Mitsos_The_Great Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 (edited) Από τις συζητήσεις στο Skroutz. Ισχυεί αυτό που λένε; Όσοι έχετε συγκρίνει το v10 με το G5 θα ξέρετε σίγουρα.:) Edited July 28, 2016 by Mitsos_The_Great Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Από τις συζητήσεις στο Skroutz. Ισχυεί αυτό που λένε; Όσοι έχετε συγκρίνει το v10 με το G4 θα ξέρετε σίγουρα.:) Για g5 vs v10 λέει πάντως στο σχόλιο & θα συμφωνήσω πλην της κάμερας, που δεν έχω άποψη για του g5. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Για g5 vs v10 λέει πάντως στο σχόλιο & θα συμφωνήσω πλην της κάμερας, που δεν έχω άποψη για του g5. Opps... Από συνήθεια έγραψα G4. G5 εννοούσα προφανώς. Μάλιστα.... Αν είναι έτσι μάλλον η σειρά "V" της LG θα αρχίσει να σαρώνει ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Opps... Από συνήθεια έγραψα G4. G5 εννοούσα προφανώς. Μάλιστα.... Αν είναι έτσι μάλλον η σειρά "V" της LG θα αρχίσει να σαρώνει ... Αν κάνει κανά αστείο στο νέο V, (αν φυσικά βγάλει νέο V), και ακολουθήσει την ίδια σχεδιαστική γραμμή με το g5, δεν το νομίζω. :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Αν κάνει κανά αστείο στο νέο V, (αν φυσικά βγάλει νέο V), και ακολουθήσει την ίδια σχεδιαστική γραμμή με το g5, δεν το νομίζω. :cry: Ας ελπίσουμε πως δεν θα κάνει μια τέτοια βλακεία για το δικό της καλό, αλλιώς θα καταντήσει σαν τη Sony. Για να δούμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Σκέφτομαι την αγορά του κινητού για την φωτογραφική του και για την μουσική του απόδοση. Μάλλον όταν το πάρω θα πάρω και ακουστικά. Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Θα σου πρότεινα ακουστικα high gain αν φυσικά διαθέτεις τα χρήματα Τα σηκώνει για πλάκα απ οτι διαβάζω... Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Για να μην μπερδευοναστε γιατί μιλάμε για την LG.... Θα βγάλει το νέο V που θα είναι καταπληκτικό σε όλα και με μπαταρία 2800.ετσι για να μοιράσει λίγα εγκεφαλικά... Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Θα σου πρότεινα ακουστικα high gain αν φυσικά διαθέτεις τα χρήματα Τα σηκώνει για πλάκα απ οτι διαβάζω... Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ποια είναι αυτά τα ακουστικά; Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 (edited) Για να μην μπερδευοναστε γιατί μιλάμε για την LG.... Θα βγάλει το νέο V που θα είναι καταπληκτικό σε όλα και με μπαταρία 2800.ετσι για να μοιράσει λίγα εγκεφαλικά... Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ποια είναι αυτά τα ακουστικά; Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εννοω ακουστικά με πολλά Ω Θα βρεις αρκετά όπως τα http://www.athensproaudio.gr/el/beyerdynamic-dt-770-pro-250-ohm.html#/product/31418 Για παράδειγμα Το καλύτερο βέβαια ειναι να τ ακούσεις πριν αγοράσεις οτιδήποτε Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited July 28, 2016 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos965 Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 παιδιά δίνω το δικό μου. δίκαρτο 64gb μαύρο χρυσό. ενημερωτικά αν θέλει κάποιος. σου έστειλα pm Παράθεση S.P. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 σου έστειλα pm Έφυγε φίλε σε λίγες ώρες Sent from my LG-H850 using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Αν κάνει κανά αστείο στο νέο V, (αν φυσικά βγάλει νέο V), και ακολουθήσει την ίδια σχεδιαστική γραμμή με το g5, δεν το νομίζω. :cry: Προσωπική μου καθαρά άποψη είναι ότι το V10 η LG το έβγαλε γνωρίζοντας το μέγεθος του προβλήματος του G4 πριν το παρουν είδηση οι αγοραστές. Το αν θα παρουσιάσει νέο V είναι πιστεύω θέμα προβλημάτων στο G5 (που προφανώς ήδη γνωρίζει η LG) ή μεγάλη αποτυχία πολήσεών του G5. Επαναλαμβάνω προσωπική άποψη πάντα, και θα το ξαναπώ το ίδιο έζησα με το N97 και το N97 mini της NOKIA πριν μια 10ετία περίπου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis71 Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Προσωπική μου καθαρά άποψη είναι ότι το V10 η LG το έβγαλε γνωρίζοντας το μέγεθος του προβλήματος του G4 πριν το παρουν είδηση οι αγοραστές. Το αν θα παρουσιάσει νέο V είναι πιστεύω θέμα προβλημάτων στο G5 (που προφανώς ήδη γνωρίζει η LG) ή μεγάλη αποτυχία πολήσεών του G5. Επαναλαμβάνω προσωπική άποψη πάντα, και θα το ξαναπώ το ίδιο έζησα με το N97 και το N97 mini της NOKIA πριν μια 10ετία περίπου. To v10 το είχαν προαναγγείλει πριν καν κυκλοφορήσει το G4. Λίγες μέρες μετά την παρουσίαση του G4 είχαν πει ότι θα βγάλουν νέα ναυαρχίδα και θα είχε πιο premium κατασκευή. Το επόμενο πάντως της σειράς v θα παρουσιαστεί σε κάτι παραπάνω από μήνα και έχει επιβεβαιωθεί από την LG Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 To v10 το είχαν προαναγγείλει πριν καν κυκλοφορήσει το G4. Λίγες μέρες μετά την παρουσίαση του G4 είχαν πει ότι θα βγάλουν νέα ναυαρχίδα και θα είχε πιο premium κατασκευή. Το επόμενο πάντως της σειράς v θα παρουσιαστεί σε κάτι παραπάνω από μήνα και έχει επιβεβαιωθεί από την LG Μακαρι να κάνω λάθος φίλε μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Προσωπική μου καθαρά άποψη είναι ότι το V10 η LG το έβγαλε γνωρίζοντας το μέγεθος του προβλήματος του G4 πριν το παρουν είδηση οι αγοραστές. Το αν θα παρουσιάσει νέο V είναι πιστεύω θέμα προβλημάτων στο G5 (που προφανώς ήδη γνωρίζει η LG) ή μεγάλη αποτυχία πολήσεών του G5. Δεν έχει βάση αυτό. Το G4 βγήκε τέλη Μαιού & το v10 παρουσιάστηκε 1/10. Όπως καταλαβαίνεις, η συσκευή δουλευόταν πριν καν παρουσιαστεί το g4. Mια νέα σειρά είναι, που την έριξε στην αγορά να δει πως θα πάει. Τώρα για το καινούργιο, όπως είπα και πιο πριν, ελπίζω να μην πάρει ούτε 1% από το g5, αλλά να βασιστεί στον προκάτοχο με τις απαραίτητες βελτιώσεις που χρήζει η συσκευή & την αναμενόμενη ανανέωση στο hw. Για να δούμε: http://www.gsmarena.com/v10_successor_arriving_this_quarter_lg_confirms-news-19674.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Πραγματικά έχω μεγάλη απορία.. Πως θα κινηθεί η LG στο τηλέφωνο αυτό... Και δεν ξεχνώ το σοκ από την παρουσίαση του G5.. Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rockoskylo Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Πριν λίγες μέρες, αγόρασα το V10. Έχοντας δειβάσει αρκετές κριτικές, πάνω κάτω ήξερα τι περίπου περίμενα. Ήξερα ότι θα έχω θέμα με την μπαταρία κλπ. Αλλά κάτι άλλο μου τράβηξε την προσοχή. Όταν το φορτίζω με τον δικό του φορτιστή, φορτίζει πάρα πολύ αργά. Ακόμη το είχα αφήσει όλη νύχτα και το πρωί είχε φτάσει στο 93%. Άλλα οταν το φορτίζω με τον φορτιστή απο το G2 που έχω, φορτίζει αρκετα γρήγορα. Πλήρη φόρτιση σε 45 λέπτα περίπου. Τι φάση?Ειναι λογικο αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hittman Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Άντε να δούμε τι θα δούμε καλημέρα http://m.gsmarena.com/v10_successor_arriving_this_quarter_lg_confirms Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Πριν λίγες μέρες, αγόρασα το V10. Έχοντας δειβάσει αρκετές κριτικές, πάνω κάτω ήξερα τι περίπου περίμενα. Ήξερα ότι θα έχω θέμα με την μπαταρία κλπ. Αλλά κάτι άλλο μου τράβηξε την προσοχή. Όταν το φορτίζω με τον δικό του φορτιστή, φορτίζει πάρα πολύ αργά. Ακόμη το είχα αφήσει όλη νύχτα και το πρωί είχε φτάσει στο 93%. Άλλα οταν το φορτίζω με τον φορτιστή απο το G2 που έχω, φορτίζει αρκετα γρήγορα. Πλήρη φόρτιση σε 45 λέπτα περίπου. Τι φάση?Ειναι λογικο αυτο; Όχι "V" for V10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Πριν λίγες μέρες, αγόρασα το V10. Έχοντας δειβάσει αρκετές κριτικές, πάνω κάτω ήξερα τι περίπου περίμενα. Ήξερα ότι θα έχω θέμα με την μπαταρία κλπ. Αλλά κάτι άλλο μου τράβηξε την προσοχή. Όταν το φορτίζω με τον δικό του φορτιστή, φορτίζει πάρα πολύ αργά. Ακόμη το είχα αφήσει όλη νύχτα και το πρωί είχε φτάσει στο 93%. Άλλα οταν το φορτίζω με τον φορτιστή απο το G2 που έχω, φορτίζει αρκετα γρήγορα. Πλήρη φόρτιση σε 45 λέπτα περίπου. Τι φάση?Ειναι λογικο αυτο; Φορτιζεις με το δικο του καλωδιο η αλλο ? Φορτισε με το δικο του φορτιστη και καλωδιο και πες μας.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Παιδιά έχει κάποιος το battery pack? Φορτιστή εξωτερικό και μπαταρία? Έχω το εξής θέμα. Όταν το βάζω να φορτισει βράδυ έχει τύχει 2-3 φορές τον πρωί να βαλω την μπαταρία στο κινητό και να είναι στο 30%.. Τι παίζει? Sent from my awesome LG V10 Black Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harmon17 Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Για βοηθήστε λίγο αν μπορείτε... Στην κεντρική οθόνη βλέπω αυτό σχετικά με τον καιρό http://i298.photobucket.com/albums/mm261/X-HarrisX/DIAFORA/Capture_26_zpsksdhjrr8.jpg Αλλά οι πραγματικές (τρέχουσες) συνθήκες στο Δερβένι που τις βλέπω αν πατήσω στην οθόνη τον καιρό είναι αυτές : http://i298.photobucket.com/albums/mm261/X-HarrisX/DIAFORA/Capture_37_zpstim5iuwx.jpg Γιατί αυτό ? Και πως μπορώ να αλλάξω την τοποθεσία, δηλαδή αντί για Δερβένι να δείχνει Αθήνα (που είμαι τώρα) ? Υπόψιν ότι άνοιξα και το GPS, η εφαρμογή δείχνει τον καιρό στην τοποθεσία μου αλλά στην κεντρική οθόνη εξακολουθεί και δείχνει το Δερβένι... Παράθεση Stay alive, keep riding Nokia 7110 > Sony Er. Z1010 > Nokia N95 > Nokia 701 > iNew V3 > LG V10 > 1+ 8 pro Χάρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Για βοηθήστε λίγο αν μπορείτε... Στην κεντρική οθόνη βλέπω αυτό σχετικά με τον καιρό http://i298.photobucket.com/albums/mm261/X-HarrisX/DIAFORA/Capture_26_zpsksdhjrr8.jpg Αλλά οι πραγματικές (τρέχουσες) συνθήκες στο Δερβένι που τις βλέπω αν πατήσω στην οθόνη τον καιρό είναι αυτές : http://i298.photobucket.com/albums/mm261/X-HarrisX/DIAFORA/Capture_37_zpstim5iuwx.jpg Γιατί αυτό ? Και πως μπορώ να αλλάξω την τοποθεσία, δηλαδή αντί για Δερβένι να δείχνει Αθήνα (που είμαι τώρα) ? Υπόψιν ότι άνοιξα και το GPS, η εφαρμογή δείχνει τον καιρό στην τοποθεσία μου αλλά στην κεντρική οθόνη εξακολουθεί και δείχνει το Δερβένι... Κάνε μια εκκαθάριση cache Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_dimdim_ Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Παιδιά γειά σας, πριν αρκετό καιρό είχα δει αυτό στη μπαταρία όπως επίσης το είχα δει και πιό πρόσφατα αλλά με μικρότερη διακοπή. Το κινητό δεν το βρήκα ποτέ κλειστό ή κάτι για να έχει διακοπεί αν και δεν νομίζω και όταν το κλείνεις να γίνετε έτσι. Μήπως ξέρετε τι μπορεί να έχει παιχτεί εδώ; Παράθεση Nokia:5110->6150->3310->3330->5210|Sharp:gx20|Sony ericsson:W800|Nokia:N82->N900|HTC:EVO 3D|Nokia:101 Dual Sim|Samsung:Galaxy Note 4(exynos 32Gb Black)|LG:G2->V10LG Tablet:G pad 8.3 White|Huawei:Mate 10 Pro|Samsung:Galaxy S21 Ultra 256Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 To είχα ξαναδει την εποχη των restarts που εκανε το G3 σε καποιο από τα φόρα του εξωτερικού, αλλα δεν θυμαμαι που. Θα ψαξω και θα σε ενημερώσω. Και ηταν θεμα μπαταρίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Παιδιά γειά σας, πριν αρκετό καιρό είχα δει αυτό στη μπαταρία όπως επίσης το είχα δει και πιό πρόσφατα αλλά με μικρότερη διακοπή. Το κινητό δεν το βρήκα ποτέ κλειστό ή κάτι για να έχει διακοπεί αν και δεν νομίζω και όταν το κλείνεις να γίνετε έτσι. Μήπως ξέρετε τι μπορεί να έχει παιχτεί εδώ; Λογικά έχει κάνει soft reboot Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts