akalos Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 Σωσταααα!!!! LG V10 ΤΟ ΔΕΚΑ ΤΟ ΚΑΛΟ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. November 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2016 Όσοι χρησιμοποιούν Nova launcher χωρίς να τον έχουν αγορασμένο με αποτέλεσμα να μην δουλεύει το δακτυλικό αποτύπωμα με double tap ή έχουν θέμα με άλλον launcher πλην του στοκ ας δοκιμάσουν αυτή την εφαρμογή που είναι πολύ αξιόλογη και πολλά υποσχόμενη. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ztc1997.fingerprint2sleep Προσθέτει λειτουργίες στο δακτυλικό αποτύπωμα. Στάλθηκε από το "κτήνος" V10 Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtselios Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 Καλησπέρα σε όλους.Ενα πρόβλημα που μου έκανε εμένα, είναι οτι δύο φορές μου έχασε τις φωτογραφίες που ειναι ηταν τραβηγμένες απο την κάμερα.Την πρώτη φορά, μετά το καλοκαίρι, πάω να ανοίξω τις φωτογραφίες και έλειπαν όλες αυτές των διακοπών χωρίς προφανώς να τις έχω διαγράψει. Πίστεψα πως κατα λάθος τις έσβησα, μέχρι που το ξαναέκανε πριν απο λιγο καιρό που πάλι δεν υπάρχουν οι φωτογραφίες. Το κινητό το χρησιμοποιώ μόνο εγώ και οι φωτογραφίες αποθηκευονται στη μνήμη του κινητού οχι στην εξωτερική κάρτα που έχω βάλει.Δοκιμάσα να τις ανακτήσω με διάφορα data recovery,βρήκα κάποιες αλλά σε πολύ μικρό μέγεθος.Αντι δηλαδή για 4-5 mb που ηταν κανονικά, είναι 100 kb. Εχει κανείς παρόμοιο πρόβλημα? Ξέρει κανείς κάποια λύση γιατί η γυναίκα μου γκρινιάζει για τις χαμέμες φωτογραφίες! χαχα Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harmon17 Δημ. December 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 Καλησπέρα σε όλους.Ενα πρόβλημα που μου έκανε εμένα, είναι οτι δύο φορές μου έχασε τις φωτογραφίες που ειναι ηταν τραβηγμένες απο την κάμερα.Την πρώτη φορά, μετά το καλοκαίρι, πάω να ανοίξω τις φωτογραφίες και έλειπαν όλες αυτές των διακοπών χωρίς προφανώς να τις έχω διαγράψει. Πίστεψα πως κατα λάθος τις έσβησα, μέχρι που το ξαναέκανε πριν απο λιγο καιρό που πάλι δεν υπάρχουν οι φωτογραφίες. Το κινητό το χρησιμοποιώ μόνο εγώ και οι φωτογραφίες αποθηκευονται στη μνήμη του κινητού οχι στην εξωτερική κάρτα που έχω βάλει.Δοκιμάσα να τις ανακτήσω με διάφορα data recovery,βρήκα κάποιες αλλά σε πολύ μικρό μέγεθος.Αντι δηλαδή για 4-5 mb που ηταν κανονικά, είναι 100 kb. Εχει κανείς παρόμοιο πρόβλημα? Ξέρει κανείς κάποια λύση γιατί η γυναίκα μου γκρινιάζει για τις χαμέμες φωτογραφίες! χαχα Ευχαριστώ. Ύποπτο ! Είσαι απόλυτα σίγουρος ότι δεν έβαλε άλλος χέρι στο κινητό ? Προσωπικά πάντως δεν μου έχει κάνει κάτι παρόμοιο. Βέβαια του έχω βάλει sd κάρτα και εκεί πλέον αποθηκεύονται οι φωτό αλλά και και αυτές που είναι στην μνήμη του κινητού έχουν παραμείνει ακλόνητες (μέχρι τώρα) στην θέση τους... Δεν το έχεις ρυθμίσει να αποθηκεύονται αυτόματα και στο google ? Παράθεση Stay alive, keep riding Nokia 7110 > Sony Er. Z1010 > Nokia N95 > Nokia 701 > iNew V3 > LG V10 > 1+ 8 pro Χάρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malo092 Δημ. December 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 Γεια σας! Το κινητό γύρισε από το service (μετά από αρκετές μέρες και πολλά τηλέφωνα στην Procordia που ισχυριζόταν ότι σε 10 εργάσιμες θα το έχω σίγουρα!). Μου άλλαξαν πλακέτα γιατί είχα θέμα με τη φόρτιση..Κάτι που ήθελα να σας ρωτήσω γιατί μου το ανέφερε γνωστός και δεν ξέρω αν ισχύει, ανανεώθηκε η εγγύηση τώρα; ή μου έλεγε βλακείες; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarif16nikos Δημ. December 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2016 Γεια σας! Το κινητό γύρισε από το service (μετά από αρκετές μέρες και πολλά τηλέφωνα στην Procordia που ισχυριζόταν ότι σε 10 εργάσιμες θα το έχω σίγουρα!). Μου άλλαξαν πλακέτα γιατί είχα θέμα με τη φόρτιση..Κάτι που ήθελα να σας ρωτήσω γιατί μου το ανέφερε γνωστός και δεν ξέρω αν ισχύει, ανανεώθηκε η εγγύηση τώρα; ή μου έλεγε βλακείες; :) όχι βέβαια....η εγγύηση καθορίζετε από την απόδειξη αγοράς. ίσως όμως να παίζει κάτι άλλο με το ανταλλακτικό που σου άλλαξαν και μόνο για αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. December 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2016 Έχεις εγγύηση για 2 χρόνια για τη νεα πλακέτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. December 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2016 Όσοι χρησιμοποιούν Nova launcher χωρίς να τον έχουν αγορασμένο με αποτέλεσμα να μην δουλεύει το δακτυλικό αποτύπωμα με double tap ή έχουν θέμα με άλλον launcher πλην του στοκ ας δοκιμάσουν αυτή την εφαρμογή που είναι πολύ αξιόλογη και πολλά υποσχόμενη. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ztc1997.fingerprint2sleep Προσθέτει λειτουργίες στο δακτυλικό αποτύπωμα. Στάλθηκε από το "κτήνος" V10 Με αυτήν την εφαρμογή εμένα μου κόλλησε το κινητό. Επέλεξα να κλείνει με απλό ταπ στο δαχτυλικό αποτύπωμα, μου έδειχνε το ρολόι στη μέση, και μετά όταν το ξαναπάταγα δεν έκανε τίποτα. Ούτε με πήγε στον κωδικό ούτε στη δικιά του εφαρμογή. Τελική έκανα επανεκκίνηση και το πρόλαβα πριν ενεργοποιηθεί η εφαρμογή "V" for V10 "Greek LG V10 community" FB forum Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CjGeorgio Δημ. December 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2016 Ο Launcher που έχει το κινητό για εμένα καλώς είναι.. Παράθεση Vw CC 1.8TSI K04.. :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. December 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2016 Ο Launcher που έχει το κινητό για εμένα καλώς είναι.. Η αλήθεια είναι ότι είναι καλύτερος από άλλους μαμά launchers, αλλά γενικότερα πολύ πίσω εν συγκρίση με άλλες πληρωμένες εφαρμογές. "V" for V10 "Greek LG V10 community" FB forum Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsos4u Δημ. December 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2016 Παιδιά μου εμφάνισε η συσκευή το γνωστό burn in στην περιοχή των ειδοποιήσεων. Τι κάνουμε; Από ότι είδα το service πλέον δεν αναγνωρίζει το συγκεκριμένο πρόβλημα;;; Τα screen fix κλπ δε λύνουν το πρόβλημα σωστά; Παράθεση Ένδοξο ιστορικό : Sony Ericsson W600 , Sony Ericsson K810i , Nokia N78 , LG GT505 , Samsung i5800, Alcatel OT-918D , Sony Xperia Sole , Samsung Galaxy S3 4G, iPhone 5, LG G2, Xiaomi Redmi Note 3, LG V10, Samsung Galaxy S7 Edge, iPhone X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. December 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2016 Παιδιά μου εμφάνισε η συσκευή το γνωστό burn in στην περιοχή των ειδοποιήσεων. Τι κάνουμε; Από ότι είδα το service πλέον δεν αναγνωρίζει το συγκεκριμένο πρόβλημα;;; Τα screen fix κλπ δε λύνουν το πρόβλημα σωστά; Καταρχάς μην αγχώνεσαι. Χαλάρωσε και πάρε βαθιές αναπνοές. Είναι ένα πρόβλημα που όλοι λίγο πολύ το έχουμε, το έχουμε αποδεχτεί και ζούμε με αυτό. Έτσι είναι η τεχνολογία την οθόνης. Εγώ έχω φτάσει στο σημείο, επειδή το γουστάρω τόσο πολύ το τηλέφωνο και ας έχει το συγκεκριμένο πρόβλημα (σαν να βρήκα τη γυναίκα της ζωής μου και να μην έχω μάτια γι άλλη) να έχω πάρει 2 ίδια μήπως και σπάσει/χαλάσει το ένα, τουλάχιστον να έχω το άλλο... "V" for V10 "Greek LG V10 community" FB forum Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 (edited) Παιδιά μου εμφάνισε η συσκευή το γνωστό burn in στην περιοχή των ειδοποιήσεων. Τι κάνουμε; Από ότι είδα το service πλέον δεν αναγνωρίζει το συγκεκριμένο πρόβλημα;;; Τα screen fix κλπ δε λύνουν το πρόβλημα σωστά; Επικοινωνησες με lg?διότι άμα είναι μόνιμο το πρόβλημα εγώ τουλαχιστον δεν θα το πάλευα... EDIT:επίσης βάλε και το bluelight filter Μήπως κάνει δουλειά Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited December 5, 2016 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 Έχουμε πει χιλιάδες φορές ότι το image ghosting δεν είναι μόνιμο. "V" for V10 "Greek LG V10 community" FB forum Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 Η εφαρμογή blue light filter το εξαφανίζει πάντως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 Μάλλον image retention είναι αυτό που περιγράφετε Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CjGeorgio Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 Κατέβασα clean master να δω αν υπάρχει καμία βελτίωση και το greenify.. Παράθεση Vw CC 1.8TSI K04.. :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 Κατέβασα clean master να δω αν υπάρχει καμία βελτίωση και το greenify.. Καμία σχέση.... "V" for V10 "Greek LG V10 community" FB forum Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PoLiThS Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 Εμενα τελευταια μου κανει κάτι κουλαμαρίες και κολλαει οταν μπαινω στο μενου του wifi... Με αρκετο lag μονο σε αυτη την οθόνη ομως Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miselakos Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 Η εφαρμογή blue light filter το εξαφανίζει πάντως! Μπορείς σε παρακαλώ να μου στείλεις ενα. Print screen με τις ρυθμίσεις σου?Πειραματίζομαι αλλά δεν βρήκα ακόμα κατι που να με καλύπτει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 Μπορείς σε παρακαλώ να μου στείλεις ενα. Print screen με τις ρυθμίσεις σου?Πειραματίζομαι αλλά δεν βρήκα ακόμα κατι που να με καλύπτει. Θα κατεβάσεις το blue screen filter from sisco mobile. Οι ρυθμίσεις είναι αυτές. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161205/2f92e27d2e0f0fec0ce76b6458896aee.jpg Send from my awesome LG G5 leather black Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miselakos Δημ. December 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2016 Να είσαι καλά johnnyman. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CjGeorgio Δημ. December 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2016 Κατέβασα clean master να δω αν υπάρχει καμία βελτίωση και το greenify.. Τα ξανά έβγαλα.. Με το clean master όταν επέλεγα να ανεβάσω η να κατεβάσω τον ήχο έμενε η μπάρα πάνω στην οθόνη. Έπρεπε να ακουμπήσω την οθόνη αλλιώς δεν έφευγε. Με το που το έσβησα το clean master έστρωσε. Παράθεση Vw CC 1.8TSI K04.. :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. December 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2016 Το cleanmaster ειναι απο τις χειροτερες εφαρμογες που υπαρχουν...Αχρηστη τελειως.. Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. December 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2016 Παιδιά το v10 έχει πάρει nougat;;; Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts