harmon17 Δημ. March 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2017 (edited) 'Ένα σχεδόν χρόνο που το έχω σε πολύπριζο βάζω τον φορτιστή του και δεν έχω δει κάποιο πρόβλημα. Αραιά και που απλά δεν μπαίνει σε ταχεία αλλά σε απλή φόρτιση οπότε βγάζω και ξαναβάζω το καλώδιο στο κινητό και οκ... 'Ενα πολύ χρήσιμο γκατζετάκι είναι το παρακάτω. Παρεμβάλεται στο καλώδιο φόρτισης και έχετε μια καλή απεικόνιση για την ποιότητα και ποσότητα της φόρτισης. Και έτσι φυσικά τσεκάρετε τους φορτιστές αλλά και τα καλώδια... http://www.banggood.com/Kcx-017-LCD-USB-Voltage-Current-Detector-Mobile-Power-Charger-Tester-p-950855.html?rmmds=myorder Edited March 23, 2017 by harmon17 Παράθεση Stay alive, keep riding Nokia 7110 > Sony Er. Z1010 > Nokia N95 > Nokia 701 > iNew V3 > LG V10 > 1+ 8 pro Χάρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. March 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2017 Ειλικρινά δεν ξέρω τι άλλαξε. Από εκεί που έβγαζα 2,5 ώρες.... https://www.dropbox.com/s/7syz7i50u8syu4g/Screenshot_2017-03-23-23-56-06.png?dl=0 Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 (edited) Ειλικρινά δεν ξέρω τι άλλαξε. Από εκεί που έβγαζα 2,5 ώρες.... https://www.dropbox.com/s/7syz7i50u8syu4g/Screenshot_2017-03-23-23-56-06.png?dl=0 εγώ αυτά τα νούμερα τα χω για πλάκα αγνωσται οι βουλαι του Android επίσης αυτό που έχω παρατηρήσει μετά που θα βγάλει την ειδοποίηση ότι φορτιστηκε 100% πρέπει να το αφήσω τουλάχιστον ένα μισάωρο ακόμα στον φορτιστή για να έχω την μεγίστην απόδοση της μπαταρίας αν το βγάλω αμέσως ξεφορτιζει πολύ πιο γρήγορα,σαν να μη έχει φορτίσει στο φουλ Sent from my LG-H960 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- 'Ένα σχεδόν χρόνο που το έχω σε πολύπριζο βάζω τον φορτιστή του και δεν έχω δει κάποιο πρόβλημα. Αραιά και που απλά δεν μπαίνει σε ταχεία αλλά σε απλή φόρτιση οπότε βγάζω και ξαναβάζω το καλώδιο στο κινητό και οκ... 'Ενα πολύ χρήσιμο γκατζετάκι είναι το παρακάτω. Παρεμβάλεται στο καλώδιο φόρτισης και έχετε μια καλή απεικόνιση για την ποιότητα και ποσότητα της φόρτισης. Και έτσι φυσικά τσεκάρετε τους φορτιστές αλλά και τα καλώδια... http://www.banggood.com/Kcx-017-LCD-USB-Voltage-Current-Detector-Mobile-Power-Charger-Tester-p-950855.html?rmmds=myorder εσύ παιδί μου είσαι ο καλλιτέχνης της φόρτισης τι να λέμε τώρα!!!! Sent from my LG-H960 using Tapatalk Edited March 24, 2017 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harmon17 Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 (edited) ............ εσύ παιδί μου είσαι ο καλλιτέχνης της φόρτισης τι να λέμε τώρα!!!! Sent from my LG-H960 using Tapatalk Χε χε ... Καλλιτέχνης ? μπααα... Απλά με αυτό το μαραφετάκι έχω τσεκάρει κάποια καλώδια usb πόσο ρεύμα αφήνουν να περνάει (όχι σε σχέση μόνο με το V10 αλλά γενικά σε φορτίσεις) δηλαδή τσεκάρω ποιότητα φορτιστών και καλωδίων. Και επίσης με πόσα mAh γεμίζει η μπαταρία μετά από κάθε φόρτιση. Δεν το βάζω πάντα φυσικά αλλά μια φορά κάθε 15 τσεκάρω... Edited March 24, 2017 by harmon17 Παράθεση Stay alive, keep riding Nokia 7110 > Sony Er. Z1010 > Nokia N95 > Nokia 701 > iNew V3 > LG V10 > 1+ 8 pro Χάρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 και μία αποκλειστικα με 3g,not bad!!! [ATTACH]66632[/ATTACH] [ATTACH]66633[/ATTACH] Sent from my LG-H960 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Expendable Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 Τελικα το προβλημμα στην φορτιση που ειχα οφείλεται στο καλωδιο...Εχθες εκανα πολλες δοκιμες και διφορους συνδυασμους και κατεληξα εκει...Οποτε μικρο το κακο... Ευχαριστω για την βοηθεια σας....Κατι αλλο τωρα...Το εχει ρουταρει κανείς και να εχει περάσει καμια custom rom; Οχι οτι χρειαζεται....απλος ετσι για αλλαγη!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 δύσκολο γιατί χάνεται η εγγύηση, προσωπικά δεν θα το επιχειρούσα έτσι κι αλλιώς,αφού το κινητό δουλεύει ρολόι Sent from my LG-H960 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 και μία αποκλειστικα με 3g,not bad!!! [ATTACH]66632[/ATTACH] [ATTACH]66633[/ATTACH] Sent from my LG-H960 using Tapatalk Ποτέ δεν έχω δει τέτοια νούμερα.... Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CjGeorgio Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 Το δικό μου πάντως στα 280€ δεν το ζήτησε κανείς..... Βάλτο αγγελία στο Facebook. Έχεις πολλές ομάδες Παράθεση Vw CC 1.8TSI K04.. :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 Βάλτο αγγελία στο Facebook. Έχεις πολλές ομάδες Προς το παρόν το κρατάω. Φοβήθηκε μάλλον με την αγγελία και έφτιαξε την μπαταρία του :) Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miselakos Δημ. March 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2017 Καινούριο update παιδιά V20e-13feb-2017..Τώρα το πήρα χαμπάρι.Το έχει κάνει κανένας να μας πει εντυπώσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. March 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2017 (edited) τι είναι security patch? ακόμα δεν ήρθε εδώ (RO) edit:...ααααα....το παλιό είναι... δεν είδαμε και κάτι Edited March 25, 2017 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. March 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2017 Καινούριο update παιδιά V20e-13feb-2017..Τώρα το πήρα χαμπάρι.Το έχει κάνει κανένας να μας πει εντυπώσεις? Το έχουμε κάνει αρκετοί. Εγώ είδα βελτίωση στη μπαταρία αλλά δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά ότι είναι από την ενημέρωση. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miselakos Δημ. March 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2017 Το έχουμε κάνει αρκετοί. Εγώ είδα βελτίωση στη μπαταρία αλλά δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά ότι είναι από την ενημέρωση. Απο τι άλλο πιστεύεις οτι θα μπορούσε να είναι flandra? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. March 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2017 (edited) Απο τι άλλο πιστεύεις οτι θα μπορούσε να είναι flandra? Άκυρο παιδιά.... Έχω δύο μπαταρίες. Χρησιμοποιουσα τη μαμά συνέχεια και αυτή μου έβγαζε χάλια χρόνους. Κάποια στιγμή έβαλα τη δεύτερη, δεν το θυμόμουν, και αυτή έδωσε καλύτερους χρόνους. Το δοκιμάζω πάλι τώρα. Βλακεια μου.... Sorry.... Edit...τελικσ και η μαμα μπαταρία μια χαρά είναι. Τι να πω; Edited March 25, 2017 by flandra Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. March 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2017 θαρρώ πως το ειχα επισημάνει...κάτι σου έτρωγε μπαταρία πρίν...ίσως κάποιο update κάποιας εφαρμογής να έλυσε το πρόβλημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokonik Δημ. March 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2017 Καλησπέρα, ξαφνικά το απόγευμα δεν μπορώ να το κάνω να πάρει την γρήγορη φόρτιση, μέχρι σήμερα 2 στις 10 δεν έπιανε αλλά τώρα δεν πιάνει με τίποτα. Έκανα επανεκκίνηση και δεν έκανε κάτι. Καμία ιδεα1 Στάλθηκε από το LG V10 μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. March 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2017 Καλησπέρα, ξαφνικά το απόγευμα δεν μπορώ να το κάνω να πάρει την γρήγορη φόρτιση, μέχρι σήμερα 2 στις 10 δεν έπιανε αλλά τώρα δεν πιάνει με τίποτα. Έκανα επανεκκίνηση και δεν έκανε κάτι. Καμία ιδεα1 Στάλθηκε από το LG V10 μου. καλησπέρα λίγο πιο πίσω θα βρείς πιθανές αιτίες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokonik Δημ. March 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2017 Αν φταίει το καλώδιο κάνει από το g3? Η θέλει από Quick charge 3? Το δοκίμασα χωρίς αποτέλεσμα Στάλθηκε από το LG V10 μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. March 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2017 η αν το χεις σε πολυμπριζο δοκίμασε κι άλλο καλώδιο αν έχεις ώρες ώρες σκαλωνει η γρήγορη.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokonik Δημ. March 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2017 Όχι δεν τ Στάλθηκε από το LG V10 μου. ----- προσθήκη μηνύματος 53 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όχι σε κανονική πριζα το έχω. Το έβαλα και σε άλλη και δεν άλλαξε κάτι Στάλθηκε από το LG V10 μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. March 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2017 Ήρθε ενημέρωση για το LG Mobile Switch (Backup) και δείχνει να διευκολύνει κάποια πράγματα. Στο επόμενο reset ή αλλαγή συσκευής (ότι έρθει πρώτο) θα δοκιμαστεί. Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. March 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2017 (edited) Άκυρο......... Edited March 27, 2017 by flandra Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alelaskaris Δημ. March 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2017 Παιδες μια ερωτηση και οποιος ξερει και μπορει ας βοηθησει!:) Μετα την αλλαγη της πλακετας που εγινε,οταν ενεργοποιω τα δεδομενα πολλες φορες δεν ενργοποιουνται αμεσα,αλλα θα πρεπει να προσπαθησω 3 και 4 φορες! Ξερει καποιος να με ενημερωσει που μπορει να ωφειλεται αυτο?:wacko: καλησπερα φιλε μου, αν και παει καιρος τωρα επεσα στο σχολιο σου, να σε ρωτησω, ειχες αλλαξει μητρικη στο V10 μεσω εγγυησης η απο καποιο repair shop? ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπερα χτες το βραδυ μου εκλεισε το τηλ απο μπαταρια και δεν ξανανοιξε ποτε περαν της boot screen με το logo της LG.... συνηθως αν το παθαινε αυτο εβγαζα την μπαταρια για δεκα με δεκαπεντε λεπατ και μετα οταν την εβαζα μπουταρε κανονικα... να διευκρινησω πως εχω ξεκλειδωσει bootloader νεσω της LG με το .zip που μου ειχε στειλει, ειχα περασει και TWRP recovery αλλα σπανιως μπορουσα να μπω... λοιπον απο χτες το βραδυ οτι και να εχω κανει δεν λεει να μπουταρει.... παω για αλλαγη μητρικης? εγγυηση δεν, γτ δεν μπορω να βρω την αποδειξη αγορας, συν οτι εξω ξεκλειδωσει bootloader και το ειχα rootarei και πιο παλια.... ευχαριστω προκαταβολικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. March 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2017 καλησπερα φιλε μου, αν και παει καιρος τωρα επεσα στο σχολιο σου, να σε ρωτησω, ειχες αλλαξει μητρικη στο V10 μεσω εγγυησης η απο καποιο repair shop? ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπερα χτες το βραδυ μου εκλεισε το τηλ απο μπαταρια και δεν ξανανοιξε ποτε περαν της boot screen με το logo της LG.... συνηθως αν το παθαινε αυτο εβγαζα την μπαταρια για δεκα με δεκαπεντε λεπατ και μετα οταν την εβαζα μπουταρε κανονικα... να διευκρινησω πως εχω ξεκλειδωσει bootloader νεσω της LG με το .zip που μου ειχε στειλει, ειχα περασει και TWRP recovery αλλα σπανιως μπορουσα να μπω... λοιπον απο χτες το βραδυ οτι και να εχω κανει δεν λεει να μπουταρει.... παω για αλλαγη μητρικης? εγγυηση δεν, γτ δεν μπορω να βρω την αποδειξη αγορας, συν οτι εξω ξεκλειδωσει bootloader και το ειχα rootarei και πιο παλια.... ευχαριστω προκαταβολικα εγγύηση σιγουρα δεν παίζει θα το δουν αμέσως ότι είναι root πρέπει να το στείλεις pocordia και ότι σου πουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts