akalos Δημ. October 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2017 Καλησπέρα σας. Σήμερα αντιμετοπίζω ενα σημαντικό πρόβλημα στα καλά καθούμενα. Ανοιγω το WiFi και μου λεει ''Ενεργοποίηση WiFi'' και δεν ανοιγει ... τι να κανω ;; το είχες μήπως σε airplane? αν ναι ξανά βάλτο και δοκίμασε ανοίγοντας πρώτα τα δεδομένα Sent from my LG-H960 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SkenaDena Δημ. October 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2017 Το εκανα κι αυτό και τωρα σκέφτομαι για hard reset ...δεν ξέρω τι άλλο .. Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Landline Internet : Cosmote VDSL 200 Mbps | Mobile Internet : Cosmote Gigamax Unlimited iPhone 13 Pro Max 256GB | Apple Watch Series 8 45MM Aluminium | Apple AirPods Pro 2 | iPad 7th Gen 64GB 10,2'' MacBook Pro 13'' 2022 M2 16GB RAM 256GB SSD | MacBook Pro 13'' 2015 i5 8GB RAM 128GB SSD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. October 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2017 (edited) Το εκανα κι αυτό και τωρα σκέφτομαι για hard reset ...δεν ξέρω τι άλλο .. Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk βγάλε Sim...και δοκίμασε πάλι ελπίζω να επανέλθει με hard reset... Sent from my LG-H960 using Tapatalk Edited October 5, 2017 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SkenaDena Δημ. October 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2017 Τι ειναι αυτα τα μαιμουδια εκει αριστερα; Απο την κουρτινα δεν ενεργοποιητε; Για ενεργοποίηση εντοπισμου σφαλμάτων Παράθεση Landline Internet : Cosmote VDSL 200 Mbps | Mobile Internet : Cosmote Gigamax Unlimited iPhone 13 Pro Max 256GB | Apple Watch Series 8 45MM Aluminium | Apple AirPods Pro 2 | iPad 7th Gen 64GB 10,2'' MacBook Pro 13'' 2022 M2 16GB RAM 256GB SSD | MacBook Pro 13'' 2015 i5 8GB RAM 128GB SSD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miselakos Δημ. October 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2017 Έκανες μήπως εγκατάσταση κανένα app αμφιβόλου ποιότητος??Στο παρελθόν είχα κατι παρόμοιο αλλα οχι με το wifi απλα ρνα bug που δεν το δικαιολογούσε τίποτα.Είχα σβήσει την εφαρμογή και είχαν στρώσει ολα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SkenaDena Δημ. October 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2017 Όχι , καμια εγκατάσταση δεν έκανα τουλάχιστον τις τελευταιες 3 ημέρες. Σημερα απλα είχε ενα πολυ μικρό πέσιμο πάνω σε λαστιχενιο πάτωμα μεσα στο αυτοκίνητο ( απο το καθισμα επεσε ) και απο τοτε εχω το πρόβλημα . . . Παράθεση Landline Internet : Cosmote VDSL 200 Mbps | Mobile Internet : Cosmote Gigamax Unlimited iPhone 13 Pro Max 256GB | Apple Watch Series 8 45MM Aluminium | Apple AirPods Pro 2 | iPad 7th Gen 64GB 10,2'' MacBook Pro 13'' 2022 M2 16GB RAM 256GB SSD | MacBook Pro 13'' 2015 i5 8GB RAM 128GB SSD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosrafpar Δημ. October 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2017 Η καμερα μου ειναι απαισια, τα δειχνει ολα θολα ειδικα σε πιο φωτεινα θεματα, τι να κανω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokonik Δημ. October 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2017 Κοίτα Μήπως θαμπώσε το τζαμί της κάμερας πίσω Στάλθηκε από το LG V10 μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. October 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2017 @SkenaDena δοκίμασε να κάνεις επαναφορά τις ρυθμίσεις δικτύου. Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. October 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2017 ( απο το καθισμα επεσε ) και απο τοτε εχω το πρόβλημα . . . πραγματικά πολύ άτυχος είσαι Sent from my LG-H960 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosrafpar Δημ. October 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2017 Κοίτα Μήπως θαμπώσε το τζαμί της κάμερας πίσω Στάλθηκε από το LG V10 μου Πωωω ειπα κι εγω τι γινεται εδω περα, ολοι λετε καμεραρα κτλ και εμενα ηταν ενα θολο πραγμα, αυτο ηταν, θενξ. Θελω να κανω ενημερωση λογισμικου ξερεις μηπως μπορω να το κανω με αυτο το λινκ; https://forum.xda-developers.com/tmobile-lg-v10/development/nougat-h90130b-boot-img-img-upgrade-t3638750 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. October 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2017 Πωωω ειπα κι εγω τι γινεται εδω περα, ολοι λετε καμεραρα κτλ και εμενα ηταν ενα θολο πραγμα, αυτο ηταν, θενξ. Θελω να κανω ενημερωση λογισμικου ξερεις μηπως μπορω να το κανω με αυτο το λινκ; https://forum.xda-developers.com/tmobile-lg-v10/development/nougat-h90130b-boot-img-img-upgrade-t3638750 Εμα ρε φιλε τα κοιτάνε αυτα απλη λογικη ειπαμε και μεις. :) Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosrafpar Δημ. October 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2017 Εμα ρε φιλε τα κοιτάνε αυτα απλη λογικη ειπαμε και μεις. :) Ωστοσο, τα φωτα τα δειχνει θαμπα ακομα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2017 Βρε παιδιά ξέρουμε ποια παρτίδα είναι επικίνδυνη για bootloop; όπως στο g4 ας πούμε; έχουμε καμία παραπάνω info εδώ; Είμαι τρελαμένος με το κινητάκι και θα με πειράξει πολύ αν τελειώσει η καριέρα του έτσι.. Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. October 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2017 (edited) δεν έχει πουθενά πάρει το μάτι μου παρτίδες και τέτοια μη σου τύχει είναι edit:η εφαρμογή καιρού έχει χαζεψει τελείως η μου φαίνεται? ότι να ναι δείχνει Sent from my LG-H960 using Tapatalk Edited October 7, 2017 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosrafpar Δημ. October 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2017 Μπορει να μου πει καποιος αν μπορω να κανω αναβαθμιση σε νουγκατ στο h900 με αυτον τον συνδεσμο? https://forum.xda-developers.com/tmobile-lg-v10/development/nougat-h90130b-boot-img-img-upgrade-t3638750 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menes Δημ. October 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2017 Μάλλον για μητρική το βλέπω..μακάρι να κάνω λάθος! Δυστυχώς θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα. Μου το είχε κάνει και εμένα το Μάη, ξαφνικά έπαθε κοκομπλόκο το wifi. Ήθελε αλλαγή πλακέτας και είχα μείνει γύρω στις 25 μέρες με τηλέφωνο το ...tablet μου. Μου ήρθε με νέα πλακέτα και στην αρχική έκδοση του κινητού (ενώ είχε βγει η 7) οπότε έφαγα και ένα απόγευμα να περάσω ένα-ένα όλα τα updates. Παράθεση Μαϊμούδαρχος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. October 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2017 Καλημέρα!!!! Εγώ ακόμα περιμένω να το παραδώσουν τα ΕΛΤΑ στην Procordia. Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω τι παίζει με ανταλλακτικά. Έχουν ή θα φάω το μήνα... Έχω ξεθάψει το ταπεινό L9ii που δουλεύει μεν ακόμα αλλά μου σπάει τα νεύρα.... Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. October 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2017 Τυχερή στην ατυχία μου. Προφανώς είχαν πλακέτες. Χθες το παρέλαβαν και σήμερα είναι έτοιμο!!!!! Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. October 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2017 Τυχερή στην ατυχία μου. Προφανώς είχαν πλακέτες. Χθες το παρέλαβαν και σήμερα είναι έτοιμο!!!!! Τα βλεπεις; μη βιάζεσαι να προδικαζεις χαχαχαχα :) Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. October 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2017 Τυχερή στην ατυχία μου. Προφανώς είχαν πλακέτες. Χθες το παρέλαβαν και σήμερα είναι έτοιμο!!!!! τώρα μιλάμε για μεγάλη..... ξέρεις άντε καλοδουλευτο και πάλι Sent from my LG-H960 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. October 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2017 Ευχαριστώ. Αν και σκέφτομαι να το δώσω.... Αλλά ξεφεύγει πολύ το V30 Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. October 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2017 δεν είναι ώρα για το 30 ακόμα Sent from my LG-H960 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SkenaDena Δημ. October 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2017 @SkenaDena δοκίμασε να κάνεις επαναφορά τις ρυθμίσεις δικτύου. Τίποτα και πάλι . . . Παράθεση Landline Internet : Cosmote VDSL 200 Mbps | Mobile Internet : Cosmote Gigamax Unlimited iPhone 13 Pro Max 256GB | Apple Watch Series 8 45MM Aluminium | Apple AirPods Pro 2 | iPad 7th Gen 64GB 10,2'' MacBook Pro 13'' 2022 M2 16GB RAM 256GB SSD | MacBook Pro 13'' 2015 i5 8GB RAM 128GB SSD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. October 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2017 στείλτο service να τελειώνει Sent from my LG-H960 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts