Jump to content

LG V10

fanatikos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

και δεν κάνεις ένα hard reset μήπως και ξερουταριστει?

----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

κοίτα ενα δίκιο το χουν!!από ποιον θα πάρουν αυτοί τα χρήματα τους

είναι καθαρά θέμα LG,και αυτό είναι που με προβληματίζει να μην ξανά πάρω lg

Διαφωνώ.. δε νομίζω ότι αυτοί δεν ξέρουν ότι το κινητό δεν είναι ρουτ... βέβαια δεν ξέρω γιατί αντιδρούν έτσι...

Δεν θελω να πιστέψω την πιθανότητα ότι όντως δεν γνωρίζουν και πιστεύουν πραγματικά ότι το κινητό είναι ρουτ...

Και ότι μια εφαρμογή ρουτ (super su) και μόνο να την κατεβάσεις από το playstore προκαλεί ριυτ σε ένα κινητό!!!

(Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3,

(Samsung Galaxy Tab Pro 8,4)

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

το θέμα δεν είναι αν το ξέρουν αυτοί,είναι αν καλύπτει η lg την συσκευή, διαφορετικά πως θα πάρουν τα χρήματα τους,δεν παρέχουν οι ίδιοι εγγύηση,απλά τα επισκευάζουν κατόπιν εντολών της lg και από κει πληρώνονται Edited by akalos

Προσπαθώ να δω αν υπάρχει η nougat, μπας και, για το 2καρτο και το bridge ενώ συνδέεται με το τηλέφωνο, δε μπορεί να κάνει s/w update. Μήπως ετοιμάζεται να σκάσει το 7?
Google Pixel 5

Προσπαθώ να δω αν υπάρχει η nougat, μπας και, για το 2καρτο και το bridge ενώ συνδέεται με το τηλέφωνο, δε μπορεί να κάνει s/w update. Μήπως ετοιμάζεται να σκάσει το 7?

Και εμενα το ιδιο, με το απλο, οχι το δικαρτο.

Εγω πανυως ανυπομονω....

Φιλικά, Κατερίνα

• 2 weeks later...

Εδώ και πάρα πολύ καιρό Όταν ενεργοποιω το hotspot και ενώ συνδέονται κανονικά οι συσκευές δεν μπορούν να μπουν στο ίντερνετ σαν να μην μεταδίδονται τα δεδομένα.

Τι μπορεί να παίζει;

Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

AI BE ΣΕ ΛΕΩ!!!

Έχουμε κανένα νεότερο παίδες....; γιατί σε εμένα ακόμη τίποτα...

Έχουμε κανένα νεότερο παίδες....; γιατί σε εμένα ακόμη τίποτα...

Δεν έχει βγει ακόμα για τα Ευρωπαϊκά μοντέλα.Οπότε υπομονή,θεωρώ έως το τέλος του μήνα το πολύ θα το έχουμε όλοι.

Block This

edit: δοκίμασα σήμερα με bridge but system is up to date :( :p

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

Edited by akalos

• Administrators
Παίδες καλησπέρα, ποιόν blocker χρησιμοποιείται στο v10 σας για τις ενοχλητικές διαφημίσεις;

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=446316

Modpic.gif

https://www.lgdestek.net/h960tr-lg-v10-android-7-0-nougat-turkiye-guncellemesi-35121/

χμμμμ... αρκετά κοντά

Ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανένας..Εδώ και καμιά βδομάδα κάθε φορά που συνδέω το τηλέφωνο στο usb με τον υπολογιστή, αντί να μου βγάζει όπως παλιά τι θέλω να κάνω (δλδ μεταφορά αρχείων,συγχρονισμό κτλ) τώρα πλέον μόνο δείχνει οτι φορτίζει.Δε μου το εμφανίζει καν ούτε σαν σθσκευή που συνδέθηκε.Να πώ οτι το δοκίμασα σε όλες τις θύρες usb του υπολογιστή.Έτσι ξαφνικά σταμάτησε.Γνωρίζει κανείς τι μπορεί να φταίει η ποιά μπορεί να είναι η λύση?Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

ΛΥΣΗ:Βασικά ενεργοποίησα τις επιλογές προγραμματιστή και απο εκεί επέλεξα οτι όταν συνδέω το usb θέλω να γίνετε μετάδοση δεδομένων οπότε λύθηκε..:D:D:D

Edited by miselakos

Για δείτε τελευταίο post. Είμαι στη δουλειά και δεν μπορώ να τσεκάρω. https://forum.xda-developers.com/lg-v10/general/android-7-nougat-lg-v10-t3445820/post72663208#post72663208
Φιλικά, Κατερίνα

μόνο για Τουρκία έχει την v30

http://opensource.lge.com/osSch/list?types=ALL&search=h960a

Edited by akalos

Τσέκαρα μέσω LG Bridge... Ακόμα τίποτα για το H960A... Έχω το Γερμανικό.... Λογικά όμως αύριο ή μεθαύριο θα αρχίζει να σκάει μύτη...
Γιαννης. Μ.

Ενημερωτικά το κινητό μας με τη sim της Q δεν μεταδίδει δεδομένα όταν κανείς tethering με τις υπόλοιπες εταιρείες δεν υπάρχει θέμα.

ΥΓ: Το ίδιο ισχύει και με το g4

AI BE ΣΕ ΛΕΩ!!!

Καλημέρα. Στο xda φλασαρουν με το Uppercut (αντίστοιχο του LG flash tool είναι?) το αρχείο H960ATR30a_00_0519.kdz και δουλεύει, λένε, μια χαρά..... Για το 32αρι....
Φιλικά, Κατερίνα

υπάρχουν αναφορές για λίγο χειρότερη μπαταρία και κάμερα,ελπίζω να μην είναι αλήθεια

χμμμμ

Edited by akalos

Καλημέρα. Στο xda φλασαρουν με το Uppercut (αντίστοιχο του LG flash tool είναι?) το αρχείο H960ATR30a_00_0519.kdz και δουλεύει, λένε, μια χαρά..... Για το 32αρι....

δεν έχω καμία όρεξη να μου πει η procordia ότι το τηλέφωνο μου είναι ρουτ,lg Bridge ή OTA update μόνο

και αυτό θα κανω, άλλωστε δέν έχει νόημα πιά,σε λίγο θα την έχουμε επίσημα

Edited by akalos