kotsos4u Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 ;) Από Dr. Electronics το παρήγγειλα και στη συνέχεια είδα αναφορά από εδώ πως ήρθε το κινητό χωρίς ταινία ασφαλείας. Αμέσως έστειλα μειλ και πήρα τηλέφωνο ώστε το κινητό να έρθει σφραγισμένο. Μου είπαν οκ όλα τα κινητά έρχονται σφραγισμένα. Περιμένω από Δευτέρα να δω... Όσοι το πήραν από το συγκεκριμένο κατάστημα ήρθε χωρίς ταινία; Παράθεση Ένδοξο ιστορικό : Sony Ericsson W600 , Sony Ericsson K810i , Nokia N78 , LG GT505 , Samsung i5800, Alcatel OT-918D , Sony Xperia Sole , Samsung Galaxy S3 4G, iPhone 5, LG G2, Xiaomi Redmi Note 3, LG V10, Samsung Galaxy S7 Edge, iPhone X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomtom44 Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 ROM .... https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160520/f10425c9e623e45c8cea1d55854e73e7.jpg Χορεύει λέμε Μια επαναφορά ποτέ δεν έβλαψε το αντίθετο... Sent from my LG-H960 ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Απο το ίδιο μαγαζί ψωνισαμε συνονοματε...χαχα Sent from my LG-H960 Κι εμένα Ρουμανίας είναι όποτε άκυρο, δεν φταίει αυτό! ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλέστε *#546368#*960# και μπείτε στο κρυφό μενού Απλά ήθελα να δω σε ποια μπάντα κλειδώνει η wind με 4g Στη περιοχή μου τίποτα άλλο!!!! Προσοχή λοιπόν... Sent from my LG-H960 using Tapatalk Το πατάω να μπω και μου βγάζει connection problem or problem to MMI... Ξέρει κανείς τι παίζει; δεν είμαι ρουτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 (edited) ;) Από Dr. Electronics το παρήγγειλα και στη συνέχεια είδα αναφορά από εδώ πως ήρθε το κινητό χωρίς ταινία ασφαλείας. Αμέσως έστειλα μειλ και πήρα τηλέφωνο ώστε το κινητό να έρθει σφραγισμένο. Μου είπαν οκ όλα τα κινητά έρχονται σφραγισμένα. Περιμένω από Δευτέρα να δω... Όσοι το πήραν από το συγκεκριμένο κατάστημα ήρθε χωρίς ταινία; Αααα....όχι από άλλο το πήρα Sent from my LG-H960 ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κι εμένα Ρουμανίας είναι όποτε άκυρο, δεν φταίει αυτό! ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το πατάω να μπω και μου βγάζει connection problem or problem to MMI... Ξέρει κανείς τι παίζει; δεν είμαι ρουτ Καντο copy και επικολησε το στον dialer δεν πατας κάτι Sent from my LG-H960 Edited May 20, 2016 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Καλυτερα να κανεις πριν μια επαναφορα και μια μετα την αναβαθμιση!! :) Μόνο όταν είναι απαραίτητο και μόνο όταν παρουσιαστούν προβλήματα, ή κρεμάνε προγράμματα ή σταματάνε υπηρεσίες. Αν όλα λειτουργούν σωστά, δε χρειάζεται. Εγώ με 150+ εφαρμογές και δε χρειάστηκε να κάνω. Μάθετε να δίνετε συμβουλές. Στάλθηκε από το LG V10 μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
novwn1 Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Το remote call servise λες?αν ναι εγω το πέταξα.... Sent from my LG-H960 ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Συμφωνώ για το doze απο πρωτο χέρι Κάτοχος nexus γαρ Sent from my LG-H960 Όχι, λέω για την υπηρεσία τοποθεσίας που χρησιμοποιούν εφαρμογές της google. Παράθεση ΝΙΚΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomtom44 Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Αααα....όχι από άλλο το πήρα Sent from my LG-H960 ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καντο copy και επικολησε το στον dialer δεν πατας κάτι Sent from my LG-H960 Το πατούσα στον ex dialer... Μόλις το πάτησα στον μαμά έκανα δουλειά. Απενεργοποίησα το MLT και θα επανέλθω με feedback για την μπαταρία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jack35 Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 (edited) Βλεπω ολοι ψαχνετε τροπους να σας βγαζει περισσοτερες ωρες η μπαταρια. Αφου ειναι αφαιρουμενη και εχει αυτην την δυνατοτητα γιατι δεν την εκμεταλευεσται και να παρετε μια δευτερη γνησια με 30 ευρω (καπου εκει γυρω εχουν) και να κανετε την δουλεια σας ανετα ; Θα σας ωφελησει απο πολλες αποψεις ουσιαστικα μια επενδυση κανετε για τον εαυτο σας οπως με την αγορα θηκης π.χ :) Edited May 20, 2016 by Jack35 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Βλεπω ολοι ψαχνετε τροπους να σας βγαζει περισσοτερες ωρες η μπαταρια. Αφου ειναι αφαιρουμενη και εχει αυτην την δυνατοτητα γιατι δεν την εκμεταλευεσται και να παρετε μια δευτερη γνησια με 30 ευρω (καπου εκει γυρω εχουν) και να κανετε την δουλεια σας ανετα ; Θα σας ωφελησει απο πολλες αποψεις ουσιαστικα μια επενδυση κανετε για τον εαυτο σας οπως με την αγορα θηκης π.χ :) Να σου πώ δεν έχεις και άδικο... έχεις βρει πουθενά ελλάδα την γνήσια? Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Βλεπω ολοι ψαχνετε τροπους να σας βγαζει περισσοτερες ωρες η μπαταρια. Αφου ειναι αφαιρουμενη και εχει αυτην την δυνατοτητα γιατι δεν την εκμεταλευεσται και να παρετε μια δευτερη γνησια με 30 ευρω (καπου εκει γυρω εχουν) και να κανετε την δουλεια σας ανετα ; Θα σας ωφελησει απο πολλες αποψεις ουσιαστικα μια επενδυση κανετε για τον εαυτο σας οπως με την αγορα θηκης π.χ :) Γιατί και με τη δεύτερη μπαταρία αδειάζει πιο γρήγορα απ ότι γεμίζει η πρώτη... Στάλθηκε από το LG V10 μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jack35 Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Να σου πώ δεν έχεις και άδικο... έχεις βρει πουθενά ελλάδα την γνήσια? Ελλαδα οχι απο εξωτερικο ebay αν ψαχτεις εχει (πχ lg v10 oem battery) και με εξωτερικο φορτιστη, απο αμαζον δεν ξερω σιγουρα νομιζω δεν στελνουν ελλαδα θελει να το ψαξεις. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Γιατί και με τη δεύτερη μπαταρία αδειάζει πιο γρήγορα απ ότι γεμίζει η πρώτη... Στάλθηκε από το LG V10 μου Δεν σε καταλαβα σε αυτο πως γινεται να αδειαζει πιο γρηγορα απο οτι η πρωτη με τον ιδιο ρυθμο θα αδειαζει αναλογως την χρηση. Αν η πρωτη σε βγαζει 5 ωρες πχ και εχεις την 2η μαζι σου φορτισμενη μεσα σε 1 λεπτο θα εισαι + 5ωρες και 100 % μπαταρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Να σου πώ δεν έχεις και άδικο... έχεις βρει πουθενά ελλάδα την γνήσια?[/QUOT ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Γιατί και με τη δεύτερη μπαταρία αδειάζει πιο γρήγορα απ ότι γεμίζει η πρώτη... Στάλθηκε από το LG V10 μου Α καλα δηλαδη αδειαζει σε 1 ωρα και 15 λεπτα;Μηπως εκανες λαθος διατύπωση; Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Βλεπω ολοι ψαχνετε τροπους να σας βγαζει περισσοτερες ωρες η μπαταρια. Αφου ειναι αφαιρουμενη και εχει αυτην την δυνατοτητα γιατι δεν την εκμεταλευεσται και να παρετε μια δευτερη γνησια με 30 ευρω (καπου εκει γυρω εχουν) και να κανετε την δουλεια σας ανετα ; Θα σας ωφελησει απο πολλες αποψεις ουσιαστικα μια επενδυση κανετε για τον εαυτο σας οπως με την αγορα θηκης π.χ :) Οχιιιι....Να το κλείνουμε και το ρημάδι λίγο Sent from my LG-H960 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harmon17 Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Οχιιιι....Να το κλείνουμε και το ρημάδι λίγο Sent from my LG-H960 Α! μπράβο !! Πες τα ντε... :rolleyes: Παράθεση Stay alive, keep riding Nokia 7110 > Sony Er. Z1010 > Nokia N95 > Nokia 701 > iNew V3 > LG V10 > 1+ 8 pro Χάρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregpap2016 Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 (edited) Καποιος παλιοτερα ειχε πει πως μπορει να κανει ομαδικη παραγγελια απο Αμερικα για το bundle που πουλανε με 20$. Γιατι δεν προσπαθειτε απο εκει; Edited May 20, 2016 by gregpap2016 Παράθεση Βαριέμαι που ζω!!! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Οχιιιι....Να το κλείνουμε και το ρημάδι λίγο Sent from my LG-H960 Αυτο ξαναπεστο ντργκι ντριγκι το μπουζουκι ποσο να αντεξει.:) Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmeles Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Παιδια ξερεις κανεις γιατι δεν μου έρχονται ειδοποιήσεις στα mail.χρησιμοποιώ το gmail Παράθεση V10 for Vendetta Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Παιδια ξερεις κανεις γιατι δεν μου έρχονται ειδοποιήσεις στα mail.χρησιμοποιώ το gmail Έχεις ανοιχτό τον συγχρονισμό https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160520/9186dead2ede11506aaa87f278d7cc5d.jpg Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmeles Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Nai τα email έρχονται κανονικα απλά δεν εχω ειδοποιήσεις Παράθεση V10 for Vendetta Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Nai τα email έρχονται κανονικα απλά δεν εχω ειδοποιήσεις Βαλτες ντε Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 http://s32.postimg.org/42fvmw8p1/image.png how to screen capture http://s32.postimg.org/g58srcuf9/image.png free upload ΛΟΙΠΟΝ παιδια αυτο με την μπαταρια πρεπει να σταματησει το κινητο εβγαλε την μερα μου οπως και καθε μερα και μεχρι να κοιμηθω μου κανει παρεα μετα φορτισμα και με το πρωινο ξυπνημα με συντροφευει την επομενη και ουτωκαθεξης. ΟΘΟΝΗ βλεπετε μεχρι στιγμης και συνεχιζω μεχρι να κοιμηθω μια ωριτσα ακομα τι αλλο δηλαδη.Και αυτες τις ωρες ειχα τις κλησεις μου,μυνηματα,fb, viber, email, gmail, 4g, καιρος,ολα συγχρονιζε και ανοιχτα οπως και το wifi το οποιο μονο σπιτι λειτουργει αλλα ολες τις ωρες ημουν εξω με δεδομενα. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Πριν απο λιγο ηρθε αυτο 1,35 μεγαμπα ιτ τι να ειναι αραγε? http://s32.postimg.org/3l2vm9y85/Capture_2016_05_20_21_21_59.jpg images upload Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Tην πέρασα με lg bridge χωρίς επαναφορά εργοστασιακών ....για να δουμε Sent from my LG-H960 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChrisVag Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Nai τα email έρχονται κανονικα απλά δεν εχω ειδοποιήσεις Θα πας στις γενικές ρυθμίσεις (πατάς το γρανάζι δηλ.),- γενικές - λογαριασμοί & συγχρονισμός- και από εκεί θα ενεργοποιήσεις όλες τις παραμέτρους του λογαριασμού σου (ήχο -συχνότητα ειδοποιήσεων κλπ.) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
muftrap_1980 Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 (edited) ;) Από Dr. Electronics το παρήγγειλα και στη συνέχεια είδα αναφορά από εδώ πως ήρθε το κινητό χωρίς ταινία ασφαλείας. Αμέσως έστειλα μειλ και πήρα τηλέφωνο ώστε το κινητό να έρθει σφραγισμένο. Μου είπαν οκ όλα τα κινητά έρχονται σφραγισμένα. Περιμένω από Δευτέρα να δω... Όσοι το πήραν από το συγκεκριμένο κατάστημα ήρθε χωρίς ταινία; Έχω καμία δεκαριά μέρες που το πήρα από το συγκεκριμένο κατάστημα. Πήγα ο ίδιος εκεί και το πρώτο που μου βγάλανε ήταν χωρίς καμία ταινία ασφαλείας. Το κινητό έγραφε ROM οπότε όπως διαβάζω εδώ ήταν από Ρουμανία. Τους το είπα επί τόπου και αφού μου ζητήσανε συγνώμη μου βγάλανε άλλη συσκευή με ταινίες ασφαλείας μεν αλλά όχι αυτές που βλέπω εδώ σε φωτό τις άσπρες που να γράφουν και lg πάνω. Οι δικές μου είναι ασημί με ιριδίζοντα γράμματα. Δεν είχα ψαχτεί καθόλου τότε και μου φάνηκε φυσιολογικό. Επίσης είχε την μπαταρία ήδη φορεμένη στη συσκευή. Το θέμα είναι ότι το τηλέφωνο είναι μια χαρά. Επίσης μπορε να μου πει κάποιος που γνωρίζει ποιας χώρας είναι; SWS γράφει πάνω. Έχω και δύο φωτογραφίες το κουτί με τις ταινίες ασφαλείας αλλά δεν ξέρω πως μπορώ να τις ανεβάσω από το κινητό. Edited May 20, 2016 by muftrap_1980 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Σαν Ελβετία μου θυμίζει.... Sent from my LG-H960 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts