SkenaDena Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 Κάπου είδα , κάποιος έχει το messenger lite .. μπορει να επικοινωνήσει μαζί μου για να μου το στείλει κι εμένα ; Όσα APK και να έχω κατεβάσει κανένα δεν μπορώ να εγκαταστήσω παιδια το lg v 10 δεν παιρνει μικρο sim ? θελει νανο ? πιο μικρη δηλαδη ? Ναι φίλε μου πιο μικρή και απο Micro Παράθεση Landline Internet : Cosmote VDSL 200 Mbps | Mobile Internet : Cosmote Gigamax Unlimited iPhone 13 Pro Max 256GB | Apple Watch Series 8 45MM Aluminium | Apple AirPods Pro 2 | iPad 7th Gen 64GB 10,2'' MacBook Pro 13'' 2022 M2 16GB RAM 256GB SSD | MacBook Pro 13'' 2015 i5 8GB RAM 128GB SSD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 παιδια το lg v 10 δεν παιρνει μικρο sim ? θελει νανο ? πιο μικρη δηλαδη ? nano παίρνει LG V10 ΤΟ 10 ΤΟ ΚΑΛΟ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 Δηλαδή.. Το τελευταίο διάστημα με τις συνεχόμενες αναβαθμίσεις αυτών των εφαρμογών η συσκευή "βάρυνε" κάπως. Πλέον εκτός του ότι παρατηρώ καλύτερη διαχείριση της RAM και πιο γρήγορη απόκριση της συσκευής, βλέπω και βελτίωση στη μπαταρία. Με τις εφαρμογές που έχω και την χρήση που κάνω έχω κέρδος ~2 ώρες sot (με Wi-Fi γιατί εξολοκλήρου με data δε δοκίμασα ακόμα). Μια χαρα τιτε και δεν εχεις και ρουφ....ο στο κινητο σου. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 Κάπου είδα , κάποιος έχει το messenger lite .. μπορει να επικοινωνήσει μαζί μου για να μου το στείλει κι εμένα ; Όσα APK και να έχω κατεβάσει κανένα δεν μπορώ να εγκαταστήσω Ναι φίλε μου πιο μικρή και απο Micro nano παίρνει LG V10 ΤΟ 10 ΤΟ ΚΑΛΟ!!! οκ παιδια μολις την εκοψα με ψαλίδι ολα καλα .... την εβαλα και στο κινητο μου παρελαβα πριν απο λιγο ...! τι τερας ειναι αυτο ρε παιδες?:):):) εχω να χαρω τοσο με κινητο απο τοτε που πηρα το note edge ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 οκ παιδια μολις την εκοψα με ψαλίδι ολα καλα .... την εβαλα και στο κινητο μου παρελαβα πριν απο λιγο ...! τι τερας ειναι αυτο ρε παιδες?:):):) εχω να χαρω τοσο με κινητο απο τοτε που πηρα το note edge ... Καλορίζικο και καλοδούλευτο!!!!! Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 Καλορίζικο και καλοδούλευτο!!!!! ποποποπο ενα lg 4 σε note/large εκδοση ... εχω τρελαθει ...:):):):):):):) θα επανελθω ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 Παιδια σκεφτομαι να παρω το dual 64gb.Αλλα δεν εχει εγγυηση καθοτι μεταχειρισμενο-αλλα αψωγο-και αμερικανικο νομιζω,η απο Ντουμπαι!Αξιζει στα 260 μαζι με εξτρα battery+battery kit? Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 Τοσο δίνω το δικο μου με τα ιδια και εγγύηση αλλα μονοκαρτο. Λογικα νορμαλ τιμη ειναι εαν σκεφτεις οτι δεν εχει εγγυηση αλλα ειναι το δικαρτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 οκ παιδια μολις την εκοψα με ψαλίδι ολα καλα .... την εβαλα και στο κινητο μου παρελαβα πριν απο λιγο ...! τι τερας ειναι αυτο ρε παιδες?:):):) εχω να χαρω τοσο με κινητο απο τοτε που πηρα το note edge ... Καλοδουλευτο Φρεντυ, να το χαρεις γιατι πραγματικα ειναι απο τα καλυτερες συσκευες! Χαιρομαι που σου αρεσει το <<Θηρίο>>.:) Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 (edited) Κάπου είδα , κάποιος έχει το messenger lite .. μπορει να επικοινωνήσει μαζί μου για να μου το στείλει κι εμένα ; Όσα APK και να έχω κατεβάσει κανένα δεν μπορώ να εγκαταστήσω Ναι φίλε μου πιο μικρή και απο Micro από apk mirror την κατέβασα και δουλεύει μία χαρά LG V10 ΤΟ 10 ΤΟ ΚΑΛΟ!!! ----- προσθήκη μηνύματος 86 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- οκ παιδια μολις την εκοψα με ψαλίδι ολα καλα .... την εβαλα και στο κινητο μου παρελαβα πριν απο λιγο ...! τι τερας ειναι αυτο ρε παιδες?:):):) εχω να χαρω τοσο με κινητο απο τοτε που πηρα το note edge ... καλομίλητο τό θηρίο LG V10 ΤΟ 10 ΤΟ ΚΑΛΟ!!! ----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- .Αλλα δεν εχει εγγυηση χμμμμ LG V10 ΤΟ 10 ΤΟ ΚΑΛΟ!!! Edited April 8, 2017 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 Καλοδουλευτο Φρεντυ, να το χαρεις γιατι πραγματικα ειναι απο τα καλυτερες συσκευες! Χαιρομαι που σου αρεσει το <<Θηρίο>>.:) εννοείται φίλε μου ...:) θηρίο κανονικό ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 Τελικα δε το πηρα (το Lg v10 dual 64gb).Φοβηθηκα που δεν ειχε εγγυηση... Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 Τελικα δε το πηρα (το Lg v10 dual 64gb).Φοβηθηκα που δεν ειχε εγγυηση... δεν είναι..... LG V10 ΤΟ 10 ΤΟ ΚΑΛΟ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 παιδια οποτε εχετε χρονο μπορειτε να μου πειτε πως λειτουργει αυτη η δευτερη οθονη πανω? αν επηρεαζει την μπαταρια κτλ κτλ κτλ .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 (edited) ειδοποιήσεις, ανοιχτές εφαρμογές, κλήσεις, μηνύματα όλα εκεί φαίνονται έχει κάποια κατανάλωση, αμελητέα κατά την γνώμη μου πήγαινε ρυθμίσεις οθόνης να την ρυθμίσεις όπως θέλεις edit: εννοείται ότι πατάς επάνω σε όποια εφαρμογή είναι στην δεύτερη οθόνη κι ανοίγει... LG V10 ΤΟ 10 ΤΟ ΚΑΛΟ!!! Edited April 8, 2017 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 ειδοποιήσεις, ανοιχτές εφαρμογές, κλήσεις, μηνύματα όλα εκεί φαίνονται έχει κάποια κατανάλωση, αμελητέα κατά την γνώμη μου πήγαινε ρυθμίσεις οθόνης να την ρυθμίσεις όπως θέλεις edit: εννοείται ότι πατάς επάνω σε όποια εφαρμογή είναι στην δεύτερη οθόνη κι ανοίγει... LG V10 ΤΟ 10 ΤΟ ΚΑΛΟ!!! oooook σε ευχαριστω ....:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 Νομίζω ότι μεγαλύτερη ζημιά στη μπαταρία από το Facebook, μου κάνει ο uc browser. Είναι σε κατανάλωση αμέσως μετά την οθόνη. Από χθες χρησιμοποιεί Opera και ενώ πατάω διακοπή στον uc αυτός ξανανοίγει από κάτω και τρέχει. Μπορώ να κάνω κάτι, εκτός από απεγκατάσταση; Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. April 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2017 Νομίζω ότι μεγαλύτερη ζημιά στη μπαταρία από το Facebook, μου κάνει ο uc browser. Είναι σε κατανάλωση αμέσως μετά την οθόνη. Από χθες χρησιμοποιεί Opera και ενώ πατάω διακοπή στον uc αυτός ξανανοίγει από κάτω και τρέχει. Μπορώ να κάνω κάτι, εκτός από απεγκατάσταση; για δες και τον brave,είναι σάν τόν chrome,αλλά θαρρώ ελαφρύτερος σε μπαταρία,τώρα τον δοκιμάζω και γω LG V10 ΤΟ 10 ΤΟ ΚΑΛΟ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarif16nikos Δημ. April 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2017 παίδες,απολαύστε το κινητό....με 15-30 λεπτά φόρτιση παίρνει πολύ ενέργεια για ξεπάτωμα:lol:.....ξεκολλήστε απ το τρυπάκι τι καίει και τι δεν καίει. δεν υπάρχει ρεύμα?....που την βγάζετε?...σε βουνό? ...και σε βουνό να πας λύση υπάρχει...έχουν βγει quick charge powerbanks....quick charger αυτοκινήτου:D α π ο λ α ύ σ τ ε τ ο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. April 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2017 (edited) παίδες,απολαύστε το κινητό....με 15-30 λεπτά φόρτιση παίρνει πολύ ενέργεια για ξεπάτωμα:lol:.....ξεκολλήστε απ το τρυπάκι τι καίει και τι δεν καίει. δεν υπάρχει ρεύμα?....που την βγάζετε?...σε βουνό? ...και σε βουνό να πας λύση υπάρχει...έχουν βγει quick charge powerbanks....quick charger αυτοκινήτου:D α π ο λ α ύ σ τ ε τ ο.... μα αφού υπάρχουν εφαρμογές friendly energy πού κάνουν την ίδια δουλειά γιατί όχι?!!!!!αν γίνει βέβαια αυτοσκοπός... συμφωνώ...δεν πα να καίει,αυτό θα χάσει... LG V10 ΤΟ 10 ΤΟ ΚΑΛΟ!!! Edited April 9, 2017 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. April 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2017 μετά από καιρό αφαίρεσα τήν εργοστασιακή ζελατίνα, τζαμακι από Ελλάδα μονο προτείνετε κάποιο,γύρω στά 10€,κάτι σάν http://www.skroutz.gr/c/612/prostasia-othonis-kinitwn.html?keyphrase=lg+v10&page=6 LG V10 ΤΟ 10 ΤΟ ΚΑΛΟ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. April 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2017 X-one από μένα ή ancus. Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. April 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2017 μεταξύ των δύο? LG V10 ΤΟ 10 ΤΟ ΚΑΛΟ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. April 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2017 παίδες,απολαύστε το κινητό....με 15-30 λεπτά φόρτιση παίρνει πολύ ενέργεια για ξεπάτωμα:lol:.....ξεκολλήστε απ το τρυπάκι τι καίει και τι δεν καίει. δεν υπάρχει ρεύμα?....που την βγάζετε?...σε βουνό? ...και σε βουνό να πας λύση υπάρχει...έχουν βγει quick charge powerbanks....quick charger αυτοκινήτου:D α π ο λ α ύ σ τ ε τ ο.... Δεν μου έχει γίνει αυτοσκοπός η μπαταρία αλλά θεωρώ πολύ λίγες τις 2.5 ώρες οθόνη. Αν κάτι μου τρώει την μπαταρία άσκοπα γιατί να μην το φτιάξω; Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. April 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2017 (edited) μεταξύ των δύο? LG V10 ΤΟ 10 ΤΟ ΚΑΛΟ!!! Τα είχα και τα δύο σε άλλες συσκευές. Αν το θες πολύ λεπτό πάρε το ancus 0,20mm. Αλλά θεωρώ το x one είναι καλύτερο αλλά δε γράφει τα mm. Αν είναι 0,33mm είναι πολύ χοντρό και δε θα το έπαιρνα. Στα 0,26-0,30mm είναι καλά. EDIT: να πω επίσης ότι θα σου πρότεινα για άψογη ποιότητα nillkin και spigen αλλά σε τιμές είναι αρκετά πάνω από 10ρικο εδώ Ελλάδα. Από έξω μπορείς να βρεις nillkin στην τιμή που όρισες. Edited April 9, 2017 by Amyntaios Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts