Eldir Δημ. May 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2017 και δεν κάνεις ένα hard reset μήπως και ξερουταριστει? ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- κοίτα ενα δίκιο το χουν!!από ποιον θα πάρουν αυτοί τα χρήματα τους είναι καθαρά θέμα LG,και αυτό είναι που με προβληματίζει να μην ξανά πάρω lg Διαφωνώ.. δε νομίζω ότι αυτοί δεν ξέρουν ότι το κινητό δεν είναι ρουτ... βέβαια δεν ξέρω γιατί αντιδρούν έτσι... Δεν θελω να πιστέψω την πιθανότητα ότι όντως δεν γνωρίζουν και πιστεύουν πραγματικά ότι το κινητό είναι ρουτ... Και ότι μια εφαρμογή ρουτ (super su) και μόνο να την κατεβάσεις από το playstore προκαλεί ριυτ σε ένα κινητό!!! Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2017 (edited) το θέμα δεν είναι αν το ξέρουν αυτοί,είναι αν καλύπτει η lg την συσκευή, διαφορετικά πως θα πάρουν τα χρήματα τους,δεν παρέχουν οι ίδιοι εγγύηση,απλά τα επισκευάζουν κατόπιν εντολών της lg και από κει πληρώνονται Edited May 26, 2017 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpaso Δημ. May 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2017 Τελικά αξίζει να το αγοράσεις μτχ;Από specs μια χαρά αλλά από πρβληματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. May 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2017 Προσπαθώ να δω αν υπάρχει η nougat, μπας και, για το 2καρτο και το bridge ενώ συνδέεται με το τηλέφωνο, δε μπορεί να κάνει s/w update. Μήπως ετοιμάζεται να σκάσει το 7? Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. May 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2017 Προσπαθώ να δω αν υπάρχει η nougat, μπας και, για το 2καρτο και το bridge ενώ συνδέεται με το τηλέφωνο, δε μπορεί να κάνει s/w update. Μήπως ετοιμάζεται να σκάσει το 7? Και εμενα το ιδιο, με το απλο, οχι το δικαρτο. Εγω πανυως ανυπομονω.... Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2017 Ιούνιο σταδιακά για άλλες χώρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoseggo Δημ. June 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2017 Εδώ και πάρα πολύ καιρό Όταν ενεργοποιω το hotspot και ενώ συνδέονται κανονικά οι συσκευές δεν μπορούν να μπουν στο ίντερνετ σαν να μην μεταδίδονται τα δεδομένα. Τι μπορεί να παίζει; Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση AI BE ΣΕ ΛΕΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. June 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2017 Μόλις έσκασε η 7 στο bridge, σχεδόν 1.7GB, για το H961N, λογικά το βράδυ θα μπορώ να αναφέρω καποια πρώτα πραγματάκια. Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2017 ωραίαααα άντε να παίρνουμε σειρά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. June 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2017 Έχουμε κανένα νεότερο παίδες....; γιατί σε εμένα ακόμη τίποτα... Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miselakos Δημ. June 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2017 Έχουμε κανένα νεότερο παίδες....; γιατί σε εμένα ακόμη τίποτα... Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν έχει βγει ακόμα για τα Ευρωπαϊκά μοντέλα.Οπότε υπομονή,θεωρώ έως το τέλος του μήνα το πολύ θα το έχουμε όλοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 ούτε στη T-Mobile δεν έχει ανέβει ακόμα Sent from my LG-H960 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SP71 Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 Παίδες καλησπέρα, ποιόν blocker χρησιμοποιείται στο v10 σας για τις ενοχλητικές διαφημίσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 (edited) Block This edit: δοκίμασα σήμερα με bridge but system is up to date :( :p Sent from my LG-H960 using Tapatalk Edited June 8, 2017 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 9, 2017 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Παίδες καλησπέρα, ποιόν blocker χρησιμοποιείται στο v10 σας για τις ενοχλητικές διαφημίσεις; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=446316 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2017 https://www.lgdestek.net/h960tr-lg-v10-android-7-0-nougat-turkiye-guncellemesi-35121/ χμμμμ... αρκετά κοντά Sent from my LG-H960 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miselakos Δημ. June 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2017 (edited) Ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανένας..Εδώ και καμιά βδομάδα κάθε φορά που συνδέω το τηλέφωνο στο usb με τον υπολογιστή, αντί να μου βγάζει όπως παλιά τι θέλω να κάνω (δλδ μεταφορά αρχείων,συγχρονισμό κτλ) τώρα πλέον μόνο δείχνει οτι φορτίζει.Δε μου το εμφανίζει καν ούτε σαν σθσκευή που συνδέθηκε.Να πώ οτι το δοκίμασα σε όλες τις θύρες usb του υπολογιστή.Έτσι ξαφνικά σταμάτησε.Γνωρίζει κανείς τι μπορεί να φταίει η ποιά μπορεί να είναι η λύση?Ευχαριστώ εκ των προτέρων! ΛΥΣΗ:Βασικά ενεργοποίησα τις επιλογές προγραμματιστή και απο εκεί επέλεξα οτι όταν συνδέω το usb θέλω να γίνετε μετάδοση δεδομένων οπότε λύθηκε..:D:D:D Edited June 13, 2017 by miselakos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. June 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2017 Για δείτε τελευταίο post. Είμαι στη δουλειά και δεν μπορώ να τσεκάρω. https://forum.xda-developers.com/lg-v10/general/android-7-nougat-lg-v10-t3445820/post72663208#post72663208 Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2017 (edited) μόνο για Τουρκία έχει την v30 http://opensource.lge.com/osSch/list?types=ALL&search=h960a Sent from my LG-H960 using Tapatalk Edited June 14, 2017 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johmic Δημ. June 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2017 Τσέκαρα μέσω LG Bridge... Ακόμα τίποτα για το H960A... Έχω το Γερμανικό.... Λογικά όμως αύριο ή μεθαύριο θα αρχίζει να σκάει μύτη... Παράθεση Γιαννης. Μ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2017 και γω τσεκαρα με RO αλλά ακόμα τίποτα Sent from my LG-H960 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoseggo Δημ. June 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2017 Ενημερωτικά το κινητό μας με τη sim της Q δεν μεταδίδει δεδομένα όταν κανείς tethering με τις υπόλοιπες εταιρείες δεν υπάρχει θέμα. ΥΓ: Το ίδιο ισχύει και με το g4 Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση AI BE ΣΕ ΛΕΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. June 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2017 Καλημέρα. Στο xda φλασαρουν με το Uppercut (αντίστοιχο του LG flash tool είναι?) το αρχείο H960ATR30a_00_0519.kdz και δουλεύει, λένε, μια χαρά..... Για το 32αρι.... Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2017 (edited) υπάρχουν αναφορές για λίγο χειρότερη μπαταρία και κάμερα,ελπίζω να μην είναι αλήθεια χμμμμ Sent from my LG-H960 using Tapatalk Edited June 15, 2017 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2017 (edited) Καλημέρα. Στο xda φλασαρουν με το Uppercut (αντίστοιχο του LG flash tool είναι?) το αρχείο H960ATR30a_00_0519.kdz και δουλεύει, λένε, μια χαρά..... Για το 32αρι.... δεν έχω καμία όρεξη να μου πει η procordia ότι το τηλέφωνο μου είναι ρουτ,lg Bridge ή OTA update μόνο και αυτό θα κανω, άλλωστε δέν έχει νόημα πιά,σε λίγο θα την έχουμε επίσημα Sent from my LG-H960 using Tapatalk Edited June 15, 2017 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts