kmeles Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 440.80 στο πιο φθηνο σκρουτζομαγαζο :cry::cry::cry: Παράθεση V10 for Vendetta Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harmon17 Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Πιο ακριβό 30 € τώρα από ότι πριν 5 μήνες που το πήρα !! Δεν ξέρω αν έχει ξαναγίνει κάτι παρόμοιο με άλλο κινητό στο παρελθόν... :D Παράθεση Stay alive, keep riding Nokia 7110 > Sony Er. Z1010 > Nokia N95 > Nokia 701 > iNew V3 > LG V10 > 1+ 8 pro Χάρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Μόνιμα αυτό συμβαίνει, σχεδόν σε όλες τις συσκευές. Η διαφορά αυτή τη φορά είναι ότι συμβαίνει σχετικά πρόωρα. Ούτε ένας χρόνος δεν έχει περάσει από την παρουσίαση & δείχνει να αποσύρεται. :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 20, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Μόνιμα αυτό συμβαίνει, σχεδόν σε όλες τις συσκευές. Η αλήθεια είναι ότι εν γένει συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο όπως είναι και το λογικό. Απλά η συγκεκριμένη συσκευή δεν έχει κυκλοφορήσει ευρέως, δεν ήρθε επίσημα εδώ, με αποτέλεσμα η ζήτηση να είναι μεγαλύτερη από τη διαθεσιμότητα και ως εκ τούτου να έχουμε αύξηση των τιμών όταν υπάρχει μικρό απόθεμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Η αλήθεια είναι ότι εν γένει συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο όπως είναι και το λογικό. Απλά η συγκεκριμένη συσκευή δεν έχει κυκλοφορήσει ευρέως, δεν ήρθε επίσημα εδώ, με αποτέλεσμα η ζήτηση να είναι μεγαλύτερη από τη διαθεσιμότητα και ως εκ τούτου να έχουμε αύξηση των τιμών όταν υπάρχει μικρό απόθεμα. Δεν νομίζω ότι συμβαίνει αυτό αλλιώς θα χε κρατήσει τιμή και δεν θα χε πάει στα 369. Εγώ βλέπω μια συσκευή σε κατάσταση απόσυρσης, μόλις 11 καταστήματα την έχουν πλέον. Το ίδιο π.χ. συμβαίνει με note 4 (Δες τι τιμή έχει τωρα) & με σχεδόν όλες τις συσκευή, με τη διαφορά ομως ότι δε συμβαίνει τόσο γρήγορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 20, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Τότε λέμε μάλλον το ίδιο αλλά με διαφορετικά λόγια... :rolleyes: Εν ολίγοις η αύξηση της τιμής έχει να κάνει με τη μείωση του αποθέματος. Απλά στη συγκεκριμένη συσκευή που ποτέ δεν ήρθε επίσημα εδώ, το απόθεμα ήταν εξαρχής περιορισμένο και σε μικρά μόνο καταστήματα. Γιαυτό και έγινε πιο γρήγορα όλο αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_volos Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Καλύτερα για εμάς που το έχουμε διότι θα έχει καλύτερη τιμή σε περίπτωση πώλησης...... Παιδιά πάντως το κινητό είναι απίστευτο εγώ που πάντα από ανδροιδ γυρνούσα τρέχοντας σε ios το έχω ερωτευτεί.....? Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Από πλευράς απόκρισης ταχύτητας κολλημάτων σε σχέση με το g3 αν το είχες κάποιος πως πάει? lg g3 32gb Zoe rom Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Από πλευράς απόκρισης ταχύτητας κολλημάτων σε σχέση με το g3 αν το είχες κάποιος πως πάει? lg g3 32gb Zoe rom Eγω το είχα καμμιά σχέση φίλε μου ααααλλο κινητό το 10αρι Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Από πλευράς απόκρισης ταχύτητας κολλημάτων σε σχέση με το g3 αν το είχες κάποιος πως πάει? lg g3 32gb Zoe rom Μέρα με τη νύχτα ----- προσθήκη μηνύματος 75 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τότε λέμε μάλλον το ίδιο αλλά με διαφορετικά λόγια... :rolleyes: . Ναι πάνω/κάτω το ίδιο εννοούσα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 21, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Από πλευράς απόκρισης ταχύτητας κολλημάτων σε σχέση με το g3 αν το είχες κάποιος πως πάει? lg g3 32gb Zoe rom Το G3 είναι ο ορισμός του lag, τα ξεχνάς αυτά στο V10, είναι ανώτερο σε όλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Τέτοια να ακούω. Είμαι μεταξύ αυτού και του 1+3. lg g3 32gb Zoe rom Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisliako Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Καλησπέρα όταν πάω να ρύθμισω τα smart settings μου λέει να ορισω σπίτι στα μέρη μ αλλά δεν μ αφήνει..ξέρεις κανείς τι γίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Θα ανοίξεις τα δεδομένα και μετά θα σε αφήσει να το ρυθμίσεις Sent from my awesome black leather LG G5 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisliako Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Θα ανοίξεις τα δεδομένα και μετά θα σε αφήσει να το ρυθμίσεις Sent from my awesome black leather LG G5 Οκ thanks☺ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Βρε παιδιά που είναι η ρύθμιση να μην ανοίγει η μουσική μόλις κουμπωσω τα ακουστικά; κάτι με αξεσουάρ θυμάμαι από το G2 αλλά δεν το βρίσκω. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jack35 Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Βρε παιδιά που είναι η ρύθμιση να μην ανοίγει η μουσική μόλις κουμπωσω τα ακουστικά; κάτι με αξεσουάρ θυμάμαι από το G2 αλλά δεν το βρίσκω. Ρυθμισεις > smart settings > αξεσουαρ.. νομιζω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Ρυθμισεις > smart settings > αξεσουαρ.. νομιζω :) Εκεί είναι ευχαριστώ Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CjGeorgio Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Πλέον έχω στην κατοχή μου και το mate 8. Το πήρα για τον πατέρα μου και για μια βδομάδα θα το δουλεύω εγώ. Δεύτερη μέρα σήμερα αυτό που με έκανε εντύπωση είναι ότι η μπαταρία δεν πέφτει τόσο εύκολα..... Από κάμερες η 16 του V10 είναι λίγο καλύτερη αλλά η μπροστά στο mate 8 είναι πιο καλή. Σε φωτογραφίες μέσα στο σπίτι το πρόσωπο σου φαίνεται πιο καθαρά και τα χρώματα πιο έντονα.. Η selfie κάμερα του V10 έχει ένα θεματάκι αν δεν έχει φως.. Με άρεσε που το τζάμι που πήρα για το mate 8 πιάνει όλη την συσκευή ενώ στο V10 δεν έβαλα επειδή πιάνει μόνο την οθόνη.. Παράθεση Vw CC 1.8TSI K04.. :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Πλέον έχω στην κατοχή μου και το mate 8. Το πήρα για τον πατέρα μου και για μια βδομάδα θα το δουλεύω εγώ. Δεύτερη μέρα σήμερα αυτό που με έκανε εντύπωση είναι ότι η μπαταρία δεν πέφτει τόσο εύκολα..... Από κάμερες η 16 του V10 είναι λίγο καλύτερη αλλά η μπροστά στο mate 8 είναι πιο καλή. Σε φωτογραφίες μέσα στο σπίτι το πρόσωπο σου φαίνεται πιο καθαρά και τα χρώματα πιο έντονα.. Η selfie κάμερα του V10 έχει ένα θεματάκι αν δεν έχει φως.. Με άρεσε που το τζάμι που πήρα για το mate 8 πιάνει όλη την συσκευή ενώ στο V10 δεν έβαλα επειδή πιάνει μόνο την οθόνη.. Μην το δουλέψεις πολύ, γιατί βλέπω τον πατέρα σου να μένει χωρίς συσκευή :p Πέραν της πλάκας, αν το δουλέψεις κάποιες μέρες θα καταλάβεις στην πράξη, γιατί έλεγα ότι το v10 πρέπει να διπλασιάσει την αυτονομία του για να πάρει καλό βαθμό σ'αυτόν τον τομέα & δεν αρκούν μικροβελτιώσεις. Σε κάμερα(μιλάω για την πίσω) ισχύουν τα αντίστροφα & πρέπει να ψαχτεί η huawei. Η κάθε συσκευή έχει το ατού της, εξαρτάται τι ψάχνει ο καθένας. Υ.γ. Για τον ίδιο λόγο που λες, είχα κρατήσει και γω ελάχιστα το τζαμάκι στο v10. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CjGeorgio Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Μην το δουλέψεις πολύ, γιατί βλέπω τον πατέρα σου να μένει χωρίς συσκευή :p Πέραν της πλάκας, αν το δουλέψεις κάποιες μέρες θα καταλάβεις στην πράξη, γιατί έλεγα ότι το v10 πρέπει να διπλασιάσει την αυτονομία του για να πάρει καλό βαθμό σ'αυτόν τον τομέα & δεν αρκούν μικροβελτιώσεις. Σε κάμερα(μιλάω για την πίσω) ισχύουν τα αντίστροφα & πρέπει να ψαχτεί η huawei. Η κάθε συσκευή έχει το ατού της, εξαρτάται τι ψάχνει ο καθένας. Υ.γ. Για τον ίδιο λόγο που λες, είχα κρατήσει και γω ελάχιστα το τζαμάκι στο v10. Ήθελα κινητό με 2 sim. Αύριο θα το φορέσω και την Spigen γιατί το αλουμίνιο είναι ευαίσθητο. Πάντως και τα 2 κινητά είναι ωραία... Παράθεση Vw CC 1.8TSI K04.. :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Ήθελα κινητό με 2 sim. Αύριο θα το φορέσω και την Spigen γιατί το αλουμίνιο είναι ευαίσθητο. Πάντως και τα 2 κινητά είναι ωραία... Και τα δύο είναι πολύ αξιόλογα σύνολα, οπως και άλλες προτάσεις του 15' στην κατηγορία του phablet. Το ιδανικό θα ήταν μια μίξη τους, ήτοι ένα v10 με τη μπαταρία του mate ή ένα mate με την κάμερα του v10. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregpap2016 Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 Παιδες με λυπη μου σας ανακοινωνω πως το κινητο μου επαθε bootloop για 3η φορα και δευτερη συνεχομενη μεσα σε 24 ωρες. Τις 2 τελευταιες φορες μαλιστα το επαθε λογω wifi. Συγκεκριμενα την 2η φορα το επαθε μολις συνδεθηκα με ενα δημοσιο wifi του Ηρακλειου και της τριτη με το που ανοιξα το wifi για να ψαξω δικτυα στη σχολη μου. Ενας αλλος κατοχος στη σελιδα του κινητου στο φβ λεει πως φταιει το λογισμικο διοτι συνηθως ευθυνεται το wifi για τα bootloop. Λεω να το στειλω για σερβις. Εσεις τι λετε; Παράθεση Βαριέμαι που ζω!!! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CjGeorgio Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 Παιδες με λυπη μου σας ανακοινωνω πως το κινητο μου επαθε bootloop για 3η φορα και δευτερη συνεχομενη μεσα σε 24 ωρες. Τις 2 τελευταιες φορες μαλιστα το επαθε λογω wifi. Συγκεκριμενα την 2η φορα το επαθε μολις συνδεθηκα με ενα δημοσιο wifi του Ηρακλειου και της τριτη με το που ανοιξα το wifi για να ψαξω δικτυα στη σχολη μου. Ενας αλλος κατοχος στη σελιδα του κινητου στο φβ λεει πως φταιει το λογισμικο διοτι συνηθως ευθυνεται το wifi για τα bootloop. Λεω να το στειλω για σερβις. Εσεις τι λετε; Εννοείται θα το στειλεις για σέρβις... Παράθεση Vw CC 1.8TSI K04.. :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paokaras45 Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 Παιδες με λυπη μου σας ανακοινωνω πως το κινητο μου επαθε bootloop για 3η φορα και δευτερη συνεχομενη μεσα σε 24 ωρες. Τις 2 τελευταιες φορες μαλιστα το επαθε λογω wifi. Συγκεκριμενα την 2η φορα το επαθε μολις συνδεθηκα με ενα δημοσιο wifi του Ηρακλειου και της τριτη με το που ανοιξα το wifi για να ψαξω δικτυα στη σχολη μου. Ενας αλλος κατοχος στη σελιδα του κινητου στο φβ λεει πως φταιει το λογισμικο διοτι συνηθως ευθυνεται το wifi για τα bootloop. Λεω να το στειλω για σερβις. Εσεις τι λετε; Μετα τα factory reset, εκανες επαναφορά ρυθμίσεων η το εστηνες ως νεα συσκευή; Ρωταω γιατί τις 3 πρωτες φορες εκανα επαναφορα. Τωρα 2 βδομαδες μετα το στήσιμο ως νεα ειμαι οκ (για την ωρα τουλαχιστον) ΥΓ. Σημειωσε καπου το ιμει να δεις αν σου αλλαξαν πλακετα η στο "εφτιαξαν" με απλο φορματ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts