Jump to content

LG V10

fanatikos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ήρθε ενημέρωση v30c...αλλά δημιούργησε πρόβλημα. Κάθε φορά που κανω επανεκκινηση του τηλεφώνου κολλάει για λίγο και βγάζει μήνυμα. Η εφαρμογή Αρχική με συρτάρι εφαρμογών δεν ανταποκρίνεται...μετα απο λίγο ξεκολλάει βέβαια,αλλα είναι σπαστικό... Edited by ironbum2

ASUS(ZE551ML,ZS551KL)ERICSSON(GA628,T39)ETEN(X500,X800)HTC(U ULTRA)HUAWEI(P10 lite,P40 Pro,Mate 50 Pro)LEECO (X820)LG(P990,P880,G3,V10,V20,V30,G8s,G8x)MICROSOFT(LUMIA 950,LUMIA 950XL)MOTOROLA(DPC550,STARTAC,MPX220)NOKIA(5110,8210,7110,3310,6310i,6280)SAMSUNG(I800,Note 10+,S22 Ultra)SHARP(S2)SIEMENS(SX1)SONY ERICSSON (T610,XPERIA X1)VIVO(X90 Pro)XIAOMI(Redmi Note 5,Redmi Note 6 Pro,Redmi Note 8 Pro,Redmi Note 9 Pro,Redmi Note 10 Pro,Redmi Note 12 Pro,MI MAX 2,MI MAX 3,Poco F1,Poco F4 GT,Mi A3,Mi 9 lite,Mi 11 lite,Mi 10T PRO,Mi 10 pro,12x,Mi 11 Ultra,14 Ultra)

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ήρθε ενημέρωση v30c...αλλά δημιούργησε πρόβλημα. Κάθε φορά που κανω επανεκκινηση του τηλεφώνου κολλάει για λίγο και βγάζει μήνυμα. Η εφαρμογή Αρχική με συρτάρι εφαρμογών δεν ανταποκρίνεται...μετα απο λίγο ξεκολλάει βέβαια,αλλα είναι σπαστικό...

Και σε μένα, αλλά δεν παρατήρησα κανένα πρόβλημα στις επανεκκινήσεις... Όσο για τον launcher, δεν μπορώ να πω κάτι μιας και είμαι με αγορασμένο nova. Για όσους δεν τους ήρθε, είναι πολύ μικρή (αν θυμάμαι <40Μb) και ακόμα δεν έχω βρει τι άλλαξε πέρα από το ότι αν πας στο update σου ζητάει να συμφωνήσεις με τη χρήση που κάνει η lg στα προσωπικά σου δεδομένα. Μήπως μόνο αυτό άλλαξαν λόγω GDPR; (το security patch level είναι 1/6/2017...)

Ήρθε ενημέρωση v30c...αλλά δημιούργησε πρόβλημα. Κάθε φορά που κανω επανεκκινηση του τηλεφώνου κολλάει για λίγο και βγάζει μήνυμα. Η εφαρμογή Αρχική με συρτάρι εφαρμογών δεν ανταποκρίνεται...μετα απο λίγο ξεκολλάει βέβαια,αλλα είναι σπαστικό...

δεν μου έβγαλε κάποιο πρόβλημα

περίεργο update πάντως μετά από τόσο καιρό

Edited by akalos

Και σε εμένα ήρθε πριν από λίγο 8944cb9c453920f3ee4431d043562c21.jpg

Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

----- προσθήκη μηνύματος 59 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Και σε εμένα ήρθε πριν από λίγο 5220da281a39ace5bf3f4aad5bd1d2e6.jpg

Και σε εμένα ήρθε πριν από λίγο 8944cb9c453920f3ee4431d043562c21.jpg

----- προσθήκη μηνύματος 59 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Και σε εμένα ήρθε πριν από λίγο 5220da281a39ace5bf3f4aad5bd1d2e6.jpg

Θα παρει μπισκοτο μαλλον. Θα αργησει λιγο βεβαια.

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

θα παρει μπισκοτο το δεκαρι ?

σοβαρα?

αυτο απο του βγαζουμε σαν συμπερασμα απο το σημερινο update ?

να και ενα θετικο λοιπον ..

εμενα μετα το update ολα δουλευουν αψογα εκτος απο το spotify ..

εχω premium λογαριασμο και μου τον βγαζει εκτος συνδεσης ..

(θα το τσεκαρω ξανα ομως αυτο ..)

δεν μου έβγαλε κάποιο πρόβλημα

περίεργο update πάντως μετά από τόσο καιρό

Eίναι για να κρασάρει τελείως σε όσους τελικά έχει επιζήσει μετα τα 2 χρόνια εγγύησης και δεν εχουν θέμα με πλακέτα και bootloop..:lol::lol::lol:

Aν δεν έχετε κάποιο σοβαρό λόγο να κάνετε update περιμένετε να δούμε όντως τι έχει αλλάξει στο update.:p:p

Απ ότι φαίνεται το update αφορά το GDPR.

Όσο για το παλικάρι πιο πάνω, που είναι αγανακτισμένος με το bootloop, έχει απόλυτο δίκιο να διαμαρτύρεται! Εγώ ήμουν τυχερός και μου έσκασε το πρόβλημα εντός εγγύησης αλλά γενικότερα πρόκειται για ξεκάθαρη εξαπάτηση της LG προς τους καταναλωτές, εφόσον συνέχιζε και πούλαγε συσκευές γνωρίζοντας το πρόβλημα. Σε οποιαδήποτε άλλη ευνομούμενη χώρα θα υπήρχαν και επίσημες καταγγελίες, όμως στην Ελλάδα μας έχουν μάθει να απολαμβάνουμε τον "βιασμό" μας σε όλα τα επίπεδα. Καλά κάνει λοιπόν και διαμαρτύρεται και το γράφει και πολλάκις στο forum, μπας και την γλυτώσει και κανένας άλλος ανυποψίαστος καταναλωτής που θα θελήσει να το αγοράσει έστω και μεταχειρισμένο. Το ίδιο ισχύει και για το image retention φυσικά, απάτη νούμερο 2!

Απ ότι φαίνεται το update αφορά το GDPR.

Όσο για το παλικάρι πιο πάνω, που είναι αγανακτισμένος με το bootloop, έχει απόλυτο δίκιο να διαμαρτύρεται! Εγώ ήμουν τυχερός και μου έσκασε το πρόβλημα εντός εγγύησης αλλά γενικότερα πρόκειται για ξεκάθαρη εξαπάτηση της LG προς τους καταναλωτές, εφόσον συνέχιζε και πούλαγε συσκευές γνωρίζοντας το πρόβλημα. Σε οποιαδήποτε άλλη ευνομούμενη χώρα θα υπήρχαν και επίσημες καταγγελίες, όμως στην Ελλάδα μας έχουν μάθει να απολαμβάνουμε τον "βιασμό" μας σε όλα τα επίπεδα. Καλά κάνει λοιπόν και διαμαρτύρεται και το γράφει και πολλάκις στο forum, μπας και την γλυτώσει και κανένας άλλος ανυποψίαστος καταναλωτής που θα θελήσει να το αγοράσει έστω και μεταχειρισμένο. Το ίδιο ισχύει και για το image retention φυσικά, απάτη νούμερο 2!

πες τα ρε φιλε ....

ειπαμε λατρεια το κινητο αλλα τετοια κοροϊδία δεν μπορεις να την ανεχτεις ..ειδικα για τοσο ακριβα κινητά ..

οσοι εχετε facebook γινετε μελη για πλακα σε αυτη την ομαδα ..

ειναι για το κινητο μας ..ελληνικη ..

193 μελη εχει ...

απο το μαρτιο και μετα το μονο που διαβαζεις ειναι για bootloop το ενα πισω απο το αλλο ! τιποτα άλλο ..

και σε οσους εληξε η εγγύηση λενε το ιδιο παραμυθι που ειπαν και σε εμένα ..

https://www.facebook.com/groups/1224696120876018/

----- προσθήκη μηνύματος 118 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Eίναι για να κρασάρει τελείως σε όσους τελικά έχει επιζήσει μετα τα 2 χρόνια εγγύησης και δεν εχουν θέμα με πλακέτα και bootloop..:lol::lol::lol:

Aν δεν έχετε κάποιο σοβαρό λόγο να κάνετε update περιμένετε να δούμε όντως τι έχει αλλάξει στο update.:p:p

:lol::lol::lol:

εμενα δεν μου δουλευει οπως ειπα το spotify σωστα ...

πρεπει να το βαλω μαλλον απο την αρχη αλλα βαριεμαι τωρα γιατι θα χασω οσα offline τραγουδια εχω αποθηκευμένα ..

Το πρόβλημα που αναφέρεται πιο πάνω για τις εφαρμογές και βλετιστοποιηση θεωρητικά συμβαίνει σε όσους έχουν το Zedge εγκατεστημένο. Το ίδιο έγινε και στο g4 τώρα τελευταία

Στάλθηκε από το Samsung Galaxy Note 8

Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το πρόβλημα που αναφέρεται πιο πάνω για τις εφαρμογές και βλετιστοποιηση θεωρητικά συμβαίνει σε όσους έχουν το Zedge εγκατεστημένο. Το ίδιο έγινε και στο g4 τώρα τελευταία

Δεν είχα zedge...Έκανα ένα hard reset και ήρθε στα ίσα του.:)

ASUS(ZE551ML,ZS551KL)ERICSSON(GA628,T39)ETEN(X500,X800)HTC(U ULTRA)HUAWEI(P10 lite,P40 Pro,Mate 50 Pro)LEECO (X820)LG(P990,P880,G3,V10,V20,V30,G8s,G8x)MICROSOFT(LUMIA 950,LUMIA 950XL)MOTOROLA(DPC550,STARTAC,MPX220)NOKIA(5110,8210,7110,3310,6310i,6280)SAMSUNG(I800,Note 10+,S22 Ultra)SHARP(S2)SIEMENS(SX1)SONY ERICSSON (T610,XPERIA X1)VIVO(X90 Pro)XIAOMI(Redmi Note 5,Redmi Note 6 Pro,Redmi Note 8 Pro,Redmi Note 9 Pro,Redmi Note 10 Pro,Redmi Note 12 Pro,MI MAX 2,MI MAX 3,Poco F1,Poco F4 GT,Mi A3,Mi 9 lite,Mi 11 lite,Mi 10T PRO,Mi 10 pro,12x,Mi 11 Ultra,14 Ultra)

https://postimg.cc/image/5efhwd0wn/

https://postimg.cc/image/s1ur2ktc7/

Λυκαβηττος βραδυ στο αυτοματο!

Πολύ καλές! με τρίποδο να υποθέσω ? :)

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τελικά όποτε κάνω reboot στο V10 μένει για κάνα 10λεπτο σε αυτή την οθόνη που λέει :

"To Android ξεκινάει

Βελτιστοποίηση εφαρμογής 1 από 1

Μπορεί να διαρκέσει περισσότερο

ανάλογα με τις εφαρμογές. Μην

αφαιρείτε την μπαταρία μέχρι να

ολοκληρωθεί η εργασία"

Υπόψη ότι είμαι ακόμα (και θα παραμείνω) με την 6άρα :rolleyes:

Stay alive, keep riding

Nokia 7110 > Sony Er. Z1010 > Nokia N95 > Nokia 701 > iNew V3 > LG V10 > 1+ 8 pro

Χάρης

καλά πως το αντέχεις?

Εννοείς που είμαι ακόμα με την 6 ? ή που είμαι ακόμα με το V10 ? :lol:

Stay alive, keep riding

Nokia 7110 > Sony Er. Z1010 > Nokia N95 > Nokia 701 > iNew V3 > LG V10 > 1+ 8 pro

Χάρης

Πολύ καλές! με τρίποδο να υποθέσω ? :)

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τελικά όποτε κάνω reboot στο V10 μένει για κάνα 10λεπτο σε αυτή την οθόνη που λέει :

"To Android ξεκινάει

Βελτιστοποίηση εφαρμογής 1 από 1

Μπορεί να διαρκέσει περισσότερο

ανάλογα με τις εφαρμογές. Μην

αφαιρείτε την μπαταρία μέχρι να

ολοκληρωθεί η εργασία"

Υπόψη ότι είμαι ακόμα (και θα παραμείνω) με την 6άρα :rolleyes:

Μήπως έχεις Zedge? Γιατί κάτι παίζει έχουν και τα παιδιά με το G4 το ίδιο θέμα. Αν έχεις κάνε μια απεγκατάσταση και ενα restart να δεις αν είναι οκ

Edited by takaros31

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μήπως έχεις Zedge? Γιατί κάτι παίζει έχουν και τα παιδιά με το G4 το ίδιο θέμα. Αν έχεις κάνε μια απεγκατάσταση και ενα restart να δεις αν είναι οκ

Πράγματι !! Χθες βράδυ έκανα ένα ακόμα reboot και είχα μια από τα ίδια. Μετά απεγκατέστησα το Zedge, έκανα πάλι rebbot και όλα ήταν νορμάλ στην επανεκκίνηση... Τι μυστήρια φάση είναι αυτή ? :wacko:

Ευχαριστώ φίλε ! :)

Stay alive, keep riding

Χάρης

Πράγματι !! Χθες βράδυ έκανα ένα ακόμα reboot και είχα μια από τα ίδια. Μετά απεγκατέστησα το Zedge, έκανα πάλι rebbot και όλα ήταν νορμάλ στην επανεκκίνηση... Τι μυστήρια φάση είναι αυτή ? :wacko:

Ποιος ξέρει...? ενδεχομένως κάτι με το τελευταίο update να πέχτηκε. Εμένα η ξαδέρφη μου έστειλε πάλι το g4 γιατί νόμιζε οτι ήταν πλακέτα και τα τζιμάνια στη procordia την άλλαξαν (+2 έτη εγγύηση!). Πρώτα το έστειλε και μετά με πήρε και της το είπα αλλά δεν πειράζει κέρδισε την εγγύηση. Εγώ πάντως αν είχα δεύτερη συσκευή και αν τέλειωνε η εγγύηση μου θα το έστελνα για αλλαγή πλακέτας να κάνω ανανέωση :lol::lol::lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

να πεις ότι δεν σου το είπα.... αλλά ήθελες και το όνομα ...

να πεις ότι δεν σου το είπα.... αλλά ήθελες και το όνομα ...

Βρε μου είχες πει ότι το κάνει κάποια εφαρμογή αλλά σιγά μην το έψαχνα στα τυφλά με όλες τις εφαρμογές που έχω στο κινητό... ε, δεν έχω και λίγες :lol:

Τεσπά, τέλος καλό, όλα καλά.. ;)

ΥΓ. Takare η εγγύηση μου έληξε στις 26/4... τώρα πλέον όσο ακόμα αντέξει το θηρίο :D

Stay alive, keep riding

Χάρης

ΥΓ. Takare η εγγύηση μου έληξε στις 26/4... τώρα πλέον όσο ακόμα αντέξει το θηρίο :D

απαπαα,δεν τα λένε αυτά,μπορεί να ακούει....

όχι ο τακαρος εννοείται....

κοίταζα προχθές ένα βίντεο του Jerry...πόση ώρα έκανε να ανοίξει ένα one+6 για να βγάλει την μπαταρία και καλά και πέθανα στα γέλια....

ενδεικτικά το λέω μιας και όλα? πλέον έτσι είναι μη αναφέρω τα υπόλοιπα που έχουν καταργήσει....

ρεζιλια πράγματα ειλικρινά

Edited by akalos

Το κινητο ειναι εργαλειο και απο φωτο βιντεο γαζωνει απο πολλά σημερινα και ακριβοτερα κινητα. Δεν ξερω για μπουτ λουπ γιατι το εχασα αλλα εχω βρει ενα μεταχειρισμενο ευκαιρια αλλα δε ξερω πως του εχει φερθεί ο προηγουμενος και μου μπρικαρει ειμαι σε διλλημα. :(
LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

ρίσκο είναι έτσι κι αλλιώς,εκτός και η τιμή είναι εξαιρετικά χαμηλή και λες ας πάει το παλιάμπελο...

εγγύηση έχει έστω και για λίγο ακόμα?

Edited by akalos