takaros31 Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 καλημερα...Δεν μου το βγαζει μονο στη καμερα αλλα παντου!Τι πρεπει να κανω? Αλλαγή οθόνης πιθανότατα Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 Επειδή δε πρόλαβα να διαβάσω,αν κάποιος φίλος την κατέβασε αλλά δεν εγκατέστησε ακόμα ας ανεβασει μια φώτο με το τι ακριβώς διορθώνει το update η ας μας πει αν θυμάται. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161008/1fe9c0657a68fbdd07761be05c475cb1.jpg Ως τώρα και γω δεν βλέπω κάποια διαφορά.. Λογικά θα έχει βελτιώσεις "under the hood" που λένε τα τσακάλια του προγραμματισμού! :cool: Και φυσικά το πιο βασικό: https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161008/a006cb92883d42030535b55adcd51d02.jpg Στάλθηκε από το "κτήνος" V10 Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 Πολύ καλύτερη απόκριση σε touch η οθονη. Ειδικα το zoοm in kαι zoom out άμεσο χωρίς κομπιασματα. Πιο γρηγορη και ισως με ακομα καλυτερα αποτελεσματα η καμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peter77377 Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 (edited) http://i.imgur.com/ivUJEJc.jpg?2 Edited October 8, 2016 by peter77377 Παράθεση Γιώργος Θεσσαλονίκη - S24 Ultra & One Plus 9 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peter77377 Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 Νομίζω βγάζει καταπληκτικές φωτογραφίες (εν κινήσει την έβγαλα αυτή στην Τιφλίδα) http://i.imgur.com/DjpTcyK.jpg?1 Παράθεση Γιώργος Θεσσαλονίκη - S24 Ultra & One Plus 9 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 Peter77377 φανταστική φωτογραφία! Πολύ καλύτερη απόκριση σε touch η οθονη. Ειδικα το zoοm in kαι zoom out άμεσο χωρίς κομπιασματα. Πιο γρηγορη και ισως με ακομα καλυτερα αποτελεσματα η καμερα. +Καλύτερη λήψη ραδιοφωνικών σταθμών και καλύτερο ήχο στο ραδιόφωνο. :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ironbum2 Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 Ακόμα τίποτα δεν έχει έρθει...ούτε ΟΤΑ ούτε μέσω bridge... αναμένω... Παράθεση ASUS(ZE551ML,ZS551KL)ERICSSON(GA628,T39)ETEN(X500,X800)HTC(UULTRA)HUAWEI(P10 lite,P40 Pro,Mate 50 Pro)LEECO (X820)LG(P990,P880,G3,V10,V20,V30,G8s,G8x)MICROSOFT(LUMIA 950, LUMIA 950XL)MOTOROLA(DPC-550,STARTAC,MPX220)NOKIA(5110,8210,7110,3310,6310i,6280)SAMSUNG(I800,note10+)SHARP(S2)SIEMENS(SX1)SONY ERICSSON (T610,XPERIA X1)VIVO(X90 Pro)XIAOMI(Redmi Note 5,Redmi Note 6 Pro,Redmi Note 8 Pro,Redmi Note 9 Pro,Redmi Note 10 Pro,Redmi Note 12 Pro,MI MAX 2,MI MAX 3,Poco F1,Mi A3,Mi 9 lite,Mi 11 lite,Mi 10T PRO,Mi 10 pro,12x,) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 (edited) Ακόμα τίποτα δεν έχει έρθει...ούτε ΟΤΑ ούτε μέσω bridge... αναμένω... Μέσω bridge δεν χάνεις τα αρχεία σου? Για ενημερώσεις ασφαλείας δεν το χω κάνει ποτέ για αυτό ρωτάω LG V10 ΤΟ ΔΕΚΑ ΤΟ ΚΑΛΟ Edited October 8, 2016 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 Μέσω bridge δεν χάνεις τα αρχεία σου? Για ενημερώσεις ασφαλείας δεν το χω κάνει ποτέ για αυτό ρωτάω LG V10 ΤΟ ΔΕΚΑ ΤΟ ΚΑΛΟ Εγω που εκανα μεσω lg bridge δεν τα εχασα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonish10 Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 Παιδια που θα το στειλω για να μου το φτιαξουν με την εγγυηση που εχω?Το εχω παρει απο σκρουτζομαγαζο..Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 Προκορντια φυσικά LG V10 ΤΟ ΔΕΚΑ ΤΟ ΚΑΛΟ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miselakos Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 Σε ευχαριστώ πάρα πολυ AMYNTAIOS και peter77377..Προς το παρόν και γω δεν πρόσεξα κάτι αξιόλογο αλλά όπως είπε και ο φίλος amyntaios φτάνει που έχει security update.Θέλω να πιστεύω οτι μέχρι και την 7αρα θα παίρνουμε update.Απο κει και μετά άβυσσος!!!:lol::lol::lol: Παρεπιπτόντως peter η φώτο τα σπάει!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokonik Δημ. October 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 Ελπίζω να διορθώνει αυτό το bootloop. Αν το παθει κάποιος με V20c να μας ενημερώσει... Στάλθηκε από το LG V10 μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkasi Δημ. October 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 το wifi μια παιζει τωρα μια κολαει .το μικροφωνο ειναι νεκρο ομως.το μαγαζι που το πηρα δν μπορει να μου το αντικαταστησει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_volos Δημ. October 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 το wifi μια παιζει τωρα μια κολαει .το μικροφωνο ειναι νεκρο ομως.το μαγαζι που το πηρα δν μπορει να μου το αντικαταστησει? Αν το μαγαζί σου δίνει doa τότε γίνετε αντικατάσταση..... Το κινητό σου φίλε μου θέλει φτιάξαμε μίλησε με LG procordia..... Κτλ.... Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkasi Δημ. October 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 τι ειναι το doa? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. October 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 http://www.birdphone.gr/cms/gr/content/faq-service.aspxτι ειναι το doa? Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkasi Δημ. October 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 ευχαριστω πολυ αν το στειλω procordia πρεπει να εχω ολα τα παρελκομενα του κινητο μεσα στο κουτι?η στελνω μονο τ κινητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. October 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 ευχαριστω πολυ αν το στειλω procordia πρεπει να εχω ολα τα παρελκομενα του κινητο μεσα στο κουτι?η στελνω μονο τ κινητο? Μόνο κινητό και απόδειξη Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 Γιατί έχω την εντύπωση πως η αυτονομια της συσκευής έχει βελτιωθεί δραματικα μετά το τελευταιο update ; Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 Γιατί έχω την εντύπωση πως η αυτονομια της συσκευής έχει βελτιωθεί δραματικα μετά το τελευταιο update ; Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εμένα για την χρήση που κάνω παραμένει δραματική η αυτονομία Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 Γιατί έχω την εντύπωση πως η αυτονομια της συσκευής έχει βελτιωθεί δραματικα μετά το τελευταιο update ; Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έκανες reset η απλά ενημέρωση; Εμένα μου φαίνεται ότι έχασε σε αυτονομία χωρίς να είμαι απόλυτα βέβαιος γιατί το τελευταίο διάστημα έχει αλλάξει ο τρόπος που χρησιμοποιώ το τηλέφωνο. Στάλθηκε από το "κτήνος" V10 Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemiris Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 ευχαριστω πολυ αν το στειλω procordia πρεπει να εχω ολα τα παρελκομενα του κινητο μεσα στο κουτι?η στελνω μονο τ κινητο? Εγώ το έχω στην procordia από 14/9!! Ακόμα περιμένω.... και περιμένω.... μάλλον με τον Άγιο Βασίλη.... Ξεφτίλο κατάσταση.. Τέρμα η LG κρίμα γιατί την είχα συμπαθήσει....:mad::mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 Έκανες reset η απλά ενημέρωση; Εμένα μου φαίνεται ότι έχασε σε αυτονομία χωρίς να είμαι απόλυτα βέβαιος γιατί το τελευταίο διάστημα έχει αλλάξει ο τρόπος που χρησιμοποιώ το τηλέφωνο. Στάλθηκε από το "κτήνος" V10 Απλά ενημέρωση Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 Εγώ το έχω στην procordia από 14/9!! Ακόμα περιμένω.... και περιμένω.... μάλλον με τον Άγιο Βασίλη.... Ξεφτίλο κατάσταση.. Τέρμα η LG κρίμα γιατί την είχα συμπαθήσει....:mad::mad: Και με το δίκιο σου...Να υποθέσω το γνωστή δικαιολογία? Τότε τι service έχουμε αν δεν υπάρχει ανταλλακτικό? LG V10 ΤΟ ΔΕΚΑ ΤΟ ΚΑΛΟ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts