Jump to content

LG V10

fanatikos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εντάξει δεν είναι τόσο χάλια... έχει μπαταριαρα το xiaomi σε σχέση με το V10

Δεν είχα πρόβλημα ούτε με το V10,τη μέρα την έβγαζα,τι να την κάνω την μπαταρία?

Αλλά δεν μιλάω για hardware ,το software με εκνευρίζει,τα μισά έχει σχεδόν πετσοκομενα του soc

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Edited by akalos

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μέρα δεν βγάζεις με v10 ούτε για αστείο.. Ειδικα αν είσαι εκτός σπιτιού εμένα δεν με έφταναν ούτε οι δύο μπαταρίες που είχα. Θυμάμαι πρόσφατα έπρεπε να λείψω με την δουλειά εκτός πόλης για μια μέρα ολόκληρη. Είχα και την δεύτερη μπαταρία μαζί μου και όταν επέστρεψα το βράδυ ήμουν χωρίς κινητό μια και είχαν τελειώσει και οι δύο. Τώρα με το v30 που έχω το φορτίζω ανά μιάμιση μέρα μπορεί να και δύο.. Ήταν τραγική στο θέμα μπαταρία εδώ η LG.. Και στο LGV4 τα ίδια φυσικά.

Δεν είχα πρόβλημα ούτε με το V10,τη μέρα την έβγαζα,τι να την κάνω την μπαταρία?

Αλλά δεν μιλάω για hardware ,το software με εκνευρίζει,τα μισά έχει σχεδόν πετσοκομενα του soc

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Στάλθηκε από το LG-H930 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μέρα δεν βγάζεις με v10 ούτε για αστείο.. Ειδικα αν είσαι εκτός σπιτιού εμένα δεν με έφταναν ούτε οι δύο μπαταρίες που είχα. Θυμάμαι πρόσφατα έπρεπε να λείψω με την δουλειά εκτός πόλης για μια μέρα ολόκληρη. Είχα και την δεύτερη μπαταρία μαζί μου και όταν επέστρεψα το βράδυ ήμουν χωρίς κινητό μια και είχαν τελειώσει και οι δύο. Τώρα με το v30 που έχω το φορτίζω ανά μιάμιση μέρα μπορεί να και δύο.. Ήταν τραγική στο θέμα μπαταρία εδώ η LG.. Και στο LGV4 τα ίδια φυσικά.

Στάλθηκε από το LG-H930 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αυτά που λες ειναι για την δικη σου χρήση που προφανως η ολη μερα μιλας με τις ωρες η παιζεις παιχνιδια και εισαι σε φατσομπουκια και αλλες τετοιες αηδιες, και προφανως τερμα φωτεινοτητα. Εγω που το ειχα ελειπα ολη μερα απο τις 7 το πρωι ως τις 10 περιπου το βραδυ Και τις κλησεις μου εκανα και γιουτιουμπ εβλεπα καμμια ωριτσα; και σερφαρα που και που και γυρναγα με 20 η 12% μπαταρια πισω οποτε ειναι θεμα την χρηση ππυ κανει ο καθενας, εδω ενας αλλος αλλαζε 3 μπαταρίες "οχι στο φορουμ" και ειχε και τραπεζα ενεργειας αλλα δεν εσβηνε το κινητο μιλαμε για αρωστεια Ε ΛΟΙΠΟΝ αυτος θεωρουσε αυτη τη χρήση λογική. Οποτε πιαστο το αυγο και κουρευτο. :lol::lol:

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Λοιπόν. Έφυγα 6 το πρωί κατέβηκα Αθήνα κανένα 2 ωρο gps τηλέφωνα άπειρα 3 φορές έτρεξα gfxbench φβ καμία ώρα καμία ώρα βίντεο μερικές φώτο 8 ώρες περίπου sot . Μπαταρία στο 17% καλημέρα αχχαχα

Sent from my Mate 10 pro

Mate 10 Pro

Εντάξει δεν είναι τόσο χάλια... έχει μπαταριαρα το xiaomi σε σχέση με το V10

Πραγματικά χ...κα για την μπαταρία του Σιαόμι, όπως τα λέει ο akalos... Όταν έμεινα μια βδομάδα χωρίς το V10 μέχρι να το φτιάξω, πήρα το Redmi Note 5. Ήταν σαν να βγήκα από μια bmw 5άρα και να μπήκα σε Hiundai i20.

Πραγματικά πιο άβολο λειτουργικό από αυτό της Χiaomi δεν υπάρχει !! Οταν δε είδα ότι δεν έχει καν "ταχείες κλήσεις" - που είχε κινητό των 120€ 5ετίας με android 4.1 - εκεί μου ήρθε να το πετάξω στον τοίχο...Τελικά το χάρισα και χαίρομαι πάλι το V10 μου.

Και εννοείται πως μόλις ανάψει πράσινο στα οικονομικά μου πάω για V30 ή V40 (όταν παρουσιαστεί...)

Stay alive, keep riding

Nokia 7110 > Sony Er. Z1010 > Nokia N95 > Nokia 701 > iNew V3 > LG V10 > 1+ 8 pro

Χάρης

Πραγματικά χ...κα για την μπαταρία του Σιαόμι, όπως τα λέει ο akalos... Όταν έμεινα μια βδομάδα χωρίς το V10 μέχρι να το φτιάξω, πήρα το Redmi Note 5. Ήταν σαν να βγήκα από μια bmw 5άρα και να μπήκα σε Hiundai i20.

Πραγματικά πιο άβολο λειτουργικό από αυτό της Χiaomi δεν υπάρχει !! Οταν δε είδα ότι δεν έχει καν "ταχείες κλήσεις" - που είχε κινητό των 120€ 5ετίας με android 4.1 - εκεί μου ήρθε να το πετάξω στον τοίχο...Τελικά το χάρισα και χαίρομαι πάλι το V10 μου.

Και εννοείται πως μόλις ανάψει πράσινο στα οικονομικά μου πάω για V30 ή V40 (όταν παρουσιαστεί...)

Μπες στα φόρουμ να ενημερωθείς,εμένα μου λες,αν δεν το δουλέψεις ο ίδιος....

Αλλά βέβαια αν είχες σαπακι πριν σου φαίνεται ουαου....αλλά άμα κατέβεις από Μερσέντες ....χαχαχα

Του χω μια εκτίμηση ....

Τέλος παντων,του πέρασα μια custom γιατί θα το πέταγα στον τοίχο,αν και μάλλον δεν ...αλλά σινιαριστηκε λίγο

buy buy miui

Καλησπερα.Μετα την απωλεια του G4 ειχα παρει ενα redmi note 4.Δεν μπορουσα να το συνηθισω με τιποτα.Του ειχα περασει μια oreo pixel rom αλλα μου εκανε θεματα.Το εδωσα και πηρα το V10.Η rom της LG ειναι κορυφη.Δεν μπορω να συνυπαρξω με αλλο απο αυτο και το stock android.Οταν ερθει η ωρα να αλλαξω κινητο κανα V30 θα παρω και γω!

Αυτά που λες ειναι για την δικη σου χρήση που προφανως η ολη μερα μιλας με τις ωρες η παιζεις παιχνιδια και εισαι σε φατσομπουκια και αλλες τετοιες αηδιες, και προφανως τερμα φωτεινοτητα. Εγω που το ειχα ελειπα ολη μερα απο τις 7 το πρωι ως τις 10 περιπου το βραδυ Και τις κλησεις μου εκανα και γιουτιουμπ εβλεπα καμμια ωριτσα; και σερφαρα που και που και γυρναγα με 20 η 12% μπαταρια πισω οποτε ειναι θεμα την χρηση ππυ κανει ο καθενας, εδω ενας αλλος αλλαζε 3 μπαταρίες "οχι στο φορουμ" και ειχε και τραπεζα ενεργειας αλλα δεν εσβηνε το κινητο μιλαμε για αρωστεια Ε ΛΟΙΠΟΝ αυτος θεωρουσε αυτη τη χρήση λογική. Οποτε πιαστο το αυγο και κουρευτο. :lol::lol:

ποτε δεν ειχα τερμα φωτεινότητα σε κανενα κινητο ..

εχει τραγικη αυτονομια το v10 οπως και το gv4 :)

τα ιδια κανω τωρα και με το v30 και 2 μερες χωρις φόρτιση ...:)

κατα τα αλλα ηταν και παραμενει τουμπανο κινητο ....

ποτε δεν ειχα τερμα φωτεινότητα σε κανενα κινητο ..

εχει τραγικη αυτονομια το v10 οπως και το gv4 :)

τα ιδια κανω τωρα και με το v30 και 2 μερες χωρις φόρτιση ...:)

κατα τα αλλα ηταν και παραμενει τουμπανο κινητο ....

Ναι υποθετικα μιλάω, γιατι πολύς κοσμος εχει τερμα φωτεινοτητα και gps μονιμα ανοιχτο χωρις λογο οποτε η αυτονομια η κατι παραπανω παει περιπατο.

• 5 weeks later...

Πάει και το δικό μου παιδιά, bootloop μετά από 2χρονια και 4 μήνες υπέροχης συμβίωσης. Κρίμα ήταν μια σχεδόν τέλεια υλοποίηση της lg.

Πάω για το samsung s8

Στάλθηκε από το XT1068 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

AI BE ΣΕ ΛΕΩ!!!

Πάει και το δικό μου παιδιά, bootloop μετά από 2χρονια και 4 μήνες υπέροχης συμβίωσης. Κρίμα ήταν μια σχεδόν τέλεια υλοποίηση της lg.

Πάω για το samsung s8

Δες mate 10 pro...

Sent from my Mate 10 pro

Mate 10 Pro

Γιατί;

Γιατί είναι καλύτερο σε όλα

Αν κρατάς τα τηλέφωνα για καιρό βέβαια

Sent from my Redmi Note 5 Pro using Tapatalk

Βρε είναι, αλλά με 400 ευρώ μάξιμουμ μόνο το s8 μπορώ να πάρω

AI BE ΣΕ ΛΕΩ!!!

Βρε είναι, αλλά με 400 ευρώ μάξιμουμ μόνο το s8 μπορώ να πάρω

Θα προτιμούσα σε αυτά τα χρήματα το LG V30... στα ~400€ που έχει πλέον δεν έχει αντίπαλο για μένα...

ΥΓ. Πήρα τηλ στην Προκόρντια για να ρωτήσω για αλλαγή στο τζαμάκι της κάμερας του V10 μου, που έχει ψιλογρατζουνιές. Θέλουν μου είπαν 75€ γιατί αλλάζει όλη η βάση της κάμερας. Ναι, καλά... άστο, μια χαρά φωτό βγάζει ακόμα, μόνο στις βραδυνές στα φώτα "κροσάρει" λίγο...

Stay alive, keep riding

Nokia 7110 > Sony Er. Z1010 > Nokia N95 > Nokia 701 > iNew V3 > LG V10 > 1+ 8 pro

Χάρης

Ποτέ ξανά lg

Θα θελα να ξερα... αν υπάρχει κάποιος που δεν έπαθε bootloop αργά ή γρήγορα με το V10

Στάλθηκε από το Mi A2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

(Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3,

(Samsung Galaxy Tab Pro 8,4)

Θα θελα να ξερα... αν υπάρχει κάποιος που δεν έπαθε bootloop αργά ή γρήγορα με το V10

Σιγουρα υπαρχουν αρκετοι αλλα δε γραφουν εδω μέσα, και για το g4 το g flex 2 τα ιδια λενε αλλα ο γαμπρος μου το εχει ακομα απο τα πρωτα μονο μπαταρια εχει αλλαξει. Ειναι μη σου κατσει πιστεύω. Δηλαδη αν πουλησε λεμε τωρα 5 μύρια β10 ολα θα εχουν παθει κοκομπλοκο; Μμμμμ δε νομιζω. Οχι οτι δικαιολογει τον μεγαλο αριθμο "θανατων". :)

Σιγουρα υπαρχουν αρκετοι αλλα δε γραφουν εδω μέσα, και για το g4 το g flex 2 τα ιδια λενε αλλα ο γαμπρος μου το εχει ακομα απο τα πρωτα μονο μπαταρια εχει αλλαξει. Ειναι μη σου κατσει πιστεύω. Δηλαδη αν πουλησε λεμε τωρα 5 μύρια β10 ολα θα εχουν παθει κοκομπλοκο; Μμμμμ δε νομιζω. Οχι οτι δικαιολογει τον μεγαλο αριθμο "θανατων". :)
Καλά είναι θέμα κατασκευαστικο επειδή είναι ψηλά χρονισμένος ο επεξεργαστής και θερμαίνεται...

Όταν το είχα ψάξει στο xda η λύση που πρότειναν ήταν μέσω root η απενεργοποιηση κάποιων πυρήνων του επεξεργαστή ώστε να μην θερμαίνεται τόσο πολύ...

Από την άλλη αν το χρησιμοποιούμε μόνο Χειμώνα κάτι γίνεται χεχεχε

(Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3,

(Samsung Galaxy Tab Pro 8,4)

Και συγκεκριμένα η απενεργοποίηση των μεγάλων των Α57... Με 4 πυρήνες Α53 στα 1,44 κλάφτα... Και με μια qhd οθόνη επίσης ..

Sent from my Mate 10 pro

Mate 10 Pro

Και αυτοί που δεν έχουν πάθει bootloop ακόμα σίγουρα κάποια στιγμή θα πάθουν, εκτός και αν το έχουν το κινητό μόνο για να βγάζουν φωτο ή να σερφάρουν.

Εμένα μου έχει πια σπάσει τα νεύρα με τις υπερθερμάνσεις του με το παραμικρό. Χρειάστηκε να κάνω ένα ταξίδι 2 ωρών με χρήση πλοηγού και στη μιάμιση ώρα έβγαλε μήνυμα υπερθέρμανσης και να το βγάλω από τη φόρτιση. Αν το βγάλεις δε από τη φόρτιση ρουφάει την μπαταρία σε χρόνο μηδέν. Περιμένω πως και πως να μαζέψω λίγα χρήματα για να το αλλάξω.

Και φυσικά ποτέ ξανά LG, δεν την ξαναπατάω.

Και αυτοί που δεν έχουν πάθει bootloop ακόμα σίγουρα κάποια στιγμή θα πάθουν, εκτός και αν το έχουν το κινητό μόνο για να βγάζουν φωτο ή να σερφάρουν.

Εμένα μου έχει πια σπάσει τα νεύρα με τις υπερθερμάνσεις του με το παραμικρό. Χρειάστηκε να κάνω ένα ταξίδι 2 ωρών με χρήση πλοηγού και στη μιάμιση ώρα έβγαλε μήνυμα υπερθέρμανσης και να το βγάλω από τη φόρτιση. Αν το βγάλεις δε από τη φόρτιση ρουφάει την μπαταρία σε χρόνο μηδέν. Περιμένω πως και πως να μαζέψω λίγα χρήματα για να το αλλάξω.

Και φυσικά ποτέ ξανά LG, δεν την ξαναπατάω.

Έχω κάνει πολλά ταξίδια 1,30 - 2+ ωρών και ποτέ μου δεν είχα πρόβλημα. Δεν το είχα σε φόρτιση ταυτόχρονα αφού πάντα πριν φύγω φρόντισα να ήταν φορτισμένο. Γιατί πράγματι με δεδομένα και GPS και πλοηγό (Sygic) ρουφάει μπαταρία. Αλλά ταξίδια μέχρι 3-4 ώρες χωρίς φόρτιση τα βγάζει άνετα....

Και προσωπικά, προβλήματα υπερθέρμανσης δεν έχω αντιμετωπίσει... (παιχνίδια δεν παίζω ούτε έχω έχω βαριές εφαρμογές, νορμάλ πράγματα...)

Stay alive, keep riding

Χάρης

καλησπερα σε ολους τους φιλους, ηθελα να ρωτησω ποια τελευταια εκδοση φοραει το κινητο μας ?? ευχαριστω εκ των προτερων...:)