Jump to content

LG V10

fanatikos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

'Ένα σχεδόν χρόνο που το έχω σε πολύπριζο βάζω τον φορτιστή του και δεν έχω δει κάποιο πρόβλημα. Αραιά και που απλά δεν μπαίνει σε ταχεία αλλά σε απλή φόρτιση οπότε βγάζω και ξαναβάζω το καλώδιο στο κινητό και οκ...

'Ενα πολύ χρήσιμο γκατζετάκι είναι το παρακάτω. Παρεμβάλεται στο καλώδιο φόρτισης και έχετε μια καλή απεικόνιση για την ποιότητα και ποσότητα της φόρτισης. Και έτσι φυσικά τσεκάρετε τους φορτιστές αλλά και τα καλώδια...

http://www.banggood.com/Kcx-017-LCD-USB-Voltage-Current-Detector-Mobile-Power-Charger-Tester-p-950855.html?rmmds=myorder

Edited by harmon17

Stay alive, keep riding

Nokia 7110 > Sony Er. Z1010 > Nokia N95 > Nokia 701 > iNew V3 > LG V10 > 1+ 8 pro

Χάρης

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ειλικρινά δεν ξέρω τι άλλαξε. Από εκεί που έβγαζα 2,5 ώρες....

https://www.dropbox.com/s/7syz7i50u8syu4g/Screenshot_2017-03-23-23-56-06.png?dl=0

Φιλικά, Κατερίνα

Ειλικρινά δεν ξέρω τι άλλαξε. Από εκεί που έβγαζα 2,5 ώρες....

https://www.dropbox.com/s/7syz7i50u8syu4g/Screenshot_2017-03-23-23-56-06.png?dl=0

εγώ αυτά τα νούμερα τα χω για πλάκα

αγνωσται οι βουλαι του Android

επίσης αυτό που έχω παρατηρήσει μετά που θα βγάλει την ειδοποίηση ότι φορτιστηκε 100% πρέπει να το αφήσω τουλάχιστον ένα μισάωρο ακόμα στον φορτιστή για να έχω την μεγίστην απόδοση της μπαταρίας

αν το βγάλω αμέσως ξεφορτιζει πολύ πιο γρήγορα,σαν να μη έχει φορτίσει στο φουλ

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

'Ένα σχεδόν χρόνο που το έχω σε πολύπριζο βάζω τον φορτιστή του και δεν έχω δει κάποιο πρόβλημα. Αραιά και που απλά δεν μπαίνει σε ταχεία αλλά σε απλή φόρτιση οπότε βγάζω και ξαναβάζω το καλώδιο στο κινητό και οκ...

'Ενα πολύ χρήσιμο γκατζετάκι είναι το παρακάτω. Παρεμβάλεται στο καλώδιο φόρτισης και έχετε μια καλή απεικόνιση για την ποιότητα και ποσότητα της φόρτισης. Και έτσι φυσικά τσεκάρετε τους φορτιστές αλλά και τα καλώδια...

http://www.banggood.com/Kcx-017-LCD-USB-Voltage-Current-Detector-Mobile-Power-Charger-Tester-p-950855.html?rmmds=myorder

εσύ παιδί μου είσαι ο καλλιτέχνης της φόρτισης τι να λέμε τώρα!!!!

Edited by akalos

............

εσύ παιδί μου είσαι ο καλλιτέχνης της φόρτισης τι να λέμε τώρα!!!!

Χε χε ... Καλλιτέχνης ? μπααα... Απλά με αυτό το μαραφετάκι έχω τσεκάρει κάποια καλώδια usb πόσο ρεύμα αφήνουν να περνάει (όχι σε σχέση μόνο με το V10 αλλά γενικά σε φορτίσεις) δηλαδή τσεκάρω ποιότητα φορτιστών και καλωδίων. Και επίσης με πόσα mAh γεμίζει η μπαταρία μετά από κάθε φόρτιση. Δεν το βάζω πάντα φυσικά αλλά μια φορά κάθε 15 τσεκάρω...

Edited by harmon17

Stay alive, keep riding

Nokia 7110 > Sony Er. Z1010 > Nokia N95 > Nokia 701 > iNew V3 > LG V10 > 1+ 8 pro

Χάρης

και μία αποκλειστικα με 3g,not bad!!!

[ATTACH]66632[/ATTACH]

[ATTACH]66633[/ATTACH]

Τελικα το προβλημμα στην φορτιση που ειχα οφείλεται στο καλωδιο...Εχθες εκανα πολλες δοκιμες και διφορους συνδυασμους και κατεληξα εκει...Οποτε μικρο το κακο...

Ευχαριστω για την βοηθεια σας....Κατι αλλο τωρα...Το εχει ρουταρει κανείς και να εχει περάσει καμια custom rom;

Οχι οτι χρειαζεται....απλος ετσι για αλλαγη!!!

δύσκολο γιατί χάνεται η εγγύηση, προσωπικά δεν θα το επιχειρούσα έτσι κι αλλιώς,αφού το κινητό δουλεύει ρολόι

και μία αποκλειστικα με 3g,not bad!!!

[ATTACH]66632[/ATTACH]

[ATTACH]66633[/ATTACH]

Ποτέ δεν έχω δει τέτοια νούμερα....

Φιλικά, Κατερίνα

Το δικό μου πάντως στα 280€ δεν το ζήτησε κανείς.....

Βάλτο αγγελία στο Facebook. Έχεις πολλές ομάδες

Vw CC 1.8TSI K04.. :D

Βάλτο αγγελία στο Facebook. Έχεις πολλές ομάδες

Προς το παρόν το κρατάω. Φοβήθηκε μάλλον με την αγγελία και έφτιαξε την μπαταρία του :)

Φιλικά, Κατερίνα

τι είναι security patch?

ακόμα δεν ήρθε εδώ (RO)

edit:...ααααα....το παλιό είναι...

δεν είδαμε και κάτι

Edited by akalos

Καινούριο update παιδιά V20e-13feb-2017..Τώρα το πήρα χαμπάρι.Το έχει κάνει κανένας να μας πει εντυπώσεις?

Το έχουμε κάνει αρκετοί. Εγώ είδα βελτίωση στη μπαταρία αλλά δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά ότι είναι από την ενημέρωση.

Φιλικά, Κατερίνα

Το έχουμε κάνει αρκετοί. Εγώ είδα βελτίωση στη μπαταρία αλλά δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά ότι είναι από την ενημέρωση.

Απο τι άλλο πιστεύεις οτι θα μπορούσε να είναι flandra?

Απο τι άλλο πιστεύεις οτι θα μπορούσε να είναι flandra?

Άκυρο παιδιά.... Έχω δύο μπαταρίες. Χρησιμοποιουσα τη μαμά συνέχεια και αυτή μου έβγαζε χάλια χρόνους. Κάποια στιγμή έβαλα τη δεύτερη, δεν το θυμόμουν, και αυτή έδωσε καλύτερους χρόνους. Το δοκιμάζω πάλι τώρα. Βλακεια μου.... Sorry....

Edit...τελικσ και η μαμα μπαταρία μια χαρά είναι. Τι να πω;

Edited by flandra
Φιλικά, Κατερίνα

θαρρώ πως το ειχα επισημάνει...κάτι σου έτρωγε μπαταρία πρίν...ίσως κάποιο update κάποιας εφαρμογής να έλυσε το πρόβλημα...

Καλησπέρα, ξαφνικά το απόγευμα δεν μπορώ να το κάνω να πάρει την γρήγορη φόρτιση, μέχρι σήμερα 2 στις 10 δεν έπιανε αλλά τώρα δεν πιάνει με τίποτα. Έκανα επανεκκίνηση και δεν έκανε κάτι. Καμία ιδεα1

Στάλθηκε από το LG V10 μου.

Καλησπέρα, ξαφνικά το απόγευμα δεν μπορώ να το κάνω να πάρει την γρήγορη φόρτιση, μέχρι σήμερα 2 στις 10 δεν έπιανε αλλά τώρα δεν πιάνει με τίποτα. Έκανα επανεκκίνηση και δεν έκανε κάτι. Καμία ιδεα1

καλησπέρα λίγο πιο πίσω θα βρείς πιθανές αιτίες

Αν φταίει το καλώδιο κάνει από το g3? Η θέλει από Quick charge 3? Το δοκίμασα χωρίς αποτέλεσμα

η αν το χεις σε πολυμπριζο

δοκίμασε κι άλλο καλώδιο αν έχεις

ώρες ώρες σκαλωνει η γρήγορη....

Όχι δεν τ

----- προσθήκη μηνύματος 53 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Όχι σε κανονική πριζα το έχω. Το έβαλα και σε άλλη και δεν άλλαξε κάτι

Ήρθε ενημέρωση για το LG Mobile Switch (Backup) και δείχνει να διευκολύνει κάποια πράγματα.

Στο επόμενο reset ή αλλαγή συσκευής (ότι έρθει πρώτο) θα δοκιμαστεί.30ee77e42fefb892159867967896dfe3.jpgf4e461b51885e85005d1a83296ac22e6.jpg34bda8b8ff2834a0a4b2965cfe7cfbea.jpg6eaf11f76e7c991dcee630fc8e13d3be.jpg

Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω!

Παιδες μια ερωτηση και οποιος ξερει και μπορει ας βοηθησει!:)

Μετα την αλλαγη της πλακετας που εγινε,οταν ενεργοποιω τα δεδομενα πολλες φορες δεν ενργοποιουνται αμεσα,αλλα θα πρεπει να προσπαθησω 3 και 4 φορες!

Ξερει καποιος να με ενημερωσει που μπορει να ωφειλεται αυτο?:wacko:

καλησπερα φιλε μου, αν και παει καιρος τωρα επεσα στο σχολιο σου, να σε ρωτησω, ειχες αλλαξει μητρικη στο V10 μεσω εγγυησης η απο καποιο repair shop?

----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλησπερα

χτες το βραδυ μου εκλεισε το τηλ απο μπαταρια και δεν ξανανοιξε ποτε περαν της boot screen με το logo της LG.... συνηθως αν το παθαινε αυτο εβγαζα την μπαταρια για δεκα με δεκαπεντε λεπατ και μετα οταν την εβαζα μπουταρε κανονικα... να διευκρινησω πως εχω ξεκλειδωσει bootloader νεσω της LG με το .zip που μου ειχε στειλει, ειχα περασει και TWRP recovery αλλα σπανιως μπορουσα να μπω... λοιπον απο χτες το βραδυ οτι και να εχω κανει δεν λεει να μπουταρει.... παω για αλλαγη μητρικης? εγγυηση δεν, γτ δεν μπορω να βρω την αποδειξη αγορας, συν οτι εξω ξεκλειδωσει bootloader και το ειχα rootarei και πιο παλια.... ευχαριστω προκαταβολικα

καλησπερα φιλε μου, αν και παει καιρος τωρα επεσα στο σχολιο σου, να σε ρωτησω, ειχες αλλαξει μητρικη στο V10 μεσω εγγυησης η απο καποιο repair shop?

----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλησπερα

χτες το βραδυ μου εκλεισε το τηλ απο μπαταρια και δεν ξανανοιξε ποτε περαν της boot screen με το logo της LG.... συνηθως αν το παθαινε αυτο εβγαζα την μπαταρια για δεκα με δεκαπεντε λεπατ και μετα οταν την εβαζα μπουταρε κανονικα... να διευκρινησω πως εχω ξεκλειδωσει bootloader νεσω της LG με το .zip που μου ειχε στειλει, ειχα περασει και TWRP recovery αλλα σπανιως μπορουσα να μπω... λοιπον απο χτες το βραδυ οτι και να εχω κανει δεν λεει να μπουταρει.... παω για αλλαγη μητρικης? εγγυηση δεν, γτ δεν μπορω να βρω την αποδειξη αγορας, συν οτι εξω ξεκλειδωσει bootloader και το ειχα rootarei και πιο παλια.... ευχαριστω προκαταβολικα

εγγύηση σιγουρα δεν παίζει θα το δουν αμέσως ότι είναι root

πρέπει να το στείλεις pocordia και ότι σου πουν