμφανίζεται η γνωστή μ@λ@κι@ ότι έχεις κολλήσει 4 (!!) ιούς και τα σχετικά... :p )

Stay alive, keep riding

Nokia 7110 > Sony Er. Z1010 > Nokia N95 > Nokia 701 > iNew V3 > LG V10 > 1+ 8 pro

Χάρης

Αυτό το adguard, καλό χρυσό αλλά ώρες ώρες τραβάει κάτι καταναλώσεις 15-25%. Ειδικά με δίκτυο κινητής. Δυστυχώς αν και το έχω αγοράσει για 1 χρόνο, δε μπορώ να το έχω στο κινητό μου.

"V" for V10

Αυτό το adguard, καλό χρυσό αλλά ώρες ώρες τραβάει κάτι καταναλώσεις 15-25%. Ειδικά με δίκτυο κινητής. Δυστυχώς αν και το έχω αγοράσει για 1 χρόνο, δε μπορώ να το έχω στο κινητό μου.

"V" for V10

Στην πράξη εχεις δει διαφορα ή στα στατιστικα?

"V" for V10

Δεν καταναλώνει απολύτως τίποτα. Είναι εικονικό και το έχει αναφέρει και κάποιο άλλο μέλος εδώ στο myPhone. :)

Δεν καταναλώνει απολύτως τίποτα. Είναι εικονικό και το έχει αναφέρει και κάποιο άλλο μέλος εδώ στο myPhone. :)

Δυστυχώς δεν είναι εικονικό. Ξέρεις τί είναι να κοιμάσαι με 60% μπαταρία και να ξυπνάς με 30? Και να το βλέπεις πρώτο στην κατανάλωση με 25%?

Επειδή το παιδί παίζει παιχνίδια για μωρά στο κινητό, το adguard κόβει τις διαφημίσεις τους. Και επειδή μετά αυτά τα παιχνίδια μένουν στη μνήμη, το adguard λειτουργεί συνέχεια. Ε δεν είμαι όλη την ώρα πάνω από το κινητό για να του κάνω εκκαθάριση....

"V" for V10

Edited by MeddlingMageGR

Εννοείται ότι το "όχι" του φίλου ovelix απαντά στην ερώτηση του αν το V10 χτυπηθηκε από το bootlop .

Και επίσης εννοείται ότι αξίζει με τα 1000 η μετάβαση από G4 στο V10... άλλος κόσμος ! :D

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Σ' ευχαριστώ φίλε για την βοήθεια αλλά όλα αυτά τα ήξερα... Απλά είχε κολλήσει η εφαρμογή και ξεκόλλησε όχι μόνο με εκκαθάριση cashe αλλά και με διαγραφή δεδομένων. :)

Antivirus δεν έχω στο κινητό, παρά μόνο το adguard το οποίο κάνει δουλειά (π.χ αποφεύγεις όταν σερφάρεις σε κάποιες σελίδες να σου εμφανίζεται η γνωστή μ@λ@κι@ ότι έχεις κολλήσει 4 (!!) ιούς και τα σχετικά... :p )

A πολύ καλά δεν διευκρινήσες για αυτό.Ενα άλλο το αντγκουαρντ το δωρεάν κάνει δουλειά ;

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra