Jump to content

LG V10

fanatikos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Βάζοντάς τα δίπλα δίπλα, βλέπω πιο "ζεστό" του V10 και πιο "ψυχρό" του G4.

Αυτό ακριβώς...

Edited by JKCUORAR20VT
J.K CUPRA R 20vt

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παίδες τα φώτα σας..

Εδώ και 3-4 μέρες έχω την εντύπωση ότι κάτι δεν πάει καλά με το "λειτουργικό σύστημα Android".

Νομίζω ότι δουλεύει στο παρασκήνιο χωρίς λόγο για αρκετές ώρες. Έψαξα τι μπορεί να φταίει και δεν έβγαλα άκρη.

Έκανα reset και εγκατάσταση όλα από την αρχή. Αλλά έχει ίδια συμπεριφορά.

Το κάνει κυρίως σε data. Είναι φυσιολογικό; Δε θυμάμαι πριν αν ήταν έτσι δεν είχα δώσει βάση.

Στάλθηκε από GT-I9505

Τελικά δεν το κάνει μόνο σε data, αλλά και σε WiFi.

Ψιλιαζομαι το Bluetooth γτ όταν το έχω συνδεδεμένο και με σβηστη οθόνη ανεβαίνει το "διατήρηση λειτουργίας" στο λειτουργικό σύστημα Android!

Και το πρόβλημα δημιουργήθηκε από τη μέρα που προσπάθησα να συγχρονισω το V10 με ένα ρολόι Bluetooth που τελικά δε με βολεψε και έσβησα και την εφαρμογή.

Με προβληματιζει ότι έκανα reset και πάλι έχω θέμα. Καμία ιδέα;

Στάλθηκε από GT-I9505

Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω!

Σαν πολλοί να μαζευτηκατε από το G2 και αρχίζω να ζηλεύω.... :)

Κ εγώ αυτό έχω πάθει κ θα έρθω από δω σε λίγο καιρό...

Είσαι στο μυαλό και μαγικό.....

είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό...

Και εγώ το ζαχαρώνω!!

Σαν πολλοί να μαζευτηκατε από το G2 και αρχίζω να ζηλεύω.... :)

Και πού θα πάνε?χα!

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τελικά δεν το κάνει μόνο σε data, αλλά και σε WiFi.

Ψιλιαζομαι το Bluetooth γτ όταν το έχω συνδεδεμένο και με σβηστη οθόνη ανεβαίνει το "διατήρηση λειτουργίας" στο λειτουργικό σύστημα Android!

Και το πρόβλημα δημιουργήθηκε από τη μέρα που προσπάθησα να συγχρονισω το V10 με ένα ρολόι Bluetooth που τελικά δε με βολεψε και έσβησα και την εφαρμογή.

Με προβληματιζει ότι έκανα reset και πάλι έχω θέμα. Καμία ιδέα;

Στάλθηκε από GT-I9505

Κάποια ρύθμιση που έχεις για μπλε δόντι ίσως?

Καλησπερες :):) έπρεπε ήδη να είστε εδώ :D:D ωραίο το g2 αλλά έκανε τον κύκλο του, με το 10 το καλό που γράφουν και τα παιδιά :)

@Amyntaios πρέπει όντως να φταίει κάτι με το Bluetooth...μου το έκανε τις πρώτες ημέρες χρήσης με την ρολογαρα αλλά μετά έστρωσε.

Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. 

Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. 

Samsung Galaxy buds live white. 

hqdefault.jpg

H πλακα ειναι προχτες ειχαν στριμωχθει 4 ατομα με το κονταρι για σελφι τους φευγει απο τα χερια παρτο κατω χαχαχα καιβξανω εγω με την παρεα μου 5 ατομα μια ετσι με το χερακι μου τσααακ η σελφι λεει ο αλλος καλα σας εβγαλε ολους;Και λεω v10 μαγκες.
LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Με λιγα λογια το v10 και ολα τα κινητα δεν τα πειραζεις δε σου βγαζουν και προβληματα γιατι κακα τα ψεμματα εδω καποιοι κανουν"πειραματα και μετα λενε οτι εγω; μαμα το εχω και επαθε αυτο που επαθε .Δρακοι πολλοι, γιαυτο ας κραταμε μικρο καλαθι .Ολα οσα ειπα τα λεω καλοπροαιρετα χωρις ιχνος ειρωνιας.ΤΟ V10 ΕΙΝΑΙ ΤΟΠ και ας υπαρχε ιστις τελευταιες 2 σελιδες γκρινια χαχαχαχα

Το v10 ειναι κνηταρα μην το ρουταρετε μην κατεβαζετε εφαρμογες εκτος playstore και μετα σας βγαζει θεματα και αναρωτιεσται γιατι με το κολοκινητο;κλπ κλπ χαρητε τα κινητα σας συμπεριφερθητε τους γιαυτο που ειναι μην διυλιζετε τον κονωπα και χαρητε τα.

Κάποια ρύθμιση που έχεις για μπλε δόντι ίσως?

@Amyntaios πρέπει όντως να φταίει κάτι με το Bluetooth...μου το έκανε τις πρώτες ημέρες χρήσης με την ρολογαρα αλλά μετά έστρωσε.

Λοιπόν έκανα:

1. Force close το Bluetooth.

2. Εκκαθάριση cache και δεδομένων εφαρμογής.

3. Εκκαθάριση cache όλων των εφαρμογών.

4. Reboot.

5. Μηδενισμο προτιμήσεων εφαρμογών.

Και ως δια μαγείας δείχνει να έστρωσε για τώρα.

Μάλλον ο μηδενισμος έκανε δουλειά αλλά δεν είμαι και σίγουρος.

Στάλθηκε από το "κτήνος" V10

Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω!

Λοιπόν έκανα:

1. Force close το Bluetooth.

2. Εκκαθάριση cache και δεδομένων εφαρμογής.

3. Εκκαθάριση cache όλων των εφαρμογών.

4. Reboot.

5. Μηδενισμο προτιμήσεων εφαρμογών.

Και ως δια μαγείας δείχνει να έστρωσε για τώρα.

Μάλλον ο μηδενισμος έκανε δουλειά αλλά δεν είμαι και σίγουρος.

Στάλθηκε από το "κτήνος" V10

Έχω την αίσθηση ότι δεν θα στο εμφανίσει ξανά, έκανες μια πολύ σωστή σειρά πραγμάτων :)

Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. 

Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. 

Samsung Galaxy buds live white. 

hqdefault.jpg

Το v10 ειναι κνηταρα μην το ρουταρετε μην κατεβαζετε εφαρμογες εκτος playstore και μετα σας βγαζει θεματα και αναρωτιεσται γιατι με το κολοκινητο;κλπ κλπ χαρητε τα κινητα σας συμπεριφερθητε τους γιαυτο που ειναι μην διυλιζετε τον κονωπα και χαρητε τα.

Με λιγα λογια το v10 και ολα τα κινητα δεν τα πειραζεις δε σου βγαζουν και προβληματα γιατι κακα τα ψεμματα εδω καποιοι κανουν"πειραματα και μετα λενε οτι εγω; μαμα το εχω και επαθε αυτο που επαθε .Δρακοι πολλοι, γιαυτο ας κραταμε μικρο καλαθι .Ολα οσα ειπα τα λεω καλοπροαιρετα χωρις ιχνος ειρωνιας.ΤΟ V10 ΕΙΝΑΙ ΤΟΠ και ας υπαρχε ιστις τελευταιες 2 σελιδες γκρινια χαχαχαχα

Θα συμφωνήσω μέχρι κεραίας με τον @komia2!. Στο παρελθόν, διαβάζοντας τις απόψεις που έχουν διατυπωθεί περί ρουταρίσματος της συσκευής, η αλήθεια είναι πως θα είχα επηρεαστεί και θα είχα προχωρήσει την διαδικασία, αδιαφορώντας μάλιστα για τις όποιες συνέπειες υπάρξουν. Η εμπειρία όμως με έχει διδάξει πως δεν υπάρχει καλύτερη συσκευή από την απείραχτη συσκευή! Δεν διαφωνώ ότι υπάρχουν ψαγμένα άτομα που κατέχουν πολύ καλά το αντικείμενο, το κακό όμως είναι ότι επηρεάζεται κόσμος (και το λέω από προσωπική μου πείρα αυτό), που σου λέει "ας δοκιμάσω μωρέ, δεν έχω να χάσω και τίποτα, στη τελική αν κάτι στραβώσει πατάω ένα hard reset και έρχεται πάλι στα ίσια της". Δεν είναι όμως έτσι... Το να αποκτήσει κάποιος δικαιώματα διαχειριστή στη συσκευή, δεν σημαίνει ότι αυτόματα θα την απογειώσει, και θα τρέχει καλύτερα συγκριτικά με τις υπόλοιπες που έχουν το stock root. Η τεχνολογία άλλωστε και ειδικά στο χώρο της κινητής εξελίσσεται πλέον ώρα με την ώρα, οπότε θεωρώ πως είναι άδικο να μπαίνει κάποιος στη λογική να συγκρίνει ρουταρισμένη και αρουτάριστη συσκευή, και πολύ περισσότερο την συσκευή μας με άλλες που κυκλοφόρησαν ακόμη και πριν από 1-2 χρόνια, γιατί όσο καλές και να ήταν, έχουν κάνει τον κύκλο τους.... Δεν κάνουμε άλλωστε αγώνα ταχύτητας για να συγκρίνουμε επιδόσεις. Γιατί λοιπόν εφόσον υπάρχουν δυνατότητες βελτίωσης της συσκευής, που υπάρχουν επαναλαμβάνω, δεν αντιλέγω, ο κατασκευαστής δεν τις παραθέτει σε ειδικό κεφάλαιο στο manual όπου θα μπορούσε μάλιστα να εξηγήσει βήμα-βήμα αναλυτικότατα την όλη διαδικασία? Σε ότι αφορά τις εφαρμογές, προσωπικά δεν επιλέγω ποτέ downloading εκτός play store, γιατί έχουν δει τα μάτια μου εφαρμογές να κατεβαίνουν παρέα με ιούς, όπως και άλλα τέρατα και σημεία που τρέχουν στο background και κάνουν χωρίς υπερβολή αγνώριστη στην συσκευή Για αυτό λοιπόν (προσωπική μου άποψη πάντα), χαρείτε το κινητό μας όπως είναι!

Υ.Γ. Το έχω σχεδόν δύο μήνες, είμαι ακόμη με την 5.1 και θα το αφήσω έτσι μέχρις ότου έρθει μέσω ΟΤΑ γιατί την θεωρώ ως αναβάθμιση πιο ολοκληρωμένη, ασφαλή και απροβλημάτιστη. Διαβάζω όλα τα σχόλια, κυρίως θετικά και κάποια μεμονωμένα αρνητικά για την Μ, επιλέγω όμως να παραμείνω στην L, για να αποκτήσω μια πιο ολοκληρωμένη εμπειρία από το κινητό και το λειτουργικό του, να εξοικειωθώ απόλυτα με άλλα λόγια, έτσι ώστε όταν έρθει με το καλό να είμαι έτοιμος από κάθε άποψη.

Υ.Γ.2 Συγνώμη αν κούρασα, διατύπωσα απλά όλα αυτά από εμπειρία σχεδόν 20 χρόνων σε χρήση κινητών, και εννοείται πάντα καλοπροαίρετα!

Οχι δεν κουρασες συνφορουμιτη αλλά τόση ώρα που διάβαζα νόμιζα ότι μιλαγαμε για αεροσκάφος όχι τηλέφωνο,την αναβάθμιση να την κάνεις μέσω bridge είναι το ίδιο ασφαλή και ολοκληρωμένη όπως ή ota

Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-AL10 μου

Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p

Εγώ πάλι ακόμα περιμένω να μάθω πως αφού το root είναι η πηγή του κακού(:lol:), τα προβλήματα που μαστίζουν τα τελευταία G, εμφανίστηκαν και σε μη ρουταρισμένες συσκευές, με αποκορύφωμα τα g4 που ήταν όλα(ή σχεδόν όλα), απείραχτα? :blink: :worry:

Υ.γ. Ότι και να κατεβάσετε από το internet & ότι πειράγματα και να κάνετε στη συσκευή, εξαφανίζονται αν γίνει καθαρό φλασάρισμα της stock rom. (Πλην της περίπτωσης υπεργχρονισμού της cpu, που μπορεί έχει ως επακόλουθο να κάει)

Υ.γ.2: H απαγόρευση του root & η αποπομπή εφαρμογών από το playstore, ο τελευταίος λόγος για τον οποίο γίνεται είναι η προστασία του εκάστοτε χρήστη.

Υ.γ.3: Χρυσός κανόνας: Όποιος δεν ξέρει, φυσικά και δεν πειράζει. :)

Υ.γ.4: Σε συσκευές άλλων εταιρίων και root κάναμε και τρίτες εφαρμογές εγκαταστήσαμε και προβλήματα δεν έβγαλαν........:confused:

Edited by bas13

Κάνοντας εγώ ρουτ.. Έχω καλύτερη μπαταρία από εσένα, είναι πιο γρήγορο, δεν έχω διαφημίσεις, δεν έχω τα περιττά, είναι πιο όμορφο όταν κοιτάς την οθόνη μιας και είναι πιο μικρά τα soft Keys και η πάνω μπάρα παίρνει το χρώμα της κάθε εφαρμογής.Αυτα είναι μερικά από τα υπέρ του ρουτ. Δεν χαλάει από το ρουτ ένα κινητό και ιδικά άμα δεν έχει κερνελς να παίξεις που και πάλι..

Όταν λέμε από play store μονο γενικεύουμε πολύ το πράγμα.

Έχω αγοράσει αρκετές εφαρμογές από amazon underground χωρίς κανένα πρόβλημα σε συσκευές.

Επίσης και από lg smart world δεν έχω παρατήρηση κάτι περίεργο.

Αυτό με το playstore μονο δεν ισχύει.

Και κάποιες εφαρμογές από xda πριν περάσουν playstore μια χαρά έκαναν δουλίτσα.

Πες τα ρε Garcia συμφωνω σε όλα.

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Ο Garcia δεν ξέρει το ρουτ φταίει για όλα, εννοείται ότι αν μία συσκευή είναι να βγάλει πρόβλημα θα βγάλει το ρουτ είναι για να ολοκληρώσει την εμπειρία χρήσης και σε μένα προσωπικά δεν νοείται αντροιντ χωρίς ρουτ

Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-AL10 μου

Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p

Εδώ ρε Γιάννη μέχρι πριν λίγο καιρό το No1 antivirus στο μάρκετ με τα περισσότερα Downloads αποδείχτηκε ότι ήταν μουφα και απλά είχε 2 φώτος που έλεγαν έχεις η δεν έχεις ιό..Και όλοι νόμιζαν ότι καθαρίζει το κινητό. Εδώ χειρότερο πρόγραμμα από το clean Master δεν υπάρχει.. Και είναι στο μάρκετ.

Εδώ ρε Γιάννη μέχρι πριν λίγο καιρό το No1 antivirus στο μάρκετ με τα περισσότερα Downloads αποδείχτηκε ότι ήταν μουφα και απλά είχε 2 φώτος που έλεγαν έχεις η δεν έχεις ιό..Και όλοι νόμιζαν ότι καθαρίζει το κινητό. Εδώ χειρότερο πρόγραμμα από το clean Master δεν υπάρχει.. Και είναι στο μάρκετ.

Λεπτομέρειες :p

Θα συμφωνήσω μέχρι κεραίας με τον @komia2!. Στο παρελθόν, διαβάζοντας τις απόψεις που έχουν διατυπωθεί περί ρουταρίσματος της συσκευής, η αλήθεια είναι πως θα είχα επηρεαστεί και θα είχα προχωρήσει την διαδικασία, αδιαφορώντας μάλιστα για τις όποιες συνέπειες υπάρξουν. Η εμπειρία όμως με έχει διδάξει πως δεν υπάρχει καλύτερη συσκευή από την απείραχτη συσκευή! Δεν διαφωνώ ότι υπάρχουν ψαγμένα άτομα που κατέχουν πολύ καλά το αντικείμενο, το κακό όμως είναι ότι επηρεάζεται κόσμος (και το λέω από προσωπική μου πείρα αυτό), που σου λέει "ας δοκιμάσω μωρέ, δεν έχω να χάσω και τίποτα, στη τελική αν κάτι στραβώσει πατάω ένα hard reset και έρχεται πάλι στα ίσια της". Δεν είναι όμως έτσι... Το να αποκτήσει κάποιος δικαιώματα διαχειριστή στη συσκευή, δεν σημαίνει ότι αυτόματα θα την απογειώσει, και θα τρέχει καλύτερα συγκριτικά με τις υπόλοιπες που έχουν το stock root. Η τεχνολογία άλλωστε και ειδικά στο χώρο της κινητής εξελίσσεται πλέον ώρα με την ώρα, οπότε θεωρώ πως είναι άδικο να μπαίνει κάποιος στη λογική να συγκρίνει ρουταρισμένη και αρουτάριστη συσκευή, και πολύ περισσότερο την συσκευή μας με άλλες που κυκλοφόρησαν ακόμη και πριν από 1-2 χρόνια, γιατί όσο καλές και να ήταν, έχουν κάνει τον κύκλο τους.... Δεν κάνουμε άλλωστε αγώνα ταχύτητας για να συγκρίνουμε επιδόσεις. Γιατί λοιπόν εφόσον υπάρχουν δυνατότητες βελτίωσης της συσκευής, που υπάρχουν επαναλαμβάνω, δεν αντιλέγω, ο κατασκευαστής δεν τις παραθέτει σε ειδικό κεφάλαιο στο manual όπου θα μπορούσε μάλιστα να εξηγήσει βήμα-βήμα αναλυτικότατα την όλη διαδικασία? Σε ότι αφορά τις εφαρμογές, προσωπικά δεν επιλέγω ποτέ downloading εκτός play store, γιατί έχουν δει τα μάτια μου εφαρμογές να κατεβαίνουν παρέα με ιούς, όπως και άλλα τέρατα και σημεία που τρέχουν στο background και κάνουν χωρίς υπερβολή αγνώριστη στην συσκευή Για αυτό λοιπόν (προσωπική μου άποψη πάντα), χαρείτε το κινητό μας όπως είναι!

Υ.Γ. Το έχω σχεδόν δύο μήνες, είμαι ακόμη με την 5.1 και θα το αφήσω έτσι μέχρις ότου έρθει μέσω ΟΤΑ γιατί την θεωρώ ως αναβάθμιση πιο ολοκληρωμένη, ασφαλή και απροβλημάτιστη. Διαβάζω όλα τα σχόλια, κυρίως θετικά και κάποια μεμονωμένα αρνητικά για την Μ, επιλέγω όμως να παραμείνω στην L, για να αποκτήσω μια πιο ολοκληρωμένη εμπειρία από το κινητό και το λειτουργικό του, να εξοικειωθώ απόλυτα με άλλα λόγια, έτσι ώστε όταν έρθει με το καλό να είμαι έτοιμος από κάθε άποψη.

Υ.Γ.2 Συγνώμη αν κούρασα, διατύπωσα απλά όλα αυτά από εμπειρία σχεδόν 20 χρόνων σε χρήση κινητών, και εννοείται πάντα καλοπροαίρετα!

Αυτα λεω οπως ειπες οχι για να κανω τον εξυπνο οπως νομιζουν καποιοι αλλα απο πειρα και μπορει η μπαρα να αλλαζει χρωμα με τα ρουτ και να μικρενουν τα εικονιδια και τι λοιπον;αλλα μετα απο και ρο λιγο η πολυ υπαρχουν πολλες δυσλειτουργιες που δεν ξερουμε απο"που μας ηρθαν και κακα τα ψεμματα εδω μεσα οι περισσοτεροι τα πειραζουν και μετα προσπαθουν να τα επαναφερουν στην προτερη κατασταση αλλα εις ματην μενουν ιχνη αντιδραστηριων στο συστημα και ασυμβατοτητες εξου τα προβληματα μικρα η"μεγαλα αλλα κανεις δε το παραδεχεται.Εχω δωσει πολλες χιλιαδες ευρω για κινητα κακως αλλα τα αφησα στην σιντριπτικη πλειοψηφια μαμα οσα πειραξα με βοηθεια ειδημονα τα 9 στα δεκα βγαλαν θεματα που θελει πολυ χρονο και σελιδες για αναλυση.Η μανα παντα φροντιζει τα παιδια της και η οτα ειναι παντα τουλαχιστον 99% αμολυντη.

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Τζάμπα τρομαζεις άτομα που δε ξέρουν..αν δεν πειράζεις ρολόγια και ρεύματα δεν υπάρχει πρόβλημα. Αλλά και αυτό να κάνεις περνάς μια στοκ και είσαι οκ.. Έχω και εγώ μια εμπειρία 70+ συσκευές..

Εγώ πάλι ακόμα περιμένω να μάθω πως αφού το root είναι η πηγή του κακού(:lol:), τα προβλήματα που μαστίζουν τα τελευταία G, εμφανίστηκαν και σε μη ρουταρισμένες συσκευές, με αποκορύφωμα τα g4 που ήταν όλα(ή σχεδόν όλα), απείραχτα? :blink: :worry:

Εγώ πάλι θα θέσω για 3η φορά το παραπάνω ερώτημα επι τάπητος.

(Πιστεύω στην 10η φορά που θα ρωτήσω, ίσως πάρω και απάντηση :!:)

Εγώ πάλι θα θέσω για 3η φορά το παραπάνω ερώτημα επι τάπητος.

(Πιστεύω στην 10η φορά που θα ρωτήσω, ίσως πάρω και απάντηση :!:)

Τι απάντηση να πάρεις? Ότι φταίει το ρουτ?Το μόνο που δεν φταίει είναι αυτό..

Συνήθως ρεύματα ,ρολογια και kernels πειράζουν μονο οι γνωστες.Οποιος δεν γνωρίζει τι σημαίνει ροοτ και τι κανει το ροοτ καλύτερα μην ασχοληθεί καθολου.

Αμα είσαι γνωστης το ροοτ δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει κακό στην συσκευή.

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm