akalos Δημ. March 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2017 Εαν με κλειστή οθονη ακουμπάμε τον αισθητήρα (οχι να τον πιεσουμε) και κανουμε 2πλο χτυπημα στην οθονη μπαινει μεσα κατευθειαν χωρις πατημα αισθητηρα και σε 2η φαση αναγνωση δαχτυλικου. Ετσι αποφευγουμε φθορα του κουμπιου του αισθητηρα απο συνεχή πατηματα. Παντα με μαμα launcher. αυτό είναι το πρόβλημα....δεν δουλεύει με nova Sent from my LG-H960 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. March 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2017 Με nova αν θυμαμαι καλα απλα ζητας απο τις ρυθμισεις του και με διπλό χτυπημα σβήνει η οθονη και μετα απο κανα 15δευτερα κλείνει η συσκευη. Ετσι εχεις μετα άμεσα ανοιγμα με τον αισθητηρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. March 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2017 Με nova αν θυμαμαι καλα απλα ζητας απο τις ρυθμισεις του και με διπλό χτυπημα σβήνει η οθονη και μετα απο κανα 15δευτερα κλείνει η συσκευη. Ετσι εχεις μετα άμεσα ανοιγμα με τον αισθητηρα. δυστυχώς θέλω να δουλεύει με την πρώτη επιλογή...όπως βλέπεις δεν.... μόνο με pin... Sent from my LG-H960 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. March 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2017 Απο οσο ξερω δεν μπορεις με τον τροπο που θες φιλε μου. Και apk να βαλεις το ιδιο θα κανει. Με χρόνο καθυστέρηση δουλεύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. March 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2017 Καλημερα σας.Σημερα εβγαλα κατι φωτογραφιες στο αυτοματο αλλα βγηκανε θαμπες...Βεβαια ειχε ηλιο αλλα κατι δε μου αρεσει...Μηπως υπαρχει ζελατινα και στον φακο και δεν το εχω προσεξει; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. March 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2017 θυμάμαι ότι υπήρχε αλλά καμία φορά θέλει σκούπισμα Sent from my LG-H960 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. March 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2017 θυμάμαι ότι υπήρχε αλλά καμία φορά θέλει σκούπισμα Sent from my LG-H960 using Tapatalk Και πως θα την βγαλω φιλε μου;Τον παρατηρω αλλα δεν βλεπω κατι ευδιακριτο σαν ζελατινα. Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. March 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2017 Δεν νομίζω να είχε ζελατίνα η κάμερα. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. March 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2017 Δεν νομίζω να είχε ζελατίνα η κάμερα. Την σκουπισα με ενα μαλακο πανακι οπτικων.Μπορει να ηθελε καθαρισμα θα την δω αυριο. Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. March 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2017 Δεν νομίζω να είχε ζελατίνα η κάμερα. είχε το δικό μου το θυμάμαι πολύ καλά ασήμαντο.... νταξ Sent from my LG-H960 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 είχε το δικό μου το θυμάμαι πολύ καλά ασήμαντο.... νταξ Sent from my LG-H960 using Tapatalk Καλημερα.Να ρωτησω εαν εχουμε λειτουργια HDR στις φωτο;Εαν υπαρχει πως ενεργοποιειται;:O Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hittman Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 Καλημέρα http://www.phonearena.com/news/Nougat-is-coming-to-the-LG-G4-and-LG-V10-this-year_id91700 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 Ενταξει φιλε μου το ειδα ευχαριστω. Στραβομαρα εχω παθει. ----- προσθήκη μηνύματος 117 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλημέρα http://www.phonearena.com/news/Nougat-is-coming-to-the-LG-G4-and-LG-V10-this-year_id91700 Αντε μπραβο! Καλιο αργα παρά ποτε. Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 Ενταξει φιλε μου το ειδα ευχαριστω. Στραβομαρα εχω παθει. ----- προσθήκη μηνύματος 117 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αντε μπραβο! Καλιο αργα παρά ποτε. είμαι σίγουρος ότι πολλοί θα το χουν δώσει μέχρι τότε Sent from my LG-H960 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. March 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2017 Αγαπητοι συνφορουμιτες απο τη κυριακη επαψα να εχω στα χερια μου το αγαπημενο μου κουκλι β10 αναπαυεται στη θαλασσα μεταξυ περαματος σαλαμινας και εφταιγα και δεν εφταιγα αφηστε κουλη ιστορια.Τωρα ευτυχως εχω το τζι2 μου συντροφο 3 χρονια τωρα ακουραστο,ομως με λυπει το γεγονος οτι δεν υπαρχει πλεον στο σκρουτζ αλλα και να υπηρχε δεν εχω δυνατοτητα να το ξαναπαρω αφου δεν εσκασα θα τη βγαλω καθαρη καλη συνεχεια σας ευχομαι με την καλλονη των κινητων.:( Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. March 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2017 Αγαπητοι συνφορουμιτες απο τη κυριακη επαψα να εχω στα χερια μου το αγαπημενο μου κουκλι β10 αναπαυεται στη θαλασσα μεταξυ περαματος σαλαμινας και εφταιγα και δεν εφταιγα αφηστε κουλη ιστορια.Τωρα ευτυχως εχω το τζι2 μου συντροφο 3 χρονια τωρα ακουραστο,ομως με λυπει το γεγονος οτι δεν υπαρχει πλεον στο σκρουτζ αλλα και να υπηρχε δεν εχω δυνατοτητα να το ξαναπαρω αφου δεν εσκασα θα τη βγαλω καθαρη καλη συνεχεια σας ευχομαι με την καλλονη των κινητων.:( Κριμα...:( Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. March 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2017 Αγαπητοι συνφορουμιτες απο τη κυριακη επαψα να εχω στα χερια μου το αγαπημενο μου κουκλι β10 αναπαυεται στη θαλασσα μεταξυ περαματος σαλαμινας και εφταιγα και δεν εφταιγα αφηστε κουλη ιστορια.Τωρα ευτυχως εχω το τζι2 μου συντροφο 3 χρονια τωρα ακουραστο,ομως με λυπει το γεγονος οτι δεν υπαρχει πλεον στο σκρουτζ αλλα και να υπηρχε δεν εχω δυνατοτητα να το ξαναπαρω αφου δεν εσκασα θα τη βγαλω καθαρη καλη συνεχεια σας ευχομαι με την καλλονη των κινητων.:( ίσως κάποιο μεταχειρισμένο κρίμα πάντως Sent from my LG-H960 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. March 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2017 ίσως κάποιο μεταχειρισμένο κρίμα πάντως Sent from my LG-H960 using Tapatalk Μεταχειρισμενα δε παιρνω γιατι φοβαμαι τα πειραματα που εκαναν οι προηγουμενοι ιδιοκτητες και καθως δε σκαμπαζω ευκολα πιανομαι κωτσος χαχαχα. Αλλα αυτο που μου συνεβη στα 17 χρονια που εχω κινητα δεν το περιμενα αστα τεσπα ισως καταφερω να παρω το g6. Κάποτε αν και β10 δεν θα ναι. :) Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harmon17 Δημ. March 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2017 Μεταχειρισμενα δε παιρνω γιατι φοβαμαι τα πειραματα που εκαναν οι προηγουμενοι ιδιοκτητες και καθως δε σκαμπαζω ευκολα πιανομαι κωτσος χαχαχα. Αλλα αυτο που μου συνεβη στα 17 χρονια που εχω κινητα δεν το περιμενα αστα τεσπα ισως καταφερω να παρω το g6. Κάποτε αν και β10 δεν θα ναι. :) Κρίμα ρε φίλε, τι να πω... τεσπά, εσύ να 'σαι καλά και κινητά θα έρθουν κι άλλα... Παράθεση Stay alive, keep riding Nokia 7110 > Sony Er. Z1010 > Nokia N95 > Nokia 701 > iNew V3 > LG V10 > 1+ 8 pro Χάρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. March 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2017 Μεταχειρισμενα δε παιρνω γιατι φοβαμαι τα πειραματα που εκαναν οι προηγουμενοι ιδιοκτητες και καθως δε σκαμπαζω ευκολα πιανομαι κωτσος χαχαχα. Αλλα αυτο που μου συνεβη στα 17 χρονια που εχω κινητα δεν το περιμενα αστα τεσπα ισως καταφερω να παρω το g6. Κάποτε αν και β10 δεν θα ναι. :) Δίνει "φίλη" πάντως αν θέλεις να μην "φας τα μουτσουνια σου" με το G6 ρώτα.... ;) Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. March 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2017 Δίνει "φίλη" πάντως αν θέλεις να μην "φας τα μουτσουνια σου" με το G6 ρώτα.... ;) Συμφωνω και εγω εαν ειναι απο χερι καλο,να το παρει.:) Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. March 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2017 Δίνει "φίλη" πάντως αν θέλεις να μην "φας τα μουτσουνια σου" με το G6 ρώτα.... ;) Κοιτα αυτο θα γινει σε αρκετους μηνες αν ερθει βεβαια σς σκρουτζομαγαζα. Οσο για τα lg μετα το 2 εκτος το 5 τα εχω παρει ολα και κανενα δεν μου εβγαλε τιποτα εχω μεινη ευχαριστημενος το αν θα εχω το μαρουλι ειναι το θεμα να το παρω. :) Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. March 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2017 Κοιτα αυτο θα γινει σε αρκετους μηνες αν ερθει βεβαια σς σκρουτζομαγαζα. Οσο για τα lg μετα το 2 εκτος το 5 τα εχω παρει ολα και κανενα δεν μου εβγαλε τιποτα εχω μεινη ευχαριστημενος το αν θα εχω το μαρουλι ειναι το θεμα να το παρω. :) Ακριβως φιλε το ιδιο και εγω μαζι σου!Ολα τα εχω παρει εκτος του G5. Και πολυ σωστα το λες να πεσει η τιμη του (κανα 350αρι) και να δουμε βεβαια,τι παιδικες ασθενειες θα εχει βγαλει.Μετα βλεπουμε. Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. March 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2017 Εγώ δεν νομίζω να ξαναπάρω LG για 3 λόγους : 1) Το κλασσικό πρόβλημα με το ghosting. 2) Ανεπαρκείς υποστήριξη από devs στο xda. 3) Οσο άριστη ήταν σε αναβαθμίσεις με το G2, G3 & G5 άλλο τόσο τα σκ*τωσε με το V10. Όπως και να έχει αν το δώσω (μάλλον όχι άμεσα) θα μου λείψει η φοβερή κάμερα του και η ποιότητα κατασκευής, τίποτα άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts