tomtom44 Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Αν σβήσω την εφαρμογή του καιρού γιατί δεν είναι ακριβής, στην περιοχή μου τουλάχιστον και βάλω μια άλλη, θα συνεχίσει να δείχνει το εφέ (π.χ. βροχή) στην κλειδωμένη οθόνη και το εικονίδιο του καιρού στην second screen με την καινούρια; Πως δείχνει τον καιρό στην second screen;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Πως δείχνει τον καιρό στην second screen;; Ένα μικρό εικονίδιο δείχνει δίπλα στην μέρα/ημερομηνία. Είναι στις ρυθμίσεις της 2ης οθόνης. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160521/b8c7a22a9423bf78ce9737eebde185d0.jpg Στάλθηκε από μένα χρησιμοποιώντας το νου και τα δάχτυλά μου, ενώ ήμουν ξάπλα! LG V10 ----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Λοιπόν άρχισε να με ξύνει άσχημα η αναβάθμιση στο "ζαχαρωτο"! Ακούω γνώμες... ☺ Στάλθηκε από μένα χρησιμοποιώντας το νου και τα δάχτυλά μου, ενώ ήμουν ξάπλα! LG V10 Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomtom44 Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Ένα μικρό εικονίδιο δείχνει δίπλα στην μέρα/ημερομηνία. Είναι στις ρυθμίσεις της 2ης οθόνης. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160521/b8c7a22a9423bf78ce9737eebde185d0.jpg Στάλθηκε από μένα χρησιμοποιώντας το νου και τα δάχτυλά μου, ενώ ήμουν ξάπλα! LG V10 ----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Λοιπόν άρχισε να με ξύνει άσχημα η αναβάθμιση στο "ζαχαρωτο"! Ακούω γνώμες... ☺ Στάλθηκε από μένα χρησιμοποιώντας το νου και τα δάχτυλά μου, ενώ ήμουν ξάπλα! LG V10 Εκεί το έχω αλλά δεν μου βγάζει εικονίδιο... Έχω τον μαμά καιρό. Μήπως θέλει και κάποια άλλη ρύθμιση; ουδέποτε μου τον έβγαζε τον καιρό εκεί πάνω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarif16nikos Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Πως δείχνει τον καιρό στην second screen;; στην 6.0 βγαίνει αυτόματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Λοιπόν άρχισε να με ξύνει άσχημα η αναβάθμιση στο "ζαχαρωτο"! Ακούω γνώμες... ☺ Στάλθηκε από μένα χρησιμοποιώντας το νου και τα δάχτυλά μου, ενώ ήμουν ξάπλα! LG V10 Ακόμα...... Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarif16nikos Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Ένα μικρό εικονίδιο δείχνει δίπλα στην μέρα/ημερομηνία. Είναι στις ρυθμίσεις της 2ης οθόνης. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160521/b8c7a22a9423bf78ce9737eebde185d0.jpg Στάλθηκε από μένα χρησιμοποιώντας το νου και τα δάχτυλά μου, ενώ ήμουν ξάπλα! LG V10 ----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Λοιπόν άρχισε να με ξύνει άσχημα η αναβάθμιση στο "ζαχαρωτο"! Ακούω γνώμες... ☺ Στάλθηκε από μένα χρησιμοποιώντας το νου και τα δάχτυλά μου, ενώ ήμουν ξάπλα! LG V10 ακόμα σε ξύνει?....σαν γιαπωνέζικη υπερταχεία πάει η 6.0!!...τι περιμένεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Solitaire Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Καλησπερα παιδια ειχε κανενας κανενα τρεμοπαιγμα στην οθονη γτ εμενα που και που τρεμοπαιζει και δεν ξερω γιατι? Πρεπει να κανω επαναφορα η ειναι καποια εφαρμογη που μου κανει τη ζημια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Καλησπερα παιδια ειχε κανενας κανενα τρεμοπαιγμα στην οθονη γτ εμενα που και που τρεμοπαιζει και δεν ξερω γιατι? Πρεπει να κανω επαναφορα η ειναι καποια εφαρμογη που μου κανει τη ζημια? Αύξησε την φωτεινότητα και δες Δεν το παρατηρώ στην 6 τώρα Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis2788 Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 η ατυχια...ξαναχτυπα!τωρα που ειπα και εγω ο χριστιανος να αφησω το ταπεινο πλην τιμιο και αξιοπρεπεστατο MI4 για το V10 βλεπω οτι στο scroutz εχει εξαφανιστει η συσκευη σε μαυρο χρωμα...και ειδικα τωρα που ειχε πεσει και η τιμη!!!γ.... την γκαντεμια μου!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Ακόμα...... Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ακόμα σε ξύνει?....σαν γιαπωνέζικη υπερταχεία πάει η 6.0!!...τι περιμένεις? Έλα μου ντε..τί;; :confused: Η αλήθεια είναι βαριέμαι το στήσιμο. Υ.Γ. Ωραία τα σχόλιά σας στο Σκρουτζ!! :cool: Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harmon17 Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 στην 6.0 βγαίνει αυτόματα Και στην LL (5.0) μου δείχνει στην 2η οθόνη το εικονίδιο του καιρού. Και μάλιστα για όλες τις συνθήκες, δηλαδή λιακάδα, συννεφιά, βροχή κ.λ γιατί είχα διαβάσει πως στο G4 έδειχνε (στην 5άρα τουλάχιστον) μόνο βροχή και χιόνι. Και επιτέλους σήμερα τσέκαρα και το 4G+ και ταχύτητες . Έπιασε (στην πλατεία Ν. Σμύρνης) download 96,87 και upload 26,25. Μια χαρά μου φαίνεται αν και έχω διαβάσει και αρκετά μεγαλύτερες ταχύτητες... Παράθεση Stay alive, keep riding Nokia 7110 > Sony Er. Z1010 > Nokia N95 > Nokia 701 > iNew V3 > LG V10 > 1+ 8 pro Χάρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliost Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 η ατυχια...ξαναχτυπα!τωρα που ειπα και εγω ο χριστιανος να αφησω το ταπεινο πλην τιμιο και αξιοπρεπεστατο MI4 για το V10 βλεπω οτι στο scroutz εχει εξαφανιστει η συσκευη σε μαυρο χρωμα...και ειδικα τωρα που ειχε πεσει και η τιμη!!!γ.... την γκαντεμια μου!!!! Εχμμμ... Πρέπει να πηρα το τελευταίο....:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 η ατυχια...ξαναχτυπα!τωρα που ειπα και εγω ο χριστιανος να αφησω το ταπεινο πλην τιμιο και αξιοπρεπεστατο MI4 για το V10 βλεπω οτι στο scroutz εχει εξαφανιστει η συσκευη σε μαυρο χρωμα...και ειδικα τωρα που ειχε πεσει και η τιμη!!!γ.... την γκαντεμια μου!!!! Που το ειδς πολλοι εχουν απλα πιο ακριβο απο το λευκο Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jack35 Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Περιμενωντας περμενωντας να πεσει η τιμη λετε να παθουμε καμια πλακα και να σταματησουν να το φερνουν ; :p Η θα συνεχισουν να το φερνουν επειδη ειναι καλο και εχει ζητηση ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harmon17 Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 η ατυχια...ξαναχτυπα!τωρα που ειπα και εγω ο χριστιανος να αφησω το ταπεινο πλην τιμιο και αξιοπρεπεστατο MI4 για το V10 βλεπω οτι στο scroutz εχει εξαφανιστει η συσκευη σε μαυρο χρωμα...και ειδικα τωρα που ειχε πεσει και η τιμη!!!γ.... την γκαντεμια μου!!!! Υπάρχουν και μαύρα (ετοιμοπαράδοτα) αλλά είναι 20-30 € ακριβότερα από τα άσπρα. Ο νόμος της προσφοράς και της ζήτησης... Παράθεση Stay alive, keep riding Nokia 7110 > Sony Er. Z1010 > Nokia N95 > Nokia 701 > iNew V3 > LG V10 > 1+ 8 pro Χάρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliost Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Προσωπικά το χτύπησα στα 388, το παρακολουθουσα όμως, είναι τσεχικο, εντυπώσεις άριστες μέχρι τώρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Καλημέρα, πλέον κάτοχος και εγώ ενός μαύρου Lg v10. :D Oι πρώτες εντυπώσεις είναι θετικές, η συσκευή είναι όπως την περίμενα καθώς την είχα μελετήσει αρκετα. Για μπαταρία θα το αφήσω μια βδομάδα και μετά θα εκφέρω άποψη, αλλά όπως και να χει, σ'αυτά τα μεγεθή θα έπρεπε να δώσει 4000 μπαταρία & θα είχαμε από τα αποδυτηρια 30-40% παραπάνω αυτονομία, από ότι έχει ο καθένας τώρα. Εdit: Stock browser δεν υπάρχει? :wacko: Καλώς τον!!!! Καλορίζικο και απροβληματιστο φιλαράκι! Ισχύει ότι ήθελε 4000mHa μπαταρία και μια αδιαβροχοποιηση. Εργαλείο είναι ούτως ή άλλως αλλά θα έκανε το κάτι παραπάνω Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_tsa Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Παιδια καλησπερα. Σημερα πακεταρισα το νοτε μου για χαρη του v10.Ελπιζω να μην το μετανιωσω. Απο εβδομαδα λογικα θα το παραγγειλω. Γνωριζεται τι παιζει με την εγγυηση μιας και δεν εισαγεται στην ελλαδα απο την αντιπροσωπία? Το φοβαμαι λιγο βασικα για την μπαταρια του,για το βαρος του και το μεγεθος του.Κατα τα αλλα εχω ενθουσιαστει. Ελπιζω να πανε ολα καλα και να μην το μετανιωσω. Τι να προσεξω στην αγορα?χωρα προέλευσης το βλεπουμε απο τα 3 γραμματα πανω απο το ιμει?αν θυμαμαι καλα απο το g3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Για να υπαρχει το εικονίδιο στη 2η οθονη πρεπει στον καιρο να επιλέξετε...τρεχουσα τοποθεσια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Περιμενωντας περμενωντας να πεσει η τιμη λετε να παθουμε καμια πλακα και να σταματησουν να το φερνουν ; :p Η θα συνεχισουν να το φερνουν επειδη ειναι καλο και εχει ζητηση ; Μη πάρει τα πάνω της... Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδια καλησπερα. Σημερα πακεταρισα το νοτε μου για χαρη του v10.Ελπιζω να μην το μετανιωσω. Απο εβδομαδα λογικα θα το παραγγειλω. Γνωριζεται τι παιζει με την εγγυηση μιας και δεν εισαγεται στην ελλαδα απο την αντιπροσωπία? Το φοβαμαι λιγο βασικα για την μπαταρια του,για το βαρος του και το μεγεθος του.Κατα τα αλλα εχω ενθουσιαστει. Ελπιζω να πανε ολα καλα και να μην το μετανιωσω. Τι να προσεξω στην αγορα?χωρα προέλευσης το βλεπουμε απο τα 3 γραμματα πανω απο το ιμει?αν θυμαμαι καλα απο το g3. Ναι....Επίσης σφραγισμένο,EU,H960A Εγγύηση κανονικά...αχρείαστη να ναι Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για να υπαρχει το εικονίδιο στη 2η οθονη πρεπει στον καιρο να επιλέξετε...τρεχουσα τοποθεσια. Ακριβώς...Ανοίγεις gps μια φορά Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Σε πάσα ενδιαφερόμενο έχω να δηλώσω απόλυτα ικανοποιημένος από την αλλαγή του iphone 6 plus με το v10!Σφερατο κινητό ,με απολαυστική οθόνη,πολύ δυνατό ηχείο και πολύ όμορφο για τα δικά μου γουστα!Στα μείον είναι για μένα το παλιοδακτυλικο αποτύπωμα που πολλές φορές πιάνει με την3-4 και η λίγο πιο αδύναμη μπαταρία από το plus!Πάντως για την τιμή που παίζει είναι πάρα πολύ καλο! Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miselakos Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Για να υπαρχει το εικονίδιο στη 2η οθονη πρεπει στον καιρο να επιλέξετε...τρεχουσα τοποθεσια. Σωστότατος.Θα το έγραφα και εγώ για το παιδί που το έψαχνε αλλά με πρόλαβες..:):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 (edited) Σε πάσα ενδιαφερόμενο έχω να δηλώσω απόλυτα ικανοποιημένος από την αλλαγή του iphone 6 plus με το v10!Σφερατο κινητό ,με απολαυστική οθόνη,πολύ δυνατό ηχείο και πολύ όμορφο για τα δικά μου γουστα!Στα μείον είναι για μένα το παλιοδακτυλικο αποτύπωμα που πολλές φορές πιάνει με την3-4 και η λίγο πιο αδύναμη μπαταρία από το plus!Πάντως για την τιμή που παίζει είναι πάρα πολύ καλο! Η θήκη φταίει για το δαχτυλικό αποτύπωμα. Αν την βγάλεις πιάνει πάντα. Εκτός και αν είναι υγρό η ιδρωμένο το δάχτυλο. Στάλθηκε από το LG V10 μου Edited May 21, 2016 by Hierophant Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Η θήκη φταίει για το δαχτυλικό αποτύπωμα. Αν την βγάλεις πιάνει πάντα. Στάλθηκε από το LG V10 μου Μια απλή σιλικονατη έχω που δεν φτάνει μέχρι το στρογγυλό κουμπί Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Μια απλή σιλικονατη έχω που δεν φτάνει μέχρι το στρογγυλό κουμπί Έχει θέμα με όλες τις θήκες. Δοκίμασε και χωρίς. Στάλθηκε από το LG V10 μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts