klainmein Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Ευχαριστώ πολύ! ΑΑΑ...ε αυτό θα φταίει, τότε! Thanks! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babill2004 Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Οσον αφορά την μπαταρία πάντα, δε νομίζω ότι θα υπάρχει/υπάρξει κάποια που θα πάει ένα "βαρύ" χρήστη για φουλ 2 μέρες. Κάποια που θα τον πάει με ασφάλεια στο τέλος της ημέρας με ενα 10%, είναι λιγότερο ουτοπικό σενάριο και μακάρι, με συνδυασμό επεξεργαστή/λειτουργικού και αύξηση της χωρητικότητας, να το καταφέρει... αν θέλει μερίδιο... Παράθεση "Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Οσον αφορά την μπαταρία πάντα, δε νομίζω ότι θα υπάρχει/υπάρξει κάποια που θα πάει ένα "βαρύ" χρήστη για φουλ 2 μέρες. Κάποια που θα τον πάει με ασφάλεια στο τέλος της ημέρας με ενα 10%, είναι λιγότερο ουτοπικό σενάριο και μακάρι, με συνδυασμό επεξεργαστή/λειτουργικού και αύξηση της χωρητικότητας, να το καταφέρει... αν θέλει μερίδιο... Το 1ο που λες δεν είναι και το ζητούμενο. Το 2ο, ήτοι να βγει μια πολύ βαριά μέρα, αν λες για την lg, το κατάφερνε μετ G2,(& g flex 1), έκτοτε ούτε καν πλησιάζει στο παραπάνω που περιγράφεις. Αν λες γενικά, τέτοιες προτάσεις υπάρχουν ήδη στην αγορά. (σ.σ. κατά σειρά mate 8, s7 edge, p9 plus) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babill2004 Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Το 1ο που λες δεν είναι και το ζητούμενο. Το 2ο, ήτοι να βγει μια πολύ βαριά μέρα, αν λες για την lg, το κατάφερνε μετ G2,(& g flex 1), έκτοτε ούτε καν πλησιάζει στο παραπάνω που περιγράφεις. Αν λες γενικά, τέτοιες προτάσεις υπάρχουν ήδη στην αγορά. (σ.σ. κατά σειρά mate 8, s7 edge, p9 plus) Με κίνδυνο να είμαστε ήδη offtopic, το 1ο είχε μια δόση υπερβολής για να τονίσει την ανάγκη του 2ου σεναρίου. Το περίεργο είναι ότι και καμία από τις αξιόπιστες 3rd party εταιρίες κατασκευής μπαταριών δεν έχει βγάλει για το v10 μια 4000 για παράδειγμα, παρά μόνο τέρατα για πεζοπορία στο βουνό....:) Παράθεση "Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Με κίνδυνο να είμαστε ήδη offtopic, το 1ο είχε μια δόση υπερβολής για να τονίσει την ανάγκη του 2ου σεναρίου. Το περίεργο είναι ότι και καμία από τις αξιόπιστες 3rd party εταιρίες κατασκευής μπαταριών δεν έχει βγάλει για το v10 μια 4000 για παράδειγμα, παρά μόνο τέρατα για πεζοπορία στο βουνό....:) Απλά το 2ο σενάριο, δεν είναι ουτοπικό. Κάποιοι το χουν καταφέρει γι'αυτό & η αρνητική κριτική. Αν και ακόμα και τα κορυφαία τη αγοράς, υπάρχουν σενάρια που τα εξαντλούν πριν βγει η μέρα, αφενός αυτά είναι εξαιρετικά ακραία, αφετέρου σ'αυτά τα σενάρια το V10 με το ζόρι φτάνει στο μεσημέρι. :X Συνήθως αυτές οι εταιρίες βγάζουν πολύ μεγαλύτερες μπαταρίες, π.χ. 6000 ή 9000, που εντάξει ξεφεύγουν & καταργούν έννοιες όπως αισθητική & χρηστικότητα. Στο v10 για μένα το ιδανικότερο για μένα είναι το Kit με τη 2η μπαταρία. Το ίδιο είχα στο N.edge, το οποίο σε πολύ βαριές μέρες/2ήμερα το συνδύαζα με το powerbank(βάζοντας τη 2η μπαταρία με τον εξωτερικό φορτιστή να φορτίζει στο powerbank στην τσέπη μου, συνεχίζοντας απρόσκοπτα με τη συσκευή στα χέρια μου, χωρίς καλώδια κλπ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andress Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Κοιτάω το κινητό στα skroutzομάγαζα και βλέπω ότι άλλοι έχουν το Η960Α και άλλοι το Η960. Ποια είναι η διαφορά τους στην πράξη ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos965 Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Novago εφόσον δεν είναι root άψογα. Ευχαριστώ για την απάντηση. Για το OTE TV GO ξέρουμε τίποτε; Παράθεση S.P. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Κοιτάω το κινητό στα skroutzομάγαζα και βλέπω ότι άλλοι έχουν το Η960Α και άλλοι το Η960. Ποια είναι η διαφορά τους στην πράξη ? Θα έχουν ξεχάσει να προσθέσουν το Α... Είναι η ευρωπαϊκή έκδοση ;) Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Καλά έχει απογειωθεί ο ήχος με το dolby. Και από ένταση, και από ποιότητα! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Πως το έβαλες το Atmos ? Στάλθηκε από το LG V10 μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Μία σκέεψη μου είναι ότι είναι root και το εβαλε με recovery, αναμενουμε απάντηση και ευχομαι να εχω κανει λαθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Μία σκέεψη μου είναι ότι είναι root και το εβαλε με recovery, αναμενουμε απάντηση και ευχομαι να εχω κανει λαθος. Έχει πει ότι είναι root και έχει βάλει και το cosmote. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Πως το έβαλες το Atmos ? Στάλθηκε από το LG V10 μου Με Root όπως πολύ σωστά λένε και τα παιδιά! Μία σκέεψη μου είναι ότι είναι root και το εβαλε με recovery, αναμενουμε απάντηση και ευχομαι να εχω κανει λαθος. Βασικά δεν έχω το Recovery. Η εγκατάσταση έγινε με το Flashfire (apk εφαρμογή που κάνει Install zip αρχεία όπως το recovery) γιατί για να βάλω το recovery πρέπει να ξεκλειδώσω bootloader που σημαίνει ότι δεν θα έχω εγγύηση! Το αρνητικό είναι ότι βρίσκομαι στην 5.1 αφού δεν υπάρχει ακόμα τρόπος για root στην 6.0. Έχει πει ότι είναι root και έχει βάλει και το cosmote. Ακριβώς! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxerkaterini Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 κυριοι εχει καποιος κατι τετοιο?? http://www.ebay.co.uk/itm/For-LG-V10-Battery-Holder-Dock-Cradle-Charger-Station-w-OTG-USB-3-in-1-Switch-/231997425863?var=&hash=item36041fc8c7:m:mSMjiaakPLsYlsbSJGeIjcg Κανει δουλεια?? και επισης μπορει να φορτισει ταυτοχρονα και κινητο και εξωτερικη μπαταρια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 Γιατί να μην μπορεί; Έχει θέση για το τηλέφωνο και για μπαταρία.... Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 Καποιος που να ειχε και το lg g4 να τα ειχε δοκιμασει στο test ηχου. Lg v10 <sabre es9018k2m dac chip hac m4/t4 Lg g4<qualcomm wcd9330 Ποιο θεωρειται καλυτερο chip ηχου; Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 Καποιος που να ειχε και το lg g4 να τα ειχε δοκιμασει στο test ηχου. Lg v10 <sabre es9018k2m dac chip hac m4/t4 Lg g4<qualcomm wcd9330 Ποιο θεωρειται καλυτερο chip ηχου; Ακουστικά πάντως το G4 ήταν σαν "ξεπλυμενος" ο ήχος σε σύγκριση με το V10!! Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 Ήρθε και η SD σήμερα! Νομίζω ολοκληρώθηκε πλέον σαν κινητό! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 Καποιος που να ειχε και το lg g4 να τα ειχε δοκιμασει στο test ηχου. Lg v10 <sabre es9018k2m dac chip hac m4/t4 Lg g4<qualcomm wcd9330 Ποιο θεωρειται καλυτερο chip ηχου; V10 με τα χερια κατω φιλε μου..... :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 Τα ακουστικά του είναι καλά; η θα χρειαστεί καινούργια; Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Τα ακουστικά του είναι καλά; η θα χρειαστεί καινούργια; Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Άψογα αν σε καλύπτει τουλάχιστον η απάντηση.... Βάζει "κατω" πολλά πιο ακριβά hf!!!! Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 παιδιά δίνω το δικό μου. δίκαρτο 64gb μαύρο χρυσό. ενημερωτικά αν θέλει κάποιος. Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxontas71 Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Τα ακουστικά του είναι καλά; η θα χρειαστεί καινούργια; Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εξαρτάται πάντα από την χρήση και τις προσδοκίες σου, είναι απλώς όμορφα και τίποτα παραπάνω, άτονα και άχρωμα, εαν δεν έχεις απαιτήσεις αστα ως έχει, πάντως sony να μη πάρεις και πάθεις ότι και εγώ :mad::mad::mad: Παράθεση Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. Samsung Galaxy buds live white. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Τα ακουστικά του είναι καλά; η θα χρειαστεί καινούργια; Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αμα σου αρέσει ο καλός ήχος....άλλα!!! Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Αμα σου αρέσει ο καλός ήχος....άλλα!!! Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σκέφτομαι την αγορά του κινητού για την φωτογραφική του και για την μουσική του απόδοση. Μάλλον όταν το πάρω θα πάρω και ακουστικά. Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts